- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bembee12
aktív tag
Panda-nál akciós ma a G3T.. [link]
-
PeetR
aktív tag
Végre megjött a Cubot C11-em, eddig pozitív az összkép, de majd több használat után írok róla bővebben.
Antutu: 10913 -
bigrock
addikt
válasz
CoolBoy323 #51684 üzenetére
És hol maradt a Xiaomi?
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #51672 üzenetére
Na akkor írjuk be, hogy visszakereshető legyen...
tehát a kínai paicra 82USD értékkel jön a Jiayu G2F, quad core, gorilla 2, 1GB ram.
Na majd meglátjuk mekkora hasznot raknak rá, mire az általunk is rendelhető webshopokba kerül.
Szerintem simán lesz 150 USD. -
_X10Dead_
aktív tag
Keresem a másik kollégát, aki szerencsésen belenyúlt az Ali-s Mi3-ba..
-
vadkörte
addikt
válasz
CoolBoy323 #51684 üzenetére
Ez a csinglish... Félelmetes.
-
Thrawn
félisten
válasz
KurtCobain #51681 üzenetére
Max egy régebbi ROM-mal tudnám kipróbálni, a legújabbaknál nincs külön alap és turbós változat. De még erősen gondolkodom, hogy megkockáztassam e a műveletet, nem szeretnék téglásítani. Az is lehet, hogy nem csak a ROM-tól függ a dolog, lehet a preloaderben vagy bárhol máshol eltárolva olyan infó, ami a procit jelöli.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
fotosjani
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #51672 üzenetére
De a régi G2S házba lesz beépítve a 4,3" kijelző. Kisebb keret lesz, a külső méretek nem változnak.
Szerintem ez jó irány. -
tfalcon96
aktív tag
Egyébként ha megvenném ezt a TD-SCDMA-ás Jiayu G2-t, és ha nem kellene nekem 3G, akkor azon kívűl minden működne?
-
Urby66
aktív tag
válasz
gaba78 #51673 üzenetére
Hello!
Elsőként vedd ki az akkut pár percre. Majd távolítsd el az összes SIM-et és a memóriakártyát.
Akku vissza majd dugd töltőre, de ne kapcsold be. Elvileg ilyenkor be kell jöjjön a töltést jelző képernyő.
Ha ez sikerül akkor van remény, hogy még életre kelhet a készülék.
Próbáld ki, hogy számítógépre dugva felismeri-e, megjelenik rendesen az eszközkezelőben.
Megpróbálhatod a gyári beállítások visszaállítását újra SIM és memóriakártya nélkül.
Feltételezem valamilyen MTK processzor van a készülékben.
Amennyiben igen flashtool-al is újra tudod flash-elni az egészet. Sajnos ezt a típust nem ismerem, így látatlanban nehéz több okosat mondani.
Fontos, hogy töltsd föl teljesen az akkumulátort, és csak akkor próbálkozz a flash-eléssel, ha tudod mit csinálsz, és az összes hozzávaló (telefon típusával megegyező ROM...) program megvan. -
Thrawn
félisten
válasz
KurtCobain #51675 üzenetére
Miből gondolod?
-
gaba78
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni. Az etotalk-tól rendeltem idén tavasszal egy HTC One SU dual sim telefont.
Ma reggel összeomlott, látszólag, azaz ha a bootolásnál el is jut a kezdőképernyőig, mindig újraindul és utána már le is fagy.Próbáltam a gyári beállítások visszaállítását (a bekapcsoló és a halkító gombokkal), de amikor elindítottam a resetet, akkor szintén lefagyott.
Volt már hasonló problémája valakinek? Ha inem és ha igen, mit javasoltok!
Előre is köszi!
Ha nem tiszta mit is akartam, tudom pontosítani!
g.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
RVR400 #51571 üzenetére
És Vadkörtének! : A driverek , mivel a "köntös" még a kétmagos G3-énál is teljesebben azonosabb eme kettő (g3s és g3t) között , ezért nem különböznek. Azt lehet igazán sejteni hogy tán csak overclock-ot jelent a Turbó....
Tapasztalatom szerint a (megemlített) Turbós telefonra felmegy a nemTurbós ROM-juk, és például cpu-z app azt mutatja hogy járatja is néhány százaléknyi gépidőben 1,5 GHz-n azt.
A Jiayu-G3S topikban írtam anno hogy az alábbi tény ellenére a fenti IS tény:
A jiayu.es (ahonnan a spanyol (magyarítatlan)eredetijeik származnak) megkülönböztet g3qc és g3qcT verziójú romokat. -
devast
addikt
válasz
SkyLaci #51665 üzenetére
Az a baj ezekkel, hogy nem kifutó modellek, hanem konkrétan már kifutottak. Szinte sehol nem lehet kapni, nem is érdemes már keresni. Lesz nem sokára jiayu g2-nek modellfrissítése, de az tudtommal 4,3"-os lesz. Esetleg az, ha van időd várni fogalmam sincs mennyi ideig.
szerk: most látom az első körben csak td-scdma -val jön. Akkor fogalmam sincs... ez a 4" körüli szegmens lecsúszott kínában a legalja szintre, sajnos. Aki mégis gyárt ilyen méretben az is csak azért teszi, hogy a lehető legolcsóbb legyen, bármi áron. -
gaba78
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni. Az etotalk-tól rendeltem idén tavasszal egy HTC One SU dual sim telefont.
Ma reggel összeomlott, látszólag, azaz ha a bootolásnál el is jut a kezdőképernyőig, mindig újraindul és utána már le is fagy.Próbáltam a gyári beállítások visszaállítását (a bekapcsoló és a halkító gombokkal), de amikor elindítottam a resetet, akkor szintén lefagyott.
Volt már hasonló problémája valakinek? Ha inem és ha igen, mit javasoltok!
Előre is köszi!
Ha nem tiszta mit is akartam, tudom pontosítani!
g.
-
colonia
senior tag
válasz
gipsztigris #51657 üzenetére
Köszi!
Szerinted melyik jobb?
Lenovo A760 vagy AMOI A862W? -
colonia
senior tag
Erről a telefonról van valakinek tapasztalata? Qualcomm MSM8225Q 1.2GHz, GPU Adreno 203?
-
SkyLaci
őstag
sziasztok.
Én most kezdtem el keresgélni a 2 kártyás kínai csodák között, ezért megkérdezlek titeket, hátha ti tudtok akár már bevált készüléket ajánlani.
Öcsém szeretne venni németországban http://www.aliexpress.com-ről 2 kártyás telefont, elvárások:dual sim
max 4 colos kijelző (ennek megfelelően WVGA felbontás)
legalább ICS, de inkább JB rendszer
lehetőleg 1 giga ram
2 magos proci (nem kell erőgép, csak legyen normális sebessége, am LG P500 optimus one-ról vált, szóval nem túl magasak az elvárások)
vaku (zseblámpának)
lehetőleg 70 Euró alattvan ötletetek?
-
sodokan
tag
válasz
Avicularia #51645 üzenetére
van az oldal alján egy parameter description
-
_X10Dead_
aktív tag
Nem tudom, volt-e már:
A FAEA F2/F2S gyári flip-case-ben NINCS, még egyszer: NINCS benne az NFC antenna!
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
cappa72 #51537 üzenetére
Bocsánat a pontatlan leírásért, de reggel gyorsan telefonról írtam és nem volt időm keresgélni a fórumban mert rohantam.
Akkor pontosítanék.
Csütörtök óta van nálam egy CUBOT ONE teló. Kipróbáltam a GPS-t otthon és működött rendesen. Megtalálta hol vagyok, útvonaltervezett, minden ment ahogy kell. De később kiderült, hogy csak azért mert wifin voltam. Net nélkül nem talál jelet. Percekig álltam egy helyben és nem talált helyszínt. Erre a problémára szeretnék megoldást találni, hátha valakinek megy.Más:
Felraktam a Real Racing-et és nem indul el. Végignézem az elején az intro-t aztán elsötétül a kép és nem történik semmi. Még egy darabig hallani a játék zenéjét de utána megáll és nem reagál semmire. Ha át akarom lépni az intro-t akkor egyből megáll. Fekete kép, alatta zene egy darabig, utána semmi. Akksi ki, be és újraindít.Valaki tudna segíteni? Nagyon hálás lennék!!!
Köszönöm -
framling
tag
sziasztok!
az mtklog által készített mobilelog/ radio_log-hoz nem ért valaki? Elveszti a térerőt a telefonom, és szeretnék rájönni miért. -
GIJoe
addikt
holnapi akciós az alin?
tegra 4
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Bembee12 #51630 üzenetére
G3T
Jó a G3S CWM-je is hozzá, illetve azt hiszem a ROM-ok is. A belső tárhelyet lehet bővíteni memóriakártyával, ne a ROM dolog döntse el szerintem.
Kamera nem a legjobb, de HDR-re rakva azért vállalható.
Amúgy meg a ThL W200-hoz se fogsz már két aksit kapni, sajnos a posták szigorítottak, 1 aksival engedik csak repülőre a telefonokat. Némelyiket még úgy sem.
-
Bembee12
aktív tag
Sziasztok.
Új telefon vásárlása előtt állok.
Mindenképpen valami kínai "csodát" szeretnék venni..
Max.: ár kb.:50.000ft 230usd (szállítással együtt)
Szeretném a véleményteket kérniEddig két telefont néztem ki:
1.
JIAYU G3T (aka.G3S Turbo)
Ami tetszik benne:
fém betét, Gorilla 2 üveg (már ha tényleg), nagy akksi(2750mAh), MTK6589TAmi nem tetszik benne
4GB Rom (bár azért hozzá tudnék szokni), béna kamera(ezt hallottam róla)8Mp
Nem találtam hozzá pót akksit, Rootolt rendszer? (itt az a jó ha igen),
nem találtam hozzá CWM-et, se Főzött Rom-ot(bár, ha jó a gyári akkor mindegy)
A 3g-s Sim "csak" 2100MHz-es<--de ez mit jelent? (többi mobilnál általában még van 850MHz).2.
THL W200
Ami jobb benne: 8gb Rom, elvben jobb kamera?(12Mp)
3g-s Sim 850/2100MHz (bár nem tudom ez mit jelent)
Ami rossz: nincs Gorilla, "sima" plasztik ház, nincs értesítő LED, kisebb akku 1800mAh, DE 2dbTi mit ajánlotok kb. 50.000ft-ért?
-
Sevenc
tag
válasz
viperabácsi #51625 üzenetére
igen nekem az van, mire vagy kíváncsi? egyébként van saját topikja.
-
426os
őstag
-
viperabácsi
addikt
Üdv valakinek van tapasztalata az Alcatel OT-997 D típussal?
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #51620 üzenetére
Lüke
-
vegyszer
addikt
válasz
cspisti #51619 üzenetére
Azt hogy ezt is fel kell telepíteni: http://dl.xposed.info/latest.apk
@CoolBoy323
Egy módon derül ki. Szerintem igen (már ha egyáltalán van benne led a gomb alatt).
Elvileg MTK6577, és MTK6589 platformon megy... -
vegyszer
addikt
válasz
cspisti #51614 üzenetére
Telepítsd fel a Gravity box alkalmazást (az xposed framework a futtatás feltétele). Az tud tapi gomb fényt villogtatni értesítő gyanánt. (android 4.1, és felette) És egyéb okosságok is vannak benne... (pl minimum fényerő beállítás, amit kerestél)
-
nbukta77
addikt
Hi. Lenovo A850- rol vkinek velemeny? Koszi
-
janaman01
addikt
Azért itt rom ügyileg lehet válogatni a telefonok közt
még ha a gyári is...de ki tudja, mikor kell újrahúzni őket
-
sodokan
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!Nézelődöm kínai telefonok közt Lenovo A820,A850, ZTE V967s.Ti melyiket ajánlanátok!
Illetve a tapasztalaitokat szeretném kérdezni, hogy akinek van hasonló telefonja, mennyire elégedett vele?Mert nemrég vettem egy tabletet, és az folyton(naponta) lefagy...és ha a telefon is folyton csak fagyna akkor az nem jó.
És ezek milyen adatátviteli sebességre képesek?Mert azt írják hogy 3g, és az elvileg 7.2mbit/s-ot tud, vajon valóban ez a határ ezeknél a telefonoknál? -
RVR400
veterán
válasz
fateless #51601 üzenetére
Meg az MTK6575 és MTK6515 is SGX531-gyel van. Szóval egy valós Antutu teszteredménnyel talán megállapítható, hogy milyen proci lehet benne. De szerintem még akkor sem tudni, hogy milyen ROM kellene rá. Ilyenkor kell írni az eladónak, hogy ha esetleg van hozzá valami frissítés, akkor prezentálja.
-
gerejoe
tag
HAli.Egy kis segítség kellene,pár napja a wifi jelem átváltott fehér színbe azóta a googlis dolgokat mint pl:playmarket,youtube nem tudom használni,de a wifi jel meg van mert mást betölt,nem tudjátok mi lehet a probléma?
-
janaman01
addikt
sziasztok...erről valami vélemény? vagy esetleg valakinek van már ? romozni rootolni lehet e?
http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-G9502-S4-Android-phone-MTK6589-Quad-Core-5-0-Inch-IPS-display-Screen-1GB-RAM/1009936821.html -
Segnior_Barthez
senior tag
üdv urak, kis info
CUBOT ONE: a videók felbontásával gond van. 640X480 a felbontása egységesen minden beállításoktól függetlenül. ezeket 'alacsony' 'közepes' 'magas' 'finom' elnevezésekkel lehet állítani
a gyári rögzítővel, amit ő 1280 és 1920-as felbontásoknak jelez a pc-n simán átbassza az összes file kezelőt,
finom: 10 perces anyagot 23000kb/sec -al rögzít, ami bő egy giga tárhelyet foglal.
ugyanakkor a nativ felbontása csak 640X480. ez látható a notebookon és a tv-n is. a 40 colos tv-n a video megnyitása kb A4-es lap méretű - szemléltet.
azt gondolom, hogy nem véletlen a videok felbontásának az elnevezése pl: finom.
sejtésem szerint ez nem egyedi. mtk 6589 es masináknál nézzétek meg. üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Befutott a Realme 14 Pro+
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest