Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gaboman
üzenetére
Úgylátom magadra vetted a "fél ország" problémáját. Semmi kritizáló szándék nem volt a kérdésemben, mindössze egészséges érdeklődés, amit totálisan félreértettél.
A nagyközönség előtt ezúton bocsánatodért esedezem, hogy meg mertem kérdezni éppen tőled (de mástól is megkérdezhettem volna, nem csak a te írásaidban találkoztam hasonlóakkal), az ország mely vidékén jellemző a túlzott ó használata

Bocs mégegyszer az érdeklődés miatt

-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gaboman
üzenetére
Az azért nem
, de megakad a szemem a számomra kirívó íráshibákon, ami ugye a területi nyelvjárások miatt máshol nem biztos, hogy íráshiba, hanem ún. "területi adottság" 
pl. hól, felóldani, bólt, külömben, de lehetne még sorolni. Mondjuk a különben elírása nemigazán területi sajátosság szerintem, de ez az egyik leggyakrabban elírt szó a fórumokon.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gaboman
üzenetére
Ebből a hozzászólásból igen sokan azt fogják leszűrni, hogy az X2 igencsak kevés a kártyához, pedig a gyorsulás eme extrém nagysága mindössze abból adódik, hogy az X2-es konfigodnál szoftver és/vagy lap probléma is közbejátszott. Ezt ugye csak visszaolvasással lehetne megtudni, ami a fórumozók több, mint 90%-ának nehezére esik.
Szerk.: Amúgy örülök, hogy az új konfig beváltotta a reményeidet -
AtHoS
nagyúr
Tehát a 3.0 CSAK Vista számára hordoz többlettartalmat a 2.0-hoz képest
-
AtHoS
nagyúr
Ha valakit érdekel BlackBox, keressen priviben árajánlattal. Természetesen bontatlan a papírka
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
-
AtHoS
nagyúr
Akkor Én másik moncsit is megnéznék, mert az lehet még a másik problémás tényező. Sajnos annyira új a kártya, hogy lehetnek még anomáliák ilyen alapvető dolgokkal driver szinten.
A tesztekben meg ahogy láttam CRT moncsikkal tesztelgették a nagy felbontások miatt. Ott lehet nem jön elő ez a gond ill. lehet ez sem minden TFT-nél jön ki.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Fantomas80
üzenetére
Szerinted ez milyen moncsi? Samsung Syncmaster 931BF
-
AtHoS
nagyúr
Ha nincs telepítve a monitorhoz információs cucc, akkor ne csodálkozz az ilyeneken. Ez nem a kártya hibája. Powerstip-pel lehet gyártani saját információs cuccot a moncsihoz, ha ismertek a monitor működési paraméterei. Igaz kicsit számolgatni kell.
Szerintem:
CCC-ben a Display Options menüpontban a 3D refresh rate override-nál állítsd be, hogy Same as desktopEzután 2d-ben szépen lépkedj végig a játékokban később ésszerű határokon belül használni kívánt felbontásokon és állítsd be a frissítési frekit minden egyes felbontásban.
Esetleg egy RefresForce szerű progival szépen ki lehet venni a szükségtelen felbontásokat is. Mondjuk ezzel a progival fixálni is lehet a felbontásokhoz tartozó frissítési frekiket, ilyenkor nem szükséges az előbbi frissítési móka elvégzése.
Én a RefreshForce mutatványt javasolnám. Gyorsabb, egyszerűbb. Bár a TV kimenetet utána azért ellenőrizd.
-
AtHoS
nagyúr
Mennyivel egyszerűbb akkor neked ez, ha már nem tudod a parancsikonon belül a programot paraméterezni.
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Mimiszikuu
üzenetére
#1HSZ-ba nem ártana beírni, mert majd minden oldalon legalább 2x le kell írni
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Star Wars rajongók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Shure Podcast mikrofon
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Palit GeForce RTX 3060 Dual 12GB GDDR6 192bit Videokártya
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, de megakad a szemem a számomra kirívó íráshibákon, ami ugye a területi nyelvjárások miatt máshol nem biztos, hogy íráshiba, hanem ún. "területi adottság"