Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kovsol

titán

válasz IHyoutonI #12979 üzenetére

amit én használok:
    T1 nature orb
    -Shaman
    -Windweavers
    -Surge of Light
    -Ensnaring Roots
    pálya függően szóba jöhet még:
    -valami ami swift egység, ebből van több féle is
    -Mana Wing
    -védelmi épület: Stranglehold(lila), vagy Primal Defender
    -én pl szeretek épületeket nyomkodni így gyakran beteszem sok fős térképen a Fountain of Rebirtht

T2 frost orb
    -Stone Shards
    -Crystal Fiend
    -Agressor (ehelyett be lehet rakni a Stone Tempest vagy Razorshardot, de az Agressor mivel SML -t is knockol én ezt szeretem legjobban)
    -Ice Barrier (egy orb, de ugye itt lesz rá frost orb)
    -Coldsnap
    -Home Soil
    pálya függően:
    -Breeding Grounds(ez pl rPvE ben szeretem és a társaim is örülni szoktak neki)
    -Burrower (ha kell esetleg falat dönteni, vagy épületeket pusztítani)
    -védelmi épületnek ha kell: Cannon Tower, ez jobb mint a stonskines épület
    -Curse of Oink (nem szeretem, mert a területre ható sebzés kiszedi elég hamar az egységeket)

T3 itt is frostot szoktam választani, de csak a Tremor vagy esetleg a Skyelf Sage miatt van rá szükségem, ha Fathom Lordot akar valaki használni akkor kiesik az előbb említett két lap
    -Rageflame (ezt a lapot imádom, egy coldsnap és még jól is sebez!)
    -Stone Warrior (ebből a kéket szoktam, mert így +25% a Rageflame fagyasztása azon a targeten amit üt)
    -Tremor (30powerből egy egész csapatnyi small unitot tud hátralökni én ezért szeretem)
    pályától függően:
    -védelmi épületnek Hammerfall én ebből a kéket jobban szeretem az shieldet ad és nem healel
    -Kobold Engineer (ha kell falat, vagy épületeket védeni)
    -Skyelf Sage, ez ha esetleg kell légi egység, vagy a védelmi épületek erősítésére

opcionális:
    Mivel nekem nincs sok fölös pontom így nincs Amii Monumentem, de azzal a T3 -t elég könnyen át lehet ugrani, de van Mo szobrom az csökkenti az ellenséges egységek sebzését 20% al, szóval az is elég jó, vagy vehetsz Wheel of Gifts -t az is drága holmi azért.

T4 ott úgy rakom hogy két froszt és két nature orbom legyen
    -Grinder Promo
    -Gemeye (zöld, mert az nem sebzést ad hanem megbénítja az egységeket)
    -Giand Wyrm (ez egy nagyon olcsó lap, de ennek ellenére szerintem erősnek mondható és a négyes charge is olcsón összehozható vele)
    -Regrowth

pályától függően:
    -Earthen Gift (ez akkor jó ha valamit épületet nagyon kell védeni a pálya végén, és ez javítja a társakét is)
    -Deepgorge ha esetleg szükség lenne valami extra védelemre, de én T4 ben is inkább hammerfallt szoktam rakni
    -Creeping Paralysis (ha így osztod az orbokat akkor eddigre tudod csak használni, mert két nature kell hozzá)
    -Spore Launcher (én változatosság kedvéért néha berakom ezt is)

így hirtelen ennyi, de lehet hagytam valamit ki

Új hozzászólás Aktív témák