Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:15

LOGOUT.hu

Banggood tapasztalatok

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9030) Primary92 válasza V/ (#9025) üzenetére


Primary92
senior tag

Ulefone Armor 6E
Másik szolgáltató kártyájával is ez a helyzet, ugyanakkor ezek a kártyák két másik készülékben is hibátlanul működnek (az egyiken ráadásul korlátlan az adatforgalom). Próbáltam mindkettő kártya foglalatban. A hiba 60km-re odébb is fennáll. A telefonbeszélgetések során nem észleltem problémát.
A szolgáltató a Telenor, illetve a Telekom.
A wifit otthon és a munkahelyen próbáltam (Mikrotik, TP-Link routerek), illetve egy másik androidos telefon hotspotjához kapcsolódva is szakadozik.
A bluetooth-t egy autó gyári kihangosítójával próbáltam (Ford SYNC), ahol a másik két telefonnal semmi gond nincs.

Egyébként böngészés és youtube videó nézése közben tűnt fel a kapcsolat megszakadása. Várok, nem történik semmi, aztán fél perc múlva hopp betölt. A feltöltési sebesség lassulása akkor tűnt fel, amikor egy videót próbált felszinkronizálni a szerveremre. Mértem a speedtesttel, és teljesen alátámasztotta, amit tapasztaltam. A feltöltési sebesség vagy 0 és 0,1 Mbit között van. A feltöltésnél három eset volt jellemzően: nincs kapcsolat, van, de 2-5 Mbitnél nem gyorsabb (másik telefon ugyanennél a szolgáltatónak akár 100+ Mbit-et tud), a harmadik esetben ritkán ugyan, de meg van a 50-100 Mbit, de a feltöltési sebesség ilyenkor is értékelhetetlen.
Speedtest mérés

Mivel elég új típus, ezért aligha vállalná bármelyik szerviz a javítást, meg mi alapján adna árajánlatot?
Esetleg tudsz javasolni egy szervizt, ahol sanszos, hogy vállalnák?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.