- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rogo
újonc
Sziasztok! Van ötletetek, hogy a ZTE V976s telefonom Bluetooth autós kihangosítóra csatlakoztatva miért dobálja el a hálózatot. A jelenség: néha beszélgetés befejezésekor, vagy indításakor mindkét sim kártyát ledobja a hálózatról, újból be kell írni a pin kódokat, és megy tovább.Ha nincs kihangosíton akkor még nem csinált ilyet.Remélem valami beállítási hiba, mert a telefonnal egyébként minden szempontból nagyon elégedett vagyok.
-
válasz
gipsztigris #50497 üzenetére
Erre még én is várnám a választ
-
dinin
tag
Mennyi idő alatt fordul meg egy garanciás cserére elküldött telefon?
Porosodik belül Ts7-em kijelzője, és pixelhibát sem tudom megszokni.
Geekbuyingtól vettem, még jó lenne garancia lejárta előtt kicseréltetnem, csak hát jön a karácsonyi vámőrület is...
A recsegő tok hátlap helyett küldtek volna egy újat, de helyette egy mini pc dokkolót kaptam -
törölt tag
válasz
gipsztigris #50486 üzenetére
A saját topicban le van írva melyik a hibás sorozat, csak meg kell nézni az akksi alatt a számot. Ha bele esik akkor nem kell megvenni, ennyi a trükk.
-
RBJ
addikt
[link]
Létezne, hogy szerdán ennyi lenne? -
törölt tag
válasz
gipsztigris #50479 üzenetére
Ez már nem sárgul, az első széria volt olyan csak, rossz féle ragasztot használtak.
Devast: A project butter működik, 4.1.2 van most. -
devast
addikt
válasz
gipsztigris #50479 üzenetére
Az mt6589-nek az az előnye, hogy 4.2-es android van alatta, és be van kapcsolva a project butter. És tényleg, érezni rendesen. Más terméknél a 4.1 még nem garancia arra, hogy ez a fícsör be van kapcsolva. Nem tudom, hogy a tegra3, vagy adreno220-al szerelt soc-ok rendelkeznek-e olyan driverrel amivel implementálható, illetve implementálva van-e az adott termékben.
-
gipsztigris
addikt
válasz
#03372544 #50476 üzenetére
Szerintem Az Adreno 220 egy kicsit alatta van a PowerVR SGX 544MP-nek. Ha 225-ös lenne az Xperia S-ben akkor talán....
Szóval, gördülékenység tekintetében pl. ThL W8 sokkal simábban-gyorsabban működött, mint az LG Optimus 4X HD-m, pedig azt hittem, hogy a Tegra3-as agyonüti majd az MTK procit.....és nem.
Ha Dal SIM-es telefont akarsz akkor mindenképpen előrelépés, ha nem akarsz sárga foltos kijelzőt akkor is előrelépés.
-
törölt tag
Teljesítmény tekintetében mit lehet tudni erről a négy magos mtk socról?
Úgy értem bárhol látok mondjuk antutu pontszámot ugyanannyi mint amit a két magos qualcomm ad, pl nálam az Xperia s-ben, a krait magost meg meg se közelíti.
Érdemes lehet a sony-t ilyenre cserélni vagy nem lesz előre lépés? -
vszabcsi
tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy aki samsung dualsimes készüléket használ, meg van-e elégedve vele?
-
DJGABI
addikt
v889s: akksi százalékot össze-vissza jelez, kijelző baromi pixeles (nem is értem, atab5-nél nem volt ilyen problémám, ennél egyből feltűnt) + hamar fakul/invertálódik, kamera fixfókusz. pozitívum: 4.1, hardverhez képest pörgős rendszer, custom romok is vannak hozzá dögivel.
-
EG0
aktív tag
válasz
Brain75 #50328 üzenetére
62.99 USD lesz a ZTE V889S + 3-4 USD SG shipping, van még kérdés? :-)
(igen, coupon code-dal 75 USD-ért szállítással együtt meg van Lenovo A390-es, de nekem még nincs egyikről sem személyes tapasztalatom) -
Rukongai
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen "kínai" készüléket vegyek.
a kritériumok:
-4,5"-os kijelző, (vagy nagyobb) lehetőleg IPS
-min 8 mp kamera
-2 vagy 4 magos cpu
-30 ezer alatt jöjjön kiTi mit ajánlotok?
-
tigri44
tag
Sziasztok! Lenovo A760-on van visszajelző led?
-
laslie92
senior tag
Sziasztok van egy Xiaocai X9 telefonom! És van benne egy LED!
A led csak akkor működik ha telefonálok folyamatosan világít pirosan vagy ha feloldom a kijelzőt akkor is világit pár másod percet meg valamikor akkor is ha a menüben böngészek!Valakinek van valami ötlete,hogy milyen led lehet ez vagy életre kelthető-e a fénye elég gyenge!
-
phone01
csendes tag
sziasztok van egy gagyi dual simes kinai telefon*om. mt6575 1gh 256ram, magyar nyelvet szeretnék rá tenni de nem értek hozzá. lehet egyáltalán rá? pontos neve flying f220
köszi a választ!
üdv -
-
Kulbi
aktív tag
Az, hogy kinek mi olcsó az relatív, de egyet értek veled. Most a fekete a Geekbuyingnál igen akciós, valószínűleg ki akarják szórni, a fehér már 170$, innen már csak egy kis lépés a Cubot One amiben kétszer anniy a memória és a proci is erősebb. Esetleg egy Banggood kupon és hajrá
Jelenleg nálam is a fekete Tronsmart a favorit.
A másik kérdés a húzott procira és a GPU frekire vonatkozik. Mennyivel jobb az erősebb cucc ?
pl. eszerint jóval erősebb:
[link]Üdv.
-
drr
őstag
-
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Futom a kötelező köröket a Cbuot One és Tronsmart TS7 körül.
Most láttam, hogy a Cubot One-nak elvileg van már MTK6589T-s változata (1/8Gb).Van értelme a +35$-nak, vagy felesleges? (TS7 MTK6589 1/4Gb)
A geekbuyingra léteznek kuponok?
Köszi.
-
Brain75
senior tag
Van most geekbuying-hoz kupon kódja valakinek ?
-
Buccer
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Huawei G700-ból van 1 simes verzió is vagy csak a Dual?
A Huawei-nél mondta egy ismerős, hogy G700-ból nem tud szerezni dual simest, mert csak sima van (vagy nem jók az infoi, még erre tudok tippelni) -
qkaleko
tag
16 gb?
-
e=mc²
őstag
válasz
DrTalar #50440 üzenetére
Nem akarok en veled beszelni, csak a kerdesedre valaszoltam, hogy mi a gyanus.
Ezen adatok nincsenek feltuntetve sem a kapcsolat menupontban, sem a "majdnem ASZF"-ben, ami hagy nemi kivanni valot maga utan.Nem akarok en telefonszamot sem lekerdezni, csak pontos cegnevet kertem, de most sem kaptam.
Ez azert jelent valami... negativat... -
motocoder
aktív tag
válasz
[KgP].Robot #50432 üzenetére
Várj!
-
gabor#
tag
válasz
DrTalar #50434 üzenetére
Micsoda népszerű arcok
[Bakó Mária]
[Gabor Romhanyi] -
iMaverick
addikt
Nekem az N828 van és kigyomlálhatóak a kínai cuccok... Nézz át a topicba!
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Másodikán vettem egy telót a Pandánál, 7-én postára adták, de azóta semmi hír róla. A kapott tracking numberre azóta 0 item-et ír az intmail. Mit csináljak? Várjak még vagy írjak a Pandának??
Köszi -
devast
addikt
válasz
Raqueia #50417 üzenetére
Alapban nincs rajt play, és a huawei féle emotion ui (launcher) van.
frost_ua féle "mod" rom gyakorlatilag egy gyári rom, google play -el, és apex launcherrel, root-al, kínai szemetek nélkül.
Én így csináltam: megkaptam, framaroot-al rootoltam, felraktam apk-ból mobileuncle tools-ot, mobile uncle tools-al felraktam cwm recovery-t (már van twrp is), utánna recovery-ből a moddolt romot.
Eng menüvel én is kínlódtam egy darabig, aztán feladtam. Másnap kipróbáltam, azóta működik... Állítólag át kell rakni a telepítés helyét külső sd-re, újraindítod párszor aztán jó lesz. Ha már jó, akkor visszarakhatod a belső sd-re. Most B134 moddolt romon vagyok, és nem igazán látom értelmét a frissítésnek. Minden működik. Talán ha új fícsöröket raknak bele, vagy fő verzió ugrás lesz.
miui romot egyelőre kerüljétek, nagyon kevés infó van ég róla, és egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy stabil. Másik, hogy amint van mobileuncle tools, érdemes elmenteni az imei-t.
ps: jó néhány bolt már alapba a frost_ua féle rommal szállítja.... morelocale2-vel tud minden nyelven.
ps2: arra érdemes figyelni, hogy B135 romnál volt egy cwm frissítés, mert a régebbivel az a rom (és az újabbak) nem indult. twrp-vel gondolom hiba nélkül megy mind, de személyes tapasztalatom nincs. -
-
GIJoe
addikt
válasz
Raqueia #50417 üzenetére
A Huawei van olyan gáláns h kiad international cusdom romokat, enyimen is az van...
de van több multi rom már rá
-
Raqueia
tag
válasz
devast #49378 üzenetére
Szia!
Erősen szemezek a Huawei G700 al, és úgy tudom neked van egyedül.
Ha jól vettem ki a hozzászólásaidból akkor ezen nincs is alapból Google Play?
Mennyire volt izzasztó ráhúzni, és hogy csináltad? A needromos romok közül próbáltad már valamelyiket?
Meg mintha az engineer móddal is lett volna valami bibi? Aztán már jó lett?Anteliferől rendelném, ott se írják pl a gplayt, de hát ezt nem is mindig írjál ki...?
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan problémám volna, hogy az Ante-ról rendelt Lenovo A390 3G foglalata nem ismer fel SIM-et egyáltalán.
Valaki találkozott már hasonló jelenséggel?
-
tolvaj!
őstag
-
Crytek
nagyúr
Ezek az életem legszarabb napjai sehol egy WCDMA-s Xioami Red Rice megjelenési hír
-
ronaldo
őstag
Aki rendelkezik TCL Idol X telefonnal, írhatna róla egy cikket.
Vagy akár a mobilarénás srácoknak is lepasszolhatná pár napra, hogy kivesézzék.
Ahogy hosszasan kutattam kiderült, a legkisebb fizikai méretekkel rendelkező 5,0''-s fullhd masina (a magasságát tekintve nem, de a használhatóság során az annyira nem fontos paraméter). Az egyéb paraméterei is rendben vannak. Viszont külföldi oldalak sincsenek elárasztva tesztekkel. Alcatel Idol X néven se...
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- YouTube
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- FOTÓS beárazás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óvodások homokozója
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest