- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
ra^ven #53898 üzenetére
Számolgass, nálunk a postán ezt ki is tették. Persze mindez akkor igaz, ha a "vámosnak" megakad a szeme a csomagodon.
Szerk.: CineDOG1: ez számomra új infó, de nagyon pozitív, ha tényleg így van.
-
ra^ven
senior tag
Üdv srácok!
Végre elhatároztam, hogy kintről rendelek valami csodát, erre tegnap mondják az okosságot a TV-ben, hogy x összeg felett áfa + másegyéb rájöhet a termékre.
Hogy működik ez most?Leütök egy terméket, vagy rendelek egy kínai webáruházból mondjuk 30k-ért, akkor lehet lesz 50k mire idér?
Köszi.
-
kmarci25
veterán
Sziasztok!
Konkrét elhatározás még nincsen, de közeledik a karácsony, és kezd igen csere-éretté válni a most használt készülékem (Samsung Galaxy Ace), plusz elegem van abból, hogy két telefont cipelek. Ezért kérném a segítségeteket.
Amit szeretnék:
- 5' alatti kijelző (4,5/4,7)
- dual sim foglalat
- rootolható rendszer (a mostani telefonommal anno eleget műszerészkedtem, úgyhogy némi, de tényleg csak érintőleges ismereteim vannak az androidról, magyarul: tudom mi az a recovery, mi az a cwm recovery, és alapszinten tudom is használni)
- viszonylag gyors és időtálló hardver (a tesztek szerint simán jó nekem az MTK cpu, de azért abból jó lenne az MT5689, vagy talán ennek a T változata, másrészt szeretném ezt a készüléket is 1,5-2 évig használni, azaz jó lenne ha az újabb android kiadások is ráhegeszthetőek lennének, legalább egy ideig)
- nagyon max 200 dollár, de inkább alatta, a 150$ körüli lenne a nyerő.Ez alapján nézegetem a készülékeket. Az etotalk.com szimpatikus lenne, főleg a saját fejlesztésű, pre-rootolt rom miatt, de eléggé húzós szállítási költséget tolnak rá (DHL 25$ körül van), tmallbox-nál, meg geekbuying-nál nem rootolt a készülék.
Eddig a Cubot GT99-et nézegettem, vagy a Xiaocai X9-et. Az előbbinél a "márkásabb" (az?) név a csábítóbb, az utóbbinál a vékonyabb méret, és a forma is jobban tetszik.
Kérem, hogy segítsetek a döntésben! Ha van még olyan készülék, ami belefér, akkor azt is megköszönném, ha megírnátok.
U.i.: nyilván a garancia rizikó-faktort vállalom, de azért az is számítana, ha olyan gyártó lenne, aki belátható időn belül (max. 1-2 hónap) foglalkozik az esetleges garanciális igényekkel.
-
Sajnos nem saját volt, de:
hétköznapi használatban baromi gyors, stabil, nekem minden programom futott rajta, amit két nap alatt felraktam rá. Állítólag némely játék nem jön ki olyan jól az intel procival, de erről nincs személyes tapasztalatom. Azt is hallottam már erről, hogy ez csak korábban volt probléma, de már orvosolták, csak ugye az emberek fejéből nehéz az előítéleteket eltávolítani, de ezt sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom (mivel nem érdekelnek a játékok, max a GBWG néhanapján).
-
berigazek
őstag
Uraim!
Mi az oka annak,hogy a Gmail-es fiókomban a ,,Spam" mappában látom,hogy érkezett 2 ,,spam" levelem,de nem tudom megnézni,megnyítani őket?
Más telefonoknál nem volt még ilyen esetem.A szinkronálás minden jellegű levélnêl be van kapcsolva,de a SpM mappa nem jelenik meg,hogy ott is állítsam be a szinkronizálást...valami ötlet? -
GIJoe
addikt
Van valakinek Atomos telefonja, milyen a hétköznapi használatban?
ZTE Geek V975 280$ (focalprice)
-
Indy1
tag
válasz
Csygusz #53890 üzenetére
A pandawillnel a G3T akcios nov 22ig. 168.99$
naluk van Paypal es lehet CN helyett SGvel kerni (plusz 3-5$)Pandawill tapasztalat
Megvettem naluk a W450ot
05-11 Rendeles
15-11 Received from customer
17-11 ElkuldveAliexpressz tapasztalat
Harom bor tok, semmi telefon, semmi akku
18-10 Rendeles
30-10 Received
5-11 elkuldve -
Zeki
nagyúr
válasz
Csygusz #53890 üzenetére
olyan eladótól vegyél az alin, akinek nagyon sok, nagyon jó értékelése van.
és még az sem garancia arra, hogy van is neki, vagy 1-2 héten belül potázza is. Utána meg még egy halom idő, mire megkapd.
onnan vegyél, ahol van raktáron, és gyorspostával kérheted. akkor még a hónapban megkapod. ha nem így teszel, lehet csak jövőre kapod meg. -
dime27
őstag
Hát nem tudom a röntgengépen h fog átcsúszni a Kínából rendelt telefon mert már az ajándékokat is átvilágitják ezen vido szerint:
-
Csygusz
tag
170$ alin, nem lehetek türelmes, mert a mai napon elviszik a lenovom, és telefon nélkül maradok (vagyis van egy ájfón 3gs, de az nudli
) Szóval mihamarabb cserélnem kell.
Ha nem éri meg a Hongmi, akkor lehet, hogy Jiayu G3T lesz, ma mindenképp el kell döntenem, hogy megrendeljem az új masinériátjanakbacsi: Rendben, köszönöm a választ. Akkor kb. ugyanúgy működik, mint az ebay+paypal. Simán fizethetek közvetlenül kártyával is? Mert a többi fizetési lehetőség annyira nem szimpatikus
-
janakbacsi
őstag
válasz
Csygusz #53882 üzenetére
nyugodtam vásárolhatsz aliexpressről. én már legalább tízszer vettem onnan. saját védelmi rendszere van. csak akkor kapja meg az eladó a pénzt, amikor te visszaigazoltad, hogy minden rendben van. de azt azért érdemes figyelni, hogy az eladónak milyen értékelései vannak és korábban már hányan vásároltak tőle.
-
gipsztigris
addikt
válasz
suttyoalien #53877 üzenetére
Ne aggódj! Ugyanez volt a Fiam LenovoA760-as telefonján is!
Töltsd le EZT!
system/etc könyvtárban cseréld ki a letöltött fájlt, majd indítsd újra a telefont! Root Explorer kell hozzá.
-
Csygusz
tag
Hello!
Valaki rendelt már valahonnan Xiaomi Hongmit (Red Rice)?
Nekem mindenképp arra fáj a fogam, csak azt nem tudom, hogy aliexpress-ről mennyire lehet bátran rendelni, és egyáltalán érdemes-e. Onnan még nem volt szerencsém vásárolni semmit, panda, minideal, tinydeal, etotalk stb, onnan már vásároltam, de aliról még nem. Megbízhatók az ottani eladók? Ez az oldal is úgy működik majdnem, mint az ebay+paypal? Értem ez alatt azt, hogy átverés áldozata nem lehetek, szóval a pénzemmel nem léphetnek meg ugye?
Előre is köszönök minden választ.Red Rice helyett mennyire lehet még jó döntés a Cubot One vagy a Jiayu G3T?
-
Zeki
nagyúr
Jó hogy lehet kapni.
Meizu MX3 -
krics
tag
válasz
hali, nekem a gyari rommal, telenoros kartyaval ugyanez volt a szitu, hiaba adtam be neki az uj apn-t, az istennek se mentette el. Ezert aztan lecsereltem a gyari romot, most miui van rajta, igaz, nem magyar de legalabb mukodik.
-
ekrisztian
őstag
válasz
A beállítás lekéréséhez küldd el SMS–ben a BEA szót a +36 20 900 0749-es számra. Az SMS díjmentes. A szolgáltatás automatikusan érzékeli a készüléked típusát, (amelyről az SMS-t küldted), majd elküldi a helyes beállításokat.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
tudnak küldeni a helyes beállításokkal egy üzenetet, hívd fel az üfit, az gondolom 0-24-ben elérhető
-
suttyoalien
újonc
válasz
tolvaj! #53875 üzenetére
Hát már kezdek egyre inkább mérges lenni. Az APN-eknél nem tudok hozzáadni semmit, hiába nyomok a mentésre. Most véletlenül kitöröltem az összeset, és azt sem engedi, hogy beállítsak valami másikat. Szerintetek ha beviszem egy Telenor üzletbe, hogy állítsák be elküldenek?
-
tolvaj!
őstag
válasz
sodokan #53861 üzenetére
Ne a 900 at ellenőriztesd vele...attól hogy neked jó volt-és mindenki másnak is a Telenor és a T-mobil- a vodafone alapból vitamax ra van állítva ezekben a telefonokban. Eddig mindenkinek át kellett állítania aki előfizetéses...
Sálááá
Az e72 is okos telefon
symbian os van rajta
-
evilskati
aktív tag
válasz
Sálááá #53867 üzenetére
Motorola Moto G esetleg? Szerintem megfelel a paramétereknek.
Létezik belőle kétkártyás verzió, nemtudom, hogy az expansysnál lehet-e kapni.
-
west76
aktív tag
válasz
suttyoalien #53869 üzenetére
Google a barátod, nem tudom fejből a telenor beállításait. A telefonban a beállításoknál a mobilhálózatok azon belül pedig a hozzáférési pontok nevei menüpontban tudod ellenőrizni, vagy újat megadni
-
dethroner
veterán
válasz
CoolBoy323 #53865 üzenetére
Lehet, de én csak azt mondtam hogy gyönyörű.
Huawei is qva drága.
Amúgy hol találtál árat? Mibe fáj? -
Sálááá
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #53853 üzenetére
Ennél olcsóbban nem találtam...
Ilyen kaliberű duós telót esetleg tudsz ajánlani? Tapasztalatok is érdekelnének. Le akarom cserélni a régi telefonom (N e72) egy okostelefonra, androidos legyen, gyors, minőségi, jó felbontással, duo sim-mel, magyar menüvel. -
dethroner
veterán
válasz
CoolBoy323 #53856 üzenetére
Megvan az igazi
Ime
Egyszerűen gyönyörű -
sodokan
tag
válasz
suttyoalien #53858 üzenetére
nekem automatikusan felismert t-s és telenoros kártyát, szóval az apn nem lehet a ludas
ellenőrizd hogy milyen frekvencián tudsz 3g-t fogni (mármint a telefonod, én úgy látom hogy 900 és 2100Mhz) és hogy a voda milyen frekvencián szórja a 3g-t -
sodokan
tag
srácok, megjött a telefon (lenovo a850)
szép lassan belakom, de van probléma
1,a beállítások menü sokszor leáll, illetve van egy-egy menüpont amire ha rámegyek leáll, factory reset nem számít
2,hogy tudom a régi telefonról áttenni a névjegyeket legegyszerűbben
3,3g vs 2g, ugye 2 slot van amelyiket a gsm-esbe teszem (kártyát) az csak 2g-t tud, lehet vele netezni, használja a jó öreg EDGE funkciót (még jó hogy nem a wapot) a kérdés az hogy a békebeli árakon ki fog számlázni nemtudom mennyit a szolgáltató ezért, vagy ez olyan mintha a 100 megás mobilnetem használnám?
4,rootolva jött a telefon, melyik appot ajánljátok a gyári appok törléséhez? A root uninstallerrel 3-at lehet ingyen törölni
5,van valami linketek ahol recovery/backup/flash témában szájbarágósan le van írva minden? (külföldi is lehet)
6,nyelvek, a magyar nyelvvel a fele angol a telefonnak, angol nyelven pedig van néhol pár pici kínai írásjel, magyarítást mindenki magának csinálja, vagy van esetleg olyan opció, hogy felteszek egy .apk szerűt a telefonra és hipp-hopp egynyelvű lesz? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
suttyoalien #53858 üzenetére
APN beállítások jók?
-
suttyoalien
újonc
Sziasztok. Én is ma kaptam meg az a760-asomat. Az a gondom, hogy a smarttarifás internetem nem működik, ha bekapcsolom a data-t. Valakinek volt hasonló gondja, esetleg tudtok rá megoldást?
-
KurtCobain
őstag
válasz
3 kődarab #53854 üzenetére
Jiayu G3T lesz a te barátod.
A többi itt off, Külföldi rendelések topic-ban érdeklődj. Mielőtt még leszidnak.
-
dethroner
veterán
válasz
CoolBoy323 #53848 üzenetére
Köszi, de ahogy nézem a HTM A6 paraméterei köszönő viszonyba sincsenek a Huawei P6-al
Valami más, esetleg? -
3 kődarab
újonc
Sziasztok.
Elég új vagyok még itt.
Egy MTK6589T-s szimpla HD telefont szeretnék rendelni úgy kb. 200$-ig, játékra kell leginkább, úgyhogy egy rendes akksi is feltétel. A rendelés utáni dolgokról is kérdeznék: Mennyi idő? mennyibe kerül összesen? Fennakadhat a vámon? melyik bolt a legmegbízhatóbb?
Ha bárki is válaszolna, nagyon köszönöm neki.
-
Sálááá
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #53850 üzenetére
65-70 között láttam idáig.
-
Sálááá
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #53848 üzenetére
Nem tudom miért került off-ba, új vagyok én itt.
Még nem tudom hol vegyem. Nagyon jónak tűnik az adatok alapján és az ára is barátságos. -
dethroner
veterán
Esetleg a Huawei Ascend P6 nincs valami olcsóbb kínai replika változatban?
-
Sálááá
csendes tag
Alcatel one touch 8008d scribe dualról mi a véleményetek?
-
tolvaj!
őstag
hát a GB 256 rammal egy általános és elfogadott dolog volt. de 512 őn már büntetett a rendszer annyira jó volt. a samu ace 2 768 rammal és 2,3 al jött ki, azzal nem is volt baj, azt leszámítva, hogy nem tudta rendesen kihasználni a processzor potenciálját, mert egymagos rendszerekre lett írva az os. értsd jól, ha a lenovo nm optimalizálta és nem rakott a kernelbe frankó párhuzamosításokat, lesz egy nagyon átlagos belépő telefonod ami a két mag ellenére is akad egy kicsit.
-
GIJoe
addikt
Van ez a remek, Lenovo A369
256 MB rammal működik ez normálisan? -
szaboger
tag
Sziasztok max 4 colig ( ha kisebb anál jobb) milyen 1 g ramos telót tudtok ajánlani, fóbb szempontok aránylag jó legalább 5 Mp kamera használható (zseblámpának) vakuval és autofocussal, nem muszály HD felbontás de jó ha van gorilla glass, keret olyan 100-120 USD
-
mdav88
aktív tag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Bembee12 #53832 üzenetére
G3T
Noshát a MiniDeal tudja magyarul küldeni. (Nem biztos hogy annyira full magyar mint egy JBart-os egyedi,
de nem is tudom mennyire)A kamera drivereket nézve...ahhoz vannak már optimalizáltabb romok pl. gyári update után a jiayu.es -ről a szeptember 7-i rom,
vagy a Miui mostani (november16-i) romja is említi highlights-ban hogy Camera codecs improvement... -
vaki
aktív tag
Ma Happy Hourban volt Cubot GT99. Én még reggel próbálkoztam, amikor 130-ról indult, de mire beraktam a kosárba, meg kiválasztottam a szállítást, addigra fentebb mint 10 dolcsival, így inkább Haier W910 lett helyette 130-ért.
-
sodokan
tag
Ha érdekel valakit, [pár kép] a lenovo a850-ről
kibontás utáni első tapasztalatok:
-van rajta kijelző végő fólia, 10mp után már karcos szóval fölös
-factory reset után szerencsére nem kínai írásjeleket látsz (mint a tabletemnél, majd befostam) hanem frankó
-NAGY (ahogy a google drive-os mappában is látszik)
-a felbontásával nincs gond, úgy hogy eddig 1920x1200 pixelt néztem 8.9"-on (a bejelentkező képnél a lenovo pixelessége a kép miatt van szerintem
-anyagminőség árával arányos, nem egy htc
-szerintem az usb csatlakozónál repedni fog a hátlap
-nem nyekereg, a gombok nem lötyögnek (úgy mint a tabletemnél..), szóval szerelési minőség korrekt -
spileraaa
senior tag
vagy tul keves az adat hogy segiteni tudjatok ?
( nekem csak arat mondod menyit szana ra vagyis 100 dollar korul es dual simes mivel net kartyat is hasznalna sim kartya mellet )
-
Bembee12
aktív tag
Na megjött a Jiayu G3T-m
1-én rendeltem minideal sg Post,
de mégsem akadt meg a vámon, ma hozta postásGyors összefoglaló:
mérete jó bár én inkább nagyobb felé hajlok.
Kijelző gyönyörű
kamera elmegy bár még nem nagyon próbáltam.
Akksi 1 óra nyomkodás alatt 3 százalékot merült.
Kézbe tartva jó fogása van.Amit furcsálltam, hogy van raja gyárilag magyar nyelv, elvben nem kéne rajta lennie
-
janaman01
addikt
Alátámasztom én is , hogy nagyon nagyon nagy mák kell mostasnág ahhoz, hogy átcsusszanjon a vámon....az enyém is még plusz 3 -al együtt jött, és az enyém átcsusszant a másik három meg még a vámon dekkol
egy eladótól és az a röhej, hogy az a 3 vissza is ment, az akku mizéria miatt , mindegyik CN es csomi volt, és újraküldte SG vel....szóval nagy mák kell hogy akár egy is megussza... , nekem szerencsém volt...
-
berigazek
őstag
Antelife...36,-USD -vel kevesebb a THL W8 S,de csak kuponnal...
-
adambox
tag
Hát ez a banggood... -.-"
Pénteken vettem egy tabletet és hozzá pár tartozékot. Szombat hajnalban már fel is adták a tartozékokat, erre ma reggel közlik e-mailben hogy sajnos kifogyott a készlet, de ha akarok válasszak mást :/ így most várhatom amíg visszautalnak, hogy meg tudjam rendelni másik webshopbol. Inkább maradtam volna a tmallboxnal -
Tomi0703
addikt
Udv.
Adott egy 30-35 k-s keret. Ebbol kellene kihozni valami telefont. Kinabol rendeles nem jatszik, max valakin keresztul. Foleg netre, zenere lenne hasznalva. Lenne rajta egy kis jatek is.
Szoval, nem tudom, hogy ennyibol mi jonne ki. Uj lenne a legjobb, es az megjobb lenne ha itthon beszerezheto volna. Kulfoldrol rendeles csakis vkin keresztul jatszik.
Irjatok legyszi ujat es hasznaltat is. -
CoolBoy323
nagyúr
-
juve600
nagyúr
üdv
ALCATEL POP C3 OT4033
egy ilyen telom van és az lenne a gondom hogyha az autóban akarom tölteni,van egy szivargyujtó elosztóm amin van usb csati,arra rádugom és azt irja ki a teló hogy túl magas a töltési feszültség és csatlakoztassam le a telefont
ilyenkor mi van,vagy miut lehet ezzel kezdeni ??
thx -
ÁrPi2
senior tag
válasz
berigazek #53781 üzenetére
Kibogoztam a példádból:
Tehát pl. az olaszországi zopo shopból vásárolva nem egyenletesen X ojró a DHL-szállítás díja ide, hanem olyan jellegzetességet mutat mintha inkább áruérték függvényében lineárisan növekedne. Mintha rejtettten a vám foglalódna bele az összegbe.(Mondjuk 100 ojrós telóra 10 , 150-esre 15 , 200-asra 20 ojró a DHL-szállítási díj ésígytovább..)
S írod azt is hogy két bármilyen teló (csomagolással brutto) tömeggkülönbsége nemigazán indokol ekkora szállításidíj-differenciát.
Amennyit írtam erről annyi karakterszámnál tartok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen NAS-t vegyek?
- Akciókamerák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ezek lehetnek a Realme 14 Pro és 14 Pro+ európai árai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged