- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
Motion_Blur #45149 üzenetére
Miért nem viszed vissza oda hol csinálták?
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Motion_Blur #45141 üzenetére
Csatlakozom, szerintem is birdpoo lenyomata.
Ha mosóban okozta volna vegyszer, más mintát látnál most szerintem. -
GasBang
csendes tag
Üdv
Mi a véleményetek a Lotus cleaning autókozmetikáról? Eddig Sonax és Meguiarst használtam, de minap néztem hogy ígéretesnek tűnő autóápolókat árul a Lotus. Szerintetek felér az előbb említett márkákhoz? -
bekiss
csendes tag
válasz
Intruder A 6 #45144 üzenetére
Szia!
Ajánlom a dunking biscuit termékeit!
Itt elég sok cuccot megtalálsz túl vagyok már 1-2 terméken és mondhatni nagyon jól vizsgáztak! Ma teszteltem a kemény waxukat iszonyat egyszerű aplikálni és visszatörölni is!
Waxwerk.eu
Innen tudsz rendelni! Ha jól emlékszem most van akció 15% a régi cimkés termékekre! -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok! Szeretném az autót kicst rendbe tenni kivülröl, kellene valami szállórozsda eltávolitó és egx alapos mosás után szeretnėm lekezelni valami vaxal vagy kerámiaval! Hazai webáruházból rendelném, eddig Autohlym termékekkel dolgoztam SRP és EGP tud valaki ajánlani valamit? Vax kellene vagy kerámia meg szállórozsdára valami!
-
Csabroncka
addikt
válasz
Így biztosan nem mert a gépbe homogén oldat kerül, vagyis az egész lakkot megmarta volna, nem csak foltokban. Tehát ha pl rászárad a hab (vegyszer) sokáig, vagy ahogyan fentebb írták madárszar, na az tud ilyet.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
Szia! Én nem vagyok egy nagy detailer, de láttam hasonlót, de az madár ürülék volt, amit a kedves tulaj sütött egy hónapig a napon...
Akár vegyszer is lehet, a lúgos előmosó hagy még ilyen nyomokat ha raszarad mert nem öblítik le időben... -
Motion_Blur
félisten
Sziasztok!
Adott egy szinte új Volvo XC40, metál fekete fényezéssel. Annyit tudni hogy érintésmente mosóban járt, így vannak rászáradt vízfoltok, illetve por is, DE ezen kívül:
Élőben és képen is úgy látszik hogy valami megmarta a lakkot
szinte végig az egész fényezést. Műanyagon, gumin nem látni.
Okozhat ilyet egy elb@szott érintésmentes mosóban a rossz vegyszer?
-
Varshi
aktív tag
válasz
nebulo5 #45128 üzenetére
Én asszem Autoglym termékekkel voltam így. Igaz, nem üzletlánchoz, hanem az Autoglym.hu-hoz képest is.
Pár 100 Ft-tal (max 4-500, nem emlékszem) lett volna drágább, mint bárhol máshol, de ugye mivel útba esik, egyrészt nem volt min. 1000 Ft szállítás, másrészt akár aznap a kezemben volt.
De persze nem mindenre igaz ez. Volt, amire a sarki autós kisbolt jobb árat mondott (és akkor még nem is mondtam, hogy mennyi lett számla nélkül
), pedig azt gondolnám, a kisbolt biztos kisebb volumenben értékesít, így kisebb rá a kedvezménye.
Azért a Homasitában nagyon sok dolgot vettem már nevetségesen olcsón, igaz nem az elmúlt pár évben. -
2ozzmexy
senior tag
Van karceltűntető filcem ha érdekel, szivesen postázom...
[link] ez direkt ilyen ragacsokra van...
[link] de ez is jó, ezt hamarabb találsz a környékeden, a belenyitásra meg amit korábban is linkeltem PTFE tartalmú wax/polírozószer ( [link] ), ha nincsen lent az alapozóig...Remélem sikerül leszedned róla...
-
Qru
MODERÁTOR
Fáról a fényezésre került gyantás anyagot mivel próbáljam meg leszedni a fényezésről? Sampon nem viszi le durvább cuccal még nem mertem próbálkozni. Szállórozsda eltávolító szer jó lehet?
Nem is értem, sosem parkolok fa alá de vhogy lett 2 pötty a kocsin. -
2ozzmexy
senior tag
Sziasztok!
[Ezt] próbálta már valaki? Vegyesek a kritikák róla...Kútvizet (fúrt kút, nem ivóvíz minőségű) nagyon nem ajánlom, a profibb mosók eleve ipari vízlágyítót építenek be tisztítóval... Ismertem egy fazont aki vidéken a fúrt kút vizét üllepítette és az üledéket homokszóróba adagolta, mert volt olyan jó, mint az olcsóbb szóróhomok...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
newmoonlight #45120 üzenetére
Én is náluk csináltattam, nagyon szépen megcsinálták és tartós is már vagy 40k km van benne és még mindig patent.
-
MrSealRD
veterán
válasz
newmoonlight #45120 üzenetére
Autóipari bőröket használ a srác és nem kevés tapasztalata van. A bőr tőled is függ... Van egy csomó féle... Meg drágábbak is. Ezt inkább ő tudja jól elmondani. Én egy alap típust kértem, nem sima hanem ilyen kissé bordázott felületet. Oldalaknál lyukas mintázattal. Már ígértem ide képet korábban valakinek, de mindig elfelejtem.
Próbáltam fényesedést meg kopást keresni 2 hete mikor tisztítás és ápolás volt, de nem találtam... kb 3 óra alatt megcsinálta miközben beszélgettünk... megvárhatod és végig is nézheted a folyamatot. -
MrSealRD
veterán
válasz
newmoonlight #45118 üzenetére
2018 decemberben csináltattam és nagyon elégedett vagyok azóta is... Igaz, vigyázok rá, és tisztítom ápolózom néhány havonta, de nem látszik rajta semmit, az elmúlt 25k km.
-
MrSealRD
veterán
válasz
newmoonlight #45116 üzenetére
-
newmoonlight
senior tag
Hali! Kormánybőrözésre (gyári minőségű anyagokkal) kit ajánlanátok? (Audi A6)
-
schumi
aktív tag
sziasztok
idei utolsó soft99 kiwami wax előtt vagyok
szárazolás utánra vettem "Koch-Chemie - Fleckenwasser dekontamináló"-t, ezt 1:1-ben kell használni, vagy hígítva kell (és minden külső felületre mehet) ? - és ezután egyből mehet is a wax ugye ?
Dekontamináló oldja a -nem makacs régi- vízkövet is ?ja és még egy kérdés; ha van kútviz vételre is lehetőség, akkor inkább azt használjam, csapvíz helyett, magasnyomásúnál, és vödrösnél ? - csapvíz elég kemény, de kútvízben is vannak ásványi anyagok, az nem tudom mennyire jó..
-
Buster17
addikt
válasz
Zoli-bácsi #45111 üzenetére
Úgy is arra hivatkoztak volna hogy nem szellőztettem meg ugye akkor elutaztam 5 napra utána meg már késő reklamálni
-
Bass
addikt
Jó reggelt tegnap luk oilos mosó,mol kefés mosás és étolaj után tescos zöld baba törlővel pikk pakk lejött😀
-
Spec gyantaoldóval (pl koch chemie eulex), vagy ha nem akarsz sokat költeni akkor tiszta alkohollal próbálkozz. Kátrányoldó spray is jó lehet bizonyos fajta gyantákra (nem mindegyiket oldja, fafajtától függ). Esetleg étolaj.
Sorrend:
Étolaj
Tiszta alkohol
Koch chemie eulex -
Bass
addikt
Sziasztok
A kocsim tele lett barna foltokkal ,platán alatt álltam éjjel talán arról jött valami. Elmentem kézi mosóba,áztattam majd magas nyomással lemostam de nem jött le ,aztán elmentem a molhoz gépire hátha a kefe leszedi,a srác elötte áztatta is de csak megfakult. Mi lehet ez és mivel tudnám leszedni? Olvastam az isoprophil alkoholt de nem tudom jó e tényleg vagy h nem bántja esetleg a fényezést. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest