Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz twine #8469 üzenetére

    én csak remélem, hogy nem vagyok ilyen beleugatós szülő, legalább is hogy nem gondolják ezt rólam. ha adott egy téma, én simán megmondom, hogy mi hogy csináltuk és miért (akár kérdés nélkül, ofc. csak akkor ha tudni vélem, hogy nem veszik letámadásnak), de csak tényszerűen rögzítve, nem minősítem a másik szülő gyakorlatát. (legalább is annyira még a fórumon sem tudtak felhúzni hogy csípőből beszóljak valamit, élőben meg alapból nem állok szóba akárkivel értelemszerűen) pontosan tudom, hogy egyikünknél sincs a bölcsek köve, mindenki bekötött szemmel küzd mint disznó a jégen, és csak reméli, hogy jó irányba tart.

    szerencsére olyan nem nagyon volt, hogy valaki komolyan beleszólt volna a gyereknevelésünkbe, max. annyiban, hogy elmeséltem a tuti ötletemet egy tapasztaltabb szülőnek ő meg csak annyit mondott, hogy várjuk ki a végét (utalva arra hogy faszság, nekik nem jött be vagy meg se próbálták). aztán vagy igaza lesz vagy nem, nem vagyunk egyformák. de minősítésig még nem jutott el a dolog soha semelyik irányba.

    nagyszülőket meg rövid úton rendezem annyival, hogy megvolt az esélyük ez most a mi kizárólagos kompetenciánk, lesznek kedvesek tiszteletben tartani, levelet a szerkesztőségbe virágot az öltözőbe, észrevételeket javaslatokat a kapcsolat[kukucka]elnokur.hu címre várjuk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés