Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10183) zack


zack
nagyúr

Másfél nap után egyelőre nem vagyok elájulva a multiplayer-től, bár hozzáteszem ez csak amolyan első benyomás, és persze még változhat is.
Először is azzal kezdem, hogy sok a lag még a PH!-s szervereken is ahol 100 alatt van a ping. A sávszéllel nem lehet gond, mert 60/6 netem van, tehát biztos valahol máshol lesz a hiba.
Van hogy kilövök valakit és 1-2mp múlva esik össze, és akkor kapom meg a pontot. Iszonyat zavaró, mert van hogy lövök egyet távcsövessel, majd néznem kell hogy összeesik e utána vagy sem. Lehet megszokható, de most még nagyon zavar. :F
Aztán jönnek azok a gondok, amik a játék felépítésében zavarnak.
Megmondom őszintén, ez a fegyver mizéria egy agyrém. Bár gyakorlott fps játékos vagyok, amikor elkezdtem, adtam magamnak időt, hogy megszokjam és beleszokjak Crysis Wars után, tehát ahogy irtátok is, a halálozási aránnyal nem foglalkoztam. Na de! Most már megszoktam annyira, hogy látom, nem velem van a gond, hanem a fegyvereimmel amiket alapban kapok. Persze már kaptam sok mindent, leginkább assault és Recon módban, Engineer és Medic módban viszont alig tudok haladni, és szinte semmit se fejlődtem még. Lőszereket pl. tudok már lerakni, de med. pakkot még nem, és defibrillátorom sincs még, hogy pontokat gyüjtsek. A haladás kínszevedés, és bár már kaptam fegyvereket, a tűzerejük még mindig édeskevés, arról nem is beszélve hogy komolyabb célzóberendezésnek is híjján vagyok. A sniper puskákra is kitérnék..a PH-s szerókon a nagytöbbségnek már komoly puskája van amivel már egyenesen is lehet lőni. Nekem viszont még mindig fordított "U" alakban kell céloznom. Álló célpontoknál csak-csak kiosztok 1-2 fejest, de mozgó célpontoknál esélytelen ez az "ejtős-pottyantós" módszer. Nem tudom mit akartak ebből kihozni de nagyon nem lett jó, és akik esetleg megveszik a játékot, sokan el fogják adni az végett, hogy a többiek túl nagy "hendikeppel" indulnak 1-1 ütközetben ami a fegyvereket illeti. Én hozzá vagyok szokva sok mindenhez, az 1600 órányi Crysis Wars után, de már engem is kezd idegesíteni hogy szinte semmivel se tudok célozni, és lőni hatékonyan. Engem viszont szinte mindenki leszed a nagyobb tűzerőnek és a profi nagy zoom-os távcsöveknek hála messziről is és közelharcban is. :U :( Persze nem arról van szó, hogy nekem nem megy, mert az elcsent profi puskákkal nekem is megy az aprítás ill. a mesterlövész mód.
A játék készítői gyökeresen elqúrták a multiplayer részt. Nem kicsit. Nagyon. Az újonnan jövő júzerek be vannak "skatulyázva", amiből iszonyat nehéz lesz "kiugrani". Mivel a játék már hónapok óta kint van, így a legtöbb multiplayert játszó júzernek már komoly arzenálja van, amit az elején, a játék megjelenése után, biztos könnyebb volt megszerezni ill. pontokat gyüjteni hozzá. De így viszont az újonnan jövő játékosoknak szinte elmegy a kedve a multiplayer-től, mert nem áll másból a játék, mint hogy jobb esetben fut és fut, majd meghal és újraéled, mert erősen érződik a nem kis túlerő a fegyvereket tekintve. Nincs megadva az az egyenlőség ami minden játékost megillet, és ez zavar. Gondolom ez a fegyver rendszer nem csak a BC2-öt érinti, de aki ezt kitalálta, az tuti "gyógyszerre ivott".
Persze nem adom fel egyelőre, amíg meg nem unom. A játék feelingje nagyon el lett találva, ezért is sajnálnám ha az idióta fegyver rendszer miatt unnám meg.
Az "üres pályás pontgyűjtősdi" sajnos nem az én műfajom, és elég blama, hogy egy friss tulajnak ehhez kell folyamodnia, hogy boldoguljon valamennyire éles ütközetben.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.