Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiercell
aktív tag
Szeretem, amikor annyira új a kártyám, hogy még nincs hozzá driver, mert akkor az ember kétszer örül, egyszer amikor megvan, és mégegyszer amikor már működik
Ez biztatás mindenkinek, aki még szenved az új kártyával. -
keszegduda
őstag
Várható mostanában 2900PRO ami elérhető is lesz, mert látom néhánynak már van, de eddig teljesítményről nem nagyon nyilatkoztak.
-
spiercell
aktív tag
Amúgy a 2900-eseken lévő 6-os és 8 pines csatinak, a tápon kéne lennie, vagy a kártyához adnak elosztót?
-
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #4680 üzenetére
Inkább valós élmény érdekelne...
Milyen gyártótól lesz?
-
mcmike
őstag
válasz
elit_hun #4685 üzenetére
Na erre varrjatok gombot:
MOH:Airborne, Bioshock: megy gond nélkül
BF2142, Brothers in Arms EIB: frissítési frekivel elmegy a kép
A játékok mennek, működnek ekkor is. Nem fagynak ki, de a kép az elmegy...Egyébként nem találom hangosnak. Kb. mint az X1900XT gyári hűtőjének 50-60%-a...
-
arn
félisten
a 2900xtket szorjak ki tudtommal
-
mcmike
őstag
HELP!
3DMark06 v1.1.0 a 3.-ik tesztnél megáll mert elmegy a frekvencia. A BF2142 bejelentkező képernyő sem jelenik meg frekvencia miatt. Átvált valami olyan frekvenciára amit a monitorom nem szeret. Samsung Syncmaster 931BF -> azt írja ki hogy nem támogatott frissítés használjak 60 Hz-et...pedig X1900XT-vel bírta a 70 Hz-et 1280-ban!
Samsung saját drivere is fent van...
Belőttem a Refresh Rate override alatt a fix 60Hz-et, az eredmény ugyanaz...Itt valami nem stimmel...cseréljek drivert? Ötletek?
-
Ragnar_
addikt
Én is úgy tudom , hogy hogy csak a 2950 széria lesz dx10.1 - es.
-
kormi0312
senior tag
sziasztok,
én azt szeretném kérdezni, hogy hallottam én egy DX 10.1 verzióról. Azzal kapcsolatos lenne a kérdésem, hogy pl ez érinti-e a 2900PRO-t vagy az XT-t ? Azt írják, hogy a mostani NV 88GTX és GTS sem lesz képes teljesen kihasználni az "uj" DX10.1-t.
köszi a válaszokat előre is! -
Andrew_31
Modder
válasz
elit_hun #4672 üzenetére
Vannak kivételek, bár már nem emlékszem lett volna NV logó de lehet igazad van.
Mondjuk azért a játékér nem kár ,végignyomtam aztán uninstal.
Én az új TOCA-t várom nagyon.PL.:A TOCA2-nél haver egy 9800pron bekapcsolta driverben az élsimitást és eltünt az autó a pályáról.
Szegény kicsit ideges lett, meg szidta az NV-t de piszkosul.
Én írtam 8800 forumba is mikor ment az anyázás ,hogy melyik a jobb kari.
Hogy ezzen kár vitatkozni ,ezt döntse el mindenki, és mindenkinek szíve joga azt venni amit akar.
Nekem is volt AMD-m meg ATI-m mikor az volt a jobb ár teljesítményű.
Soha nem érdekelt ki gyártja ha jobb.
Egy baj van mostanában az AMD-val (és az ATI-val) ,hogy mindig késön jönnek ki az új cumokkal.Most is mire kijön az új AMD proci, addigra lehet már kint lesz a 45nm-es CORE2-ő. Ez van. Ha valaki már bevásáról a konkurens cég új trmékéből, az nem fogja gyorsan eladni ,hogy vegyen a másikéból. Föleg úgy ,hogy bukik rajta, nem is keveset. -
Andrew_31
Modder
Nem rossz kártya ezért a pénzért a 2900PRO.
Mekem is voltak ATI kártyáim, csak egy gond van ,amig az NV logó lesz a játékok 80%-án addig hiába jobb az ATI felépítése. Sajnos ez van.
De azért várom a teszt eredményeket. -
mcmike
őstag
-
keIdor
titán
válasz
elit_hun #4659 üzenetére
Csaknem egy héttel a Catalyst 7.10 beta verziójának megjelenése után a Catalyst 7.10 RC4 is elérhetővé vált. Az új driver 32-bites és 64-bites Windows XP-re jelent meg Radeon 9000, X1000 és HD 2000 széria támogatásával. Ezenfelül az újonnan megjelenő HD 2900 Pro, HD 2350 és a három RV670-es kártyákat is támogatja.
-
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #4660 üzenetére
Hogy tetszik eddig a kari? Hangja? Hőtermelése?
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #4660 üzenetére
Ahol régen dolgoztál...
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #4650 üzenetére
7.10 RC4 kell neki!
-
Kami11
őstag
Egy új segédprogram születését kísérhetjük figyelemmel. A népszerű processzor információs program, a CPU-Z után megjelent a grafikus magokat felismerő és azokról minden lényeges adatot megmutató GPU-Z.
Ha már volt bocsi!/Moderálva - Race/
-
elit_hun
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #4650 üzenetére
Szerintem a 7.9 már támogatja.
Vandit: És nem is drága
-
Alvin_ti4200
félisten
melyik driverrel tudom életre kelteni a 2900Pro-t? 7.9 támogatja már vagy 7.10-nek valamelyik bétája kell?
-
Vandit.
addikt
-
Yutani
nagyúr
Teszt: HEXUS.net
Itt a 8800GTS 320MB sorban veri a Pro kártyát 1600x1200 felbontásban. Mivel én 1024*768-ban játszom, ott vagy egy 8800GTS lenne jobb, vagy procilimites lennének a játékok úgyis (X2 4000+ @2400 MHz).
Meg hát az is elriaszt, hogy a 2900 Pro-tól azt írják a tesztekben, hogy hangos terhelve, a 8800GTS-ről meg azt mondja egy ismerősöm, hogy tök kussban van még terhelve is. Én pedig a csendes gép híve vagyok!
-
Yutani
nagyúr
Hát, az a fenti Guru3D teszt jól megzavart... Lefoglaltam a 2900 Pro kártyát, de most elbizonytalanodtam...
-
gabor907
tag
hello
az alábbi oldalon indult egy nyereményjáték melyben egy core 2 duo 6850es jár a nyertesnek
-
Gaboman
nagyúr
Ja hát az a teszt meg azt mutatja!
-
spiercell
aktív tag
válasz
Armando_19 #4637 üzenetére
Hát, ha választanom kéne/lehetne a 2900xt és 8800gts640-es között, akkor én az xt-t választanám habozás nélkül, dehát ugye két ország van
-
korner83
tag
válasz
Armando_19 #4637 üzenetére
Szerintem is jobb mint a 8800GTS. De ne légy ideges, lesz még jobb is.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Armando_19 #4634 üzenetére
Hát igen abban az időben az NV csak pislogott annyira mentek az ATI kártyák!
Most meg pont fórdítva van sajnos!
És én is rossz lóra tettem most az XT-vel mert ha nem ad ki hozzá a ATi egy jó drivert amitől felgyorsúlna,akkor van egy 90E kártyám aminél az NV-nél egy 60E Ft-os simán jobb!
Azért ez bosszantó egy kicsikét!
Abból a 30E Ft-ból vettem volna mást is hozzá! -
korner83
tag
válasz
Armando_19 #4627 üzenetére
rá 10 hétre meg simán lesz 2950pro meg xt. Na azokra leszek kíváncsi.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Armando_19 #4627 üzenetére
Most azért gondolkodjunk,igaz hogy a Pro kb azonos áron van mint a 8800GTS 320MB na de az XT-sem tudja felvenni a versenyt vele a legtöbb esetben hát akkor a Pro?
Ha húzva van XT-szintre akkor is kisebb a teljesítménye a GTS-nél.
Amit az ATI-ék beígértek nem úgy tűnik hogy meg is valósúl!
Kicsikét azért ez nekem csalódás mert mindig az ATI kártyákat tartottam jobbnak,de most tény hogy az NV-k jobbak! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Armando_19 #4623 üzenetére
Ja az Ultrához nem!
Nade a GTS320MB-os kari meg 25E Ft-al jobb áron van mint a 2900XT és a tesztek 80%-ban az XT kikap tőle!
Ez ami eléggé szégyelletes! -
korner83
tag
Ehhez mit szóltok? [link]
"az NVidia közölte a partnereivel az új jövevényének a teljesítményét, melyet stílusosan a 3DMark06 programmal mértek, és eredményül 10769 pontot kaptak."
Ez elég durva lenne nem?
-
Gaboman
nagyúr
Hát ez után a teszt után sem 2900XT sem 2900Pro-t nem szabad venni,mert a legtöbb esetben még a 8800GTS 320MB-os kártyával sem vehetik fel a versenyt,nehogy a nagyobb testvéreivel!
DX10-es bencmarkban is hatalmas a hátrányuk a 8800Ultrával szemben!
Ami még a 2900Pro-nál meg is értem de hogy a 2900XT-is ennyivel gyengébb azért az már siralmas! -
Armando_19
őstag
Ja igen, hétvégén óriás teszt.
-
Angelo69
senior tag
Erkezett az egyik nagykerhez a mai napon 40db 2900pro kari!
Ha minden jol megy hetfon tudok irni rola. -
PPSH
őstag
hi emberek.lattatok mar ezt
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Armando_19 #4612 üzenetére
Szép,szép akkor gyerünk srácok vásárólni!
-
P00By
nagyúr
válasz
Armando_19 #4612 üzenetére
-
Armando_19
őstag
Olvassátok csak az aláírásomat!
-
mergal
aktív tag
válasz
Gaboman #4605 üzenetére
Hát meglássuk. Sajna kitakarítottam a pénztárat. Mondjuk nem akarom a procit nagyon megcibálni, csak amennyit alapfeszen enged. Egy ideig elég lesz minden gamára ez a kari nekem az tutti kihajtás nélkül is. Úgy is csak 1280x1024 be tolom.
Más: Blackbox már vili. 3dmark06 al ahogy olvastam nincs sok értelme küzdeni mert nem valós pontokat ír. Ez driver gond miatt van? Azért a gamák mennek szépen ahogy olvasgattam itt.
Az a kisebb csatlakozo a tápnak: van egy olyan átalakítóm azt kell használni? Kár hogy nem vagyok a gépem közelébe. Úgy rémlik mintha a tápomon nem lenne olyan csatlakozó alapból, csak a szélesebb azt használtam az 1900GT-n is.
-
Gaboman
nagyúr
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Hozzájutottam én is egy 2900Xt-hez. MSi a "kicsike". Sajna csak holnap tudom összerakni. Megnézegettem és láttam hogy a tápcsati mellet van még egy csatlakozó. Az mi? Rá kell kötni azt is? Illetve a dobozon van egy black box matrica: Hl2 episode2 Portal, meg TF2 van rajta. Ezeket majd le tudom tölteni? Mert cd-ből csak egy msi lemez van a dobozban.
Am2 5200+ lesz alatta meg ami alul van. REmélem a táp elbírja. -
serito
senior tag
Most vettem egy HD2900XT-t és nálam gond van a driverrel.
Xp és Vista alatt sem látom a catalyst centerben az overlock funkciót.
A legfrisebb driver van fenn 7.9.
Vista alatt meg egyáltalán nincs 3d-s megjelenés. Gondolok itt az egymás mőgötti ablakokra...stb. Ja és egyetlen 3dMark-ot sem tudok elindítani.
Viszont a BioShock meg fut rendesen gyönyörű a garf.
Mi lehet a gond? Konfigomat nézzétek meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Valami baja van a tápomnak
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Warships
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ZOTAC RTX 4080 16GB GDDR6X AMP EXTREME AIRO Eladó!
- MSI RTX GeForce 3060 12 GB-os VGA kártya ! AkciÓÓ!
- Manli RTX 2060 6GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok! Beszámítás!
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest