- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Lenovo a820-at érdemes még rendelni? Ha igen honnan? Csak egy féle van belőle? (azaz nem kell vigyázni valamire a rendeléskor?) Vagy van jobb alternatíva annyiért? Főleg olyan érdekelne ami tud 900MHz 3g-t. A Jiayu 3gs az tudja?
-
tomcsa44
tag
Sziasztok!
Sokat gondolkoztam és szeritnem egy Alcatel Pop C3 (ot-4033) telefont veszek. Valakinek volt már tapasztalata vele? Dual simes, friss telefon. Neem hívásra, sms-re és emailre kell. Jó azért legyen elfogadható a hangszórója, a beszédhangszórója meg legyen jó, a képernyője se legyen kásás.
Remélem ezeket teljesíteni figja a telefon!Alternatíva az Alcatel ot-992d, illeve a Prestigio 4055, ez a kettő negyves ezerbe kerül, míg az Alcatel Pop 3 35 ezerbe.
-
z123456789
addikt
Köszi srácok,utánuk olvasok.
-
válasz
z123456789 #53288 üzenetére
Lenovo A820.
Ha jobb kell, akkor P780.
-
citkar
addikt
-
-
LGyuri
tag
És éljen!
http://mobilarena.hu/hir/gsmart_simba_sx1_ketkartyas_konferencia.html
-
z123456789
addikt
válasz
z123456789 #53285 üzenetére
Èn valami olyasmit szeretnék ami már súrolja a tepsi méretet, nem hajaz se HTC-re, se Samsungra, dual sim-es és teljesítményben sem kell szégyenkeznie.Tudtok ilyet ajánlani, esetleg konkrét rendelési hellyel?
-
paolinho
őstag
A MYSAGA C1 név mond itt valakinek valamit? A gyereknek kellene egy normális, de nem túl drága teló.
-
Zeki
nagyúr
válasz
z123456789 #53282 üzenetére
Xiaomi Mi2 a neve.
-
b0bcat
addikt
Most eljátszotta velem a FocalPrice azt, amit a PandaWill kétszer is (nem küldi a cuccot, majd két hét után rákérdezve a dologra tájékoztatnak, hogy "out of stock" a cucc, és talán bő egy hét múlva újra lesz), úgyhogy nálam tiltólistára kerültek.
Csalódott vagyok.
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a dual sim-es telefonok világában.
Viszont piszkálja a fantáziámat egy készülék amit egy youtube videón láttam.Ez egy MIUI vagy Xiaomi azt hiszem, talán M2 volt a típus?
A lényeg hogy ebben a topicban láttam mint ajánlott márkák.Meg tudná valaki mondani nekem hogy melyik telefon lehet ez?
Vagy ha rosszul emlékszem, akkor e 2 közül illetve még a Lenovo telefonjai közül melyikek azok amik felérnek egy csúcskategóriás Androidos telóval, és beszerezhetö valami megbízható oldalról? -
interstate76
addikt
válasz
Zolka73 #53278 üzenetére
Családban van egy ilyen készülék, különösebb hókusz-pókusz nélkül is jól használható. A 2 magos proci és az 512 MB RAM csinál néha olyat, hogy ha pl. kilépsz egy játékból, akkor várni kell 4-5 másodpercet, mire megjelennek az ikonok, de ez a legdurvább és leghosszabb belassulás, amit tapasztaltam rajta. Amivel még gondja volt, az a Mindig TV alkalmazás, ott szaggat a kép és elcsúszik a hang (nem tudom, hol kevés hozzá a készülék, valószínűleg a processzor és/vagy a RAM okozza a dolgot, de vannak itt nálam sokkal hozzáértőbbek is, majd kijavítanak, ha esetleg mégsem), ill. nemrég írtam róla, hogy FreeVoipDeal használatakor gondok vannak a hangminőséggel, de még nem tudom biztosan, hogy ez a telefon hibája-e. Minden egyéb tekintetben (normál hanghívás, wifi, mobilnet, kevésbé erőforrásigényes játékok) kiváló. A fényképezője nem épp fenomenális, de kevés kínaiban van igazán jó - ha egyáltalán létezik ilyen. Ha egyéb felhasználási területen is szükséged lenne tapasztalatra, akkor majd valaki biztos segít, én kb. ennyit tudok róla.
-
Zolka73
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Itthon egy teljes alap kategóriájú telefont néztem ki Vodafone Smart 3-at. Ennél inkább kevesebbet szánnék rá ha kintről rendelnék. Tudnátok valamit ajánlani ebben a kategóriában? Ezt néztem ki 71 dollárért. ZTE V889S Android 4.1 Dual Core MTK6577 1.0GHz 512MB/4GB WCDMA 3G GSM Smartphone. Tudtok róla valamit mondani? Mennyire megbízható telefon ez? Előre is köszi
-
interstate76
addikt
-
alexw801
senior tag
válasz
interstate76 #53274 üzenetére
Ugyanezt használom V987-en.
Semmi gond, kiváló hangminőség, ha erős az internet kapcsolat. -
interstate76
addikt
válasz
Tejes Pite #53244 üzenetére
Kínai telóknál igen ritka a valódi és folyamatos támogatás, szóval én sem értelek.
Más: segítséget szeretnék kérni tőletek! A VOIP-os topikban instantwater fórumtárs felnyitotta as szememet, hogy a VOIP-hívások közben általam és a hívott fél által tapasztalt minőségbeli problémák oka hardveres (is lehet), hisz neki a THL W200-on jól működik a dolog, majd később ÁrPi2 ajánlotta az általa próbált Jiayu G3T-t, amivel amúgy is szemezek.
A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan ismérv, ami alapján egy telóról a specifikációját olvasva eldönthető, hogy hardveresen alkalmas-e VOIP-ra, vagy csak egyéni tapasztalatokra támaszkodhatok? Egyébként a FreeVoipDeal-t használom. Kösz előre is!
-
vaki
aktív tag
Sziasztok!
A Mysaga M1-ről tudunk valamit? Itt a fórumban 1 találat van rá, a táblázatban senkinél nem szerepel ilyen típus. Szerintem teljesen korrekt kinézete és jó hardvere van.
A pandawillen most lesz akcióban, erősen gondolkodom rajta, várnék 1-23 pozitív megerősítést -
ghiottone
nagyúr
válasz
citkar #53265 üzenetére
Elbizonytalanítottál, mert maga a chipset támogatja a dual sim dual standby lehetőséget - és anno ez a cucc Motorola DVX néven futott, de itt sincs megerősítve a dual sim - csak feltételes mód.
na mindegy, pár óra és megtudjuk lesz-e dual simes verzió (vízlepergető is lenne + dual - így remek is lenne)
-
Zeki
nagyúr
válasz
Crytek #53264 üzenetére
Na igen... de ugye a cikkek mindig arról szólnak, hogy a Xiaomi az olcsó árával és nagyszerű minőségével tarol.
Hát lehet hogy kínában olcsó, meg ugye ott szervíz is van, de itthonra nem vennék ilyen drága telefont úgy, hogy nulla a szervíz háttere. Mert a küldd vissza ha elromlik, aztán hónapokig semmi, az kutyafüle.Én kivárnám a Lenovo-t. Jönniük kell, ha már ígérték hogy év végére hivatalosan is megjelennek az országban.
-
hunaqua
addikt
%-os arányban a legnagyobb kasza most a HONGMI.
800yuan= 32.000.- (lejön még a bolt kedvezménye amit a XIAOMI ad)
230usd= 52.000.- (posta meg max 2000.-) -
ghiottone
nagyúr
A Pandán is megjelent a Hongmi. Ma pedig debütál a Motorola Moto G - 4 magos Motorola X8 processzorral (Qualcomm) 4,5 colos 720P kijelző, 5MP kamera, android 4.3 később 4.4, és dual sim = 215 és 250 USD közötti áron - az angol amazon oldalán tegnap kint is volt rövid időre előrendelésbe.
-
berigazek
őstag
Nem szívbajosak a zopomobileshopposok...európai raktárukról rendeltem ma és ZP 990 Captain ára 449,96-USD DHL-el,belőle 70,-csak a szállítás,két fekete szilikon tok pluszba 7.98,-... Minél kisebb egy telcsi annál olcsóbb a szállítás,azaz minél nagyobb annál drágább...hmm sztem a vám díját is beleszámították,ha Kínából rendeltem volna és tutira ki kellett volna fizetnem...,,még jó,hogy kapni"... :-)
-
válasz
mailman #53242 üzenetére
THL telefonok frissítése szerintem megfelelőnek mondható.
A ZOPO-ról is jót hallottam, a Lenovo sem alszik.
Igaz, ezek esetén főverzóiváltásról sem hallottam még (néhány kivételtől eltekintve), majd meglátjuk, hogy a X Hongmi mivel büszkélkedhet.
Nyugtával dícsérd a n/p/apot, főleg az adóellenőrt. -
mailman
tag
válasz
Tejes Pite #53244 üzenetére
Senki nem mondta hogy hinned kell benne, mindenesetre inkabb javitgassak es lassam a fejlodest es az uj feature-oket minthogy pl soha ne tudjak legordulo menubol fenyerot allitani a telomon egy bug miatt, amiben pl mar volt reszem. Na asszem mara ennyit errol
-
Zeki
nagyúr
válasz
mailman #53238 üzenetére
Nem kell hogy a webshopok szívják fel...
ez az alibaba/aliexpress világrekorder értékesítése 1 nap alatt. -
mailman
tag
válasz
Tejes Pite #53241 üzenetére
Szerintem mielott elkezdesz szemelyeskedni inkabb nezz utana mit jelent... Itt a legutobbi changelog. Mutass nekem meg egy kinai telot amin tizede ennyit faragnak.... Koszi
-
csabili74
aktív tag
Ki mit tudna ajánlani 50000 pénzért most, ami tényleg jó (kamera, kinézet, kijelző, stb)
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
Baritone #53226 üzenetére
A megjelenített képpontok száma azonos. Mind kettő 1920*1080p felbontású. Az elsőnek a technológiájáról nem tudunk semmit ez alapján, az OGS csak azt jelenti, hogy egy üveglapból áll a kijelző.
A második viszont IPS paneles, érdemes IPS kijelzőt keresni, annak jobbak a betekintési szögei, illetve a színei is élénkebbek. A másodiknál meg említik, hogy több érintést is kezel, de valószínűleg a másik is. -
thiclyoon
aktív tag
válasz
Baritone #53226 üzenetére
1:5", Full HD (1080*1920 pixel) felbontás, az OGS (=One Glass Solution) pedig úgytudom, hogy "teljes laminálás", nem tudjuk, hogy milyen a kijelző típusa (IPS, Amoled stb.), valamint nem írja le azt se, hogy több pontot is tud-e érzékelni (de feltehetőleg tud)
2: Full HD (108*1920 pixel) felbontás, IPS technológiával, és több ponton is tud érzékelni
-
nash13
aktív tag
Asszonynak volt Jiayu G2-je és most egy ZTE V889S. Mindkét telefon esetében az osztrák sim kártyája roamingot jelezz itthon és Ausztriában is. Előszőr azt hittem a Jiayu gondja, mert a régi Nokia telefonban jól működik. Nincs valakinak ötlete, hogy Ausztriában miért nem tűnik el a roaming jele a térerő inkonról az osztrák simnél??
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
lenne egy kerdes:
mennyiert lehetne eladni egy jiayu g2-t:
6577, 512/4, feher rozsaszin tokkal. 2013.02-ota hasznalt, megkimelt allapot.
Termeszetesen johet privatba.Koszonom
udv -
Baritone
tag
azt megtudnátok mondani, hogy mi a különbség:
"FHD Super Retina Display 1920*1080 pixels, 441PPI, OGS"
és e között?
"FUll HD IPS TFT Multi-touch capacitive Screen"Nem értek ehhez, itt meg szakértők is vannak
-
pgemil
aktív tag
Próbáld ki https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bedoig.BTmono, mert ez tudja a BT fülest egyebeket meghajtani, bár elég vacak a hang ZTE-vel.
Vagy egy ilyen rádiót keress: áprilisban vettem 11900 Ft, ( sajnos nincs most ilyen...http://www.powertuning.hu/1033-univerzalis-1-din-es-fejegysegek/1215-abm-d-1640bt-r-1-din-es-fejegyseg-bt/sd/usb/aux-piros-megvilagitassal )
http://www.edigital.hu/SD/USB_fejegyseg/ABM_D-1640BT-B__Bluetooth/SD/USB/AUX_autohifi_fejegyseg_kek_gombmegvilagitassal-p292797.htmlEz tud BT kezelni, memória kártya nyílás az elején, usb ..3,5 jack...
-
Victoryus
addikt
válasz
cappa72 #53213 üzenetére
Próbáltam feltenni a DroidToolsos scatter fájllal is az S116-os romot, felment, de csak szürke képet ad és bootlopot. Az S125-ös az felmegy simán, az is a Needromról van, javított kamerás verzió. Még kipróbáltam az S110-es romot, de az is csak bootloopot csinál. Ezt már nem értem.
Ahhoz a javaslathoz mit szólsz, amit RVR400 fórumtárs ajánlott, hogy Format whole flash? -
ghiottone
nagyúr
-
Victoryus
addikt
válasz
cappa72 #53213 üzenetére
Az normális, hogy már 2 órája megy a droidtoolsos mentés? Mintha első alkalommal hamarabb készen lett volna. Bár most nincs neki bepipálva, hogy leave flash tools file on sd... A nodl_exdb-t írja, hogy azon dolgozik, a többi fájl már a pc-n van. És még hátra lenne a system.ext4. Scatter file csak egy van.
-
Zeki
nagyúr
Komolyan ez már olyan hisztéria, mint az apple...
Kétszázhúszezer telefon három perc alatt
A Xiaomi Kínában percek alatt eladta kezdeti Mi3 raktárkészleteit és egyetlen nap alatt közel ötvenmillió dollárt termelt. -
Indy1
tag
válasz
CoolBoy323 #53197 üzenetére
Megmondtad.
Elobb meg ket hetet kertek. Valaszoltam , kerem a penzt vissza.
Ma jott az ertesites a refundlol. -
válasz
Victoryus #53205 üzenetére
A PMT-s scattert csak akkor hozza létre az MTKDroidtools, ha eltérést talát.
Egyébként alapesetben a /proc/dumchar_info fájl kimenetét használja fel a scatter kiszámításához. (Amit egyébként magad is ki tudsz számolni)
Én biztosan csinálnék egy Mentést a mostani állapotról, és mentés közben úgyis látnám, hogy két scatter készül-e hirtelen.Egyébként a droidtools-os scattert szoktam használni én is a saját telefonomhoz.
-
evilskati
aktív tag
válasz
GGGabriella #53202 üzenetére
-
toboz
tag
Hello,
sikerült már valakinek Haier w718 (6572) telefont magyarítani, ha igen milyen módszerrel? Köszi -
GGGabriella
újonc
válasz
jacintvagyok #53203 üzenetére
De
-
jacintvagyok
újonc
válasz
GGGabriella #53202 üzenetére
Pont ezt néztem én is.Erre én is kíváncsi lennék.
A GGG az nem egy német felnöttfilmes cég Gabriella?
-
GGGabriella
újonc
Sziasztok
Visszaolvasgattam és kinéztem magamnak egy ilyet .Szeretném megkérdezni, hogy mi a vélemény róla.
Előre is kösz -
Victoryus
addikt
válasz
cappa72 #53194 üzenetére
Köszönöm! Mikor megjött a telefonom, akkor csináltam róla egy Droidtools-os mentést. Abban csak egy scatter fájl volt. Azóta nem csináltam. Szóval ha most csinálok újra egyet, és két scatter lesz, akkor a FlashToolshoz kell a pmt kiterjesztésűt használni? Vagy tegyem vissza a gyárit és utána próbáljak ki másikat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest