Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#20537) Zolás válasza bunfi (#20529) üzenetére


Zolás
addikt

Engem ne zavar ha más máshogy gondolkozik. Mindenki más mivel mindenki egyedi(legalábbis én igy gondolkodom egy másik emberről) . Az hogy milyen hszek tartoznak oda : alap hogy a játékkal foglalkozzon. Itt ez nem volt meg mindig. Egy szerver, a beállitásai, hogy épp ki az admin rajta és miért dobott ki xy játékost szerintem bőven máshová tartozik. Az egy szerverről szóló dolog. Nem a játékról szól. Az hogy a játék fut a szerveren nem azt jelenti hogy az összes chatlog-beállitás-xy @nyázott rajta rögtön a játék fórumának részét kell képezze. Ezt nem tartották be itt páran. És most meglepődtek mert az orrukra lett koppintva kivülröl.
Én sem értek egyet hogy új szakmai fórum ez meg megy a süllyesztőbe. Nem nyer vele senki. Viszont sokat veszitett vele mindenki. Csodálkozom hogy ez ilyen gyorsan megtörtént anélkül hogy a fórumozókat egyáltalán kérdezték volna. De ez van. Az élet megy tovább.

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.