Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Ezt én is leírtam már, de azért ANNYIRA nem rossz a helyzet, mint amikor egy 1800+-os Athlon XP-vel próbáltam egy 6800-as GF-et meghajtani... A Core2-esek és az X2-esek közt nincs nagyságrendi különbség. "Csak" relative nagy. Egy 5600+-6000+-os X2-re váltanék majd 1-2 hónap múlva, de már gondolkozom a Core2-cserén is. Most már megfizethetőek, sőt... A proci persze menne 2800-3000-et, csak ez a fránya nf570 ultra nem akarja...
Nem értem, ez custom, cvarokkal buherált beállítás? El tudnád küldeni a file-t? Kéne egy olyan ami relative partiban lehet az én gépemmel is...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Adventi kalendáriumok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövedelem
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- RTX-3080 és RTX-3070Ti kártyák eladók
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest