- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
lordring #5398 üzenetére
Nekem ezelőtt Asus 7900GT VGA-m volt , ahhoz adtak egy progit , amelyiken be lehetett állítani, hogy hőmérséklet függvényében kb. mennyit pörögjön a venti , plusz be lehett állítani egy hővédelmet is , ami vagy sípol , vagy kikapcsolja a gépet , ha túlmelexik a GPU. NV driverben olyan 110 C° körüli a hővédelem alapból , ha jól tudom , viszont hallotam már olyan VGA-ról amin beállt a venti és meghibásodott a GPU.
-
Gaboman
nagyúr
Ha áttvált 3D órajelre akkor nem lehet baja ugye?
Mert ezt megteszi rendesen megy,felpörög a venti is 3D alakalmazáskor!
A drivert is most cseréltem le,elötte drivercleanerrel letöröltem a régit,de ezzel sem változott semmit!
Nem igazán másik gépbek kellene kipróbálni,hanem ebben rendberakni,ha az 1800XT ilyen jól ment ebben,akkor a 2900XT-nek még jobban kellene,nem is kevéssel! -
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Overlocker #5354 üzenetére
-
-
mcmike
őstag
Csak az alaplap lett lecserélve? Semmi egyéb? Mert akkor nem nagyon kell tovább keresni...
Régin ment a Vistával?Mintha elég sok probléma lenne a 0603-as BIOS-al.
Van már állítólag ASUS P5K BIOS 0701 is.passz...
-
-
Gaboman
nagyúr
Ezt figyeljétek,érdemes!
Doom3 1024x768 AA,AF off 1800XT 621/749 Sandiego 2700Mhz
Doom3 1024x768 6xAA 16xAF 1800XT Sandiego 2700Mhz2900XT X2 4200+ 2700Mhz Doom3 1024x768 AA,AF off 84.2FPS
2900XT X2 4200+ 2700Mhz Doom3 1024x768 8xAA 16xAF 60.3FPSNa ezt aki megmondja hogyan lehetséges annak fizetek egy sört!
-
Dabsol5
tag
válasz
Overlocker #5367 üzenetére
Kösz.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #5367 üzenetére
nem tom továbbra se miért nem megy neked akkor
viszont, szedd le az ATiTool-t amit linkeltem, voltage control, lod, mindent lehet állítani -
-
Dabsol5
tag
Helo!
Hogy tudom halkitani a 2900pro/xt ventit? Bios buherálással?
Vista64 alatt atitool nem látja a 2900prot. Eddig hiba nélkül működik.
-
Ati007
őstag
egy olyan kérdésem lenne hogy holnap jön meg 2900prom, (a gépben most 1900xt van vizhütöblokkal) és szeretném kiprobálni anélkül hogy még szétbontanám a rendszert(a prora is viz lesz csak még nincs meg a blokk), mivel az alaplapom támogatja 2*16pcie-t igy az alsó pcie slotba tenném és az xtnek nem adnék kakot a tápból.
szerintetek ez igy lehetséges vagy mindenféleképen ki kell vennem a másik kártyát? -
priti
addikt
Beléptem a klubba egy 2900pro-val.
A driverrel riogattak, hogy úristen így meg úgy, nemtom...
Leszedtem a legfrissebb catalyst centert (tegnap előtti) , megy mint akit seggberúgtak pfhehhh
Nincs itt semmi stressz, Vista-ból a 32-bitest kell feltenni, mert a 64-es szar. Mint mindig, Xp-nél is ez volt. A mai napig szar a 64-es xp, állandóan szemetel. Takaríthatod egy hétig, akkor is tele lesz szarral. Én gyűrtem egy 64 bites magyar vista-t két hónapig, mindent kiszedtem belőle ami létezik, de még úgy is egy kapalap szar. Ott vagy hogy kiherélted teljesen, fel se tettél még semmit csak a nyers kiherélt winfos és nincs FPS, mondjuk még a 7900GTX-el néztem minden létező WHQL-lel, de ezzel már meg se próbálom.
Már bánom a drága munkaórákat. Egyszerűen felesleges vele szenvedni. Higgyétel el.
...persze engem sem tudtak meggyőzni... -
-
XaraX
addikt
válasz
Overlocker #5359 üzenetére
Már lassan teljesen beleőszülők.
Nem tudom,nem néztem. -
Gaboman
nagyúr
Hát nekem az új 7.9 sem hozott változást sebességben!
-
-
XaraX
addikt
válasz
Overlocker #5356 üzenetére
Hát ez az!
Adfi is felismerte egyből,aztán meg pár nao után ez történt.
P5k meg alapból így látja.
Xp alatt meg tökéletes,igaz,2900xt-nek detektálja,de még 7.8-as driver.
Ugyanez a vga meg egy abit ip35-ben vista alatt is tökéletes. -
lordring
aktív tag
Nem arra gondolok, hogy áthúzod a playert a második desktopra,és ott átváltod fullscreenbe. Hanem hogy a monitoron elindítasz egy videót és automatikusan magától megy a tv-n fullscreenben. A hivatalos nv közlemények szerint ez a feature nem támogatott a 8800-s sorozattól, és a 8800-s topicban mindenki hasonlóan járt. Minden esetre nekem sehogy sem sikerült ezt beállítani. Ezért lett 8800gts 320->2900PRO (@XT)
csere. Aztán majd holnap meglátom mit mutat.
-
-
XaraX
addikt
TÍényleg,alaplapot nem említettem.
A régi,amibe ment,aztán utánna namfi 965-s dark
Csere után:Asus p5k
Bios mindkét lapon a legújabb van/volt.
7.9-el próbáltam,de mint írtam,friss vista telepítés útán is az eszközkezelőben a videokártyáknál ezt írja:szbványos vga adapter,sárga felkiáltójellel.
Alaplapi driver meg,amit az intel oldaláról leszedtem. -
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #5349 üzenetére
Most akkor DriverCleanerrel szedjem le elötte a régi drivert és csak aztán telepítsem az újat?
Most valaki elmondaná azt hogy is kell,mert még sosem csináltam vele! -
mergal
aktív tag
válasz
De ez a 7.9 nem nagyon új. Már egy hete fenn van nem? Vagy lehet már több is.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tehát ez a driver tegnap jelent meg?
És te vettél észre gyorsulást? -
Ati007
őstag
mondjuk a HL2 sajnálom hogy nem adják hozzá hisz még a 2600kártyákhoz is jár ami 24eft.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #5304 üzenetére
Melyik is lesz ez a Cataliyst ami a nagy gyorsulást hozza?
-
Ati007
őstag
válasz
banderasz77 #5344 üzenetére
mondtam én hogy ddr4 van rajta
-
mergal
aktív tag
Nálam még az van az episode2 nél hogy not yet released. Max letölteni lehetne de túl zsúfolt a szerverük. Jön már csak restart kellett a steam-nek.
-
Def26
félisten
A sok tuningos hsz. után megnéztem a karimat, és a 800MHz GPU/ 2000MHz Memória órajeleket vitte. Cserébe hangosabb lett a hűtő...
-
arpi6k
addikt
válasz
banderasz77 #5336 üzenetére
Bal felső oldal, főmenü, Aproóhirdetések. Ott sokkal több ember megfordul vételi szándékkal.
-
arpi6k
addikt
válasz
banderasz77 #5332 üzenetére
Mi lenne ha az apróhirdetések között hirdetnéd a kártyád?
-
banderasz77
addikt
Ma 17:00-ig eldöntheti valaki kell-e HD2900PRO 1 GB, mert addig vagyok itt. Már hívtak, hogy tuti kell-e mind a kettő, mert vagy 20-an vannak rá. Még tartom.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #5319 üzenetére
jól megy az a gpu, igaz most jöttem rá én nem maxon küldtem tesztkor a ventit
wáá, 8x elmondtam teloban is h -nosysteminfo
-
arpi6k
addikt
válasz
Komplikato #5327 üzenetére
De ott legalább meg van említve az AMD neve.
-
d@minator
addikt
Helyesbítek hivatalos oldairól:
Recommended System Requirements
OS - Windows XP / Vista
Processor - Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+
Memory - 2.0 GB RAM
GPU - NVIDIA GeForce 8800 GTS/640 or similar -
válasz
banderasz77 #5304 üzenetére
Na persze.
-
válasz
Achill3uS #5202 üzenetére
Eddig 860Mhz-ig bírja a GPU, 865-nél már fagy..ramokat eddig 2200Mhz-ig küldtem..
Nekem nem lehet monitorozni rivatuner-rel a hőmérsékletet, why??
mod: 3Dmark05 elindul.. viszont mindig feljön egy newdev.dll hiba.. 06 viszont nem indul...A parancsikonnál a cél-nál hiába írom be a nosysteminfo-t nem megy
-
Def26
félisten
válasz
banderasz77 #5314 üzenetére
Srácok megy az Episode 2...
-
arpi6k
addikt
válasz
banderasz77 #5308 üzenetére
Elég komoly "test"
-
d@minator
addikt
válasz
banderasz77 #5310 üzenetére
Nekem 10 éve van saját PC-m nekem is ez a tapasztalatom.Biztos ami biztos alapon jobb volna az 1GB-os de a keretem 65k. És kopogtat az R670.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
banderasz77 #5310 üzenetére
a multiplayer beta-ban (ez még DX9-es ugye) simán elég volt az 512 MB VRAM a HD 2900Pro-nak 1920x1200-ban (High Detail).
-
banderasz77
addikt
Meg van valakinek esetleg a Fraps full verziója? Átlökhetné nekem MSN-en a teszteléshez. Előre is köszi!
-
d@minator
addikt
válasz
banderasz77 #5308 üzenetére
Ebből nem derül ki, hogy az 512MB nem elég. (Legfeljebb, hogy a 320 kevés.)
-
d@minator
addikt
Crysis:
Minimum System Requirements
Processor: 2.8 GHz
Memory: 1.0 GB RAM
GPU: NVIDIA GeForce 6800 GT or greater; ATI Radeon 9800 Pro or greater.
Hard Drive: 12 GB
Sound Card: DirectX 9.0c compatibleRecommended System Requirements
Processor: Intel Core 2 Duo 2.2GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+
Memory: 2.0 GB RAM
GPU: NVIDIA GeForce 8800 GTS/640 or ATI Radeon 2900 PRO -
arpi6k
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #5296 üzenetére
Ja 2X ennyiért...
Azért nem mind1 hogy 60k egy vga vagy 120k.
-
banderasz77
addikt
Az októberi Catalyst szolgáltatja a muníciót.
A hónap végére időzített meghajtócsomagról kiszivárgott egy-két információ, amelyek ha valóban igazak, akkor brutális gyorsulásra számíthatnak az újabb Radeon kártyák tulajdonosai. A szoftverhez megírt kiadási jegyzékben remélhetőleg ezekkel a sorokkal fogunk találkozni:
*
Enemy Territory: Quake Wars játék esetén a HD1xxx, HD2xxx egy- és kétkártyás rendszerek nem kevesebb, mint 23 százalékos teljesítménybeli javulást produkálhatnak
*
Battlefield 2142: a HD 2600, HD 2400 és az X1300/X1550 kártyák Crossfire párosítása esetén 5-23 százalékos javulás várható
*
Call of Duty 2: a HD 2600 és HD 2400 egy- és kétkártyás felépítésben 6,7 százaléknyi növekedésre lesznek képesek
*
Call of Juarez DX10: 34, illetve 42 százalékos teljesítmény növekedés a HD 2xxx széria tagjainak egy- és kétkártyás változatainál
*
F.E.A.R.: 16 százalékos CrossFire javulás, mely a következő kártyákat érinti: X1950 XTX, X1650 XT, HD 2400 és X1300/X1550 -
lordring
aktív tag
"Full screen video mirror.
This feature is no longer supported due to the new Protected Video Path Output Content Protection (PVP-OPM). GPU overclocking and temperature monitoring are now available from nTune. " -
00roli00
aktív tag
Hali,
azt meg tudná mondani valaki,hogy miért fagy le nálam a rsz ha megpróbálom az atitool-t használni?
7.10 bétát használok egyébként. -
lordring
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #5300 üzenetére
Az a funkció, hogy a videó a másodlagos képernyőn fusson teljes méretben automatikusan, a full screen video mirror. Na, ezt a 8800-s sorozattól az nvidia vmi. szerzői jogi megfontoláskból nem támogatja. Így lehet szenvedni a videózással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest