- Fórumok
- Okostelefonok
- Android dual SIM okostelefonok
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-03 07:15 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TedThomas
aktív tag
-
gipsztigris
addikt
Csak hétvégén tudok csinálni, mert a nejem már birtokba vette a telefont.
(#76217) hevizms
A nyomvonalat egy rendkívül népszerű navigációs programmal rögzítettem, majd feltöltöttem az http://www.everytrail.com-ra.
(#76218) wwenigma
Ne tévesszük meg a kérdezőt!
A webes felületet használtam ahová bármilyen útvonalat fel lehet tölteni. kmz,trk,és egyéb formátumban.
-
vadkörte
addikt
Azt nem tudod véletlenül, hogy a GravityBox működik G700-zal, ill. a gyári ROM-mal? Ill. lehet-e telepíteni, ha igen ajánlott?
Valamint nálad működik a FaceUnlock? Nekem a Gapps-szal nem települt fel, na nem mintha annyira hiányozna, csak furcsa. -
vadkörte
addikt

Rákuksizok minnyá. Pedig mit gugliztam utána.

Az előlapi zajgenerátorral nekem semmi bajom. Tiszta és semmi Galaxy Ace-nél megszokott recsegés sercegés. Inkább hangos, ellenben a kamerától nem estem hanyatt (fotózok, szóval a mobilok kamerái kicsit hendikepesek nálam.
)
Az a ROM, amivel szállította a ferdeszemű, kamerában kifejezetten jó volt és ott MobileUncleTool-ból is be tudtam lépni a mérnöki módba.Jó ez az EmotionUI. Kényelmes, látványos, kézreáll, de kicsit zárt. Nem szabható úgy testre, mint egy "meztelen" JB.
Van egy olyan érzésem, hogy a Huawei lesz a távol-kelet Apple-je...
Köcce uram! -
bubu256
tag
-
berigazek
őstag
-
vadkörte
addikt
Nem ment. Vagy 5x futtattam le egymás után, az SuperSU meg is jelent az "asztalon", de nem telepedett.
Frameroot-tal viszont sikerült rootolni.Belaktam. Tetszik. (enyém G700-U00*) Nagyon. Viszont kérdés: A MobileUncleTools-ban ha az MTK-s Engeenering Mode-ba akarok belépni, visszadob. Nem enged be.

U00: kínai piacos dualSIM verzió
U10: EU piacra szánt dualSIM verzió
U20. singleSIM verzió -
cappa72
nagyúr
Akkor lehet, hogy másik flashtool-t kell kipróbálni.
(erre mondotta Keeperv85, hogy a pokol 8. bugyra...) -
vadkörte
addikt
No. Sikerült a mentés. Nagy nehezen. De a gyári ROM csak nem akar felmenni. Hogy miért? Mert a behelyezett SD-t nem külső, hanem belső SD-nek látja, mivel a belső tárhelyet megszüntették, az egyész belső tárhely a Data lett... Hurrá!!!
Valahogy át lehet állítani, hogy külső SD-ként kezelje a microSD-t? -
vadkörte
addikt
Azóta vagy 5x volt restart, W8 update, megkapta a 8GB-os Samu kártyát, hátha. A saját USB kábelét (eddig az Ace-ét használtam) is kibontottam, hátha. Hisztis egy telefon ez, most már tuti, hogy nő.

Basszus irgalmatlan lassú ez a backup... Most épp a recovery.img-nél áll. Ünnepnap lesz, ha egyszer lefut. -
vadkörte
addikt
-
vadkörte
addikt
A linkeden volt egyG700 Tools nevű ~120MB-os RAR fájl. Az abban lévő Recovery-ket lehet használni igaz? (CWM és original)
Az origonalban van egy recovery.img és egy scatter. Gondolom a megfelelő helyre betallózva lehet telepíteni őket.Bocs a hülye - evidens - kérdésekért, eddig Odin-oztam, (Galaxy Ace) az kicsit egyszerűbb volt.
-
vadkörte
addikt
-
Ed3r_X_
nagyúr
Recovery-m van, de nincs update, és csak belsőről telepít, arra meg érdekesen teszem rá tégla állapotból.

Igazából Flashtool felismeri, menne is, de valami miatt mégis elszáll ezzel a hibával. Próbáltam régebbi változattal, újabbal, de vagy ugyan ez a hiba volt, vagy el se fogadta a scattert.
-
Bembee12
aktív tag
-
madrac
senior tag
-
Gabócza
senior tag
-
b0bcat
addikt
Én ma vettem használatba a W910-emet, és most a hozzászólásod nyomán kipróbáltam az LG headset-emmel és a Sony fülhallgatómmal is (a gyáriját ki sem csomagolom
), és mindkettővel kifogástalan a hangminősége. 
És amúgy is nagyon tetszik. Igazuk volt a típust ajánlóknak: jól sikerült darabnak tűnik.
Prémium érzetet keltő kínai óccószág. 
-
llll
senior tag
-
llll
senior tag
-
devast
addikt
-
RVR400
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Okostelefonok
- Android dual SIM okostelefonok
- (kiemelt téma)
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- Samsung Galaxy A13 4g
- Samsung Galaxy S20 Ultra (SM-G988B) - 12/128GB, Black, Független
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

), és mindkettővel kifogástalan a hangminősége. 
Prémium érzetet keltő kínai óccószág.