- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
he7edik.
addikt
Kéne egy HD 2950-es topik
-
Ragnar_
addikt
Kipróbáltam a Bioshock demoját a 2900XT-men , nos így más kicsit a játékélmény , mint anno a 7900Gt-men. Minden maxon 1600*1200 vsync on , konstans 60FPS a legtöbb helyen , de sűrű jeleneteknél lemegy 50-re.
-
Gorneck
legenda
válasz
Mákos7észta #4193 üzenetére
Karik nélkül mit vársz?
-
Mákos7észta
aktív tag
ennyi lett volna a 2900pro körüli hype? Megint döglődik a topik...
-
mcmike
őstag
válasz
keszegduda #4183 üzenetére
THX!
Arpi6k: bocs, nem tudtam hogy már ki lett tárgyalva. Igazából időm nem volt végigtúrni totyikot...
-
ez_meg_emaz
őstag
Thx. Ez jo ötlet.
Amugy megoldodott a gond. Az volt a gáz hogy hiába irtam konzolba a cfg-t baszta átirni. Ezért átirtam magam a cfg-t és igy már okés. De nem vágopm hogy a karicsere ebbe hogy zavart be? Mert ugye eddig semmi gond nem volt. Beirtam vmit konzolba megváltozott. Mostmeg ez a célkereszt.... -
Gorneck
legenda
válasz
Achill3uS #4184 üzenetére
Gyorsabb voltam...no meg nincs meló így ráérek...
Csak azt nem értem miért jön mindenki olyan árakkal ami brutto nagyker ár?! 67-68k-t mondtak nekem kisker szinten, ebből max áfás számlával lehet faragni az átlag ember még azzal se tud. Ha van ismerőse esetleg féláfa megoldható...
No de mind1 igazából...nekem nem adatott meg egyik lehetőség sem, sőt még valszeg részletre is fogom venni, de megveszem...és kiadom érte azt a pár ezressel többet, hogy 10 perc alatt 300ftból se átvegyem a karim...
-
wedge31
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #4050 üzenetére
Bioshock rpg-és ? szerintem még nem játszotál rpg-vel / kotor 1-2, BG 1-2, NWN 1-2 / egyébként nem írnál ekkora butaságot
-
keszegduda
őstag
256bites lesz, az 512 szerintem mondható marketingnek is a 2900-nál, mert hogy prfoitálni nem tud belőle az biztos, ha pedig tudna, akkor csak irgalmatlan nagy felbontásban és szűrőkkel, de akkor a GPU nem bírná. Én kivárom már a 2950-et és ha jól telesít az lesz, ha pedig nem, akkor használtan egy 8800GTS vagy 2900PRO/XT.
-
Gorneck
legenda
Persze jogos...de akinek nincs kedve BP-re rohangászni annak kényelmesebb...nem mindenkinek ér meg 10k-t pl máson keresztüli gar+az utazással járó idegi és benzin ktgek.
Régebben Én is rohangásztam össze vissza...napjainkba már ritkán teszem vagy egyáltalán nem...
A lényeg akkor is az, hogy ne nagyker árral dobálózzunk...hisz nem mindenkinek adott ez a lehetőség...
-
Gorneck
legenda
válasz
Mákos7észta #4158 üzenetére
Ja csak arra még pakolj rá áfát...kiskerbe 60 alatt nem mondanak rá árat...
-
SzlobiG
félisten
válasz
varga911 #4170 üzenetére
X2-vel hajtja, csak gondolom nem írta át.
7.9 Hotfix.
"A következőket hivatott gyógyítani:
– Enemy Territory Quake Wars teljesítménygondok és Crossfire problémák
– HD 2400/2600 alatt a Bioshock néha meg-megakadása
– Call of Juarez alatti textúrahibák
– World in Conflict teljesítménygondok
– Team Fortress 2 alatt az arcok megjelenítésével kapcsolatos hibák
– Time Shift kiakadások 9??? és X8?? kártyák használatakor"By GS.
-
amnex
csendes tag
válasz
ez_meg_emaz #4038 üzenetére
hi
a célkereszt méterére való parancsot ird bele az autoexec file-ba
igy minden inditáskor lefuttatja a parancsot, ez müködik.. drivertől függetlenül -
-
varga911
senior tag
válasz
Gaboman #4163 üzenetére
DirectX 10.1 semmi gyökeres újítást nem hoz, UVD viszont nem volt jelen felsőbb kategóriákban. Én már csak azért is megvárom, mert 350 Wattos FSP tápomnak is jobb egy 55nm-en készült csoda.
2400MHz-es effektív órajelű ramhoz 256 bit bőven elég szerintem, bízzunk abban hogy az AMD-nél tudják mit csinálnak a mérnökök.
-
laci666
senior tag
válasz
Mákos7észta #4161 üzenetére
Szerintem várd meg a Gladiátort jobban jársz vele.55nm-es azaz sokkal kevesebbet eszik/fűt mint a pro vagy az XT.
-
Gaboman
nagyúr
DirectX 10.1-et, a Shader Model 4.1-et, a PCI Express 2.0-t is támogatja majd a 2950XT/Pro, miért ezt a 2900XT-nem tudja?
És 256bit vagy 512 lesz?Bocs azt látom hogy 256-bit,nem lesz az kevés?
Hát kiváncsian várom hogy 256bit-en mit tud majd! -
varga911
senior tag
válasz
Alaptétel hogy aminek 300$ az msrp-je, az európában 300€. És erre az árra jöhet még néhány ezer Ft.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Az hogy kint mennyi az ára nem jelenti azt, hogy itthon is annyi lenne (mármint egy az egyben).
Mennyi a két kari a nagy vizen túl? Kb annyi lesz itthon is a különbség. Szerintem. -
Mákos7észta
aktív tag
Ha a Gladiator ilyen szép adatokkal van felruházva, és tényleg novemberben itt lesz, és tényleg ennyire jó lesz, az hogy lehet, hogy 300USD- t írnak? Mostani 2900Pro ára alatt van (57K - 2900Pro ~53K Gladiator)? Jó is volna
-
gabor907
tag
az uj karik dx 10.1es támogatással jönnek majd ki akkor ami csak dx10es 8600gt/gts 2600xt azok nemtámogatják majd a 10.1et?
mert ez így akkora szívás sztem -
laci666
senior tag
Most nézem az másik oldal jövevényet.
Hát mit mondjak kurva drágák lesznek.Szerintem az AMD ezzel az 55nm nagyon betalált.
-
Def26
félisten
Ezek szerint januárban megint jön egy új kártya?
Link -
Gorneck
legenda
Bekaphassátok!
-
mcmike
őstag
2900Pro-nak nagyon hangos a hűtése? Durvább mint mondjuk anno a gyári 1900/1950 XT/XTX-eknek? Ha igen akkor milyen alternatív (lényegében halk
) hűtési megoldások léteznek rá? X19XX-re valók rámennek?
-
Gorneck
legenda
Még a köv hetet adom a magyar nagykereknek, ha nem gyün kari akkor 8800GTS tulaj leszek...legalábbis ez a terv...
-
Def26
félisten
-
laci666
senior tag
Na itt vannak az uj jövevények.
Ezek szerint be vált a joslatom hogy Pro/XT eltünik.
-
Bagira01
veterán
Most akkor kimondható hogy a hd2900pro jobb vételel a 320Mb-os 8800GTS-nél vagy nem
-
arn
félisten
hat nem is tudom...
lehet 8800gtst nem 2900prora kellene, ebben a tesztben az xt meg mindig nagyon gyaszos. -
keIdor
titán
-
Gaboman
nagyúr
Aha akkor ezt fogom tenni!
-
válasz
Gaboman #4097 üzenetére
szerintem első körben minden húzást szüntess meg, és egyenként teszteld le a komponenseket (CPU, RAM, VGA minimum) minél egyszerűbb szintetikus tesztekkel - abból látszik, hogy valami alkatrész-gebasz van-e. ellenőrizd le a hőmérsékleteket, nincs-e valami gyanús magasságokban.
amúgy a vista eredmények nekem is újratelepítést sugallnak. -
Calibos
addikt
Tudom egyikőtök sem Nosztradamusz de a 2900Pro/1024 változat, ha jól sejtem 1600x1200/ szűrők mellett lesz csak gyorsabb
-
ez_meg_emaz
őstag
Thx.
De azt a filenevet vki elirta. Nem 8.0b hanem 7.10b.
Ha igy se jo lehet ujra kell tennem a steam-et meg a cs-t meg az egész rakás bughalmazt. Ezt amugy nagyon imádom valve-ban. Ha vmi elbaszodik inditsd ujra a géped(elöfordul hogy dx9 engine error-al el se indul a cs, ienkor gép resti és már megy is) vagy tedd ujra az egészet. Persze nem csak 1 install az egész ugye. Hanem egyenként szedj le megint mindent meg mentsd ki az összes game config-ját meg a mapokat stb.
-
Def26
félisten
válasz
Gaboman #4102 üzenetére
Figyu, amikor megvettem és hazahoztam a HD 2900 XT karimat, az első napokban mindenféle túlhajtó programok, diag programok, monitorok programok, beta szoftverek sokaságát telepítettem a gépemre, aztán csak csodálkoztam, hogy szarul mennek a játékok és többször is VGA recovery -t csinált a gép... Meguntam és újraraktam a Win -t (XP/Vista), azóta tökéletesen megy.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a nagy HD 2900 XT lázban tényleg minden szart feltelepítettem, csakhogy kiteszteljem a vga -t, és ez elb@szta az addig stabil rendszeremet. Valószínü nálad is csak ennyi a probléma, próbálj ki egy Win re-installt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest