- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Hello mindenki!
Mától immáron dualSIM tulaj lettem én is. Megérkezett a Huawei G700-am. Alig egy hónapba tellt csupán.
Rögtön kérdeznék is. Kaptam mellé grátisz 2x sceen protector-t (1 rajt, egy tokban) meg egy szilikon tokot.Root-olt a telefont és meglepő módon teljesen magyar. Nem, nem MoreLocale app-pal, hanem natívan ROM-ból. (valószínűleg, ez is MoreLocale) Ennnek örömére a launcher-t is lecserélték, Apex PRO van benn. DE! De ha én a Huawei EmotionUI-ját szeretném visszavarázsolni, akkor mit tehetek? Csak ROM cserével lehetséges?
ui.:
Cappa72, majd írnék PÜ-t. -
berigazek
őstag
Csemege
-
Zeki
nagyúr
-
citkar
addikt
Azt, hogy raktáron van-e nem tudom, csak azt, hogy német webshop, hogy aktuálisan épp mi van a raktárkészleten meg kell érdeklődni, úgy tudom más rendelt tőlük saját raktárból is, konkrétan ilyen telefont.
Ha aktuálissá válna a rendelés akkor a webáruházas, postás topikban segítenek szerintem. -
citkar
addikt
válasz
Mercutio_ #53989 üzenetére
Pár befutott már az országba (WCDMA-s), eddig rosszat nem írtam, de még friss mindenkinél a teló és többet s majd ezután írnak.
Itt követheted, én is várom a tapasztalatokat, de szerintem rossz nem (vagy kevés) lesz, cserébe bizony érezhetően drágább a telefon...bár még megfizethető, ki-ki döntse el megéri-e az árát. Olcsóbbat láttam valami német webshopnál, XiaoCai X9-t akciósan bő 110 Euroért (ezen felül csak kis postai díj van, de se ÁFA, se vám költség nincs), az megéri szerintem.UI: meg is találtam: Xiaocai X9 Kell kompromisszumokat kötni, de ennyiért, szerintem megéri, ha valakinek tetszik.
Látom a teló teljes fizikai méretét említetted...na azt nem tudom mennyire pontosan írják mondjuk, de ennek is van topikja. -
Mercutio_
félisten
válasz
citkar #53931 üzenetére
Hinye,jól látom?
4,7"-os HD kijelzős teló akkora méretben mint a Lenovo A820-as
Van hasonló tudású, viszonylag kicsi (A820-nál nem nagyobb) és jó támogatottságú, megbízható minőségű teló olcsóbban?Ennek a hongmi-nek van valami negítívuma? (G3/G4-nél olvastam kijelző problémákról, egyéb minőségi gondról
)
-
-
laslie92
senior tag
Nem tudom volt-e már! [link]
-
sodokan
tag
rádugom gépre usb kábellel a lenovo a850-em és nem történik semmi
ez micsoda? -
nonsense
csendes tag
By the way,
Láttátok, hogy holnap van a hivatalos indítása az első true - 8 - core telefonnak, a Zoponál... ZP998?
-
Janesz1981
tag
http://207.210.192.178/index.php?route=product/product&path=&product_id=83
8 magos Zopo ZP998 rendelhető 299 dollár elvileg free shipping code-al. Egész jó kis vasnak néz ki. -
vampire17
addikt
válasz
sodokan #53972 üzenetére
Alternativa meg az ebay-es EU-n beluli rendeles.
Nyilvan amit onnan veszel is kinabol jon ,de hozzad mar EU bol...
Arban nincs akkora difi, max az ujdonsagokra kell kicsit varni.... Aztan oldja meg az a csoka ahogy akarja az atcsempeszest a hataron...
Pl erre gondolok. Postakoltseggel ott van, mintha minideal rol rendelned, de hozzad mar Franciaorszagbol jon.
-
nonsense
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki, megbízható szervizest, akinek Android dual SIM okostelefonokkal van tapasztalata? Jellemzően az itt megszokott típusokra gondolok.
Az is előny, ha szoftveresen is keni-vágja...
-
sodokan
tag
Kérdés.
ha mondjuk veszek egy telefont, rá van írva a csomagra, hogy 5$ (44EUR-ig tetszőleges összeg) és van ugyanilyen paypalos számla, ugyanannak a cégnek stb akkor a sarcolás elkerülhető beszolgáltatás után?vagy elfognak kezdeni pattogni hogy megnéztük ez a telefon 200$ és nem hisszük hogy ez csak 15$ természetesen dual simes mobil, csakhogy a témába vágjon -
sodokan
tag
akkor meg kell mondjuk olcsót venni 100-120$-osat, és amit itthon tudsz annyi pénzből venni, hát azok nem valami penge telefonok
igazad van abban hogy ha belegondol az ember a kínai telók is egy valag pénzbe kerülnek, köszönhetően a +30%-nak, de pl most jött ha áfás ára nézzük 50ért egy négy magos és itthon ha hasonlót 50ért akarsz venni akkor hozzá kell csapnod két éves előfizut havi 10ért, van akinek az nem tétel, legutóbb is bementem a tbe aztán a csaj a 97ezres számlájáról jött diskurálni, de nekem pl havi 3k a számla, és ha 10k-s előfizum lenne akkor se beszélnék többet stb.
a használt telefon meg nem adja meg az új telefon érzését, meg azt nem te vágod neki oda mindennek, hanem már megtették előtted stb.na mindegy, neked is van véleményed meg nekem is
-
vampire17
addikt
Itt a kistesó is, elfogadhatóbb képátlóval, barátibb árral.
68e-ert mar elgondolkodtato, bar az akku meg kerdeses....
(#53958) mexel: Azert meg vammal egyutt is kapsz 6588-as telot kinabol 40-ert... Itthon 50-ert lattam egy dual core-os csodat...(valami kinai tavalyi modell volt valami europai fulnek szebben hangzo nevvel folbrand-elve...)
-
Gyuc
aktív tag
újabb pinpongütő magas áron...ha még nem volt
-
mexel
veterán
válasz
sodokan #53957 üzenetére
Nem azt mondtam hogy a csúcskészülékeknél nincs nagy difi, de a 80-nak mondott az mostantól inkább már 100 lesz. Kb 100-ért meg van itthon pl Huawei P6, vagy kicsit drágábban használt Samsung, stb. Én arról beszéltem hogy én nem adnék többet, de nem is vagyok akkora telefon fan hogy adjak értük.
Sokan nem értenek a romoláshoz, a roothoz, stb, rendelni sem tudják hogyan kell, azok ráfázhatnak egy-két dologra.
Tény hogy van néhány nagyon gyönyörű és jó árú kínai telefon ami nagyon megéri, de szerintem az árversenyben már valamennyit zárult az olló.
Kb 1 éve néztem utoljára az árakat, és a napokban ismét. Ezért mondom. Kicsit talán a kínaiak is feljebb mentek, de már itthon is lehet kapni azoknak megfelelő darabokat.
Én nem a rendelések ellen vagyok mert nem régen még tömegével rendeltem cuccokat kintről, csak a mobil és tablet kérdést most így látom. -
mexel
veterán
válasz
Buccer #53954 üzenetére
Kb most ott tartunk, hogy kínából akkor éri meg ha nincs áfa. Ez már egyre kevésbé esélyes. Mondjuk egy Lenovo P780-ra beneveznék, de itthon gondolom nem kapni. A kínai telefonokért nem szívesen adnék 50-ezernél többet, a nehézkes gari és a macerás romolás miatt. A szép telefonjaik meg már drágák, azért már itthon is van márkás is.
A Prestigio 5044-ről mit tudni egyébként? Megbízható? Olvastam a topikját de kevés felhasználói infó van még róla. -
peter76bp
aktív tag
Tud valaki olyan híváslista és SMS backup progit, ami menti dual SIM esetén a SIM infot? Mert SMSBackUp+ szuperül ment mindent, de sajnos a SIM info nincs benne a mentésben így visszaállításkor sem tudja, hogy melyik info melyik SIM-hez való.
Vagy van bármiféle lehetőség alkalmanként valahogy lementeni úgy a híváslistát legalább, hogy megmaradjon benne a SIM info is?
-
mazsi
senior tag
válasz
CoolBoy323 #53946 üzenetére
Igen, mert két napot buktam a vámon az én hibámból.
-
janaman01
addikt
van nálam most két kinai csoda is, tök egyformák....az egyik nem veszi a töltést , de az akksi az jó...a másiknál, meg az a baj, hogy a menű, és a jobb oldali gomb ra nem reagál, meg ahogy észrevettem, a kijelző jobb alsó részére sem....ezt szoftveresen lehet orvosolni ugyan ha kicsi kina megküldi az eredeti romot? mt6517 de a MtkDroidTools_248b istennek sem akarja látni semmilyen módban sem....
rootloni sem tudom őket... duál simes
-
GIJoe
addikt
Próbálok a Geekbuyon vásárolni, de jól érzékelem hogy nem engedi az ingyen postát (because trafic jam..etc)?
-
mazsi
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #53942 üzenetére
Nincs még infóm aksi üzemidőről, csak annyi hogy van neki.
A töltés egész lassú bekapcsolt kijelző mellett, Ingress alatt még merül isNyitottam egy topicot a w450 tulajoknak, hogy ne ezzel legyen tele az itteni folyam. Reményeim szerint sokan vettünk ilyet és frissítés bőven hozzá a közösségből.
-
Zeki
nagyúr
Off:
Már az okostévé is figyel minket, és jelent rólunk.
Szerintem a kínai okostelók meg kínába küldözgetnek jelentéseket. -
mazsi
senior tag
Geekbuyingról jött, a kijelzője pont olyan felbontásban és minőségben elsőre, mint a Samsung Galaxy Nexusomé. Viszont geci gyorsan bootol és meglepően korrekt a ROM rajta, gyakorlatilag minden elsőre megy rajta. Messze a legjobb vétel, pedig idén is átment 20-25 telefon a kezemen. A nagyobb márkák áshatják a sírukat bőszen.
Elképzelhető, hogy még más nem tesztelte a cuccot előttem?
-
agoka07
senior tag
Sziasztok, karácsonyra szeretném megajándékozni magam egy készülékkel. Az eszközzel főképp, játszani és zenét hallgatni szeretnék.Lényeges az akku, a minél nagyobb, maximum 5'-os kijelző és anyagminőség. Segítenétek a választásban?
Eddigi kiszemeltjeim:
UMI X2
JIAYU G3T
Esetleg valami más? -
quasimidi
aktív tag
THL W200-al óvatosan, bár nagyon jó érték/arányú telefon, de van két idegesítő hibája:
1. A softkey háttérvilágítása el van tervezve, nagyon halvány
2. Ha nem nappal fotózol vele, akkor a kamera nagyon szaggat - bár ez szoftveres hiba lehet.Egyébiránt bár nagy telefon, de nagyon szép és gyors.
-
aronpapa
tag
válasz
[KgP].Robot #53915 üzenetére
Van saját topickja a telefonnak.
Ott próbálj érdeklődni. -
mazsi
senior tag
Megjött a w450-em. Köszönöm a tippet, emlékeim szerint itt olvastam egy hete. Thx
-
citkar
addikt
válasz
KurtCobain #53927 üzenetére
-
kmarci25
veterán
válasz
cappa72 #53920 üzenetére
Néztem a lenovo-t is, de annak is a formájával van bajom (most valamiért a szögletes készülékek tetszenek), meg a villanó hiányával. Ezek után azonban az etotalk-ot dobom a listából, szerintem tmallbox lesz, ha egyáltalán lesz.
KurtCobain: ja, az 5' az nekem hatalmas lenne, nem is tetszik ez a méret.
Sálááá: ???
-
KurtCobain
őstag
válasz
kmarci25 #53918 üzenetére
Ja igaz, 5" alattit írtál.
Pedig a W100 szuper teló, gyári rendszere nagyon jól van optimalizálva.
Jiayu G3T meg szerintem jó árban van, bár ez már tényleg tégla kategória. Rohadt vastag és rohadt nehéz, de hát van benne anyag.
G4 tényleg húzós.
Azt a 2 telót személy szerint nem ismerem, de giigz-nek van Xiaocai X9-ese, írt is róla tesztet, neki bejött.
Anno vadkörtével beszélgettünk itt a szállításról, mindketten figyelmeztetést kaptunk érte.Szóval jobb a békesség.
(#53920) cappa72:
"Lenovo A820, bár ebben nincs akku és előlapi kamera."
Inkább vaku nincs, nem?(#53928) citkar:
Írták, hogy nem 2 sim-es, meg azért tették off-ba. -
EG0
aktív tag
Moto G 170 EUR áfával és európai garival, ha nem kell a 2 SIM, akkor szerintem jobb vétel, mint akármelyik (minőségi) kínai.
-
ra^ven
senior tag
Lenovo P770 MTK6577T Dual Core 1.2GHZ Android4.1 Jelly Bean Super Power 3500mAh Smart Phone -White
Minideal-en van, ha jól sejtem ezek nem tudnak maguktól frissülni, mert mind mókolt rendszer van rajtuk?
Köszi.
Hopp most nézem: Availability: Out of stock
tboy:93 5-ös már nagy nekem, bőven elég a 4, 4,5"
-
Zeki
nagyúr
válasz
kmarci25 #53918 üzenetére
Xiaocai topik, szerintem olvasgasd.
De lehet a Cubotnak is van topikja. -
válasz
kmarci25 #53896 üzenetére
Lenovo A820, bár ebben nincs akku és előlapi kamera.
Az etotalk ROM-ért nem fizetnék külön, a root-olás meg 5 perc, azért sem fizetnék, az tuti.
Az ára 150$ körül van, vannak hozzá módosított romok.
Igaz, 4.1-es Androiddal jön, de vannak páran akik hegesztik hozzá a 4.2-t.
Sajnos főverzióváltás nem túl jellemző az MTK platformot felhasználó gyártóknál... ezért is van az, hogy hegesztgetik ezeket a rendszereket. -
ra^ven
senior tag
Mit ajánlanátok kb. 40000Ft-ig, 4.5" nagy akksi lenne a fő szempont, és természetesen dual sim.
Előre is köszönöm.
-
kmarci25
veterán
válasz
KurtCobain #53916 üzenetére
Ahamm, köszi!
ThL W100: nem tetszik a forma...
Vowney, ThL W200: túl nagy.
Jiayu-t meg drágállom.Tudom, válogatós vagyok, de szerencsére van miből válogatni. Amiket írtam (Cubot, Xiaocai) mennyire váltak be? Hallottál ezekről valamit?
A rendelésre csak válaszoltam, de akkor ezentúl hanyagolom a témát. És igen, emlékszem rád az Ace topikból.
-
Indy1
tag
csak vegig kell olvasni
TD Edition(Cellular TD-SCDMA and GSM) released first by JIAYU, so this product is TD Edition temporarily
par sorral foljebb meg azt irjak hogy decemberben lesz es ha fizetsz csak betesznek a varo listara.
(zarojelben- fizess most es aprilisre megkapod, 3G nelkul) -
KurtCobain
őstag
válasz
kmarci25 #53896 üzenetére
Amik megfordultak málam és nyugodt szívvel ajánlok:
ThL W100: 4,5" qHD, 1800mAh (talán 1500 valóságban) 145-148$ körül
Vowney V5: 5", HD, 2400mAh (valósnak tűnt) 160$ körül
Jiayu G3T: 4,5", HD, 3000mAh (elvileg 2750), T-s proci, 175$ körülIlletve még ott van a ThL W200, 5", HD, T-s proci, 1800mAh (azt hiszem), 180-185$ körül.
Picit más árkategóriában meg a Jiayu G4. Abból van 1850 és 3000mAh-s változat, 210-240$ között.A rendeléses dolgot meg inkább a külföldi rendeléses topic-ban, mert itt harapnak érte.
A ROOT-olás pedig kb fél perces művelet ezeknél a telóknál.Egyre többen vagyunk itt exAce-esek.
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Cubot One tulajdonosoktól kérdezném, csinált-e már valakinek olyat a telefon, hogy a bekapcs gomb megnyomására nem történt semmi? Akkor akksi ki akksi vissza és megy megint kb egy napig. Előzményként történt egy olyan, h töltés és játék közben kikapcsolt. Azóta azzal az akksival be sem kapcsol. A másik akksival használom. Valami ötlet? Köszönöm! -
válasz
sodokan #53907 üzenetére
Én ismerem magamat (még hivatalos dokumentumom is van róla, hogy elvégeztem az önismereti 150 órás tréninget, ami a diplomához kellett
) és vettem már első áron és második áron is. Akkor kezdj bele, ha második áron is érdekel, mert első áron minimális (limes 0) az esélyed.
-
drr
őstag
-
-
drr
őstag
Sziasztok!
Az Amoi N828 hol a legolcsóbb most?
A kis méret és a gumis hátlap miatt érdekel ez a készülék, ha tudtok hasonló árom és hasonló paraméterekkel jobb alternatívát azt is szívesen veszem -
suttyoalien
újonc
válasz
gipsztigris #53884 üzenetére
Te vagy a király, köszi!
-
sodokan
tag
Par kerdest figyelmen kivul hagytok de szeretnem ha most ezt megvalaszolnatok, akar privatban is.
A pandawilles happy hour hogy mukodik?valoban nincs esely a kiirt aron megvenni a telefont?mert van egy ami tetszik, es most be vagyok zsongva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Linux kezdőknek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest