Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #5590 üzenetére
Ez olyan dolog mintha a 2900XT hasonlítanám az 1900XT 512-hőz hogy azon mennyivel jobban megy,és nem csodálkozznék ha ezért szólnának!
Neked sem kellene csodálkozni rajta! -
tgulyas
senior tag
HD 2900Pro,DDR4 vagy HD2900XT DDR4? melyik érimeg joban?
-
Def26
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #5590 üzenetére
Nálam is leesik 35FPS -re a Call of Duty 4. Minden max. -on van 1440x900 4x AA menüből. A max. FPS -t nem figyeltem. Jah, és ezt most egy Core 2 Duo 2160@2.7GHz -en nyomom 4GB rammal.
Viszont az elöbb kérdeztem valamelyik topikban, hogy melyik FRAPS -al vettél fel hangot is a játékban?
-
banderasz77
addikt
Lehet, hogy a 3DMARK2006-al van a baj? Egyszer bekapcsoltam a 4*AA-t, majd ki. Azóta méreget ilyen pontokat. Viszont akkor gyorsult a Catalyst, mert vagy 400 ponttal többet csinál.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #5585 üzenetére
Te meg inkább rázd gatyába a gépet, minthogy engem piszkálsz állandóan
Ki piszkál téged?
Én?
Ember te kialudtad magadat?
Szerintem én nem piszkállak téged még véletlen sem,és hogy az 5200 elég a játékokhoz az biztos,de Core2 mint ami neked van elhiszed hogy sokkal jobban menne! -
Alvin_ti4200
félisten
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #5574 üzenetére
Jaj nézd már a prociz is hogy mivel tólja,majd egy 3300Mhz-en működő procival nem menne le 30-ra!
Tudom most jön hogy a GTX-en mennyire jól megy,ne a GTX-et hasonlítsad az XT-hez hanem a GTS-t! -
Achill3uS
nagyúr
válasz
banderasz77 #5580 üzenetére
benne van a pakliban h elbaxták
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Armando_19 #5578 üzenetére
jah, bár sok értelme nincs, az én 512-es Pro-m ram órajele is megy közel 2400-at, mégse kapok jobb eredményt 2000 felett, amit Alvin is mondott, a kártya eléri a maximális sávszélt amit kihasznál már ott is.. gddr4 meg szarabb időzitésü is, szóval csak a +512MB mennyisége a vonzerő, ami talán jól jöhet 1920-as felbontásban, de sztem ez nem ér meg +10-15k-t..
-
tgulyas
senior tag
válasz
Armando_19 #5578 üzenetére
THX.
-
tgulyas
senior tag
válasz
Armando_19 #5572 üzenetére
De ha nem a DDR4 nézük és az 1GB a pro akor is jobb mint az XT? THX
-
mergal
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #5574 üzenetére
Lehet csak a hang miatt mert most ezzel a High definition audio bust nem tudom telepíteni és lefagynak a programok.
-
Thrawn
félisten
válasz
banderasz77 #5570 üzenetére
Szedj le mindent. Aztán újraindítás csökkentett módban és futtasd le a Driver Cleanert vagy a Guru3D Driver Sweepert (vagy akár mindkettőt) az ATI szűrőkkel. Ezután jöhet a friss ropogós Catalyst.
-
arpi6k
addikt
válasz
Esetleg egy teljes driver uninstall, utána újra felteszed a 7.10-et, megnézed a beállításokat hogy minden stimmel e. Nekem is volt egyszer ilyen gondom még X800-as időkben, akkor valmi szűrő szorult be.
-
Bagira01
veterán
válasz
Nekem is volt hasonló gond az x1950xt-nél, a catalyst alapból bekapcsolta maxra az összes látványjavítót és elég silány pontot produkált. Sztem nézd meg hátha nálad is ez a gond.
-
tgulyas
senior tag
HD 2900XT vagy HD 2900prot érdemes veni?
-
arpi6k
addikt
válasz
banderasz77 #5567 üzenetére
Hogy tetted fel az új drivert? Simán ráhúztad?
-
Armando_19
őstag
Megtudakoltam nagykerben, előfoglalásosoknak 24-én lesz kapható HD2900GT.
Árat még nem mondtak. -
PPSH
őstag
válasz
banderasz77 #5556 üzenetére
ahan ertem,akkor csak a memoria orajele van megemelve
-
Def26
félisten
válasz
banderasz77 #5556 üzenetére
Akkor azon GDDR 4 van?
-
arpi6k
addikt
válasz
- = Zk = - #5554 üzenetére
Ha már eddig kibírtad vga kártya csere nélkül, azt mondom várd meg a HD2950Pro-t.
-
Def26
félisten
válasz
- = Zk = - #5554 üzenetére
A 2600pro/XT jó kártya, kis felbontásokban, ha komolyan játszani akarsz akkor mindenképp HD 2900 PRO. X1950 series -ben nem érdemes manapság gondolkodni...
-
PPSH
őstag
válasz
banderasz77 #5553 üzenetére
milyen orajelen megy alapon az 1gb-os pro?
-
- = Zk = -
félisten
Sziasztok PH-sok...
olvasgattam ezt a szép totyikot,de nemlettem okosabb
kérdésem eccerü lenne:mien VGA-t vegyek?:X1950XTX-et vagy HD 2900-at XT vagy Pro??(mia vélemény a 2600-ról?)
Típus csak Sapphire lehet)
jelenleg X800 GTO2-m van Zalmannnal(Vf700 Cu)
Nvidiát nemszívesen vennék,ATi párti vok....
segítségeteket köszönöm -
banderasz77
addikt
Alapon 9656 pontot kap a 3DMARK2006!
-
Def26
félisten
-
arpi6k
addikt
Jönnek ki a jobbnál jobb játékok én meg WoW függő lettem.
-
Achill3uS
nagyúr
Timeshift demo 1280 minden maxon olyan simán megy a Pro-n alapon is, h öröm nézni
-
Gaboman
nagyúr
Most néztem meg 1600x1200 4xAA 8xAF mellet 30FPS alá nem esett le átlag 40-60FPS között változik,a játék hangulata fantasztikus,grafikáról nem is beszélve utoljára COD2-ben volt ilyen háborus hangulatom,nekem az AIRBORNE sem jött úgy be mint ez!
Kiváncsian várom az UT3 milyen lesz. -
arpi6k
addikt
Aki esetleg próbálta a COD4 demót az leírhatná hogyan futott. Sajnos én csak délután tudom megnézni...
-
tetrix
tag
Szeretném a segítségeteket kérni;
vettem ma egy 2900Pro 1GB-os kártyát vadiújan boltban,két év garanciával(az egy másik történet hogy jutottam hozzá ,mert én sem akartam elhinni)
mire hazavittem és óvatosan kibontottam,feltűnt hogy csupa ujjlenyomat,pici karcok vannak a műanyag burkolaton, és mellesleg két heatpipe-os benne a hűtő...elkezdtem gyanakodni,hogy lehet használt kártyát adtak el nekem.
megnéztem a dobozon szereplő kódokat számsorokat -(P/N;SKU)- melyek mind stimmelnek a kártya hátulján lévő matricákon szereplőkkel...; De a hűtő ventilátorán található szintén egy P/N-es szám az már teljesen más,mint a többi.
végül a heatpipe csöveket jobban szemrevételezve azt látom mintha csiszolták volna ezeket.
ezekután kipróbáltam egy gépben (mert alaplapom a rendelés ellenére nem érkezett meg,és kb három hetet kéne várnom rá....),de legalább működik...ezekután holnap visszaviszem és rákérdezek a boltban a kérdéseimre..
-annyi infót kérnék attól akinek van bármi nemű 2900 es kártyája,hogy legyen oly szíves és nézze meg, hogy neki egyeznek e ezak a P/N számok minden kis matricán a kártyán és a dobozon?
help! -
lordring
aktív tag
"Figyelem: A Kiterjesztett asztali üzemmód nem működik a Windows Vista™ rendszert futtató számítógépeken"- ennek annyira nem örülök, de legalább a másodlagos képernyőn futó videót lehet normálisan méretezni. Azt nem lehet beállítani, hogy a második desktop a monitor melyik "oldalán" legyen?
-
banderasz77
addikt
És egy kérdés, hol és mennyiért lehet venni molex -> 8pin tápkábelt az új karimhoz?
-
banderasz77
addikt
válasz
lordring #5531 üzenetére
Beizzítottam a kártyát, minden zökkenőmentesen műkszik. Legfrissebb Catalyst feltolva. Holnap jön a nagy faggatás, majd megírom szép sorban mi lesz. Van XP és Vista is a gépen külön vinyón. Mindkettőn letesztelem. Addig is az ATI legyen veletek...
A hangja pedig egy szállal sem hangosabb, mint az ASUS x1950pro-m volt!!! Egyenlőre 2D-ben.
-
lordring
aktív tag
Ja, és a tápomon van 2 db hatos vga csati, gondolom az is jó, nem kell az átalakító molexről, vagy miről...
-
keIdor
titán
válasz
Gaboman #5521 üzenetére
Nekem maga a játék annyira nem jön be.
Igen az optimalizálása ennek se rossz, viszont nincs AA.Nagyon shader igényes játék, durva ahogy csillog-villog minden! Haver X1950XTX-én folyamatos 38FPS-el fut, ebből én arra következtetek, hogy bizony ennyit tud a 48 shader egység, kiváncsi leszek a GeForce 7-esek hogy fogják majd bírni Best grafikán a 24 egységükkel. (vagy kevesebbel: 7800GT, 7900GS)
-
Gaboman
nagyúr
Grafikailag tény és való hogy nagyon szép,ez egy igazi akciójáték jó pörgős ahogy elnézem,nem kell majd töprengni kell hogy most mit is kell csinálnom hogy továbbmenjek!
Gépigénye is jó neki 1280x1024 4xAA 8xAF egy helyen volt 35FPS kb 1másodpercig a többi 55-60 között váltakozik nagyobb tereken,folyosókon olyan 70-75 között!
-
Thrawn
félisten
válasz
Overlocker #5512 üzenetére
Csak kíváncsi vagyok mit ír ki rá, persze ha nem akarod nem kell
-
lordring
aktív tag
No, nekem úgy tűnik balszerencsésen jött össze a 8000GTS->2900Pro csere. Beraktam a gépbe, nincs kép. A 6 tűs táp rajta, slotban fixen áll, alaplapra rádugva a + PCIE tápcsati,mégsincs kép.
Mindkét kimenetet néztem, a gép szépen bebootol, win indítási hang, meg minden, csak épp kép nincs. Visszatettem a gts-t, azzal tökéletes. Kakaót kap a pro, mert megy aventi és asszem ég rajta egy led is. Apropó venti: ez valami iszonyat! Vicc nélkül, a porszívómnak kisebb a hangja. Ehhez képest a GTS zajtalan.
Mindenesetre úgy tűnik kifogtam egy hibás darabot. -
Gaboman
nagyúr
Kinek mi a véleménye az új üdvöskéről,TimeShift?
Nagyon jól optimizált game nem kell neki nagy gépigény mégis szép és jó kis akció game lesz ebből szerintem!
Bár játékvilágban engem a Dark Messiah és hasonló gamek kötnek le igazán kellemes csalódás ért a TimeShift demoval kapcsolatban! -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #5512 üzenetére
lehet validot csinálni magas órajelről, ect, már régóta kellett ez..
sztem 1.10 az alap, legalábbis nekem atitool annyit ir ki..
-
-
Thrawn
félisten
válasz
Overlocker #5510 üzenetére
GPU-Z mit mondd róla?
-
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #5507 üzenetére
Eredetihez képes ez mennyi plusz feszt jelent?
-
-
Ragnar_
addikt
válasz
Overlocker #5504 üzenetére
Én AMDGPU Clock Toolt használok , de a 65C° kicsit durva , nekem a szenzor szerint 46C° 2d-ben. 3D-ben hány fok kb. az alap 65C°?
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #5494 üzenetére
Ez mit jelent pontosan? És mellik verzsön?
Szép eredmény...
-
-
Ragnar_
addikt
válasz
Overlocker #5494 üzenetére
Plusszfesz biosból ? Nekem az XTm megy 850/900 - on , legalábbis magasabb órajelen még nem próbáltam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest