Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- tordaitibi: Chatcontrol
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
válasz
Lampard19 #50799 üzenetére
nem tudom olvastad e amit írtam, a Jiayu élen jár a belepiszkálásba. A huawei, pl nem nyúl bele, az én telefonom is csak angol, s kínai volt, de a morelocale 2 segített..
"de ami rajta van szoftver azt se tudom honnan lehet letölteni" sok leírás van tessék utána keresni, Kedves Capa kolléga is készített ilyet, kicsit önállónak kell lenni.
-
-
GIJoe
addikt
válasz
Lampard19 #50792 üzenetére
mielőtt romozol, próbál ki a következőket:
- morelocale 2 (telepít magyar nyelv kiválaszt)
- esetleg magyar launchert -
Lampard19
tag
Sziasztok
Lenovo A760-ra honnan lehet leszedni a magyar szoftvert, valamiért lemaradt az enyémről.
Segítsetek legyszi, elég sok tulaj van már itt, de lehet más is tudja esetleg. needromon semmi nincs róla -
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Groovebaby #50788 üzenetére
Kevesebb pixelt kell mozgatnia, meg az optimalizálás is lehet a háttérben
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Groovebaby #50786 üzenetére
qHD vs. HD. Érdekes. Felbontásban biztos nem jobb, maximum színekben, betekintési szögekben.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
drr
őstag
Én még mindig nem döntöttem
Ezekről vélemény: Cubot GT99, Tronsmart TS7
Vagy maradjon az Amoi N828? Ez a legdrágább a három közül... -
GIJoe
addikt
Szerintetek az eladó kamuzik vagy ez már tényleg a WCDMAs, Red rice?
-
KurtCobain
őstag
válasz
instantwater #50777 üzenetére
A fent linkelt hirdetésében van egy GyIK, annak az alját olvasd el. Egy részét állja.
Ami az árait tekintve szerintem elég korrekt.
-
Flexy90
senior tag
válasz
instantwater #50777 üzenetére
Ezt nem mondtam. Őt kell megkérdezni, hogy hogy csinálja..
-
-
Bati0501
őstag
Köszönöm Mindenki segítségét és türelmét!
-
KurtCobain
őstag
válasz
Bati0501 #50773 üzenetére
Megerősítem.
GPS fixálást megcsinálva (ami nem több 2 percnél..) Szabad ég alatt egész hamar talál holdakat, kocsiban a pontossága már nem annyira jó, van hogy néha a kertekben mutatja a helyzetet. De szerintem simán a használható kategóriába esik. (1.5-ös Stanner mod-ot használom.)
A rendeléses témát meg tényleg fejezzétek itt be, mert én ezért anno figyelmeztetést kaptam. Külföldi rendelések topic
(#50774) CoolBoy323:
A leválásról volt szó a topikjában, de talán max 2. Enyém masszív, sehol semmi leválás, lógás. -
Bati0501
őstag
válasz
CoolBoy323 #50772 üzenetére
Ezer hála!
már csak a topikjában kell érdeklődnöm,h mennyire gyakori a képernyő leválás,meg ha jól tudom,szokott vmi lenni a GPS-ével is...de hát kínai. -
Bati0501
őstag
De hogy ne csak off legyen,utoljára még érdeklődök,h:
Akkor sztetek is a G3S a bestbuy ennyiért?Mert akkor már nem keresgélek tovább,csak a helyet,ahonnan lehetne rendelni... -
CoolBoy323
nagyúr
-
Bati0501
őstag
válasz
CoolBoy323 #50766 üzenetére
Köszi szépen!Tényleg jó áron dolgozik nagyon,csak 2e-et kér érte.
tiko76: De ami alapból 42e arra is ugyan olyan eséllyel mehet a 27%-os ÁFA,vagy nem jól gondolom?
Ha mondjuk megkérném Fatelesst,h rendeljen nekem egyet,szóval elküldöm a telefon árát+2e-et,de mi van olyankor,ha megvámolják/ráteszik az ÁFÁ-t?Gondolom ezt tőle kellene megkérdezni,csak úgy eszembe jutott.
-
Bati0501
őstag
Sziasztok!
Nem gondoltam volna,h Kínából fogok telefont rendelni,de lehet,h ez lesz,mivel amiket idehaza lehet kapni és már normális hardver van bennük,azok sztem már nagyon drágák,legalábbis én nem adnék értük annyit.
Szóval nézegettem már az ajánlatokat,és ami megtetszett kinézetre is és hardverileg is,az a Jiayu G3S.
Esetleg tudnátok vmit ajánlani még,tök átlag felhasználásra lenne,és nagyjából annyit szeretnék költeni egy ilyen kínai telefonra,mint amennyibe ez kerül,durván 40e-et.
Vagy tudnátok erről a telefonról mondani vmit,vagy inkább menjek át a topikjába?(már olvasgattam...
)
És esetleg még abban tudnátok segíteni-vagy az már nem ide tartozik?-,h honnan is lehetne rendelni?Megnéztem a topikösszefoglalóban az ajánlott oldalakat,van,ahol már nem is kapni ezt a G3S-t,vagy elég drágán.Van,ahol adnak hozzá kiegészítőket is,van,ahol nem.Szóval elég nagy a szórás...+ még sose rendeltem külföldről,tehát nincs tapasztalatom.(néztem ebay-en is,de ott is drága)
-
vinibali
őstag
tud valaki arra megoldást, hogyha átmókolnék egy másik telóra illő romot.
az alapok ugyanazon(MTK6572 és RAM1/ROM4GB), de két scatter fájlnak más a kiosztása.
ilyenkor hogyan próbálkozzak?
csak CWM megoldással akarom csinálni -
silver10
aktív tag
Hi! Nem kis váltást csináltam. (bár méretre ez nem áll
) aTAB5-ről ZP 990-re. Mondhatom eléggé belaktam, bár még rootolásnak, recoverynek, backupnak még nem volt időm utána nézni. A korábbi telón ez mind megvolt. Egy dolgot nem sikerült összehoznom a médiahasználattal kapcsolatban. Wi-Fi Directet az LG Smart TV-mmel. Pedig összekapcsolódtak. A TV érzékelte, mentette a telót Android_dbfa néven és a Zopó menüjében is látszik ez a név. A telefon meg mentette a Direct TV LG620s...nevet. Mikor azonban belépek a TV Smart Share menüjébe-hibaüzenet jön, hogy nem kapcsolódott telefon a TV hálózatához. Írja, hogy ellenőrizzem van-e a Routeren Multicast support, ami egyébként egy TP-Link 941N. Na itt megállt a tudomány. Sejtem, hogy nem sokunknak lehet ilyen ZP990-es ZIL-platója
,de hátha mégis forgatott valaki ilyet a kezében, vagy más hasonló Wi-Fi Directes telefont. Ha bárki tud segíteni, vagy olyan topikba továbbítani, ahol van ilyen Guru, azt nagyon megköszönöm.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Flexy90 #50755 üzenetére
elméletileg a samuhoz is jött ki olyan patch ami elérhetővé tette a 8 mag egyszerre történő használatát. igazából kernel függő lehet szerintem, az szabájozza le, hogy a készüléknek mennyire van szüksége. ha odafigyeltek a programozók akkor a 2.3-at is tudták f@szán állítani több magos rendszerre ( S II, ACE 2 csak gyorsan két példa- az ACE talán még jobb is volt 2.3al mint 4.1-vel....)
-
monkey_
csendes tag
Nemsokára indul a 8 magos dömping is MTK6592 processzorral!
-
Gyuc
aktív tag
Most kell gyorsan rendelni 215 a dollár!
-
mokkoja
csendes tag
Üdv!Valaki vállal lenovo a800-as imei helyreállítást?Nem kérem ingyen,nekem nem megy....
-
Skot78
tag
válasz
cappa72 #50747 üzenetére
Hat mennyivel rosszabb mint a q508 (inew i2000...CXQ n7300)...tul keppen ugyanez a tudas kene csak mas burokban magneses szenzorral...hatha valaki talalt mar ilyet...
Amit linkeltel ilyeneket en is talaltam a gond veluk az hogy nem pontos masolatok...illetoleg nem tudom biztosra hogy van e compass (erre is azt mondtak)...
Hatha a Note2-bol van jobb...
-
Skot78
tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni...mert itt sok telefont kibeszeltetek mar...
Keresek Note2 vagy Note3 1:1 klont keresek MTK6589-es alapokon...talaltam is ilyeneket...de...
Olyan kene ami:
-Rendelkezik magneses szenzorral tehat mukodik a compass
-1:1-es klon kulsoleg mindenkepp...hogy az eredetihez keszult kiegeszitoket (tok...stb...) lehessen hozza hasznalni
-quad core
- HD vagy FHDTud vki ilyesmit?
Skot
-
válasz
djrobaa #50744 üzenetére
Ebben a topikban a keresőt használva , és it off-ba téve gyorsan kapsz választ
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap irtam a DHGate-es rendelés ügyben. A track szám RF-el kezdődik és ma jött egy ilyen infó:
17-10-2013, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
Ez mit jelent?
-
Kulbi
aktív tag
válasz
barnam_ #50740 üzenetére
Most kb. egy árban van. Ezért is kérdeztem. Nagy dilemma.
Eddig ezt tudom:UMI X2 200$
- a felbontás miatt a 3D-n meglátszik, hogy lassabb
- egyébként állat kijelző
- jó akksi/idő
- összeszereléssel lehetnek gondok a peremnél, könnyen törik a kijelző a sarkon
- bluetooth problémákTHL W200 185$-200$
- gyenge akksi 1750 mAh
- jó összeszerelés
- gyengén világító gombok, szinte semmit
- túl erős, szükségtelen fényerő -
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Lenne egy gyors kérdésem:
- THL W200 (MTK6589T, 1/8) vagy UMI X2 (MTK6589T, 1/32)?
Melyiket érdemesebb?
Köszi.
-
Víz Elek
senior tag
válasz
KurtCobain #50732 üzenetére
Gondolkoztam abban is, jó vas egyébként?
-
KurtCobain
őstag
válasz
tolvaj! #50734 üzenetére
Freestalio, megy mindjárt pü.
Tolvaj!: az a baj, hogy azt nem tudom mivel leshotolni, csak egy Nokia 5230-cal, annak meg nem túl acélos a kamerája.
Amúgy meg a Vowney se túl vékony, csak annál le van kerekítve mindenhol az éle, így vékonyabbnak tűnik. A Jiayu viszont nincs, ettől tűnik sokkal vastagabbnak.
-
tolvaj!
őstag
válasz
tedd mellé a vowneyt
de lapjára, hogy mennyivel vastagabb a zsájü!
-
freestailo
őstag
válasz
Szeva KurtCobain! Tegnap beszéltünk már. Lehet egy olyan kérésem/kérdésem, hogy valamit odatennél a telefonhoz egy fotó erejéig hogy lássam mennyire vastag. Kezd már nagyon idegesíteni a dolog, hogy valami bumfordi telót rendeltem. Nagyon megköszönném a segítséget!
-
Víz Elek
senior tag
válasz
Groovebaby #50727 üzenetére
Jó, de azért nyilván nem fogom lefelé cserélni, pláne nem egy qhd-ra
-
vadkörte
addikt
válasz
instantwater #50720 üzenetére
Jiayu G4. Magyarban kaphatóak közül Alcatel One Touch Idol S. (1,4" HD IPS Snapdragon 400) Viszont egybeházas és nem dualSIM.
-
Víz Elek
senior tag
válasz
instantwater #50720 üzenetére
Nagy a dilemma...
-
-
Víz Elek
senior tag
válasz
instantwater #50718 üzenetére
Túlságosan nagynak tartom, jobban tetszene egy 4,5" kijelzős készülék.
-
-
Víz Elek
senior tag
válasz
Groovebaby #50716 üzenetére
Csábító az ajánlatod, de köszönöm nem.
-
Groovebaby
tag
-
vadkörte
addikt
válasz
instantwater #50702 üzenetére
"Apropó G700 ról van teszt?"
Mihelyst a tmall végre elküldi lesz! Amihez nem feltétlenül kellett a telefon, azt már megírtam, amihez meg kell, az meg értelemszerüen még vár...
-
Víz Elek
senior tag
válasz
instantwater #50710 üzenetére
De dobj már egy csontot pls, hogyha Te lennél a helyemben, akkor melyik itthoni készülékre, s melyik kínai telefonra cserélnéd? -
-
Víz Elek
senior tag
Köszi skacok, de egyik sem érné meg nekem, szóval várom a további ajánlatokat.
-
-
válasz
Groovebaby #50705 üzenetére
Ráígérek: adok egy Lenovo A760-ast a w200-ért. Ergo egy még ismertebb márka és egy Qualcomm snapdragon s4 lesz az "upgrade". A jó hír, hogy nem kell ráfizetned
Hálálkodás lehet priviben is
-
drr
őstag
válasz
Groovebaby #50705 üzenetére
-
válasz
Sevenc #50660 üzenetére
Akkor az elegge a tegla fele vette az iranyt.
Viszont nem szabad feladni a remenyt, mert amir csampei regebbe linkelt -marmint a jack aljzaton keresztul bemenni a telefon agyaba- az lehet meg ra gyogyir.Ha meg valahonnan sikerulne felhajtani azt, ami rajta volt rom, akkor az talan felmenne ra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Monitor hiba topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egér probléma
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest