Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7514) gabipaci válasza _Voyage_ (#7505) üzenetére


gabipaci
addikt

"aki a támadók bázisától nézve bal oldalra található hegyről szedi le az első hegyormára érkező ellent" - ezt nem értem.

Akkor szerintem a módosított szabályok:

1. Ha hely kell, akkor kétféle lehetőség van:
a) ha az adminoknak kell hely, természetesen bármi áron csinálhat magának (ha full ph!-s banda van, akkor is kitesz egyet, és felmegy a helyére, én nem fogok...), mivel hogy nincs foglalt slot, mert az adminjog miatt felesleges.
b) ha bárki másnak kell hely, értelemszerűen csak akkor rúgjon ki valakit, ha nem derül ki a névből, vagy a prefixből, hogy magyar az illető. ingame parancsok elvileg működnek, chat-be @kick player neve.

2. A csalókat nem nekünk kell kiszűrnünk, arra ott a PB, illeteve ott a PBBans! Ha valaki mégis NAGYON EXTRÉM jó játékos, ban. (utólag elküldöm PBBans-ra)

3. A csúnya beszédet engedhetjük olyan formában, hogy: de sz@r ez a játék, vagy pics@ba, meghaltam, stb. De a személyeskedést ne tűrjük el. Pl: miért vagy ilyen f@sz, kurv@ anyád hülye sniper, stb. (egy kör ban, visszaesőként végleg)
Mindenki azzal megy, amivel akar, ezzel nem tudunk mit kezdeni. És persze mindenki olyan amatőr, amennyire akar, senki sem egérrel a seggében született.

4. Rush módban a védők ne vegyék át a támadók szerepét, persze rugalmasan kell kezelni, mivel amikor megnyílik a map következő része, van hogy beragad valaki, és azt a ziccert kár kihagyni. Viszont aki ebből él, az mehet kick-re. Aki reconként a támadók épp aktuális bázisát kempeli, nyugodtan kaphat egy kör ban-t.
Úgy gondolom, hogy a kérdéses Port Valdezen a sneiperekért nyugodtan menjen fel valaki a hegyre, elő a kést, és gyerünk. Egyéb módon nem kívánom engedni a hegyen a harcot, mivel csak azt szülné, amit r-chee is mondott, lőnének befelé a hegyről a főbézre.
A szigetes pálya úgyszintén tabu, oda sem kell belődözni. Nem lehet akkorát onnan kaszálni, hogy említésre méltó legyen.
Amikor mozdul a map, legyen a képzeletbeli határvonal az UAV vanala.
Nehéz ezt eldönteni, de a visszaesők úgyis kiütköznek, és banán.

5. Conquest módban a főbázisra támadni, illetve bemenni bármilyen céllal, (gyilok, járműlopás) egy kör ban. Ha az egyik csapat mindhárom zászlót behúzta, és az ellen nem hajlandó kijönni, csak bentről lövöldözni, akkor sem látom értelmét a főbázisra belőni, bemenni. El kell menni az egyik zászlóhoz, és be egy épületbe. Az ellen sem kap pontot, ha nem csinál semmit, ezért úgyis ki fognak jönni.

Az autobalance nem működik a program nélkül. A program nem tudja áttenni a játékosokat amásik oldalra, csak kickelni tud a nagyobb létszámból.

Az észrevételeket most írjátok, mert ha ezt most elfogadjuk, nem szeretnék egy hét múlva újabb vitát.

A kettes szervert ha nem látogatja senki ma és holnap, akkor visszarakom SC-be, mert semmi értelme jelenleg.

Logitech hardware tester

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.