- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajgunar
senior tag
válasz
gippazoid #10513 üzenetére
Nekem a vpn lista is üres.
Ennyire nem vagyok nagy guru. Kamerák miatt egyszer szórakoztam vpn-el, hogy elérjem távolról. Meg dns, anyámkínja. Túlbonyolított, misztifikált, fizess dns-t, vpn-t. Áhh.... Úgy felidegesített, hogy egyszer megy, egyszer nem a kamera távolról. Hol küld értesítést, hol nem. Hogy a kamerákat összetörtem, azt kidobtam a kukába. Feladtam dns, vpn szórakozást.
Aztán ezek után kezdte a net eldobalást, kb akkor kerülhetett be asus vpn a listába. Pedig nem én raktam oda. Mostanában vetten észre. Töröltem. Azóta nincs szakadozás. Igen, piros led volt. De kábelen meg ment a net.
Upnp meg kell hdd miatt.
De itt is. Igen! Anno vettem. Direkt külső hdd-t, direkt ilyen routert, direkt usb3....
És az atya úristennek nem bírtam rávenni, hogy a tv-k lássák!!! Se samsung, se philisp.
Feladtam! Már csak azt akartam, h a samsung tv lássa! És nem! Nah itt nem is próbálkoztam tovább. Elengedtem. Azóta sem tudom, hogy lehet megoldani, hogy a router-re dugott hdd-t lássák a tv-k.
Elő van fizetve szinte az összes létező stream szolgáltatásra, azt sz@rok a hdd-re, meg router-re. Bármit nézhetünk, bármikor, bármelyik tvn.
Sorry. Az már nekem kínai.
De az, h ezeket kinyomtam. Azóta megjavult. Már merlin fw-n gondolkodtam, hogy ráhúzom. S megnézem azzal is szakadozik e. De pont előtte láttam meg vmi eldugott fórumon ezt a megoldást. S nekem is így volt. Töröltem. És azóta nincs hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest