- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
devast
addikt
Van ám, és működik is. Biztosan tud pirosan és zölden világítani (és narancssárgán), más színt eddig még nem láttam.
Van háttérvilágítás, és tapasztalataim szerint csak sötétben kapcsol be, világosban nem. Minden működik rajta úgy, ahogy elvárná az ember egy márkás készüléktől (gps nagyon jó, 3g térerő úgyszint, wifi térerő is). Kamera kicsit gyenge, de talán javítanak rajt szoftveresen majd egyszer... -
sajtjani
tag
Szevasztok!
"Belinkeltél egy képet a telódról, amin volt I-go. Ergo warez sw volt/van a telódon"
Ez így ebben a formában nem igaz! A playen sokszor van fenn free verzió amit én is le szoktam tölteni, pl. iGO Primo israel free. Nem beszélve egyéb próba verziókról. Persze nem lehetsz naprakész free sw-kből.
Folyamatosan radírozod innen a sd kártya témát is, pedig igenis fontos itt; milyen gyártmányú, méretű kártyákat szeretnek az általunk kibeszélt telefonok. Ezt nem lehet átvinni máshova!!!
Sokszor indokolatlan a szigorítás, de ti tudjátok. -
Dyingsoul
veterán
Hát akkor meg pláne! Szóba sem hoztam az általad említett szoftvert ezek szerint, akkor ilyen esetekben ki kell takarni ha valami olyan van a képernyőn? Lassan már a rootolás témát is lehetne tiltani akkor mert az meg garivesztéssel jár és az is 3rd party téma... De befejeztem a témát mert neked van igazad, csak szar dolog úgy beszélgetni valamiről hogy még azt is tiltjátok ami szóba sem kerül.
-
-
-
tolvaj!
őstag
-
Nem úgy rakták ki, hogy "in stock", hanem "out of stock" kiírással, tehát nem csinálnak olyat, mint más kínai boltok, hogy átvernek ezzel. Ez inkább arról szól, hogy lásd, náluk is lesz, mentsd el a könyvjelzőbe, vedd fel a "wish list"-re, akkor ők is tudják mekkora az érdeklődés a készülék iránt és úgy rendelnek, meg te is kapsz értesítést, ha megjelent, ráadásul remélhetőleg náluk veszel.
megint én:
várjuk a beszámolót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest