- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
válasz
Groovebaby #37798 üzenetére
nem éri meg 180$ , akkor már inkább Lenovo A830 azonos áron
-
GIJoe
addikt
válasz
Crytek #37795 üzenetére
Fentebb említették THL W100, Lenovo A820,A830
vagy ha bátor vagy Cubot GT99 -
Krinyo
senior tag
Néha olyan érzésem van amikor ezt a témát olvasgatom, hogy egyesek irrális elvárásokkal lépnek fel ezekkel az olcsó kínai mobilokkal kapcsolatban. 2 év gari, meg iPhone 5 szint, de 100 dollárért? Ezek az emberek hol élnek?
Amikor megrendeltem a Q9000-et, tudtam, hogy azokon a videókon túl, amit a Youtube-on találtam róla, zsákbamacskát veszek. Ha szerencsém van nem lesz nagy szoftveres baj vele, szar lesz a kamerája és lehet, hogy ropogni fog a háza. Lehet, hogy a kijelzője sem lesz túl jó, meg az akkuján is csak a matrica 2500. Elfogadtam ezeket, mert 160 dollárért fele ilyen telefont sem tudok venni, ha 2 év garit akarok, meg iPhone 5 szintet.
Nem értem...
-
Crytek
nagyúr
Szerintetek melyik a jelenlegi legjobb 4 magos 4-max 4.5"os telefon ár/érték arányban?
-
andatti
senior tag
válasz
KurtCobain #37789 üzenetére
hűű-húú, nagyon reggel van még... bocsi... (pedig tudok számolni, csak siettem...)
-
lakisoft
veterán
Sziasztok,
Lenovo A800-at szeretnék venni. Az lenne a kérdésem hogy magyarítani lehet ezeket? A termékleírásban csak angol és kínai nyelven tud.
Előre is köszi a segítséget.
üdv, lakisoft -
GIJoe
addikt
válasz
CoolBoy323 #37784 üzenetére
hát, szerintem a A820.830 is inkább mint a G3S
mindenkinek megvan a maga fétise, pl azt sem értem hogy az összes tesztben leszerepelnek az Opel kocsik, mind fogyasztás tartósság, mind ár/érték, alkatrész ár-utánpótlás
mégis csak veszi valaki őket, ha az vezeti a honi top listát... -
andatti
senior tag
-
andatti
senior tag
válasz
instantwater #37774 üzenetére
Az 1800 tényleg karcsú... gondolom azért adnának 2 db-ot... úgy már 3200,aminek illene 3-4 napot bírnia... Nem? Gondolom neten nem érdemes kompatibilis erősebbet keresni, mert egyrészt nincs, másrészt az erősebb akku tönkre vághatja a hardvert benne... nem? Nekem az is fontos volna, hogy napfénynél is lehessen látni a képernyőt, ne legyen hóka... (ezért is lutri neten vásárolni, többek között...) Találtam még "hibáját", az ebook nem kezeli a pdf-et, amiben a legtöbb újság van...
no, majd másképp... ez a fotó igen rossz lett... -
realist
őstag
Tudtok Európában is kapható Dual Active tudással felvértezett készüléket ajánlani, a HTC Desire 600-on kívül?
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323 #37766 üzenetére
Én két három hónap alatt 3 hibával találkoztam a Lenovok kapcsán. Minden a flash miatt volt. Szerintem kissé elfogult vagy kolléga.
Ha olyan ramaty minőség lenne a Lenovo, nem hiszem, hogy a hazai belpiacos eladást ő vezetné.
-
GIJoe
addikt
válasz
CoolBoy323 #37766 üzenetére
" G3 mar bizonyitott, igy nem lutri, mint a Levonok!2"
Ez erős volt, de legalább jól indult a napom...
-
vottesz
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki mi a különbség a IPS-LCD és LTPS kijelző között?
-
-
andatti
senior tag
Érdeklődnék, hogy mit tudtok ajánlani max. 200 $ -ig bezárólag, de inkább 180...
Nézegettem már és több jelölt is akadt, hosszútávra tervezek, voip, ebook, hobby fotózás, néha videó, játék nem!, gps használat, 1-2 filmnézés, elsősorban avi. wifi, netezés alap, némi zenehallgatás, ne torzítson, kihangosítót nem igazán tervezem használni, de néha lehet... az ebook miatt fontos, hogy napfényben is jól lehessen olvasni, bár kis pénzért nem várok csodát... E miatt szintén nagy kijelző, 5 colos simán elfér a nagy kezemben... a sensor-os felsorolást, ill. hiányát még nem értem igazán, van ilyen is, olyan is...
Lenovo A820
ZTE V967S
Newmann K1
THL W200
De, ha tudtok jobbat...
Hardveresen talán az utóbbi a legjobban felszerelt még éppen 200 alatt, némelyikhez meg adnak 2 aksit, wifi-ben jó lenne N-es szabványt tudó, de az ritka... csináltam excel táblát is az asztali gépen a sok jelöltről, majd belinkelem később... Jó lenne személyes tapasztalat, mert (nekem) ezek nagyon noname-ek.
Szóval tanácsot kérnék...
amúgy ideálisan max. 20-25 rugóért volna jó, de azok akkor gyöngébbek lennének, 2 mag, 512 memória... stb. -
Azt támasztod alá, amit mondtam, hogy adott célcsoportnak ideális hardver, max nem ismersz ilyen célcsoportot (körülöttem vannak bőven - talán mert idősebb vagyok az átlagnál)
De ezen nem fogunk összeveszni. 124USD, amiből lejön 8% a CSAFF8 kuponnal (ami mindenre érvényes még mindig az oldalukon), azaz 114UD-ért kapsz egy ilyen készüléket az előbb leírt előnyökkel. Sokan jönnek úgy, hogy max 25k-ig keresnek egy készüléket. Nekik per pill ez egy jó alternatíva.
Hidd el ,sokan kérdeznek meg engem, hogy ennyi pénzért mit kaphatnának, nekik most bővült a lehetőségek köre. A Thl w100, Lenovo A820-ast már a max 35k-s körben lehet ajánlani, ami egy más lélektani határ. Ha azt mondom egy illetőnek, hogy kaphat egy Jiayu G2-t 23k-ért vagy ezt 25-26k közelében, akkor inkább a ZTE-t választja, mert arról már hallott, ismeri, megbízik benne.
Ez egy kompromisszumokkal teli készülék, ez így van, nem is vitatom. A "való világban" (úgy értem, nem itt, a fórumon) viszont bőven helye van.
-
Ájvé
veterán
válasz
fateless #37770 üzenetére
25$-al azaz durván 6000 Ft-al drágábban megkapja ami írtam. Szerintem megéri. Ha úgy nézzük ez egy turbózott 2 magos, azok meg 100$ körül vannak vagyis jóval olcsóbbak. A5 40nm-en készült, szóval eszik az rendesen ha kap enni. Az használja ki a GPU erejét aki játszik, ez tény.
Fogyasztásról annyit hogy nem a proci a GPU belső hardver fogja a legtöbbet enni, vagyis csak akkor ha kijelző ki van kapcsolva. Ha a kijelző működik akkor máris kezdi szépen szívni az akkut, 4,5"-on kell is az energia felbontás meg teljesen mindegy hiszen maga a panel fogyaszt. Egyébként azt se tudjuk milyen kijelző van benne, újabb fekete pont. Egy MT6589 még szerintem FHD-t is simán elviszi röccenés nélkül, de még ez a Qualcom is, amíg nem terheled le a hardvert hogy ténylegesen dolgoznia kelljen azon a kijelzőn addig nem hiszem hogy nagyon sokat kellene dolgozni egy ilyen 4 magos gépnek egy ilyen GPU-val (mert azért Adreno 203 se fika), nyilván többet, de megint csak visszatérünk a kijelzőhöz ami ha működik és nincs terhelve a vas a legnagyobb fogyasztót jelenti.
Szerintem pont a határon mozog, 2 és 4 magosok közt, mind tudásban mind árban. Véleményem szerint nem éri meg, mivel pont a felezőpontban van akkor már érdemes egy normális 4 magost venni. Egyébként összességében alig nyújt többet mint egy 2 magos, annyival nem jobb hogy legyen értelme a 4 magnak akkor meg minek? 512MB ram főleg levágja az alsó részbe a 2 magosok közé, ha 1GB ram lenne benne nem szóltam volna egy szót se. -
Amennyiben a négy magosokhoz hasonlítod, akkor igazad van. De ha mondjuk egy Jiayu G2-vel veted össze, akkor már más a kép. Érdemes a helyi értékén kezelni ezt a telefont. Nem mindenki olyan, mint mi, hogy a számadatokra gerjed.
Ez a telefon olyan ár/érték arányú, mint pl a Lenovo A820.
Lehet mondani, hogy ennek kicsi az akkuja, de mellette egy baromi takarékos A5-ös proci van. Lehet mondani, hogy semmire sem jó az Adreno 203-as, de az olyan ember, mint pl én, semmire nem használja ki az 544-es erejét (mégis ilyen telefont használok, mert a számok bűvöletében élek).Viszont olcsó, ismert név, a telefon szélessége csak 65mm (a méltán népszerű Thl w100 olyan széles, mint egy 5"-es iOcean X7, pedig annak majdnem 25%-kal nagyobb a kijelzőfelülete), a kis fogyasztás mellé a kis kijelzőfelbontás miatt nincs akkora számítási igény, mint egy HD telefon esetében (aminél ennek a pixelszámának a 225%-ával kell megbirkózni), így az akku sem olyan harmatos, mint ahogy a számadatok mutatnák, ráadásul a ZTE nem kezd el kamu adatokat ráírni, mint egyesek. A GPS is többségében stabilabb, gyorsabb egy Qualcomm prociban játszadozás, állítgatás nélkül.
Nem azt mondom, hogy ez a telefon ugyanolyan jó, mint egy w100, A820, hanem azt, hogy bőven megvan a maga helye a palettán, ha nem csak a saját fejünkkel gondolkodunk, hanem egy mezei felhasználó igényeivel is.
(Mondom mindezt úgy, hogy per pill két olyan telefon is van nálam, amiben 2GB RAM van, de a másik négyben is 1GB RAM tanyázik)MOD
Este van, gyűlnek az elgépelések. Remélem, most már nem maradt benne... -
Ájvé
veterán
-
alexw801
senior tag
A teszt fotós része nem tudom, figyelembe veszi-e, hogy a jpg-be elmentendő kép jellemzőit be lehet állítani. A PS, Lightroom idézgetés felesleges, mert azokban csak RAW képet érdemes feldolgozni, ami a V987 stock camera app-ban szerintem nincs. Van más camera app-okban, de azok meg akadnak a V987-en.
Szerintem be lehet állítani akármilyen jpg elmentést, akár olyant is, ami hasonlít más telefonok képeire, ha ez a cél.
jpg képet nem lehet veszteség, minőség romlás nélkül piszkálni, még elfordítani sem. -
chab7
addikt
válasz
CoolBoy323 #37762 üzenetére
Szemeztem én is nagyon a dzsajükkel, de valahogy nem fogott meg. Specifikációban jó nagyon, de majd kiváncsi leszek időtállóságban mi lesz pár hónap múlva.
Tudom, hogy gyorsan fejlődik minden, de én akkor is olyat akarok váltani ami kb 2 évet megint csak kihúz - és nem csak hardverileg (hogy x vagy y magos proci + 1,2,x giga ram mennyit jelent majd), hanem tartósságban, minőségben is. És hát a Lenovotól a thinkpad sorozat már meggyőzőtt laptopban (oké-oké, még ibm örökség, de a már sajátjaik közt is vannak jó modellek) így azt gondolnám, hogy egyik professional kategóriás P sorozatos okostelójuk sem lehet rossz.
(Na meg ha valami olyat vennék amit mire bejönnek hozzánk év végén még viszonylag jó áron el tudnék passzolni, lecserélvén egy akkori új modellre kis belepótlással az sem lenne utolsó szempont - megtörvén a 2 éves főként bukszaméret miatti időlimitet. Bár ha nagyon bejönne és semmi olyan új dolog nem történne android fronton ami miatt addigra cserélni kellene akkor lehet nem is válnék meg tőle)
-
chab7
addikt
válasz
CoolBoy323 #37752 üzenetére
Amennyit én a Defy-t is a vízbe mártogattam... (egyszer
)
De amúgy gondolkodós az S750 is, csak ott a sovány akku riaszt el. Többször kellett volna a Defy esetén is hogy bírja jobban akkuidővel, mint vízállósággal.
És ha valóban karcálló a P780 kijelzője, akkor már nem igen lesz dilemmám a választásban. Sajna a Lenovo levette a gorilla jelzést a specifikációból, pedig eleinte ki volt írva. (antelife-on még kint maradt). Így most teszt leírásokra várok megerősítendő, hogy bírja vagy sem a kijelző a strapát.(#37755) Aggregátor: Nekem is a 250 alá esés lenne az ideális. Az S750 már lement alá, így igen csak esélyes lett az is, egyedül a qHD és a 2000-es akku ami nem tetszik benne.
(#37753) hun_gery: Naaaaa, itt meg itt van (viszont az indiai régiós oldalon meg nincs kint a gorilla).
5.0英寸HD高清炫屏,采用康宁2代玻璃面板Viszont itt meg nem írja a 900-as 3G-t, amit máshol igen.
kínai régió: WCDMA 2100Mhz、GSM 900/1800/1900Mhz
indiai régió: GSM 900/1800/1900 MHz, UMTS 900/2100 MHz(#37758) albinolynx:
Lenovo P770Ja, ha a 100$ a limit akkor nem. -
KurtCobain
őstag
válasz
kiralyroli #37759 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy fehérben 106$! A fekete +20$.
A660-as meg elvileg van készleten, és 115$. -
kiralyroli
tag
válasz
Vivii18 #37757 üzenetére
Nekem Lenovo A800 van. A660-at akartam rendelni, meg is rendeltem de már nem volt készleten így módosítva lett a rendelés. Nem bántam meg végül hogy ezt rendeltem mert nem rossz készülék. A Gps nem valami jó de szerintem csak én szívtam meg vele nem hiszem hogy típushiba lenne. 106$ körül van most az ára Minidealen.
-
albinolynx
senior tag
Megint nyekeregnék egy keveset, mert képtelen vagyok döntést hozni. Elkeserít a jiayu G2 sz.r gps-e, a lenovo A800 és A660 fényképező képessége és led vaku hiánya. Tetézi, hogy az A800 már nagy lenne, A660-ból meg leginkább narancs színűt találok.
Még mindig 100$ áron, MTK6577, led villanó, jó gps, cwm és normális fényképet készítő készüléket vadászok.
Nem igaz, hogy nem találni, csak szinte vállalhatatlan kompromisszumokkal?! -
hun_gery
aktív tag
Nem a lenovo, hanem a webshop a hülye.
A p780 143*73*10mm -
lercom
csendes tag
Hát kár, hogy valószínű nem tuja a glonasst. Ezekbe a mtk gps-ekbe nem bízom. Apámnak vettem egy G2-est. Használhatatlan a gps-e. Nem is értem miért kell frissítgetni az epo-t? ( jó értem, hogy gyorsan találjon holdakat stb) De az én Sony X8-as telóm kb 1 perc alatt talált holdat angliába ami új hely volt számára a G2 meg keresgélt 4 napig még ott voltunk és semmi. Pár évvel öregebb teló nem lehet frissítgetni az epo-t de nem is kell ezzel szenvedni...
Szerintem fontos az okostelefonon a GPS (meg a fényképező ez sem erősségük a kínaiaknak).
Ezért tetszett ez a Cubot hátha mükődőképes a gps-e és a sony kamera szép képet csinál, bár ez se garancia.
Na mindegy akkor még várok. -
Vivii18
csendes tag
http://www.antelife.com/one-m7-mtk6577-qual-core-smartphone-with-4-7-inch-android-4-1-1g-4g-duad-camera-ips-screen-white.html Hozzáértők! ilyen van?! 1 giga ram, 2 mag 85 dolcsiért? Be merjem vállalni?
-
7Sony7
addikt
válasz
gipsztigris #37736 üzenetére
Olyan, mint a GG re a fólia Kell-Nem kell
-
GIJoe
addikt
na, ha valaki olcsó dual sim est keres, és kikísérleteztetős typ, akkor:
Android 4.0.3 operating system
SC6820 single-core 1.0GHz CPU
4.0" multi-point capacitive OLED touch screen ? (ez igaz lehet 2lem)
320x480 screen resolution
Supports Bluetooth, Wi-Fi and GPS
High mega pixel dual cameras (Front: 1.3 mega pixel, Rear: 2.0 mega pixel)
Languages English, Arabic, Czech, Croatian, Danish, Dutch, Finnish, French, German, Hausa, Hebrew, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Latvian, Magyar, Malay, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Slovak, Slovenian, Lithuanian, Spanish, Swedish, Tanzanian, Thai, Turkish, Udi,
Bluetooth v2.0
Wi-Fi 802.11b, 802.11g
GPS Supported Yes (without map)
FM Radio Supported Yes
G-Sensor Yes
Built-in Memory RAM: 256MB, ROM: 2GB
Card Slot TF card
Card Included 16GB
Battery 2 x 2200 mAH battery
Charger 110-240v (Euro plug)
Product Details (without package and accessories)
Dimensions 12.4 x 6.2 x 0.9 cm
Weight 102 g -
forgonati
őstag
válasz
lercom #37726 üzenetére
Szerintem nem tudja a GLONASS-t. A V987-ről is irták, mondták, stb. Mégsem volt még egy kézzelfogható bizonyíték arra hogy tudja. Ez a 6628 szerintem nem GLONASS-képes. Az én Garmin navim sem lát GLONASS holdakat, mégis pontosan navigál, elég neki az az 5-6 GPS műhold. Nagyobb a hangsúly a minőségi antennán. Hiába lát a telefonod 12526 GPS + 25456 GLONASS holdat, ha az antennája szar, és nem tudja tartani őket...
-
gipsztigris
addikt
válasz
lercom #37726 üzenetére
Ha ezt írják jó esély van rá! De az a tuti, ha valaki majd megnézi és nekünk elárulja.
(#37728) chab7
Városban, magas házak közt szűk helyeken bizony jó hasznát lehet venni. Amikor a ZTE egyetlen holdat sem látott akkor a Sony négy Glonass és három normál holddal vígan navigált nekem.
-
GIJoe
addikt
6,5" telefon
Szerintem ez gépkocsi-visszapillantó lett volna eredetileg...
-
lercom
csendes tag
Szerintetek az lehetséges, hogy a Cubot One telóba Glonass-t is támógató GPS chipset-et rakjanak? Mert itt azt írtátok hogy a ezekbe a 4 magosakba mindegyikbe a 6628-as kerül és ha a többi nem tudja ez miért tudná?
Vagy el lehet térni másik típust belerakni? -
dwiki
senior tag
válasz
milestone #37659 üzenetére
Olvasd el a tesztem, ha még nem tetted meg
---
V987 teszt
Amúgy a beszédhanghoz a teszt óta annyit tennék hozzá, hogy általában teljesen jó , hangos, jól érthető, de néha van olyan, mintha rezonálna a hangszóró, vagy nem tudom hogy írjam le.-- De ez ritka, és bizonyos embereknél ettem észre, lehet ha kihangosítóról beszélnek? -
7Sony7
addikt
Helló! ez minek felel meg MTK/PowerWR szinten?
Qualcomm MSM8260A, kétmagos, 1,5 GHz-es, GPU: Adreno225 -
gooool
őstag
Sziasztok!
Ma megjött a THL W100 Black a Tmallboxtól.
Minden oké volt június 28-án rendeltem, végül is az ígért 15-20 nap alatt itt volt.
148 dolcsit fizettem érte, de meglepődtem amikor kibontottam.
Mi van a dobozban? Elvileg egy telefon, két akksi, egy töltő, USB kábel és füles...
Emellett Sun barátunk megfejelte a dolgot azzal, hogy alapból EU fejes THL töltőt adott, két fóliát (egyik már a telón), egy sötétbarna műanyag tokot és egy fullos kék mágnesesen záródó fedeles tokot.
Én abszolút elégedett vagyok, főleg, hogy a telefon is patent. -
chab7
addikt
-
Crytek
nagyúr
Tudnátok olyan kínai webshopokat mondani ami tuti biztos,hogy megbizható és már valakinek volt náluk garanciális ügyintézése ahol normálisan áltak a dolgokhoz?
Pandawill az kuka ilyen téren szóval az nem érdekel!
-
kmisi99
addikt
válasz
Ed3r_X_ #37710 üzenetére
Nem kell a csúcs játékokat vinni csak a középkategóriás 3d-s játékokat amik szépek de azért nem cryis 3 szint telefon verzióban.
Ha már az ilyen modern combat 3-4 et szépen viszi ahogy láttam az előző vidibe akkor az bőven elég. Attól komolyabb nem kell azok is nagyon szépek. Amúgy kb minek felel meg a teljesítménye adreno 203-205?
-
berigazek
őstag
válasz
megint én #37655 üzenetére
Sztem tök mindegy melyiket választod...egyformák csak kialakitásuk más...
Apropó mindenki!
Észrevettétek,hogy egyre több kínai teló,tablet vagy bármi tartalmaz Magyar nyelvet? :-) Ez is azért,mert világ vezetőek lettünk teló rendelésben :-)
Németországban is az összes telefon és tablet tartalmazza gyárilag a Magyar nyelvet :-) -
Zeki
nagyúr
A 256 ram miatt. Az Android 4.0 nem megy a 256 mega rammal.
Valszeg olyan kamu 4.0, mint ez az Akai -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
kmisi99 #37708 üzenetére
El tud, olyan felbontás mellett még igen.
Amúgy a teljesítménye eléggé lapos, de elvisz mindent eddig, 800x480-as felbontáson. qHD, és HD mellett már nem annyira. (Nova 3, amin látható, míg WVGA-n játszható, qHD-n már nem, HD-n meg egyenesen élvezhetetlen MTK6577 alatt)
-
sasa311
veterán
válasz
kmisi99 #37708 üzenetére
Ugyan az a GPU van benne, mint minden 6577-es soccal szerelt telefonba.
Mivel QhD felbontáson is teljesen vállalhatóan fut, ezért az A660 800*480-as felbontásán minimum így, ha nem jobban fog futni.
-
kmisi99
addikt
A lenovo A660 ban lévő gpu mennyire jó teljesítményű? Ilyen modern combat 3-4 et order and chaost stb egyéb komolyabb 3D-s játékokat el tud vinni?
-
BullZeye
veterán
válasz
akos727 #37699 üzenetére
(#37698) GIJoe
ez sajnos csak qhd, az már picit kevés, meg félek, hogy butított proci van benne emiatt, hogy qhd.(#37699) akos727 válasza BullZeye (#37697) üzenetére
Ez nem rossz, csak fehér minidealen épp nem tartható(#37700) CineDOG1 válasza BullZeye (#37697) üzenetére
Nem tetszik neki ez a kocka dizájn -
chab7
addikt
Én ezt már nagyon rendelném
De még alig van róla infó is, olyan új még. Viszont orosz fórumokon már lehet olvasni róla ezt-azt, és van is akinek van már (ott), szóval már valóban "in stock".
Mint ahogy már a Lenovo S750 is már elérhető lehet mert megtaláltam az első videót róla: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest