Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
P00By
nagyúr
válasz
Overlocker #5494 üzenetére
Kúúl
Én is vettem vgat 7300 GT...
-
Gaboman
nagyúr
TimeShift demó tölthető a Pcdome oldalról,nekem már megy is lefelé!
-
válasz
Foxmulder89 #5496 üzenetére
Igen
Úgy tűnik sikerült egy jobb darabot kifogni
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
az igen! ezt Pro-val ?
-
keIdor
titán
válasz
880 MHz az szép!
-
Muszáj volt újrarakni a Win-t,mert nem ment az Atitool
.
Mostmár műkszik, 880/2000-nél járok(némi +fesszel) egyelőre..de léghűtéssel ez lesz a korlát kb, mivel 65fokos alapon a kari..
-
Kicsit terheltek a steam szerverei, nem is tudja tölteni.
-
tgulyas
senior tag
Melyik gyártotol érdemes veni HD 2900XT Vga-t
-
mergal
aktív tag
Kell az episode 1 a 2 letöltéséhez. Nekem az sejna nem volt meg ezért egy oldalról le lehet szedni 2db filet ami engedni letölteni az ep2-őt. Akinek kell keressen privibe.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #5481 üzenetére
Semmivel nem tud többet alapon mint a DDR3-as!
Én arra vagyok kiváncsi húzni jobban lehet e a DDR3-as memmóriához képest! -
tgulyas
senior tag
Hi most akarok veni egy HD2900XT vga-t melyik gyártotol?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #5478 üzenetére
Akkor lássuk mit is tud!
-
Balázzs
senior tag
2900pro-hoz jár hl2 kupon?
-
mergal
aktív tag
Valakinek lejött a Hl episode2? Nálam még mindig áll.
-
JiM
tag
Elég a GPU-t hűteni, vagy szükséges a mem-et is?
-
JiM
tag
Sziasztok!
Megrendeltem egy Sapphire 2900Pro-t.
A kérdésem az, hogy tudtok-e már rá vízhűtéses blokkot, illetve tudok-e rá tenni csak GPU blokkot, és így kell-e hűteni a többi cumót a kártyán vagy elég csak a GPU-t? A mostani 1950Pro-mon is csak a GPU-t hűtöm, a többin nincs semmi, és nem volt gondom vele 1 év alatt, csak nem tudom a 2900Pro-nak mik az igényei.
Előre is kösz! -
lordring
aktív tag
Elvileg a vga-nak 2 féleképpen is lehet adni tápot: egyrészt van egy négytűs négyzet alakú kábel, amit az alaplapra lehet dugni, ill. lehet normál módon is a tápvezetékekhez kötni. Melyik a célszerűbb? Mindkettő?
-
Def26
félisten
Hát én ugy csinálom, hogy a Steamet egy másik partícióra telepítem, és eleve oda tölti le a játékokat is. Formatálás után egyszerűen a Steam parancsikont kidobom az asztalra és indítás után csak egy bejelentkezést kér (felhasználónév/jelszó), utánna már működik is minden rendben.
De akkor sincs gond, he letörlöd, mert a te felhasználó neved alatt van regiszrtálva a játék. Tehát ha "aslóbüdösmamlaszon" vagy, és egy gépen akarsz tolni pl.:HL2 -őt akkor ott is be tudsz jelentkezni (letöltöd a Steamet, + beírod felhasználóneved/jelszavad) és onnantól kezdve a Steam arra a gépre is letölte az álltalad regelt játékokat. -
mergal
aktív tag
Valaki le tudta már szedni az episode2? Nekem már tegnap este óta Downloading 40% áll és ha ráklikkelek akkor a server busy üzenettel jön. Gondolom ez normális így a megjelenés másnapján csak kérdem hátha én bénázok.
-
szacsee
nagyúr
Tudom, csak van pár km köztünk, de egy ötletem is.
A rendszerében valami nem gömbölyű, az tuti, viszont ha már átjönne, akkor megnézhetnénk egy olyan dolgot, amire kiváncsi vagyok.
Pl. Dirt alatt 2mag vs 4mag (affinitás) mennyit számít, mert Fekának a G80-as topikból eléggé dobott a rendszerén a Quad és Dirt alatt 15Fps-t hozott neki.
C2 Quad 6600@ 2400Mhz vs. C2D E6400@3200Mhz. -
szacsee
nagyúr
-
szacsee
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
-
X Factor
addikt
Sziasztok 2900pro várhatóan szerintetek nov közepén még kapható lesz?
-
lordring
aktív tag
Nincs vmi normális venti ehhez a sorozatú karihoz?
Anno ArticCooling Silecer vagy ilyesmi...
-
mcmike
őstag
Hát ez nekem magas...
Komplett op. rendszer újratelepítéskor megőrizte volna a régi op. rendszerben szereplő driver oem.inf file-okat (+ a hozzájuk tartozó DLL-ek, stb...)? Formáztad a partíciót amikor újratelepítetted?
Vagy ha formáztad is, lehet hogy a telepítő ránézett a driver file-okra (az aktuális op. rendszer partíción), és elmentette volna őket valahova? Amiket persze visszaállított, csak azok már rosszak voltak vmiért...A Vista "lelki világához" nem értek, ez tény...
-
Gaboman
nagyúr
Bocs Timeship-et szerettem volna írni!
-
Lehet szedni HL Ep 2-t meg a Protalt.
-
-
Achill3uS
nagyúr
attól függ mennyit adsz neki, én egyelöre 1.2v körül nézem, még csak 5 perce próbáltam ki, a kari igyis ugyis tök meleg, de ha tesztelsz venti fel 100%-ra + fülvédő, és kezdődhet a móka
egyébként alapfeszen (1.10v) load 60 fokon soha nem láttam húzva/terhelve ha erre vagy kiváncsi..
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #5402 üzenetére
kipróbáltam, müxik, és meg is van a foganatja, hétvégén durvulunk
Soak:
ne bánts pls!
-
XaraX
addikt
Probléma megoldva.
De nem értem még mindig.
driver cleanerrel lepucoltam az ati display drivert.
Utánna eszközkezelőböl inditva a keresést,megtalaálta a 2900pro-t.
Ujraindítás után pedig működött is rendesen.
Viszont azt nem értem,hogy egy teljesen szűz vista telepítés esetén miért állhatott fenn a probléma? -
Gaboman
nagyúr
Most néztem meg az új FEAR demót,ez meg 1600x1200 4xAA 8xAF mellett min:42 átlag:55-65között,ez meg tök szuper!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nők, nőügyek (18+)
- Foxpost
- Delta Force (2024)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest