Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14377) BalaNce87 válasza Dantenero72 (#14375) üzenetére


BalaNce87
addikt

30 fps-el gyakorlatilag játszhatatlan a játék, én biztos nem élvezném hogy szénné akadna a játék, egyszerűen értelmetlen, mert akinek több fps-e van az fog lelőni pláne ebbe a hülye játékba, mégha előbb kezdem valakit hátba lőni annak még van ideje megfordulni és megölnie. Én azért vettem meg, mert single iszonyat jól futott és az ajánlott igényeket nézve nekem meden egy 50-70 fps-t kéne produkálnia, aztán multi szarabbul de nem volt vészes, mióta win7-et használok dx9-el, azóta csak lowon megy jól, előtte xp-n patch előtt és után is highon ment.
Más: Én várom a patchet és tudom, hogy lényegében ugyanolyan szar marad minden, mert a játék alapjaiban van elbaszva és hiába dobnak ki ilyen értelmetlen packokat, meg javításokat ha az nincs hatással a játékra, a hitbox, az eltünő lövedékek a levegőben, lövöm majd megfordul és ő lő le stb. Meg asszem holnap jön valami dlc szerűség, de kizárólag box-ra és ps3-ra, és az is mi hogy pár conquestes pályán lehet rushot játszani, hát mit ne mondjak erre kell várni, én alapból így adtam volna ki játékot. Ezek a dlc-k ilyen említésre se méltó dolgok, mert tényleg jelentéktelen, kb 2 kattintás és meg is oldották.
Szóval ott a porbléma hogy úgy adják ki a játékot, hogy utána tudják hogy patchekkel kell kijavítani, mert alapból szarul írták meg. Tényleg egy jó kis játék lehetne, de annyira beta hogy rossz nézni. Én már 1 hónapja hozzá nem értem a játékhoz, mert nincs kedvem szívni vele, nagyon ritka hogy ne baszna fel valami baromság, nah meg ugye mennyi hülye játszik, igazából nemtudják mit is kéne csinálni és csak más játékát rontják el.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.