- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Haier w718 as rendelőknek megengedem, hogy kibontsák és úgy döntsenek, hogy nem tetszik nekik és én átveszem.
Komolyra fordítva égetően kől egy telefon mert nem akarom a céges vonalat terhelni állandóan. Két telóval meg nem húzom a zsebem.
-
Udv, samsung i9500 clone telefonra szeretnek felrakni romot, de nem igazan tudom hogy milyen ken ra... tud esetleg valaki segiteni? qhd kijelzo, 17mb sotrage, 223mb ram , 1 ghz quad proci, nemtudom hoyg ez segit e a beazonositasban. Koszonom, elore is.
-
cspisti
tag
válasz
pècsimunkás #51594 üzenetére
Nagyon köszi frankó!! Végre làtok ;-)
-
fotosjani
aktív tag
válasz
csibe1 #51586 üzenetére
"Első a profit, és ha megveszik drágbban akkor miért csökkentenének árat?"
Ez kétségtelen, de első fecskék ha megjelenek a Kínai belpiacon akkor előbb utóbb hozzánk is élér némi felárral.
Ráadásul az MTK egyre többet szállít Tabletek gyártóinak is, de a Kínai Tableteknél Rockchip a meghatározóbb az árai miatt.
Én bizakodó vagyok. -
Sergiohu
tag
Sziasztok. Létezik valami duál simes 4 colos, 1 Gb ramos telefon?
-
csibe1
addikt
válasz
fotosjani #51585 üzenetére
"Egy biztos, én most nem vennék 2GbRam-os telót, mert nagyot esik hamarosan az ára."
Erre azért ne köss fogadást.A nagy árvíz után is hiába normalizálódott a helyzet, a vinyók árai nem igazán tértek vissza a régi szintre.
Első a profit, és ha megveszik drágbban akkor miért csökkentenének árat? -
fotosjani
aktív tag
Kétségtelen nagyot fog esni a 2Gb RAM-os telók árai, mert csökkenek a RAM modulok beszerzési költségei.
A MiniPC-éknél négy hónapja még $50-al volt költségesebb egy 2GbRAM/8GbROM-os kütyű mint egy 1GbRAM/4GbROM kütyű, mára $15-ra olvadt a különbség.Igaz hogy a hirdetésben feltüntetett ár az a Kínai belpiacra érvényes, de az biztató jel hogy a 2GbRAM-os változat felára már csak $32.
Egy biztos, én most nem vennék 2GbRam-os telót, mert nagyot esik hamarosan az ára. -
cspisti
tag
Üdv!
Sikerült beszereznem egy Butteefly H920-s kétkaris csodát.
Még barátkozunk....
Kérdés:
Milyen app-al lehet a fényeröt lejebb venni mert minimumon is erös!?
Érdemes root-olni na egyelöre nem akarom rom-olni?
Mondjuk nemis nagyon találtam hozzá romot még! Merre keresgéljek ha mégis elkapna a romolás?
Ja meg nincs noti led! Arra vmi app? -
galaxy 9002 duos, ez valóban Samsung.
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, milyen ajánlott felső kategóriás dual simes telefont tudnátok ajánlani, nyílván android vonalon?
Galaxy S4-nek, hogy lehet megtalálni a duplasimes változatát? üdv
-
kezdő
senior tag
Bocsánat a dupláért, de itt egy érdekes hír:
Umi x2 160 dollárért novemberben
Ha tényleg meg lehet venni majd egy 4 magos FHD kijelzős mobilt 160 dollárért ingyen postával, akkor tényleg kijelenthetjük, hogy a kínaiak már a spájzban vannak
-
RVR400
veterán
válasz
KurtCobain #51570 üzenetére
Viszont akkor sok értelme van a T-s procinak, ha az ember 1.2-n használja.
-
vadkörte
addikt
válasz
Endell #51568 üzenetére
"Kérdés: a G3S-hez használt ROM-ok jók a G3T-hez is, vagy emiatt a kis eltérés miatt nem?"
Szerintem kizárt és ha nem szeretnél asztaldíszt a telefonból és a helyedben nem próbálgatnám.
Mások (lehetnek) a sima és mások a T-s SoC script-jei, driverei.ps.:
MÉG nincs MT-s telefonom, szóval a fentiek, csak a magánvéleményemet tükrözik. -
Endell
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig azon rágódok, hogy vajon mennyire jó a GT99 képernyője.
Egy pl. Jiayu G3S képernyője mennyivel jobb annál?Más: A Jiayu G3S és G3T között csak a 6589 és 6589T a különbség (persze a nagyobb akku mellett). Kérdés: a G3S-hez használt ROM-ok jók a G3T-hez is, vagy emiatt a kis eltérés miatt nem? Megéri azt a 20 USD többletet kiadni rá?
Előre is köszi!
-
anonym1s
őstag
válasz
fateless #51536 üzenetére
Hali.
11 eve vagyok ebay-en, ezalatt szamtalanszor akadt megoldando ugyem (jelenleg is van ketto, egyiket epp tegnap beszeltem meg az eladoval) es eddig mindig sikerult megoldani a problemakat, ugyanis partnerek voltak a kommunikacioban. Viszont ez a tetves minideal egyszeruen szarik az emberre. Tiz napig nem jott valasz a panaszomra. Meddig kellett volna meg varnom? A chaten is kerdeztem, az eredmeny hogy letiltottak a chatrol. En biztos vagyok, hogy a csomagomat is szandekosan nem vettek at, ezzel is huzva az idot.Amugy szerintem az a bajuk velem, hogy a gond a telefonnal amit jeleztem nekik, szerintuk nem problema es nem akartak vele foglalkozni, amit en nem neztem jo szemmel es bejelentettem oket paypalnal, ott pedig megirtam nekik hogy nem bizom bennuk, mert csak akkor voltak hajlandok valaszolni amikor nyitottam a paypal vitat.
Az en esetemben nem a kommunikacio modja a gond, hanem annak a hianya, es nem az en reszemrol hanem a minideal reszerol.
Amugy nem en vagyok az elso, mar olvastam itt tobb esetet amikor honapokig volt a postan a csomag, mert nem voltak hajlandok ertemenni. Ez a hires (vagy inkabb hirhedt) minideal ugyfelszolgalat, es garancia.Annyit meg, hogy hivatalos ugyekben mindig annak megfeleloen jarok el.
Az, hogy itt neha kisse szabadabban fogalmazok, (de egyaltalan nem durvan), nem jelenti hogy hivatalos ugyekben is ezt a fajta kozlesi modot hasznalom. -
gyűrű
addikt
válasz
Killerlaca #51561 üzenetére
[link]
Ezt nem olvastad? -
Killerlaca
senior tag
-
sajtjani
tag
válasz
Killerlaca #51524 üzenetére
Sziasztok!
Killerlaca: Bármelyik plázában lévő márkafüggetlen, használt telókat áruló GSM boltba beviheted javíttatni. Elsőre lefiggyed a szájuk, mondván ááázsiai? De mondhatod hogy nem kell garancia a javításra, el fogják vállalni. Ezek a szervizes gyerekek már szervíz mérnökök. -
fotosjani
aktív tag
válasz
ekrisztian #51545 üzenetére
Még nem láttam élőben ezt a típust, így nem tudom milyen lehet.
#51546 Gyuc ZTE V967S
-
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
Mondjatok nekem 5 olyan kínából rendelt készüléket ami a legnépszerűbb itt a fórumon és jó lenne jóárasítani és megpróbálok valamit intézni
-
forgonati
őstag
Sziasztok! Térerő problémával küzdök, egy UMI X1S az alany, és az a gondja, hogy ha BT-n keresztül van csatlakoztatva headsethez, akkor híváskor néha eldobja a térerőt. Tárcsázom a számot, és hirtelen elszáll a térerő, majd pár másodperc múlva visszajön. Bejövő hívásnál is ugyanez van. A fura az a dologban hogy teljesen kiszámíthatatlan a dolog, néha nem jelentkezik a probléma, és minden OK, viszont néha egymás után 2-3 alkalommal is eljátssza ezt. Kb ilyen 10-ből 3 alkalommal jön elő. Már régebben olvastam itt a fórumon, hogy valakinek már volt ugyanilyen gondja, csak másik telefonnal. Valakinek nincs erről infója hogy mi lehet a gond? Esetleg valami szoftveres bug? Vagy valami HW gond lehet? Akinek volt már hasonló gondja kérem jelezze, köszi!
-
udv, segitseget kernek: van egy kinai dual sim samsung feliratu kb 5" dualsimes mobil. I9500 felirattal az akksi alatt imei szam stb, a rom is s4 koppintas akar lenni meg a bekapvsilaskor is s4 felirat van
A lenyeg szeretnem beazonositani a keszuleket es felrakni valami kevesbe megterhelo romot ami mgyar nyelvu es esetleg valami gps progit is futtat. Van benne radio is ha ez segit a beazonositashoz
Felbontasa talan qhd vagy az alatti. Lcd kijelzo nagyon talan ips.
-
Anulu79
addikt
Lenovo A850-t használt valaki?
-
GIJoe
addikt
hmm mit szóltok a Neken N6hez
-
válasz
hege21 #51479 üzenetére
Igen, működhet, DE ELŐTTE MENTÉS! (ld. témaösszefoglaló).
Ha van CWM, akkor a másik telefonról a CWM mentés visszaállítható, DE! nem teljes egészében!
0, A máshonnan származó CWM mentést tedd a /sdcard/clockworkmod/backup könyvtárba.
1, A jelenlegi rendszerről egy CWM mentés (remélem van a telefonom CWM)
2, Ezek után CWM-ből egy factory reset (wipe data/factory reset)
3, CWM újraindítása (advanced --> reboot recovery)
Ha ismét CWM-ben vagy, akkor
4, backup and restore --> advanced restore --> <kiválasztod a megfelelő mentést> --> restore boot
5, backup and restore --> advanced restore --> <kiválasztod a megfelelő mentést> --> restore system
6, reboot system
Mást ne állíts vissza.Ha a data-t is visszaállítod a más CWM mentéséről, akkor az imei számot is átveszed tőle, ami hálózati tiltást eredményezhet!
-
válasz
[KgP].Robot #51535 üzenetére
Eloszir a temaosszefoglalot olvasd el, ha azutan sem jutsz dulore, akkor tedd fel a kerdest, de ugy, hogy mit csinaltal, arra milyen reakcioja volt a keszuleknek.
Ne csak annyit mondj, hogy rossz, hanem azt is, hogy probaltal-e valamit. -
válasz
anonym1s #51531 üzenetére
Volt már kifejezetten nagy vitám Pandawill-lel, mégis megbízatónak tartom őket. (A Pandawill helyére még legalább 5-6 boltot írhatnék). Azért, mert van valami rossz eset, még nem jelenti azt, hogy minden rossz náluk. Amikor berágtam az Antelife-ra, akkor egy hónapig nem rendeltem tőlük semmit, pedig tudtam, hogy minden menne tovább rendben. Aztán visszamentem hozzájuk és ment minden ügyintézés rendben.
A kulcs a kommunikáció módja. Ők is emberek, nekik is vannak rossz időszakaik, ők sem hibátlanok. Nekem volt már olyan érdeklődőm, akinek végül inkább azt mondtam (több, mint 100 üzenetváltás után), hogy neki nem szeretnék eladni semmit, keressen mást. De egy telefonnal voltam már úgy is, hogy ebay-en vettem, elfelejtettem a 45 napot, így kb 50 nap után írtam neki levelet. Beszélgettünk kicsit, végül visszautalta a teljes vételárat és megbeszéltük, hogy ha mégis megjön a csomag, akkor majd én megkeresem és kifizetem a készüléket újra.
Nem bántásként mondom ezt, de az itteni stílusod nem a megalapozott és átgondolt közlési módról híres, így akár ez is lehet a konfliktus forrása. Nem állítom, hogy ez így van most nálad, de azt tudom, hogy még egy üzlettel sem volt olyan esetem, hogy visszaküldtem volna valamit és ne foglalkoztak volna, pedig többel voltam vagy vagyok most is így folyamatban. -
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok.
Megérkezett a cubot one-om. Nem megy a GPS. Tudnátok segíteni ebben? Köszönöm -
Gyuc
aktív tag
válasz
janakbacsi #51533 üzenetére
hali
vagy silent boot progi vagy törlöd systemből a boot hangot...nekem előbbi tökéletesen műxik -
janakbacsi
őstag
zte v987-nél hogyal lehet lenémítani a boot hangot?
-
Ájvé
veterán
válasz
anonym1s #51531 üzenetére
Ne kiabáld el azért, hetente mennek talán postára valahol olvastam, szóval lehet előző héten már nem vették át. Ha következő héten sincs még átvéve akkor lesz igazad.
Másrészt meg írsz a paypalra csomag státuszának linkjével, hogy el lett küldve és nem vették át, nem hiszem hogy az általad említett eset fennállna, mert ezzel sorozatos csalást lehetne elkövetni, szóval szerintem nincs igazad. Van vita és panaszra is lehetőség, csak annyit írnak elegendő időt kell biztosítani a kézbesítésre és nem azt hogy meg kell várnod még átveszik, folytasd paypalon az ügyet, van postai információd vagyis te mindent megtettél annak érdekében, hogy visszajuttasd a csomagot és erre idő is volt biztosítva (1 hét) . -
anonym1s
őstag
válasz
BullZeye #51487 üzenetére
Akkor ne abbol indulj ki, mert en nem magyarorszagon elek, es ha nem jelentkeznek a csomagert bizonyos idon belul, akkor visszahozzak nekem.
A paypal meg nem akkor fizet ha kiserlet tortent a kezbesitesre, hanem akkor ha kezbesitve lett. Esetemben mar volt kiserlet, de a penzemet meg nem kaptam vissza.Tovabbra is azt mondom hogy a minideal egy kibaszott szemet banda, csak annak ajanlott akinek nyomja a zsebet a penz.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
ekrisztian #51528 üzenetére
H9503
3 Sim-es bár nem a legerősebb, kb.100-110$ kapható. -
Partyface007
őstag
válasz
CoolBoy323 #51526 üzenetére
köszi, ez a S750 nem is tűnik rossz vételnek...
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem triple simes telefont ajánlani?
Ami 3G kepes legalább egy foglalaton!
Más elvárásom nincs
Köszi!! -
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #51525 üzenetére
bocsánat de kimaradt 2 fontos elvárás a LED visszajelző és az 1GB RAM no meg nem ártana egy legalább dual proci 1-1.2Ghz-en...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Partyface007 #51525 üzenetére
Ár?
Lenovo S750 pl?
Bár nem mondanám közepes HW-nek
Vízálló és nagy akksi és 4,7" nem igazán van...
4"-ban pl ott a Haier W718
-
Partyface007
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy közepes harvderrel rendelkező dual sim-es telefont mit ajánlanátok?
Fontos szempont az üzemidő és ne legyen phablet kategória tehát max 4.7 kijelző... és nem baj ha vízálló :-)köszi előre is
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Lenne valakinek ötlete arra hogyan tudnám újra működésre bírni a wifit + bluethoot-t?
Leesett a zopo 810-em és azóta nem működik ez a 2 dolog. Lehet az antennája lett rossz mert az közös. Valaki hallott esetleg ilyenről vagy van ötlete? Mit lehetne tenni vele.Illetve van szerviz Magyarországon ami javít kínai telefonokat?
Köszönöm
-
vadkörte
addikt
Mikor és honnan rendelted a G700-at?
Vagy az már megvolt?
Ha nem miért pont ezt nézted ki? -
szabos
tag
válasz
madrac #51517 üzenetére
Szóval, napi használatban van egy zte blade ahhoz nézve a méret nagy, megrémültem és hirtelen felindulásból megváltam a W910-től és vettem egy asus memopad fhd 10-et, na az a nagy.
De, a kislányomnak nagyon tetszett, azt kért karácsonyra, úgyhogy lesz egy másik W910, már megrendeltem. Úgy fest a mérettel meg kell barátkoznom ezért," ha lúd legyen kövér " alapon nézem a Huawei G700-at. 2 hét múlva a két teló remélhetőleg a kezemben lesz, ha kérdés merül fel, szívesen válaszolok. Én sem igazán értem......miért ezek a nagy telók néznek ki jól. -
válasz
freestailo #51515 üzenetére
-
válasz
Anulu79 #51513 üzenetére
Azért az biztos, hogy a Concorde támogatja a dolgait, legalábbis tablet szinten biztosan.
Van hozzá saját fórumuk. -
válasz
Anulu79 #51508 üzenetére
Illetve azért a támogatást is meg kell nézni!
Orosz fórumok, xda-developers, magyar fórumok.
Melyiknek van nagyobb támogatása?
CWM, módosított ROM-ok, stb.
Természetesen, ha nem ez a cél és csak egy egyszerű használatról van szó, akkor lehet jó választás a Vertis.
De azért akkuidőben a 2,5Ah az nem oly gyengus a ZTE esetén.A concorde smartphone 5000 fórumtéma (azért őstagként a keresőt már illene használni)
-
vadkörte
addikt
válasz
Anulu79 #51505 üzenetére
Típus. A készülék, az Overmax Vertis.
-
gjoe
addikt
Jönnek az új 4 magos olcsók is: w450
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest