Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
Kell egy Usb hub, klavi, egér, és egy media creation tollal készített pendrive.
Ha csináls egy Gépház/Frissítés.../Helyreállítás/Gép alaphelyzetbe állítása műveletet, az is majdnem felér egy clean installal.zetsupoet
Ha egyre lassabb a gép.jó eséllyel a vinyó halódik. Nézz rá HD Sentinellel.AMD Power
Nem rossz, de plusz ram többet hozna, mint az ssd.
Az egyéb szolgáltatások árait elnézve, körbenéznék más boltban is. -
Penguin95
senior tag
-
Prowler
senior tag
Szia!
Intel grafikus vezérlőpultot és Windows beállításokat nézted?
Intelnél van egy kijelző energiatakarékossági opció, automatikusan csökkenti/növeli a fényerőt, ha be van kapcsolva. Win10-nél pedig a környezeti fénynek megfelelően tudja szabályozni a fényerőt, esetleg ez is lehet az oka.
-
KubanitoS
veterán
Láttam az előző hozzászólásod is, csak akkor még nem szóltam semmit. Nagyon óvatosan fogalmazva az a gép nem hogy 400 ezret, de fele annyit nem ér. Oké, tele van pakolva hiper-szuper procival + játékos VGA-val, a probléma mindössze annyi, hogy a hűtésrendszer nem fogja tudni megfelelően lehűteni játék során a gépet. Olyan szintű melegedési problémák vannak, hogy a gép simán le fog kapcsolni valamennyi játék után. Most meg kijött ez a kijelző hiba is. Nézd csak meg ezt.
Teljes jóindulattal azt tanácsolnám neked, hogy kijelzőhibára hivatkozva (vagy ha online vetted 14 napon indoklás nélküli vásárlástól való elállás van) vidd vissza, kérd vissza a pénzed, vagy cseréltesd be egy normális gépre (ebben tudnak segíteni a megfelelő topikban). Ezzel csak a szívás lesz...
-
K1nG HuNp
őstag
Érdekes probléma, a játék esetleg nem löki át magát nagyobb felbontásba amikor érzékeli, hogy be van dugva a tv? Próbáld meg beállítani az nvidia/intel vezérlőpultban, hogy a kimenet megkettőzés legyen és nem kiterjesztés. (nekem asus notin fn+f8, ott van rajta egy kis diavetito ikon is)
-
Brandynew
őstag
Szia,
Ez egy nem ajánlott típus. Bárcsak mindössze annyi gond lenne vele, hogy pocsék a benne lévő panel minősége. Ha csak pár napja vetted, akkor gondolom még vissza tudod vinni, vegyél helyette egy normális gépet, pl. Dell 7559 (én leginkább ezt ajánlom), Asus N551 (MediaMarktban 230 ezer).
Legközelebb itt kérdezz vásárlás előtt.
-
Flowtation
őstag
Szia!
A biosban állítsd át a boot módot UEFI-ről Legacy-ba. Ekkor már tudsz választani, hogy miről bootolnál. Ha megfelelő módban lett kiirva az usb-re a telepítő akkor tudod telepíteni, ha nem akkor újra ki kell írni. Ajánlom a rufus nevű kis programot, én mindig ezt használom telepítők létrehozására. Vagy maradhatsz UEFIben is, de ahhoz is megfelelően kiirt telepítő kell.
De majd azért hallgass meg hozzáértőket is, én csak kontár vagyok.. :-)
-
Bertiee
senior tag
-
-
-
Poo
senior tag
Szia,
Keresd meg őt pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Byski Áramláskijelző.
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx