- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
Segnior_Barthez #51797 üzenetére
mobileuncle tools
tudja -
forgonati
őstag
válasz
kalapacsolok #51796 üzenetére
Az első az oké, de ebből a csipeszesből hogy veszed ki a telefont, ha pl. az egyik kezed foglalt? Tudom, csúnya dolog, és ejnye-bejnye, de én azért itt-ott szoktam telefonálni ha vezetek. Persze nem a belvárosi csúcsban. De ha épp megyek valamerre és hívás jön a telefonomra, és mondjuk lehúzódni épp nincs lehetőségem, akkor engedjem el a kormányt mindkét kezemmel? Vagy hogy működik? Csak mert ezt a csipeszes cuccot már én is nézegettem a DX-en, 5-8$ körül vannak.
pl. egy ilyen
Segnior_Barthez:
GravityBox-ot telepíts, abban van ilyen lehetőség, bepipálod és máris 2x annyi lépésben állítod a hangerőt, mint eredetileg.
-
Segnior_Barthez
senior tag
üdv urak. számomra mindig gondot jelent, hogy nem lehet árnyaltabban állítani a hangerőt az androidos telefonokon mint a a skálán jelzett 7 pont. kipróbáltam sok hangerő kezelőt de nem jutottam eredményre. tudtok olyan applikációt ahol finomítani lehet a hang erősségen? legyen az hangerő a telefon csengésre, rádió, egyebek. kösz
-
kalapacsolok
senior tag
Üdv! Autós tartó tapasztalatok:
többfélét próbáltam már, legutóbb ezt a kettőt: http://www.tok-shop.hu/termek/autos-tarto-univerzalis-4.5-12.5-cm-keszulekekhez-tapadokorongos-c39h25-u6
és űű
https://lh5.googleusercontent.com/-eWpkWS-W53g/T3dYdLatKYI/AAAAAAAAAaA/bdU3hiKbL9s/s370/exomount.jpgAzt kell mondjam, hogy a legjobb ez a nagy csipeszes utángyártott, a végeken piros belső gumírozással... Stabil, kicsi, egyszerű, strapabíró és a legegyszerűbb használni! Az összes többi, amit próbáltam, nem volt ennyire jó.
-
Gyuc
aktív tag
-
firemanus82
senior tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni, hogy milyen androidos dual telefont ajanlanatok. Samsung galaxy core duo-t nezegettem.
-
Tegla80
addikt
-
ted_mosby
senior tag
50-70k között mit ajánlanátok? Kamera nagyon fontos, köszi
-
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
Geekbuying helloween akció. -
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #51773 üzenetére
Van benne elöl kamera?
-
Máté94
addikt
-
Gyuc
aktív tag
Lenovo P780-hoz 5$ cupon ZKESDNOW ha valakit érdekel.
-
GIJoe
addikt
Lenovo A760 100$ nem rossz...
-
No, első benyomások a Haier W718(J)-ről (azaz az utód modellről):
- összeszerelés: viszonylag korrekt, bár néhány illesztés lehetne finomabban tűrésezett is,
- sebesség: az egyik készüléken apróbb akadások voltak váltásoknál, a másiknál eddig nem tapasztaltam ilyet (Antutu egyébként 11 ezer felett SD nélkül),
- magyar nyelv és root alapból nincs,
- a képernyő teljesen vállalható.Érdekesség: mindkét telefonon leragasztva érkezett akkumulátor, de a telefonba behelyezve.
-
Outlander
addikt
Kíváncsi vagyok, milyen lehet.... W450 Smartphone / 113 $
-
cspisti
tag
válasz
tolvaj! #51753 üzenetére
Ja bocs közben rájöttem!
A telefonálás közbeni hangot most nemtudom kiprószálni ezért próbáltam a rádióval.
Felhúztam mindent de ígyse a leg hangosabb sajna.
Most csendes szobába vagyok maxon hangerön tudom halgatni a rádiót a gyári fülessel!
Az elözö samu füles meg nemmegy a teló, ez normális amúgy? -
GIJoe
addikt
válasz
Carline #51750 üzenetére
ZOPO ZP820 is támad a chippel...
-
kano
nagyúr
-
tolvaj!
őstag
-
cspisti
tag
Valaki letudná irni hogy az MTK Engineering progiba mi és menyire kell állítani hogy kicsit hangosabb legyen a headset hangja és mic-je ?!
Vagy mivel lehet hangosítani a hangszórokon még?
Thx -
Anulu79
addikt
Meg lett a "kicsike" (Lenovo A850) annyi olvasgatás és kérdezősködés után. Köszi a segítséget az illetékeseknek.
-
csabili74
aktív tag
Hali, valaki nem tud Verne/Vowney v5 höz kupon kódot?
-
RBJ
addikt
Alig várom, hogy megérkezzenek a kollégák haier w718 sai.
Pedig nem rendeltem mégis jobban izgulok mint ők. -
GIJoe
addikt
Ez már a MTK6582, új olcsósított 4 magos MTK lenne?
-
janaman01
addikt
válasz
losi73 #51713 üzenetére
én itt néznék körül...igazából én is használok egy scriptet ( galaxy ace i) amelyik a memóriakártyát használja , nyilván elötte csinálni kell egy ext2-3 as particiót a kártyára ( nálam 1 giga) , aztán ha rootolva van a teló akkor mehet a script cwm ből ( mount / systemmel...) és már meg is van a tárhelyed... tudni kel viszont, hogy azért egy C10 es kártya nem árt neki mert akkor csak laggolni fog az egész....mielött bármibe is belekezdesz..egy backup-ot csinálj a rendszeredről...mert mire én is kitapasztaltam, addig egy párszor elküldtem a telt
-
losi73
senior tag
üdv nem 2 simes kinai telo az igaz de ez a topik pörög a legjobban és itt van a legtöbb szaki azért is itt kérdem,lenne egy motorola atrix hd telom aminél nem tudom sehogy megoldani hogy a memoria kártyát is lehesen adat tárolásra használni föleg játékoknál lenne fontos,de semilyen app maneger vagy appsd2 programal se tudok át helyezni semmit mert mind ezt irja:::a készülék nem rendelkezik valodi elsödleges külső tárolóval vagy az elsödleges külső tároló csak emulálva van.
ilyenkor mi a tehendö? -
devast
addikt
válasz
Thrawn #51701 üzenetére
A kernelbe nincs beleégetve az órajel, hanem kiolvassa a cpu-ból a típusát, és aszerint állítja be az órajelet. Láttam már kernel forráskód részletet, technikailag meg lehetne oldani, hogy a sima 6589-et is T-nek lássa. Feltételezem, hogy a GPU órajel is hasonlóképp működik. Csak ahhoz gondolom teljes forráskód kell, minden szirszarral együtt, ehhez azért annyira nem értek
ps: Kiszivárgott mt6582/6588/6592 full specifikáció. Csak én látom úgy, hogy a 6592 tök fölösleges a 6588 mellett ? 6588 viszont jó lesz.
-
kano
nagyúr
Megjött már valakinek a Haier 718W??
-
v-man
őstag
Lehetséges az, hogy a kínai telóm (Star Q9000) jack dugó csatlakozója hosszabb, mint az általános standard?
Ma jött két fülhallgató (kínai telóhoz kínai klón füles) és mindkettő ha teljesen benyomom, torzan szól, picit visszább véve tökéletes lenne a hang, de így meg a legkisebb mozgásra is elmozdul, azaz használhatatlan.
Egy Samsung készüléken kipróbálva mindkettő pontosan illeszkedik és még a mikrofon+távgomb is működik, ami nálam félig kihúzva se :S
Valaki tapasztalt már ilyet akár más típusú kínai telefonnál is, és van-e hozzá esetleg valami adapter vagy esélytelen ezt megoldani? -
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
A minideal-nél másnak sem jön fel a chat ablak, hogy ki elérhető ki nem? Szeretnék velük beszélni de így nem tudok.....
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Metal topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia Akku 100%
- Apple iPhone 13 128/256GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest