Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sousuke90

aktív tag

válasz TheSkunk #11764 üzenetére

AO-t én még akkor játszottam, amikor az első B mercek jöttek ki benne, már akkor is eléggé elment abba az irányba, hogy a fizetősök túl nagy előnyhöz jutottak. Aztán 105-110.szint környékétől egy nagy grindfest az egész, kb. ugyanazt a 3 questet resettelik folyamatosan az emberek xp miatt. Aztán kijöttek az A mercek, amitől csak még nagyobb lett a szakadék, közben volt legalább egy nagy hackhullám amiről tudok, egy csomó acchoz megszerezték a jelszót és kiürítették.

Alapvetően nagyon jó játék, jó ötlettel, és én imádtam a világát a mitológia miatt. Olyan 75-80-ig nagyon jó, aztán 90-től indulnak a dungeonok, de 105+ már túl lassan jön a content. És mindezt amellett mondom, hogy az egyik legjobb nationben voltam(10(?, lehet 12) guildet foglal magába) szóval minden nap tudtunk menni guild dungeon-t is és nation dungeont is, de még így is túl repetitív volt számomra. Ja és a pvp az majdnem ugyanolyan hibával küszködött mint a BF, a 9 mercből 7 majdnem mindenkinél ugyanaz volt, muszáj volt betenni, ha versenyképes akart maradni valaki.

Szóval összegezve, szépen kidolgozott játék, jó alapötlet, jó világ, de túl időigényes és repetitív egy idő után, és a fizetősöknek túl nagy előny jár.

Új hozzászólás Aktív témák