Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-09-04 17:21:16

LOGOUT.hu

Élet az Egyesült Királyságban…

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24022) G.Zs. válasza BÁ Nutrition (#24020) üzenetére


G.Zs.
senior tag

Sokmindenben egyetertek veled, de ugy gondolom, hogy sem Trump sem a brexit nem megoldas ezekre a problemakra. Esszeru, idoben elkezdett reformokkal urra lehetett volna lenni mind az EU mind az USA bevandorlasi problemain.
Ok, ez nem tortent meg, ez a hajo elment. Ok, a britek a kilepesre szavaztak, rendben. Demokracia van, vegre kell hajtani a kilepest. De vajon veiggondolta-e csak egyetlenegy ember is, hogy akkor most mi lesz? Hogyan tovabb? Jelenleg ugy tunik, hogy otletuk sincs merre lesz az elore. Akkor lett volna esszeru a kilepes, ha ugy szavaznak az emberek, hogy van alternativa, es tudjak, hogy mifele statusza lesz ezutan az Egyesult Kiralysagnak, es valaszthatnak, hogy mit akarnak. De nem tudtak. Most sem tudjak. Szavaztak egyet, mer szar az EU oszt jonapot. De nem tudtak, hogy mire szavaznak, csak szavaztak valami ellen. En szemely szerint egy ilyen szavazason a kilepesre nem szavaztam volna.
Es igen, igazad van. Sajnos a Juncker fele idiotak sokat tettek azert, hogy kilakuljon ez a helyzet. Ugyanugy ahogy a britek, a tobbi tagallam is szepen ki fog lepni, amikor alkalma lesz ra. Az EU mai formajaban nem fog hosszu ideig letezni. A nagy kerdes, hogy mi lesz vajon helyette? A bezarkozott nemzetallamok Europaja vajon mennyire lesz versenykepes a vilaggazdasagban? Egyenkent meg tudjak-e vedeni a hataraikat? A szetesett europa orszagait nem fogja-e szepen egyesevel felzabalni az orosz maci? Vagy legalabb a szinte teljesen vedtelen keleti reszet, ami par tiz eve meg a sajat erdekszferaja volt? Biztos, hogy ez igy jobb lesz, mint egy kinkeservesen, de egyutt kiszenvedett megujulas lenne az EU tagallamoknak?

[ Szerkesztve ]

Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.