Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mergal
aktív tag
Feltettem a Vistát. Hosszas agyalás után. Olyan gondom van hogy elindítom a bioshock-ot, elindul, de aztán rögtön megáll fekete kép és program nem válaszol.
Mi lehet a gond? -
Ati007
őstag
válasz
banderasz77 #5895 üzenetére
adtak hozzá
-
arpi6k
addikt
válasz
Első hozzászólás.
-
t1
veterán
válasz
1 hszben ott a link
-
banderasz77
addikt
De valaki mondja meg nekem gyorsan, hogy hol és mennyiért tudok venni 6-pin-es tápkábelt a VGA-hoz!!!
-
losi73
senior tag
válasz
banderasz77 #5879 üzenetére
kösszi az infot
-
Ati007
őstag
válasz
banderasz77 #5881 üzenetére
összehozhatnánk egy crossfire találkát, szerintem a lapom elég jó hozzá X38DQ6 és talán a tápom is birná.
-
banderasz77
addikt
válasz
Overlocker #5883 üzenetére
Nem is a gépemben lévő tápra gondoltam (500W, 12V-on 35A), hanem a szünetmentes tápomra, ami 650VA. Majd megkeresem a papírját, hogy mit jelent a zöld jelzésnél a folyamatos csipogás, de szerintem túlterhelés lesz. Ezért már most bekészítettem direkten a konnektorból jövő tápkábelt is.
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #5883 üzenetére
jah, ampert kár h nem nézted meg, arra is kiváncsi lettem volna
de ebből figyeld meg mindenki azt fogja leszűrni, hogy 500W mindenre elég -
-
feka007
veterán
Látom már itt többen rátették a kezüket a Pro-ra, kapható már vhol? Tesómnak kéne jövőhétre.
-
válasz
banderasz77 #5881 üzenetére
Crossfire-ben alapon a karikkal 3,9Ghz-en menő E6850-el 430W volt a max amit láttunk 3dmark terhelés alatt!
-
Gaboman
nagyúr
Szerintetek rossz áron adnám el a következőket?
X2 4200+ 3hetes 1év garis 18000Ft
Biostar NF8 A9A 6hónap garis 8000Ff
AC Feerez 64Pro 6hónap garis 4000Ft
2x512MB DDR400 és 1GB DDR400 6hónap garis 17000Ft -
-
losi73
senior tag
hay valaki futatna egy 3dmarnk 06-ot 1680*1050-as felbontásban 2900xt-és pro eredmény is érdekelne.Thx
-
-
-
lordring
aktív tag
Bocs, nem ide akartam és közben megvan.
-
lordring
aktív tag
Ez nagyon off lesz: a taskmanagert hogy kell futtatni startmenü/futtatásból?
-
mergal
aktív tag
Ha a steam mappát átmásolom másik particióra akkor újra le kell szednem mindent? Csak azért írom mert ide jön válasz Steam topikot nézve ott havonta egyszer jönne. Köszi és sorry!
-
7600GT
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #5800 üzenetére
A PS3-nak még nem törték fel a másolásvédelmét?
-
jugeen
addikt
a tesztben valóban 2 db. 2900XT lógott a tápon. túl kimerítő azért nem volt a teszt. még ők is megjegyezték, hogy a múltkori teszt során adódtak problémáik a C2D OC-vel. a terhelt fogyasztás, amit rábíztak a VX-re nem volt kevesebb, mint 542W. ez jóval meghaladja a gyári specifikációt. kiváncsi lennék, hogy az a konfig meddig maradt volna életképes.
az az egy biztos, hogy én 33A-re nem bíznám rá egy komplett konfig táplálását, amiben tuningolva van mind a CPU, mind GPU. nem beszélve az alaplap plusz fogyasztásairól, ami az emelt FSB, PLL, VCORE, VDIMM értéken következtében jelentkezik. és akkor az extrém tuningról még szó sem esett...
-
-
Achill3uS
nagyúr
2900Pro benches continue
sajna a CF tesztek nem sikerültek valami jól, alapon szépen mentek a karik, de húzva egyszerüen nem birtunk normális pontszámokat kisajtolni belőlük, jövő hétvégén megpróbáljuk megint
-
Xelo
addikt
jön a Sapphire Radeon HD 2900PRO 512MB GDDR3 nekem iss..
sajnálom már szegény kis Coolink 500as tápom, lekell lassan cserélnem egy ilyenre:[Corsair HX620W]..
szerintetek 2900PRO mellé vehetek egy Samu 20"-es wide moncsit? natívban bírni fogja? -
Gaboman
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #5821 üzenetére
Akkor nyerjek vele 10E Ft-ot akkor is jól járok vele!
-
poffsoft
veterán
válasz
banderasz77 #5830 üzenetére
Engedelemetekkel ezt linkelnem kell a vicctopikba... -
Dabsol5
tag
2D-s órajeleket nem lehet lejjebb venni fixre? 300/800mhzen a cod4 simán fut 15 fpssel minden maxon
-
Dabsol5
tag
válasz
banderasz77 #5822 üzenetére
Kívülről rányomtam egy 20 centis ventit, de ennyit bír. Lehet a shaderek nem bírják már. Majd nézek egy xp-s tesztet is.
-
Prof
addikt
Na jól van megnyugodtam kis vistás ügyeskedés után atitool is mükszik 742/2010-en 12033 ponty 3dmark2006-ban ami már elmegy, igaz gpu felment 71celsiusra is a teszt alatt atitool szerint. Jöhetne már a Crysis
-
banderasz77
addikt
Érdekes, nekem még a .NET Framework 3.0 telepítése is dobott rajta egy kicsit. Hm...
-
Prof
addikt
Köszi az amd-s toolból látni hogy 2d ill 3d clock más. Amúgy gpuz,atitool is az alacsony (2d-s)értékeket mutatta, legújabb everesttel egyetemben.
Ami 3dmark06-ot illeti quality beállításokkal ati driverben 9022(3,2Ghz E2180), alap driver beállításokkal 10942. (7.10 driver,Vista 64bit, 4GB RAM) -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Tuco Ramirez #5815 üzenetére
100 körül, egy hónapos
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #5817 üzenetére
Hát az hogy a hűtője elég zajos illetve van fogyasztása az kétségtelen, de akit ez nem nagyon zavar annak felesleges (?) váltani újabbra, mondjuk az is igaz hogy ha jó áron meglehet tőle szabadulni és olcsóbban megvenni az újat akkor van értelme, csak szerintem nem lesz könnyű eladni, nameg pontos árat se lehet még tudni az újról.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Foxmulder89 #5816 üzenetére
Csak az a különbség, hogy én eleve nem vettem 2900XT-t.
Tetszik a korszerű architektúrája, de a hűtőjének zaja és a teljesítményfelvétele már jóval kevésbé. Meg aztán akkor már megvolt a GTX-em, ami játékoknál az esetek nagy többségében jobban teljesít mint a 2900XT. 55 nm-en azért már elgondolkodnék a cserén ha GTS-em lenne, GTX-ről nem látom értelmét.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #5815 üzenetére
Hát ezaz hogy ha mások is így gondolkoznak akkor..
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #5812 üzenetére
Miért, mennyit ér a kártyád a használtpiacon szerinted?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #5812 üzenetére
Ebben igazad van,de ha én 20E Ft-al jobb áron jutok hozzá ahoz és ha csak annyit tud majd mint ez,akkor nem csinálok rossz cserét!
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Gaboman #5808 üzenetére
Szerintem ha ilyen dolog motoszkál a fejedben, akkor kár volt megvenni a 2900Pro-t...Látom ma már hosszútávon senki nem képes gondolkodni
(én sem, de rajta vagyok az ügyön
) Az a baj, hogy az embereket simán rá lehet venni a vásárlásra, csak mert valami új, kisebb csíkszélességgel készül, stb. Gyorsabb ugyan nem sokkal lesz, de legalább sokan meg akarnak (akarnak a fenét, csak késztetés) szabadulni a jelenlegi VGA-juktól, amin legalább az adót elbukják (általában), cserébe pontosan kifizetik azt a teljesítménybeli különbséget (néha még többet is), amennyivel az új VGA gyorsabb. Ezért fogom valszeg megtartani a GTX-OC-t, mert hiába jön a G92, semmivel nem tudnék olcsóbban hozzájutni egy ugyanilyen képességű kártyához, mint amennyit most ér a használt piacon.
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #5805 üzenetére
Hát igen jó gamek,azért mondom hogy megfontolom a dolgot mert ezeket is ki kellene még próbálni!
-
Gaboman
nagyúr
Hát jól megy semmi gondom vele!
A rendszerem rossz,de hallgasd meg az én véleményem is ha most tételezzük fel a 2950XT jobb lesz a 2900XT-nél és én el akarom majd adni megközelítőleg sem kapok annyit érte mint most!
Mert ki az az őrűlt aki egy gyengébb karit venne drágábban mit a 15E Ft al ólcsobb 2950XT-t,szerintem senki.
A többi alkatrészemet meg cserélni kell így is meg úgy is úgyhogy ha már mindent eladok mehet ez is! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #5800 üzenetére
PS3 az lenne ám az igazi!
Kiderül még mi lesz,ha meg maradok a Pc-nél akkor egy teljesen új rendszert építek bele! -
Dabsol5
tag
Megnéztem mi a vége a kártyámnak, 830mhz-nél fagyott ki először, a memória pedig 2120mhz-nél kezdett szemetelni. Ennek ellenére a 3dmark csak 1920mhz-cel tudott lefutni, mindig kifagyott a viziszörnyes résznél. Lehet újra kellene telepíteni 3dmarkot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- IFA 2025: Egész pofás az új TravelMate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ózongenerátor a háztartásban
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest