Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45929) d4d válasza beci (#45927) üzenetére


d4d
tag

A kérdése nem tudom a választ csak megnéztem a linket, rögtön megragadott ez a mondat,

"Hamarosan a világelső gyártók közé kerültünk az autó kozmetikai szerek, nyomtáv szélesítők és a polírkorongok gyártásával"

Nem vagyok világelső autókozmetikus nem is ez a munkám, csak hobbi. Néhány éve bújom a netet, tesztek, termékek után kutatva, de megmondom az életben nem hallottam még róluk, se nem olvastam, se nem láttam semmit a youtubeon tőlük, róluk, termékeikről. Igaz hogy a nyomtávszélesítés és a polirkorongok közül egyik se tartozik az érdeklődési körömbe.

Ugyanígy vagyok a Lotus Cleaninggel, bár most megnéztem, magyar cég. A Rólunk menüpontot érdemes átfutni. Szokásos szöveg, hogy az alapító nem volt elégedett azokkal a termékekkel amit akkor a piacon talált (biztos mindet kipróbálta) és akkor jött az ötlet, hogy majd saját maga megcsinálja a legjobbat. Úgy hogy előtte köze nem volt a témához, amire abból következtetek, hogy a bemutatkozás szerint az első két év a szakma megismerésével és kutatásával telt. Ja és Talmácsival kifejlesztett motoros tisztító és ápolószerek.. nem is tudtam, hogy Gáborunk ekkora vegyész. Tervek azok vannak, 2030-ra piacvezetőek akarnak lenni. Világszinten! Szóval a Sonax, Koch Chemie, Carpro, Gyeon, Bilt Hamber, Meguiar's, ValetPro, Nanolex, Auto Finesse, Autoglym és a többiek felköthetik a gatyát. Nem ismerem a termékeiket, de feltételezem valaki gyártja nekik, átcímkézik és a munka nagy része igazából a marketingről, a nyomulásról szól. Itthon elég pénzzel és jó kapcsolatokkal el lehet jutni a tv reklámokig, benzinkutakig, áruházak polcáig. El lehet érni sok tízezer, százezer felhasználót akik eddig a tescoban, auchanben, aldiban, lidlben található kínálatnál nem láttak tovább autóápolás témában. Nekik (tisztelet a kivételnek) elő lehet adni hogy itt minden termék micsoda profi és prémium, amely jelzőket ma már mindenki mindenre ráaggat. Esetleg még egy szűk közép vagy inkább kelet eu piacra is be lehet törni, de világszinten odakerülni az élvonalba.. hát ehhez gondolom kevés lesz az a néhány év ismerkedés a szakmával és Talmácsi Gábor.
Már videókat se nagyon nézek meg úgy a youtubeon aminek a címében az szerepel, hogy a világ legjobb xy tisztító, ápoló szere, szárítókendője stb, hiszen rögtön egy hazugsággal indít a kedves szerző.

[ Szerkesztve ]

elemlampa.blog.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.