Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6346) Yany


Yany
addikt

Én a minap majdnem ezért kaptam bant:
"Rush játékmódban: A támadók bázisán elkövetett sorozatos késelésért, hátbatámadásért, a bázis/kiindulópont folyamatos kempeléséért, valamint a támadók bázisáról történő járműlopásért. A védők dolga a védekezés, nem pedig az ellenség bázisán való gyilkolászás. Ha valaki a pálya következő részének megnyitásakor védőként az ellen kiindulópontján reked (amit előtte védenie kellett), haláláig kiélvezheti az ellenség közelségét."
/r-chee blogjából egy részlet/

Pontosan ez történt velem az Arica Harbor mapon. Egy olyan bokorban rekedtem, ami (annak ellenére, hogy már 20-as fölött járok) nem tudtam, hogy azon a szakaszon épp ott fog megjelenni az ellenség tankja 10 m-re. De megjelent és hát beültem gyorsan elspurizva. Lehet vitázni, hogy most ilyet szabad csinálni, vagy sem (szerintem simán valószerű jelenet és ilyen rush módban ráadásul nem is ritka), de az egyik admin, talán gabipaci rám szólt én meg megértettem, tehát nem egyből vágott kifelé a szeróról. Ezután próbálom elkerülni a szitut, de azért belátható, hogy a rushban amikor elfoglalnak egy bázist, akkor óhatatlan, hogy az addig is ott kempelő védőkből néhányan próbálnak túlélni, amíg csak lehet. Ez a játék része, nem csalás, nem inkorrektség. Csupán eszetlen rohangászás helyett a támadóknak az elején érdemes óvatosabban mászkálni az új bázison, míg nincs valóban biztosítva a terep.

Ez egy vélemény. Egyébként meg ő vagyok és 2 másik _ICU_ társammal gyakran járok fel a magyar napra, mert többnyire nagyon jók a menetek:

[Itt egy sigg-o-matic kép van, ha nem jelenne meg, akkor leterheltek már megen]

[ Szerkesztve ]

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.