Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
cappa72
üzenetére
Bocsánat a pontatlan leírásért, de reggel gyorsan telefonról írtam és nem volt időm keresgélni a fórumban mert rohantam.
Akkor pontosítanék.
Csütörtök óta van nálam egy CUBOT ONE teló. Kipróbáltam a GPS-t otthon és működött rendesen. Megtalálta hol vagyok, útvonaltervezett, minden ment ahogy kell. De később kiderült, hogy csak azért mert wifin voltam. Net nélkül nem talál jelet. Percekig álltam egy helyben és nem talált helyszínt. Erre a problémára szeretnék megoldást találni, hátha valakinek megy.Más:
Felraktam a Real Racing-et és nem indul el. Végignézem az elején az intro-t aztán elsötétül a kép és nem történik semmi. Még egy darabig hallani a játék zenéjét de utána megáll és nem reagál semmire. Ha át akarom lépni az intro-t akkor egyből megáll. Fekete kép, alatta zene egy darabig, utána semmi. Akksi ki, be és újraindít.Valaki tudna segíteni? Nagyon hálás lennék!!!
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Filmvilág
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest