Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• linekiller

tag

fantom922: Igaz az amit murdeer írt a top 20 playerekről de erősen túlzott.
    Pár hete nem játszottam szóval, hogy most ebben a pillanatban milyen a ranglista nem tudom( habár nem hiszem, hogy nagyon változott volna) durván 1 hónapi információim alapján
    kb 15 legend van a top 20-ban a maradék 5 acc az már egy másolat.

Az alsóbb gold rankokon max delayed profik vannak de hogy vki azon a rankon van alapból és nagyon jó lenne azt kizártnak tartom mivel a legend rankot elérni nem nagy szám.

Az, hogy ki mit gondol itt lapokról deckekről engem hidegen hagy és javaslom hogy ezzel te se foglalkozz tök értelmetlen viták kezdete.

Ha érdekel, ha nem leírom az 1v1 deckem alakulását :DDD ami szerintem egy érdekes példa az emberek hozzáállására.
    Mikor váltottam Shadow frost deckre akkor még semmilyen lost lap nem volt teljesen korrekt kis deckem volt, senki nem anyázott. Megjelent az első sneak/peak amiben benne volt a grigory a következőben a lost shade meg is vettem mind a kettőt, most jön a lényeg.
    A grigoryt egyből mindenki szapulta a robbantgatások miatt, de a shade-et senki nem használta illetve nagyon kevesen mikor összefutottam egy legendel ( akkor még közelében sem voltam a top 200-nak se) akkor kifejezetten érdekes laphasználatnak tűnt a
    Shade és nem a noobozás jött hanem a GG attól függetlenül, hogy veszítettem vagy nyertem. Jött a lost souls edition és kapott egy egész szolid buff-ot (tényleg nem túl sokat), hirtelen az lett az Ász lap és mindenki nerfeltetni akarta pedig előtte is ugyan olyan jó volt.
    Na innentől csak röviden. :D
    Aztán lost souls editonnal kijött a reaver senki nem használta kifejezetten érdekes lap használat volt, erről van is egy kommentált stream videó amin pro-k kommentálták akkor még a friss husi játékstílusom ( shade nerf még nem volt de már reaver volt a fő lapom amit használtam volt shade a deckemben de csak védekezésre toltam). Jött a durva shade nerf és hirtelen mindenki váltott reaverre és hoppácska baromi OP lett.
    Egy barátom tanácsára elkezdtem használni a Shatter+lancer+nasty combót még bőven a dupla robbantós időszakban mindenki írta hogy mekkora király kombó most meg már kezdem olvasni, hogy ez is láma.

Nagyon nem izgat, hogy ki mit gondol továbbra is úgy fogok játszani ahogy akarok XDD
    Szóval anyázás mindig lesz mert a sok kisgyerek nem tudja elfogadni ha vki jobb nála.
    Szerintem ez remek példa az átlag játékosokról, lehet a tökéletlen balancra a rossz fényekre bármire hivatkozni, de attól még a meccset TE veszíted el.
    Rengeteg repet láttam amire mondták, hogy ez és az milyen láma dolgokat csinál és igaz is volt ,de 90%-ban már t1-en hátrányba kerültek a játékosok.

Új hozzászólás Aktív témák