- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
válasz
szabonagyur #9166 üzenetére
Szia!
Jó még az a vas.
A gyenge szektor kizárásra került, ahogy a program is írja, így az már nem okozhat további hibákat. A teljesítmény fülön meg tudod nézni mekkora a lemezkihasználtságod - azaz mennyire teker a vinyód -
Az SSD nagyon jó cucc, nekem bevált.A boot idő, a programok betöltési ideje csökken, de ezen kívül az átlagos felhasználás során nem sok különbséget veszel észre. Ha nem használsz komoly programokat, és nincs nyitva 20 böngészőablakod.... akkor egy 7200 rpm-es vinyóval is bőven javulni fog a sebességed.
A SMART tábla, ami több infót mutat a lemezed állapotáról - azon belül is az "5-ös" kritikus attribútum ami lényeges számodra. -
FRENK1988
veterán
válasz
szabonagyur #9166 üzenetére
Hat a tesóm gepebe (Dell D630) teszt jelleggelt tettem egy 830-as Samu ssdt de nem vettem észre érdemi gyorsulást. De az hogy könyebb lett es nem volt seek hang azért nagyon Megérte volna. No nem beszelve hogy tovább bírta az akku
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest