- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steve1977
tag
Az MTK6572es Haier W718-hoz cappa mester CWMet gyártott: [link] Teszteltem, működik, köszönöm!
-
jemy
tag
sziasztok!
érdeklődnék hogy mi a külömbség:
qualcomm s4 msm8225q
cortex a7 mtk6589
előre is köszi. -
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain #51892 üzenetére
+1
Groovebaby
mondom, hogy átok ül rajtad
-
Groovebaby
tag
válasz
tolvaj! #51890 üzenetére
úristen, te hány éves vagy????
komolyra fordítva: sose szerettem a nokiákat, még akkor se, amikor az volt a sláger (2000 környékén), biztos érezték, azért utáltak engem
amúgy utána 2004ben vettem először Sonyericssont, azóta az volt egészen a ZTE blade-ig, de azóta meg csak android, szóval a nokia véletlenül sem jöhetne szóba.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Groovebaby #51888 üzenetére
neked valami átkod volt a nokiával
. nekem egyedül a nokiák voltak azok a telefonok amiket szanaszét nyúztam és soha semi bajuk nem volt. volt egy alcatelem ( hősidőkben) 3hetet bírt. LG B1200 másfél hét.... és SE nemtudom hanyas az egy hónapig bírta. ezeken kívül nokia 2110 2év ( nyugdíjazva) nokia 5110 ( használtan lett véve nálam 3 évet ment utánna haveromnál másfelet és ellopták) 3310 ( 3 hónaposan ellopták) simbyan nokiák tömkelege probléma nélkül és az utsó az az N95 volt 5 évig( havernál még mindíg megy odaadtam neki) samsung ace2 10 hónaposan eladva és most chinaphone! maximális megelégedettségel!
never say no to nokia!
-
Groovebaby
tag
válasz
Balu027 #51886 üzenetére
Bár nem dual sim-es, de nekem 2 ZTE telefonom is volt, az egyik a blade több, mint 2,5 évig volt nyúzva, szanaszét hekkelve, annyi, hogy a beszédhangszórója kicsit kezdett torzítani, azt még gariban megcsinálták, de amúgy úgy adtam el, hogy hibátlanul működött.
Mondjuk fura, mert a nokiáim után egyik telefonomat se vittem szervízbe -
janaman01
addikt
-
Balu027
csendes tag
válasz
janaman01 #51884 üzenetére
Ettől tartok én is. Lehet úgy tervezni meg gyártani dolgokat hogy egy évnél ne nagyon bírjanak többet, meg lehet úgy hogy öt évig menjenek... Persze nem hiszem hogy a nagyobb gyártók is hosszabb távra gyártanának mostanság, de azért én is szeretném legalább 2-3 évet használni a telefont amit most veszek.
-
okularum
csendes tag
válasz
kalapacsolok #51796 üzenetére
Autós tartó, talán legolcsóbban...?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Megjött ez a Haier W718. Nem rossz, de balról látszik, hogy TFT. Jobbról meg érdekesen jobb a betekintési szög. Fene sem érti. Nekem tetszik
Masszív, a hátlapot alig bírtam lefejteni..
-
sunavlys
senior tag
válasz
Balu027 #51875 üzenetére
Na igen ez még kérdés.
Bár eldöntöttem, hogy veszek egy kínai telefont, de van bennem félsz, hogy legkésőbb a garancia lejárta után bedöglik (közben még hagyján
).
Az a helyzet, hogy nálam nem évente cserélődnek a telefonok, hanem 2-3+ évenként. Jó lenne, ha ennyit kibírnának.
-
Bembee12
aktív tag
Végre megvenném a Jiayu G3T-met. Ha megjön majd akkor írok róla egy hosszú tesztet..
DE
Pandánál, ha Paypal-al veszek miért kér a Paypal bankkártyát? PP-re, mint számlaszám utaltam pénzt...
Pont azért veszek PP-vel, hogy ne adjak ki bankártyainfót. Direkt a PP-nek sem adom ki. Csak küldök rá pénzt mintha, egy számlaszám lenne... Ebay-en semmi problémám nincs. Csak Pandán...
Ötlet? -
Balu027
csendes tag
Egyébként még egy általános kérdésem lenne mindenkihez: van itt olyan aki régóta (minimum 1 év) használ valamilyen kínai telefont? Mert oké hogy olcsók, de ezért milyen élettartamra lehet számítani...
-
doongoo
addikt
Jiayu G4 Advanced 2/32 fekete megérkezett. Etotalkról rendelve 24-én, 26-án feladva DHL-lel (communication device - gift, 20 USD) 28-án kézbesítve.
Így érdemes üzletelni.
Mivel csak egy morelocale-lal van magyarosítva, ezért majd egy Jbart ráfér, amúgy atom (antutu 16535 pont)
-
ogabo
csendes tag
Megérkezett pár napja Jiayu G3T-m, 1 SIM-mel használom. Emlékszem rá, hogy létezik olyan alkalmazás, amivel ki lehet kapcsolni a SIM2 hiányát jelzó figyelmeztetést, égen-földön keresem, de nem találom.
Kisegítenétek?
-
firemanus82
senior tag
válasz
firemanus82 #51790 üzenetére
Sziasztok
Felesegemnek szeretnek dual sim, android telefont venni. Kriterium, hogy az lg optimus black sebesseget, tudasat elerje. Ajanlanatok keszuleket? -
hunaqua
addikt
válasz
mclane_ #51865 üzenetére
Meddő a vita. Az M2A-nak meg 1500Yuan a belpiacos ára,és mennyiért tudod megvenni?
...ezt majd 6-8 hét múlva meglátjuk.Azt sem felejtsük el,hogy jönnek lassan már a 8 magos cuccok.Nagyon jó volt ez a 800 Yuan ár nyár elején,de gyakorlatilag mindjárt itt az év vége,és még mindig alig kapható.( a kínai változat is).
-
mclane_
aktív tag
válasz
hunaqua #51843 üzenetére
Továbbra is azt mondom, hogy kínai belpiacos ár a 800Yuan, 160dollár. Nem fogsz hozzájutni ilyen áron webshopban. Amúgy az ibuygou.com-on lehet leginkább hozzáférni, sok is van náluk és az ára sem rossz, most 209dollárért van, remélem a miénk sem lesz sokkal több.
Xiaomi webshopon meg nem fogsz tudni venni, mert kínai szállítási cím kell, másrészt meg eddig 3-4 alkalommal lehetett onnan rendelni 100ezer darabokat, és mindig 1,5-2 perc alatt elvitték. -
gjoe
addikt
itt egy orosz: [link]
Haeir w718 vs lenovo A660
méret a haeir rövidebb egy kicsit, a lenovo szebb, jobban kivan dolgozva
kijelző: egyforma a felbontás 4" , az a660-nak jobb a betekintési szöge.
akksi: a haier nyer, jobb az akkuidő az 1 napos nyúzást bírja, míg a lenovo nem.
proci: gyorsabb a haier ( bár a kevés ram miatt játokoknál a betöltésnél belassul) helyet csinál neki
Antutu : a haierre 10821-et dobott
Fotók: kb egyformák. lenovo kicsit jobb képeket csinál. haiernél nincs az idegesítő zárhang.
Mindennapi használatban szerintem a haier ennyi pénzért nagyon megéri.
Ami hiányzik: értesítő led, villanó ( nincs most zseblámpám.)
Kérdés: tegnap 3x dobott vonalat beszélgetés közben. Ilyenkor mindig felugrott, hogy nincs sim a 2-es slotban valszeg ez a baja. a 2-es slot-ot le lehet tiltani?
Vízállóság: Hát szerintem inkább a cseppálló kategória. Az a rápattanós hátlap nem igazán győz meg.
Kb ennyi.
95 dodóért részemről ajánlott a készülék.
-
RBJ
addikt
Unboxing videó Haier w718 ról? Tessék nyomni.
-
tyuli76
tag
Üdv
tegnap megjött az asszony Lenovo a850,nekem A830 van,csak rövid ideig tudtam össza hasonlitani
a 850 fényesebb élesebb a kijelzöje(ez érdekes,mert egyforma a felbontásuk,de a 850 1,5 coll nagyobb)van benne notti led,egyforma képeket csinálnak(átlagosat,itt mindig a nokia c7 mérem a minöséget),a gps teszt 2m pontoságés 13/12 mühöld,de nem glonass,még az a830 5-6m,de ezt megoldottam holux kisegitövel
aksi és a többi a késöbbiekben,ha valakit érdekel
-
Anulu79
addikt
Screenshotot hogyan készíteni ezekkel a dualos telefonokkal?
-
wrobi
aktív tag
Gyerekek, létezik ez?
Elephone P6Elephone P6 Smarphone 2GB 32GB 6.3 Inch MTK6589T Android 4.2.......102.99 dollárért???
Nincs itt valami átverés?
Miért kerül ez kb. a felébe, mint a többi hasonló (vagy gyengébb) paraméterekkel rendelkező kínai készülék?
-
kezdő
senior tag
A kép alapján leszedhető a hátlap és ott van a SIM:
[link]forgonati:
Gyári, 100%-os MIUI! -
Crytek
nagyúr
Ennek a Xiaomi Red Rice nak kivehető az aksija? Mert képeken nagyon egynek tűnik és ha nem kiszedhető kell a ráknak!
-
vadkörte
addikt
válasz
CoolBoy323 #51832 üzenetére
-
vadkörte
addikt
válasz
CoolBoy323 #51825 üzenetére
Pink...
Sosem fogom megérteni a nőket... -
tihibaby
senior tag
válasz
KurtCobain #51822 üzenetére
Oké,sejtettem.
Kösz a választ. -
pezo00
tag
Sziasztok!
Páromnak szeretnék venni egy dual simes telefont tudnátok nekem ajánlani valamit? Pinket szeretne inkább de ha fehér lesz akkor azt kap
olyan max 130-140$-ig ha olcsóbb az nagy baj. Telefonáláson kívül csak facebookozásra használja.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Anulu79
addikt
válasz
Avicularia #51808 üzenetére
Ennyire vagyok képben.
Köszi! -
tihibaby
senior tag
Megdöglött az SD kártyám a telóban,ha van egy egész friss CWM mentésem,abból vissza lehet állítani az SD kártya tartalmát?
Ha igen,hogyan?
Mintha lett volna erről szó a közelmúltban,de nem találtam meg konkrétan a HSZ-t.
Ha jól rémlik Cappa72 adott valakinek tanácsot hasonló szitura.
Ha valaki tud segíteni,előre is köszi -
-
Balu027
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem némi véleménnyel segíteni? Olyan telefont keresek ami bírja 2-3 napot, viszonylag erős hardverrel rendelkezik (némi játék plusz egy-két számításigényesebb app valószínűleg lesz rajta) és azért nem teljesen noname a gyártó (fórumokon lehessen segítséget találni). Árban kb 40-50e-re gondoltam. Először Jiayu G3T-re gondoltam, de nem kevés utánajárással kiderült hogy 1.5 körüli SAR értékkel rendelkezik, ami azért nem bíztató.(egyébként elég sok "nagy névnek", xiaomi, jiayu, THL stb)
Most egy Lenovo P780-ast néztem ki magamnak. A P770 mérete jobb lenne, de a hardver gyengének tűnik. Van esetleg tapasztalatotok ezekkel, vagy hasonló belsővel rendelkező, de kisebb kijelzőjű telóra ötletetek? Még egy kérdés, a vámmal milyen tapasztalatotok van?Köszi
Balázs -
válasz
steve1977 #51805 üzenetére
Mindig a legfrissebbet használd. :-)
Kiegészítő tapasztalatok a Haier W718(J)-hez:
- meg lehet akasztani, de alapvetően elég gördülékenyen fut,
- a képernyő felbontása elégséges, teljesen élvezhető, de a képernyőt megdöntve először elég hamar fakulnak, majd invertálódnak a színek,
- Morelocale2-vel sok app alapból magyarul indul, magyar nyelven jelenik meg,
- a GPS 3 perc alatt 5 műholdat látott 16 láb pontossággal fél égtájról árnyékolt teraszon. -
Anulu79
addikt
Az mitől lehet, hogy a Playben ha rányomok a beállítások gombra akkor nem látok semmi személyes dolgomat hanem csak a Beállítások opció van?
-
sodokan
tag
Sziasztok!
Eddig szentül meg voltam győződve, hogy Lenovo A850 veszek.De itt linkeltek jobbnál jobb buy-okat
Pl ezt:
http://www.pandawill.com/catalog/product/view/id/60614/s/w450-smartphone-mtk6582-quad-core-13ghz-android-42-3g-gps-45-inch-black-p82217/Mi a véleményetek, jobb 50$-ral az a850?Egy ami zavarna benne az 5.5" kicsit nagy kijelző, nem?
Illetve GPU-k, van ahol mali 400at írnak a lenovora: http://www.pandawill.com/lenovo-a850-smartphone-android42-55-inch-mtk6582m-quad-core-1gb-4gb-p80720.html
van ahol mást: http://www.etotalk.com/lenove-a850_p4143.html
most hol az igazság?és melyik a jobb? -
steve1977
tag
válasz
CoolBoy323 #51804 üzenetére
Szia! Köszi, közben rájöttem, a nagy izgalomban az 1.4esssel próbáltam, a legújabb viszi
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
steve1977 #51803 üzenetére
● USB debugging legyen bekapcsolva (beállítások, fejlesztői eszközök)
● Töltsd le, és telepítsd a drivereket
● Tömörítsd ki az MTK6589 Auto Root mappát
● Kösd össze a telefont a PC-vel
● Futtasd a run.bat fájlt a kitömörített mappából
● Nyomj meg egy gombot, és várj
● Ha kész, újraindul a telefon
● Ellenőrizd, hogy sikerült-e, pl. Root Checker programmal (Ha sikeres, akkor gratulálni fog a program.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Elemlámpa, zseblámpa
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Medence topik
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest