Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Katsu

aktív tag

válasz junkpod #55724 üzenetére

Először is köszönöm mindenki segítségét, aki eddig írt.

@junkpod: Én mindent kértem. :D Segítséget, tanácsot, megerősítést. Akármelyik jól jön. :)
    Hogy mihez kell: Bármilyen film lejátszására a lehető legjobb minőségben. 4K még nincs, nem tudom, hogy mikor lesz, ha lesz. De egyelőre FHD-ra van berendezve a környezet. NAS-on tárolt MKV-k, avi-k. A jövőben BD ISO, aktív 3D.
    Mivel ajándékba lesz és nem a saját rendszeremhez, így csak annyit tudok a kijelzőről, hogy LG 50"-os FHD plazma. Hamarosan cserélve lesz Samsung TV-re, ha jól tudom. És ez a pont az, amit nem tudok, hogy lesz-e 4K vagy sem. De innentől lesz 3D tartalomra is szükség. Van egy idén vásárolt Erősítő (talán DENON) is, HDMI és optikai csatikkal. 5.1-es hangrendszerrel. Van LAN kábel is odakészítve GB-es sebességgel.
    Ennél részletesebben nem tudom leírni. Remélem elég ahhoz, hogy tudjatok segíteni a döntésben.

Másik kérdés, talán kicsit off is. Van jelentősége, hogy az amazonnak melyik site-ját nézem? Német vagy angol? Innen még nem rendeltem, de itt a legszimpatikusabb a szállítási idő. Ha jól látom akár 1-2 napon belül is megérkezhet a termék.

Üdv: Katsu

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés