Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni. Médialejátszó vásárlás előtt állok. A rendelkezésre álló keret kb 40-50k.
Csak új cucc jöhet szóba. Én a Zidoo x9s-sel szemezgetek. Nagy valószínűséggel nem lesz hozzányúlva, azaz, ahogy megérkezik úgy lesz használva. Amennyiben ti is jónak látjátok a Zidoo-t, mint jelöltet, úgy abban kérném még a segítségeteket, hogy honnan érdemes megrendelni? Aliexpress-en és Ebay-en is hasonló árfekvésük van, ráadásul az ebay-es is kínából érkezik. Ha van esetleg más alternatíva, akkor azt is szívesen veszem.
Előre is köszönöm a segítségeteket és a tanácsokat.Üdv: Katsu
-
Katsu
aktív tag
válasz junkpod #55724 üzenetére
Először is köszönöm mindenki segítségét, aki eddig írt.
@junkpod: Én mindent kértem. Segítséget, tanácsot, megerősítést. Akármelyik jól jön.
Hogy mihez kell: Bármilyen film lejátszására a lehető legjobb minőségben. 4K még nincs, nem tudom, hogy mikor lesz, ha lesz. De egyelőre FHD-ra van berendezve a környezet. NAS-on tárolt MKV-k, avi-k. A jövőben BD ISO, aktív 3D.
Mivel ajándékba lesz és nem a saját rendszeremhez, így csak annyit tudok a kijelzőről, hogy LG 50"-os FHD plazma. Hamarosan cserélve lesz Samsung TV-re, ha jól tudom. És ez a pont az, amit nem tudok, hogy lesz-e 4K vagy sem. De innentől lesz 3D tartalomra is szükség. Van egy idén vásárolt Erősítő (talán DENON) is, HDMI és optikai csatikkal. 5.1-es hangrendszerrel. Van LAN kábel is odakészítve GB-es sebességgel.
Ennél részletesebben nem tudom leírni. Remélem elég ahhoz, hogy tudjatok segíteni a döntésben.Másik kérdés, talán kicsit off is. Van jelentősége, hogy az amazonnak melyik site-ját nézem? Német vagy angol? Innen még nem rendeltem, de itt a legszimpatikusabb a szállítási idő. Ha jól látom akár 1-2 napon belül is megérkezhet a termék.
Üdv: Katsu
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok újra,
Elkezdtem beleásni magamat az S905(X)-es boxok világába. De minél többet olvasok, annál inkább elveszek.
Mennyire valós a képminőség különbség a zidoo és az LE MP-k között? Csak a 1080p érdekel 50-55" közötti méretnél kb 4méter távolságból nézve.
Ami még eltántorít az a doboznak az anyaghasználata. A zidoo 9xs-nek ránézésére elég igényesnek tűnik. 905-ösök között nem találtam hasonlót. Nyilván nem is az az árkategória. Így arra gondoltam, hogy faternak ajándékba menne egy zidoo. Ő úgy sem mókolna. Én meg beszerzek egy ilyen 905-öst. Van kifejezetten preferált, ami még most is kapható és ajánlott? Nem bánnám, ha 2 antennás lenne és GigaLanos illeteve 2/16GB-osElőre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Katsu
aktív tag
válasz Osynho #55744 üzenetére
Szia,
Ez nagyon tetszetős. Elkezdett érdekelni.
Erre kell vámot vagy áfát fizetni, ha kintről rendelem? Mármint Kínából.@Blakey,
köszi a tippeket. Ezeket már néztem, de nem tetszettek. S912-re csak alfa verziós OpenElec megy fel, ha jól olvastam. Így azt kihúztam a listából. A többit olvastam, de kicsit drágának találom ahhoz képest, hogy mikoriak és mókolos. Erre tényleg elég 10-20k-s kategória. Efelett nekem a zidoo marad.Mindenkinek köszönöm.
-
Katsu
aktív tag
válasz blakey #55748 üzenetére
A mókolást az LE telepítésére értem. Tudom, hogy csak pár perc feltenni és megy SD-ről vagy Pendriveról, de mégsem csak kicsomagolom és használom. A beállításokat nem értem ide, mert azt mindegyiken meg kell csinálni. A minix U1 nem mai darab, ha jól tudom. Ehhez képest még mindig elég drága és kevésbé tetszetős.
A megbízhatóságot értem. Egyetértek, hogy meg kell fizetni a jó dolgokat. De én most első eszköznek magamnak valami olcsót néznék, amit össze vissza szeretnék állítgatni és ha hazateszem, akkor se bánjam meg.
Aztán később lehet, hogy én is a Minix-nél kötök ki.
-
Katsu
aktív tag
válasz blakey #55751 üzenetére
Hát én ezért írkálok ide, hogy ilyeneket olvassak. Nekem szent meggyőződésem volt, hogy ezek az eszközök csak LE-vel tutik. Az alapból telepített rendszerrel bajok vannak. Akadoznak, nem támogatnak mindent jól stb... Ebből fakadt az értetlenségem is. Köszönöm hogy tisztába tetted a fejemben a dolgokat.
Bár ebben az esetben, ha jól gondolom, akkor vehetek újabb chipsetes masinákat is, ha nincs szükségem LE-re, ugye? Ahogy írtad, Minix u9 vagy akár a zidoo sem ördögtől való. -
Katsu
aktív tag
válasz blakey #55754 üzenetére
Az újabb lejátszók mellett gondoltam, hogy az időtállóság szól. Nem más. És külön jó, ha nem kell LE-vel külön felvértezni. Esetleg jobb kép. De én csak találgatok. És azt sem tudom, hogy a TV-m ki tudja-e használni. (Samsung H6400 55") Ha minden igaz középkategória.
Minix NGC-1, na ez már fémházas is. Valahogy ezek jönnek be külcsinyben.Na, megyek gondolkodni...
Köszi még 1x blakey
-
Katsu
aktív tag
válasz junkpod #55761 üzenetére
Szia junkpod,
Nem tudom nálad, hogy vannak a dolgok elrendezve, biztos mindent ajtó mögé raksz, hogy ne lehessen látni. Ez esetben lehet, hogy engem sem érdekelne az anyaghasználat. De nálam minden szabad szemmel látható és én szeretem, ha látszik az eszközön, hogy egy kicsit masszívabb. Az én szememnek szebb látványt nyújt egy alumínium házas eszköz. Biztos vannak olyan emberek akik ezt megértik. De ha nem, akkor sem zavar. Én emiatt képes vagyok egy minimális felárat is fizetni egy eszköznél. Ez ízlés dolga, nem kell különösebben érteni, elég elfogadni.
A gigalan és wifi azért szükségeltetik, mert 2 külön helyre terveztem, ahol az egyiknél lesz gigalan, a másiknál erre nem lesz lehetőség. Ezért azt mondom, hogy mindkettő kell. Illetve sosem tudni, hogy mit hoz a jövő. Hogy lesz egy szoba megvariálva. Mindegy, a lehetőség jó ha megvan mindkét eshetőségre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest