- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anonym1s #51531 üzenetére
Volt már kifejezetten nagy vitám Pandawill-lel, mégis megbízatónak tartom őket. (A Pandawill helyére még legalább 5-6 boltot írhatnék). Azért, mert van valami rossz eset, még nem jelenti azt, hogy minden rossz náluk. Amikor berágtam az Antelife-ra, akkor egy hónapig nem rendeltem tőlük semmit, pedig tudtam, hogy minden menne tovább rendben. Aztán visszamentem hozzájuk és ment minden ügyintézés rendben.
A kulcs a kommunikáció módja. Ők is emberek, nekik is vannak rossz időszakaik, ők sem hibátlanok. Nekem volt már olyan érdeklődőm, akinek végül inkább azt mondtam (több, mint 100 üzenetváltás után), hogy neki nem szeretnék eladni semmit, keressen mást. De egy telefonnal voltam már úgy is, hogy ebay-en vettem, elfelejtettem a 45 napot, így kb 50 nap után írtam neki levelet. Beszélgettünk kicsit, végül visszautalta a teljes vételárat és megbeszéltük, hogy ha mégis megjön a csomag, akkor majd én megkeresem és kifizetem a készüléket újra.
Nem bántásként mondom ezt, de az itteni stílusod nem a megalapozott és átgondolt közlési módról híres, így akár ez is lehet a konfliktus forrása. Nem állítom, hogy ez így van most nálad, de azt tudom, hogy még egy üzlettel sem volt olyan esetem, hogy visszaküldtem volna valamit és ne foglalkoztak volna, pedig többel voltam vagy vagyok most is így folyamatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Androidos fejegységek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest