Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
azóta bőven működött, tegnap felraktam 8.1-et de akkor trágya volt hogy visszajöttem 7-re és azóta nincs hangom. alaplap és cpu csere volt. utóbbit nem értem miért kellett. de sanszos hogy megfőtt nyáron a deszka.
meg nem tudom hogy függ össze hogy a mikrofon se működik/nem látja a rensdzer
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
őstag
Hali!
Használt notit vettem, a kérdésem az, hogy használat közben lehet folyamatosan hálózati töltőn, nem lesz tőle baja? Vagy hogyan kell az akksit jól használni? Mert hallottam már olyat, hogy az akksit ki kell venni, ha hálózatról megy.
Köszi, üdv!
-
FRENK1988
veterán
Na urak jártam a HP topikban de érdemben nem tudtak segíteni. Ezért jövök ide.
Adott egy kb 1 éves HP ProBook 4540s (i5/8gb/7650) ami elég fura anomáliákat okoz nekem. Az van, hogy ha áll 1-2 napot akkor nagy nehezen elindul (de már akkor is villog a caps) de mikor újraindítanám akkor két caps lock villanás az eredmény majd újraindul és folyamatos villogás míg a venti süvitést megunva leállítom. Majd ha megint pihen pár napot ismét ezt játssza el.
Már letiltottam a dedikált vga-t és csak a CPUban lévő megy de akkor is ezt játssza el. A legújabb bios (F.41) van fent.
Segítséget előre is köszönömNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
TheProb
veterán
válasz NEMO1968 #9154 üzenetére
Most ncore-ról van a telepítő, de a kulcs eredeti. Ez azért van most így mert eddig MSDNAA-s telepítőm volt csak ott külön kellett, telepítés után "magyarítani" a rendszert és ehhez nem volt semmi kedvem.. De kezdek arra gondolni h esetleg azzal felrakom újra..
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Atti1112
aktív tag
Sziasztok ! Probléma van Van egy HP laptop és ugye van hozzá egy tápegység : a táp gyári és ezt tudja : 18,5 V 3,5 Amper,65 W.Jelenség : amikor bedugom a táp madzagját a laptopba ,világít a csatlakozónál egy sárga-kék led körbe és ez kb. 2 másodperc alatt kialszik.Amikor rendesen ment a laptop,akkor ez a led folyamatosan világított.Kérdés : a táp halt-e meg és nem tudja leadni a 65 W-ot és letilt,vagy a laptop halt be és letiltja a táp bemenő áramát ? Amikor kihúzom a tápot,miután elaludt a led a laptop csatin és rámérek a tápra,akkor van úgy,hogy mutat 19 V-ot ,de van úgy hogy nem.Ha nem mutat,akkor értelemszerűen a következő rádugásnál a led sem villan fel,de sokkal többször van olyan,hogy megvan a 19 V.ekkor,ha megint rádugom a laptopra,megint 2 másodpercig világít a led,de nincs időm még a powergombot sem megnyomni,mert addigra elvész a delej.Egyszer sikerült közvetlenül rádugás után elkapni a powert,akkor mintha el is akart volna indulni a gép,de utána le is állt azonnal,mert ugye elfogyott a delej.Tehát ez inkább táp hiba,vagy behalt a laptop.Hogyan lehetne ezt kizárni ?
Van valakinek a X. kerületben ilyen tápja ? Kipróbálás végett.
Pontosan ilyen a drága : (ráadásul elég drága )
[link][ Szerkesztve ]
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
Atti1112
aktív tag
Ui: akksi egyáltalán nincs hozzá,csak tápról használtuk.
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz Atti1112 #9159 üzenetére
Szia!
Az adapter csatiján van folyamatosan 19 V ? ha nincs, akkor adapter hibád van, kábel meg van törve, vagy ténylegesen az adapter ment tönkre. Itt az aprón is érdemes lenne szétnézned egy használt darab után.
De találtam neked újat is.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
rob72
tag
Hali van egy Asus N55SF laptoppom és pillanatnyilag 4gb 1333MHz-s ram van benne.
Szeretnék 2x4gb ramot 1600MHz-t rakni bele. Menni fog?
-
félisten
Sziasztok
Van egy most már ősréginek számító ASUS F5SL gépen, nyáron volt 5 éves. (Intel C2D P8400, 3 giga ram, HD3470)
Utóbbi 2 hónapban nagyon belassult egyes folyamatoknál, de közben a proci végig 0-5% és a memória is 1-1,5 GB maximum. A vinyóra gyanakodtam és a HD sentinek ezt a képet mutatja.Úgy gondolom, hogy ez lehet a lassúság ok. Ja és lasssúság alatt azt értem, hogy alap dolgoknál megáll gondolkodni úgy, hogy semmi nincs rajta kb. A vinyó ahogy néztem már számolja a napjait, valamint ha másolok rá lassabb mint régen.
Szerintetek megéri ebbe a gépbe SSD-t venni (60-120GB bőven elég) vagy nem gyorsulni annyit és vegyek bele valami sima HDD-t?
-
FRENK1988
veterán
válasz szabonagyur #9166 üzenetére
Hat a tesóm gepebe (Dell D630) teszt jelleggelt tettem egy 830-as Samu ssdt de nem vettem észre érdemi gyorsulást. De az hogy könyebb lett es nem volt seek hang azért nagyon Megérte volna. No nem beszelve hogy tovább bírta az akku
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Impressa
őstag
válasz szabonagyur #9166 üzenetére
Szia!
Jó még az a vas.
A gyenge szektor kizárásra került, ahogy a program is írja, így az már nem okozhat további hibákat. A teljesítmény fülön meg tudod nézni mekkora a lemezkihasználtságod - azaz mennyire teker a vinyód -
Az SSD nagyon jó cucc, nekem bevált. A boot idő, a programok betöltési ideje csökken, de ezen kívül az átlagos felhasználás során nem sok különbséget veszel észre. Ha nem használsz komoly programokat, és nincs nyitva 20 böngészőablakod.... akkor egy 7200 rpm-es vinyóval is bőven javulni fog a sebességed.
A SMART tábla, ami több infót mutat a lemezed állapotáról - azon belül is az "5-ös" kritikus attribútum ami lényeges számodra.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
félisten
válasz Impressa #9168 üzenetére
Itt a kérdés, hogy ennél a gépnél is hozna e gyorsulást? Asztali gépben az van tökéletes. Am az a bad sector meg van mióta a gép meg van, de meg fogom nézni mert valamiért nagyon lassú új Windows alatt is.
Hát a vas nem lenne rosz, de szerinte SIS chipset visszafogja eléggé, Win8 meg 8.1 sem szereti már szóval valószínűleg csere lesz, ez meg megy otthonra netezni.@Ferenc: a súly nem számít a sebességre lennék kíváncsi.
Am ha meg lesz a laptopod mire hazaérek megyek érte[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Atti1112
aktív tag
válasz Impressa #9163 üzenetére
Köszi a válaszokat,közben átmentem a sógoromhoz,kiderült,hogy neki is HP laptopja van és az ő gépét sem indította el az én tápom,viszont az ő tápja elindította az én HP-mat.Tehát tuti,hogy táp.Kábel nem törött.
Köszi a linkeket ,megnézem hol tudok beszerezni ilyet.Az Akyga-ról mi a vélemény ? (2500 Ft,új,2 év garival)
A gyári 9900 ,az utángyártott meg 7900.[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz szabonagyur #9170 üzenetére
Öregszik a vinyód, de nem vészes. Az adatmezőt váltsd át decimális adatmezőre, úgy te is látni fogod a hibák számát. Azért pótolhatatlan adatokat nem tárolnék rajta. Ha teljesen lementettél róla mindent, akkor destruktív tesztet érdemes lefuttatni rajta. (az alapos lemez teszt még tárhat fel hibákat) de valószínű újra 100%-os lesz a lemezed. Véleményem szerint gyorsulhat a géped az SSD-vel, de hogy mennyire lesz látványos az már más kérdés.
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
válasz Atti1112 #9171 üzenetére
Hát, Akyga-ról még nem hallottam, de nem túl bizalomgerjesztő neve van, és nem merném rábízni a gépemet. Az olcsóság még visszaüthet, azaz haza is vághatja a laposodat. Ha nem szeretnél/tudsz kiadni 8-10 K érte, akkor még mindig a gyári használt töltő a megoldás szerintem.
-
rob72
tag
Hali
Ha a gépem csak 1066/1333-ost ramot kezel,és én raknék bele 1600mhz-s ramot akkor is fog futni csak 1600mhz helyett 1066/1333mhz-n?
-
félisten
-
Impressa
őstag
válasz szabonagyur #9176 üzenetére
Adatmeghajtóként használva tudod elvégezni - másik gép kell hozzá - azt akartam kérdezni, hogy sata 1 vagy 2, de ezt is meg tudod nézni az információ fül alatt, milyen interfészen csatlakozik a HDD. No persze egy korszerűbb gép a biztosabb.
rob72 igen fog menni, max 1333 Mhz-en.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Holnap veszek egy ilyen gépet. Milyen Windowst érdemes rárakni, 32 vagy 64 bites? 64bites csak akkor kéne ha 6GB RAM lenne a gépben?
-
szabeska
addikt
Sziasztok. 2 db Lenovo G500-as csodával küzdök, amelyekben 2 vga van (Intel HD Graphics HD4000 + AMD Radeon HD8750M). Az Intel driver fent van (winupdate), de a Catalyst nem hajlandó települni, sem a kapott cd-ről, sem honlapról, se új, se régebbi driver (hibás csomag, vagy ilyesmi hibával áll le "rendszerellenőrzés" után. Az eszközkezelő és az AIDA64 sem látja az AMD kártyát. BIOS-ban van ugyan állítási lehetőség (switchable graphics vagy UMA graphics), de ez a következőt produkálja: UMA graphics-ra állítva a fenti dolog történik, mintha az AMD kártya nem is létezne. Switchable-re állítva nem indul el a win8.1, töltőképernyő után fekete minden, az egeret megmozgatva pár mp-ig villódzik az egérkurzor, aztán megint feketeség, ráadásul csak rendszer-visszaállítás segít. Valakinek ötlete? Sehol semmi infót nem találtam hasonlóról
F1
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok.
Már egyszer feltettem a kérdést egy másikkal párhuzamosan lehet elkerülte a hozzá értő figyelmét, én viszont szeretnék felvilágosítást. Adott egy Fujitsu V6555 laptop beépített 3g modemmel. Milyen programmal tudom bármely szolgáltató sim kártyájával működésre bírni. Pontosan hogy van ez a dolog? A 3g stick-nél adott hogy fel kell telepíteni a softvert és azon ott van minden beállítás és ebben az esetben?Köszönöm.
ÁkosA 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
rgeorge
addikt
válasz akoska23 #9183 üzenetére
Az eredeti, hiányzó driver kérdésedre válaszoltam. Feltetted a DeskUpdate-t? Talált drivert az ismeretlen eszközhöz?
Szerintem a Fujitsu support oldalán találsz programot a 3G modemhez (GT Connect).Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
akoska23
aktív tag
válasz rgeorge #9184 üzenetére
Persze felraktam a webkamera csinálta a galibát. Addig is működött most van egy ikonja is de már nincs ismeretlen eszköz. A 3g modem programjára visszatérve: akkor gondolom a hálózati beállításokat nekem kell megadnom.
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
nagyúr
Üdv kollégák. Van nekem egy Samsung np270e5v-k01hu típusú készülékem, és az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy hogy van az, hogy feltettem a touchpad driver-t, de böngészőben pl nem működik a csuszka rész ha jobb oldalon húzom az ujjamat, továbbá, az FN-es billentyűkből csak a hang része működik, illetve 2 wlan driver van hozzá megadva, egyik sem jó. W7 x64
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Holnap megyek új notebookot venni, ilyen proci van a gépben. Filmnézésre, munkára, netezésre használnám a gépet. Mi a véleményetek erről a processzorról?
-
agoka07
senior tag
Sziasztok. Elhalálozott a notebook-om akkumulátora. A jelenlegi: 11.1V-os, 4.4AH-s és amit találtam az 14,8V-os és 2,2Ah-s.Meg merjem vásárolni? Az akkumulátor talál, a notebook-ba. Előre is köszönöm.
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
mclaren777
senior tag
válasz mclaren777 #9136 üzenetére
ERRE Valaki? :-)
-
toldy
őstag
sziasztok,
Egy 1007u cerkával szerelt gép, 4gb rammal és egy ssd-vel általános használatra mennyire alkalmas? Gondolok itt arra hogy net, ( böngészés, youtube), filmezés, office és ehhez hasonló dolgok.
Valamint tudom hogy nem egy kategória, de mit lehet tudni egy amd a4-4355m-ről mégis milyen ugyan ezen célokra, mondjuk 20k felárat szerintetek megér?
Az élet nem habostorta.
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Caddy témában kérdeznék.
Adott egy ASUS K53SV lapos. Az ODD ajtaja kicsit csapott. A caddy- k ajtaja meg egyenes, legalábbis a képeken.
Szóval jó lenne, ha a lapos megőrizné az eredeti formáját ha lehetséges.
A kérdés az lenne hogy léteznek-e olyan cady-k amelyek tökéletesen illeszkednek a formába? -vagy felejtsem el mert inkább ezek az univerzális cuccok mennek. -
TheProb
veterán
SSD formázása után milyen app a legjobb amivel .txt fájlt a legnagyobb eséllyel tudok visszaállítani? Próbáltam 1-2 (köztük a get data back-et is), de sajnos amelyik látta az is 0kb-os volt Relatív fontos dokumentum lenne :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest