Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• OnSeT

őstag

válasz LoLHunCsirke #12637 üzenetére

desync warriorkodásért hogy ban jár az nagyon helyes, sztem ezzel mindketten egyetértetek.

a kilépkedésben mindkettőtök véleményét osztom, mert nem csak az rontja el a játékélményt ha az ellen rögön kilép betöltés után, hanem az is ha a csapattárs céltalanul bolyong a pályán.

de utóbbira van megoldás. ;)
    nem kell random társsal menni 2v2 rankedet és nincs probléma.
    ha nincs fent senki ismerős be kell írni csevegőre hogy lf 2v2 mate rank 15+ (rank max értékét nyilván az aktuális saját rang nagysága határozza meg.)
    furyként mégsem kötheti ki az ember hogy csak legend + os társsal akar játszani ^^

deck ellenőrzés aztán ha minden megfelel csak utána rankedezni 2v2n :K

1v1ben meg felesleges kilépni azért mert nagy rankja van az ellenfélnek, csak akkor fogsz fejlődni ha erősebb ellenfelek ellen is játszol :))

nemrég mentem thesikaleon ellen, top20as játékos, nature t1el olyan szépen lerusolt hogy öröm volt nézni, kb a 4. percben tudtam leölni az első unitját. :DDD
    mondjuk a meccs kimenetele már az első percben eldőlt, de én még küzdöttem kb. 5 percet az esélytelenek nyugalmával. de ezt csak azért hogy minél többet lássak a paklijából/taktikájából.
    így legközelebb vmivel már több esélyem lesz ellene. :D

amit jer1cho irt a kilépkedésről, az arra vonatkozik hogy közvetlenül betöltés után lép ki az ellen, tehát bele se kezd a meccsbe.
    az viszont teljesen korrekt ha akkor lép ki vki ha az ellenfél mát t3on ő meg t1ve leütve ezzel nincs is probléma ilyen helyzetben ha látom hogy már nincs esély én is kilépek.

2v2ben viszont az engem is zavar hogy ha új társsal megyek rankedet, az elején 10 meccsből 5x tovább tart a betöltés mint maga a játék, mert az ellenfél megijed attól hogy magas rangunk van és kilép.

és mindezt úgy hogy amit lát rankot az 1v1 rank, ami 2v2ben nem mérvadó.

egyébként sztem az esetedben nem banról lesz szó, azt csak desyncért szoktak osztani.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés