Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sznyunyi
tag
válasz szabonagyur #3377 üzenetére
Hali!
Ha más nem, bepakolod másik gépbe a vinyót és formázod! Utána vissza az eredeti helyére és már telepítheted is a win7-et...Si vis pacem, para bellum!
-
kornyiktamas
aktív tag
válasz szabonagyur #3612 üzenetére
na daemon tools nem volt fent winrart társított..D: ISO fájl. beraktam már azt igen simán és ugy indítottam 1. helyre raktam a Kingston USB-t meg lehet külön bootolható eszközt is választani de mégse sikerült...
viszont én csak szimplán jobb klikk másolással raktam át..[ Szerkesztve ]
-
tajcsi
őstag
válasz szabonagyur #3690 üzenetére
Kosz a gyors valaszt!
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Ruszki
senior tag
válasz szabonagyur #4715 üzenetére
Üdv!
Futár elvitte és bentről hívtak,hogy ők lefényképezték és nincs ill. nem volt benne töltő!
Az a baj,hogy ha belegondolsz és van egy kis összeesküvés elméleted ezt nagyon nehezen tudom bebizonyítani nekik,hogy igen is benne volt!
Szóval gáz sajnos!Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Impressa
őstag
válasz szabonagyur #4715 üzenetére
Velem is eljátszották, nekem az adapter hálózati kábelét nem adták vissza. Csak én, fotót is lészítettem róla, de az nem bizonyító erejű számukra. Mivel akkor még a doboz nyitott volt, ergo nem biztos, hogy beleraktam. Sajnos papír meg nem készül ilyen esetekben.
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
George0424
csendes tag
válasz szabonagyur #4814 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=George0424 Tel: 06703858903
-
MurdR
veterán
válasz szabonagyur #5170 üzenetére
Most milyen proci van benne? Ez nem S478?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
válasz szabonagyur #5173 üzenetére
Nézd csak mit találtam Neked
www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2049171-milyen-procival-fejleszthetem-asus-f5sl-notimat
Bocsi hogy nem linketlem, mobilról vagyok.
tixem igp2000.
[ Szerkesztve ]
-
eastone1
senior tag
válasz szabonagyur #5173 üzenetére
nem haragszom egy ezres lesz.
-
MurdR
veterán
válasz szabonagyur #5198 üzenetére
Ha nem akkor meg van egy procid, ami rohadt jó hátvakarónak
-
suspect
aktív tag
válasz szabonagyur #5327 üzenetére
Serial ATA-150
-
suspect
aktív tag
válasz szabonagyur #5329 üzenetére
Sata1
Viszont ha kettest veszel az is kompatibilis az 1-el
Az SSD mindig megéri -
suspect
aktív tag
válasz szabonagyur #5331 üzenetére
A gyorsaság látható/érezhető lesz
-
ravail
senior tag
válasz szabonagyur #5509 üzenetére
Szia!
Ha a CpuZ-vel nézed, akkor a P8400 1066 FSB-vel megy? Vagy kevesebbel? -
ravail
senior tag
válasz szabonagyur #5515 üzenetére
Szia!
Köszönöm! Gratulálok! Az Asus F5VL-ben az 533-as FSB-s CPU helyére több esetben raktam 667-es FSB-s CPU-t. Jelentéktelen többlet melegedést leszámítva -több éve- hibátlanul mennek. De ezt meg sem fordult a fejemben, hogy az 1066-os FSB-s CPU-kkal is próbálkozhatnánk, mivel az 800-as FSB-s CPU-kat már nem fogadta az F5VL. Esetleg a Memory fül alatt megnézted a RAM frekvenciáját? Az is OK?[ Szerkesztve ]
-
ravail
senior tag
válasz szabonagyur #5517 üzenetére
OK! Köszönöm a válaszodat. Tudod, gyártója válogatja, hogy egy-egy chipset-ből mit hoz ki. Láttunk már jó pár csodát! Például, amikor az Intel, a chipset gyártója -ha jól emlékszem a "Mobil Intel® GL40 Express Chipset"-re is- más használható CPU-kat ad meg, mint amit az Asus vagy más laptopgyártó kihoz belőle.
-
Ice&Lime
veterán
válasz szabonagyur #5755 üzenetére
eszembe sem jutott ilyet csinálni, csak szeretném aktiválni ill. használni a megvásárolt windows kulcsot, ami a géphez járt.
-
FRENK1988
veterán
válasz szabonagyur #9166 üzenetére
Hat a tesóm gepebe (Dell D630) teszt jelleggelt tettem egy 830-as Samu ssdt de nem vettem észre érdemi gyorsulást. De az hogy könyebb lett es nem volt seek hang azért nagyon Megérte volna. No nem beszelve hogy tovább bírta az akku
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Impressa
őstag
válasz szabonagyur #9166 üzenetére
Szia!
Jó még az a vas.
A gyenge szektor kizárásra került, ahogy a program is írja, így az már nem okozhat további hibákat. A teljesítmény fülön meg tudod nézni mekkora a lemezkihasználtságod - azaz mennyire teker a vinyód -
Az SSD nagyon jó cucc, nekem bevált. A boot idő, a programok betöltési ideje csökken, de ezen kívül az átlagos felhasználás során nem sok különbséget veszel észre. Ha nem használsz komoly programokat, és nincs nyitva 20 böngészőablakod.... akkor egy 7200 rpm-es vinyóval is bőven javulni fog a sebességed.
A SMART tábla, ami több infót mutat a lemezed állapotáról - azon belül is az "5-ös" kritikus attribútum ami lényeges számodra.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
válasz szabonagyur #9170 üzenetére
Öregszik a vinyód, de nem vészes. Az adatmezőt váltsd át decimális adatmezőre, úgy te is látni fogod a hibák számát. Azért pótolhatatlan adatokat nem tárolnék rajta. Ha teljesen lementettél róla mindent, akkor destruktív tesztet érdemes lefuttatni rajta. (az alapos lemez teszt még tárhat fel hibákat) de valószínű újra 100%-os lesz a lemezed. Véleményem szerint gyorsulhat a géped az SSD-vel, de hogy mennyire lesz látványos az már más kérdés.
-
Impressa
őstag
válasz szabonagyur #9176 üzenetére
Adatmeghajtóként használva tudod elvégezni - másik gép kell hozzá - azt akartam kérdezni, hogy sata 1 vagy 2, de ezt is meg tudod nézni az információ fül alatt, milyen interfészen csatlakozik a HDD. No persze egy korszerűbb gép a biztosabb.
rob72 igen fog menni, max 1333 Mhz-en.
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz szabonagyur #10261 üzenetére
Szia!
Nyugontan használhatod vele, nem lesz baja, több tartalékod marad.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
NEMO1968
őstag
válasz szabonagyur #10261 üzenetére
Szia!
A gèpre sincs semmi ràìrva?(V,A)
Legalàbn olyat kène szerezned,aminek a feszültsège egyezik,az amper lehet nagyobb.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
MurdR
veterán
válasz szabonagyur #10617 üzenetére
Próbáltuk több felbontáson is, 800x600, 1280....
-
semetka
őstag
válasz szabonagyur #10767 üzenetére
Rendben. Akkor megnyugodtam hogy nem kell atomjaira szedni.
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
800.henrik
senior tag
válasz szabonagyur #11009 üzenetére
Nem régi gépről szedtem le a pasztát, ÚJ 775-s hűtőn volt . Raktam rá másik Windows-t, most jó
[ Szerkesztve ]
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
K90
csendes tag
válasz szabonagyur #11081 üzenetére
Hát, 27én házibuli/születésnap ahová megkértek, hogy vigyem el, mert az övék lehalt de Skype-os üdvözlet is lenne, viszont csak a házigazdát ismerem. Egyébként meg albérlet és egyetem Hollandiában, óriási épülettel és kamera csak a kijáratoknál van.
A visszaszerzésben segít a CompuTrace, mert van GPS, ~nonstop mobilnet meg minden ami ahhoz kell. Az adatokra ott a TPM és a kódolt merevlemez.[ Szerkesztve ]
-
Atomixx
tag
válasz szabonagyur #11113 üzenetére
Üdv
G500
közben találtam sok infot, később le lesznek tesztelve. [link] + hsz-k. Talán működni is fog úgy ahogy kellene<~>
-
osszaki
tag
válasz szabonagyur #11186 üzenetére
A hivatalos honlap ott vérzik el, hogy az OS választó fülnél nem lehet mit választani. UK oldalon se, szóval nem régió fail. Win8as cuccok nem mennek fel :/
Xbox 360 gamertag: osszaki
-
fsanyi 76
újonc
válasz szabonagyur #11345 üzenetére
Hello! 20 000 Ft ért és böngészés, letöltés, dvd nézés. cd hallgatás.
Sajnos garanciát nem adnak hozzá az mennyire baj? -
phobeus
aktív tag
-
phobeus
aktív tag
-
phobeus
aktív tag
-
bategg
csendes tag
válasz szabonagyur #11628 üzenetére
Az AIDA az OpenGL tualjdonságainál Renderer-ként látja a kártyát ott jelenik meg az AMD Radeon HD 8500M Series-név.
De akkor megnyugodtam, hogy ezt automatikusan kezeli a windows 8.1. Meg közben nézelődtem és találtam egy AMD Catalyst Control Center nevű futó programot, gondolom ez végzi az automatikus beállításokat.Köszönöm a segítséget!
-
wineZ
csendes tag
válasz szabonagyur #11678 üzenetére
Próbálom, mindjárt kiderül
Persze hogy nem megy....
van valakinek kedve, ideje rákukkolni Teamviewerrel?! mer én feladtam
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok elérhető itt sűrűn! hivjatok telón 06202837813
-
TheProb
veterán
válasz szabonagyur #11678 üzenetére
Próbáltam másikkal is ugyan az, talán az újjal kisebb %-ban száll ell vagy eleve nem is látja. Aki azt mondta amit lentebb írtam, neki valami ismerőse elvileg próbálta több fajta caddy-vel is és ugyan ez volt a helyzet.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
válasz szabonagyur #11684 üzenetére
... és Dell XPS: Hát az a helyzet, hogy mikor megvettem a gépet akkor 1 hónapig úgy használtam az említett hdd-t, hogy beraktam 1 külső házba és úgy 1x nem volt vele gond.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
válasz szabonagyur #11691 üzenetére
van 1 250es lemezem, csak ha belerakom nemtom hogy tudnám a legjobban/leggyorsabben előidézni a dolgokat, mert nem jöttem rá mi alapján száll el. eddig játék alatt vagy másoláskor,de most elég ritkán
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz szabonagyur #11696 üzenetére
athlon64 x2 tk-57
a sempron 1.8ghz ehhez nem találok pontos típust elvileg ilyennel nem is szerelték csak 2.2 ghz vel
most látom a hp oldalán.Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz szabonagyur #11699 üzenetére
Több oldalt használók egyszerre és jelentkeznie kellene a teljesítménynek mindig ugyan azt a 3 oldalt használóm a munkámhoz.Korábban egy másik amd 2x 1.6ghz 2gb -t használtam de az kb tényleg 2 x így ment .
Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz szabonagyur #11699 üzenetére
Az hogy a cpuz sepmpron 5400+ ír ki persze alatta ott az athlon de ilyen proci nálam nem volt benne.
Ez teljesen normális? athlont ad ki rá a google[ Szerkesztve ]
Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
hoffman_
nagyúr
válasz szabonagyur #11799 üzenetére
akkor semmi hókuszpókusz, driverezés és ennyi. köszi!
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
adatfalo
senior tag
válasz szabonagyur #11860 üzenetére
Ma ugyan ezt tapasztaltam egy sony vaio pro 13-nál, az intel hd graphic driverénél. Nem engedte tovább, mivel nincs digitális aláírása (talán erre hivatkozott, már nincs itt a gép). DriverGenious-al viszont feltelepített egy "elvileg" kompatibilis drivert.
www.adatfalodesign.hu
-
Impressa
őstag
válasz szabonagyur #11883 üzenetére
Szívesen Uram! És pont akkor jön az a mondat, hogy: "mindent élesen láthassunk" ezt jól összehozta a videó készítője.
-
Buster17
addikt
válasz szabonagyur #12096 üzenetére
Fenébe... Mégse úszom meg a külső ház vásárlást...
Melyik külső ház most a legolcsóbb? Milyet nézzek?
-
Buster17
addikt
válasz szabonagyur #12098 üzenetére
3,5
-
Buster17
addikt
válasz szabonagyur #12100 üzenetére
Úgy is gép mellet lenne fixen. Csak azért kell hogy ne a laptop SSD-jét terheljem adatforgalommal.
Amúgy Seagate Barracuda 7200. 12 500GB ST3500418AS vinyó
-
Dell XPS
veterán
válasz szabonagyur #12235 üzenetére
szia,
Ezt néha az LCD elektronika okozza, ilyenkor megoldás lehet; lehúzni a csatlakozást az alaplapról, illetve a panelről.
Üdv, Dell XPS
-
SFAkos
aktív tag
válasz szabonagyur #12272 üzenetére
Köszi a választ! Na ez elkerülte a figyelmem, hogy asztalihoz van keret,de egyébként lehet kapni anélkül is.
Impressa: Köszi neked is. Azt a topicot, kerestem de nem találtam
[ Szerkesztve ]
-
wakond83
tag
válasz szabonagyur #12289 üzenetére
Szia.
köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest