- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
elvileg nem, egy mobilshop boltban a szemem láttára csinált mikrót a normálból az eladó egy ügyfélnek... hogy vissza lehet-e csinálni azt nem tudom... de nem egy nagy valami szakértő kezében... A vodánál 7 rugóért csinálják meg, ha nem ott vetted a telódat...
Normál sim-ből nano sim-et csinálni nehezebb, mert az még kisebb, de olyan teló meg még kevesebb van... -
ctibor
senior tag
válasz
RVR400 #39767 üzenetére
Adalék a ZOPO minőségi hozzászólásokhoz:
Én nem a C2-t, hanem a jóval drágább 980-ast vettem, de visszaküldtem Kínába, mert eldobálja a hálózatot. Ráadásul közben az állapotsáv szerint jó térerőm van...
Ez az egyik legalatomosabb bug, mert azt hiszed, elérhető vagy, közben mégsem.
Persze, ez lehet egyedi készülék hiba, de gyanús, hogy a ZOPO fórumokban sokan panaszkodnak a 3G elvesztésére...
-
TKey7
csendes tag
Köszönöm!
Közben megtaláltam, és a gyári oldalon is sony kamerát írnak.
Gondolom a 12MP szoftveresen van előállítva.. De ha 8MP-en szép képeket csinál, akkor az nekem bőven jó, nem vagyok profi fotós.
Szóval, most akkor megint felülírásra kerültek a terveim
-
bprubin
tag
Van valakinek pontos információja arról, hogy a Lenovo S820 készüléken működik-e itthon a vodafone 3G szolgáltatása?
-
TKey7
csendes tag
Köszönöm!
Tehát akkor nem tudjuk biztosra, hogy ugyanazok-e
A kamera miatt, ha tényleg az, amit írtok, akkor felülírná az eddigi terveimet (Vowney V5), ha ugyan az lenne, mert mindenféleképpen a minideal-től szeretnék majd rendelni..
Bár, lassan én is feliratkozok a "legtovább tökölő kínai-telefon vásárló" címére
-
gg72
veterán
Hát a kupon amúgy is csak a feketére érvényes.
G+G: [link]
Capacitive screen of the Apple iPhone, the iPad and some high-quality Android tablet use G+G structure, while a lot of low-quality capacitive screen tablet market with a G+P this low-cost capacitive screen.Illetve az is jól hangzik, hogy a camera is Sony IMX111.
-
gg72
veterán
Igen, csak mintha valahol olvastam volna, hogy ha biztosítottként kéri az ember, akkor a valós értéket írják rá...
Hát valóban nem egy neves gyártó, de ezért az árért és ilyen speckók mellett nem lehet annyira rossz, ill. a két videó is meggyőző, amit találtam róla. Már csak az a kérdés, hogy mikor lesz nekik belőlük fekete. -
Gyuc
aktív tag
-
zarew
senior tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani a menüben a hívásátirányítást? Sehol dem találom. Android 4.0.4 THL W5 teló. -
bigbuda
aktív tag
Sztem best buy, egy ilyen telóra vágyok, ami sima hd és 5" alatti... nekem az átlag 5" kinai telok nagyok voltak.. Barátnőmnek reneltünk és nem kényelmes az egy kezes hazsnálattal, pedig nagy a kezem. na mindegy, ez a telo meg még a galaxy s4-nél is kisebb, szóval nagyon faxa, az pont kényelmes fogású volt... nem beszélve arról hogy kinézetileg is minden rendbe vele... Meg is rendelem, ennyiért szuper vétel
-
RVR400
veterán
válasz
instantwater #39723 üzenetére
Az általad említett akku "bug"-ot eddig nálam levő összes androidos telefon tudta, persze nem mindegyik ekkora mértékben, de 10% mindegyiknél volt legalább.
A kapacitív gombok alapból meg nem világítanak, csak ha nyomkodja őket az ember, akkor meg pont mindegy, mert az ujj úgyis takarja.
A fullhd meg mindegyik ilyen telónak sok, ez szerintem megint nem róható fel a C2-nek. -
PREM1Z
tag
Megerkeztek a telefonok hamarosan varhato egy nagyobb review ThL W100, Bedove Hy5001 es egy Umi S1 szemelyeben
-
bigbuda
aktív tag
A 8GB-os változatot néztem és 165$.. a leírásában van egy kuponkód, azzal annyi... sztem best buy, méretileg is... és azt írják 150gramm a teló.
De köszi a segítgéget asszem meg is rendelem... És szállítási időről valamit tudsz mondani? És az ilyen presell-es cuccok ideját betartják, mert az van odaírva hogy juli 29-ig van presell
ui.: amugy most nézem csak a fekeete szinhez van kuponkód, bár nekem az tetszik inkább
-
7Sony7
addikt
Helló! A gmail fiókot hogy lehet kitörölni, azon kívül, hogy gyári visszaállítás?
-
Gyuc
aktív tag
válasz
bigbuda #39757 üzenetére
Igen gift van a csomagon és 20$ az érték.(asszem a dropshipinget lehet pipálni de anélkül is úgy küldik) Nekem eddig sosem bontották ki pedig volt olyan hogy 3 napig jöttek a csomagok a nevemre
A tronsmartot én is néztem,igaz az olcsóbbig verziót amiben csak 4GB a belső memória (a 8GB is olcsó).Elég súlyos darab a 220g súlyával
-
Gyuc
aktív tag
válasz
_Alabástrom_ #39722 üzenetére
A páromnak vettünk egy W100 és szerintem nagyon jó képeket csinál és videót is.Persze nem fényképező,
-
bigbuda
aktív tag
Köszönöm az infót, és még annyit kérdeznék, hogy vámmal mi ujság? Mennyire ügyesen adják fel a csomagot, hogy az átcsusszanjon? Gift-el adják fel és kevesebbet írnak rá alapból, vagy mondnai kell nekik? Azért most kérdzeem, mert szeretnék venni egy telot, kérdeztem is őket már tegnap, de nem jött válasz, gondolom a hétvége miatt... És már ma megrendelném ha lennének infóim ezzel kapcsolatban.
És bocsi az offért, amugy egy Tronsmart TS7-et néztem ki
-
anonym1s
őstag
Ma reggel kaptam egy mailt a chinapadmall-tol, hogy teves info van az oldalukon az altalam rendelt telefonrol, mert nem a turbo processzor (6589T) van benne hanem a sima. Felajanlottak reszleges visszafizetest ha igy is kell a telefon, vagy teljes penzvissza ha igy mar nem akarom. Emiatt toroltettem a rendelesemet, szoval sajnos nem lesz teszt, vagy csak kesobb, ha talalok egy uzletet ahol aruljak.
-
Ájvé
veterán
Alapvetően igaz amit írsz, legtöbb (sőt majdnem mindnek) mindegy milyen maga a hardver, a külső fontosabb.
Én viszont a hardvert is nézem. Volt hogy ismerős csaj laptopot keresett, találtam egy nagyon jót hardveresen ami fekete volt, erre ő azt mondja de neki piros kell. Kicsit szitkozódtam magamban de végül nagy nehezen kerestem egy hardveresen és küllemben is jó laptopot.
Szóval én mindig megpróbálom a legjobbat kihozni, úgy hogy minden tekintetben a lehető legjobb legyen a készülék. De no offense értem az álláspontod.smkb:
Igaz tényleg jobb az A9. Én magamból indulok ki, adott áron a jobbat venném és másnak is így ajánlanám, ezért írtam.
SGX531 viszont nem valami erős de ahogy előtted írták angry birds és facebook fut rajta, de én nem így veszem figyelembe. -
yamahavale
csendes tag
Sziasztok!
Épp telefon vásárlás előtt állok, és a következő 3 telefon között vacilálok:
Star Q9000
Vowney V5
THL W200Ha nem lenne olyan gyengusz akksi a THL-ben egyértelműen az lenne a befutó, esetleg van már valakinek ilyen itt? Ha egy napot kibírna az jó lenne, most is töltöm minden nap a Defy-t, így nem igazán izgatna, ráadásul 2 akksi van hozzá.
-
smkb
őstag
Azért én ennyire nem írnám le a 6577-et. A G2S-emben 6577T ketyegett 1.2 ghzen és semmivel nem lassabb a ZTE V987-emnél. A 6577T-ben a cortex A9 magok alkalmazástól függően ~20-40%-al gyorsabbak, mint a cortex A7-ek a 6589-ben. Azok az alkalmazások amik egy szálat használnak bizony jobban teljesítenek a 6577T-n. Egyedül a szintetikus tesztekben jön ki nagy különbség, illetve pár nagyon erősen gpu igényes játékban. (Batman TDKR, NOVA 3) A többi mind frankón fut az SGX531 ultrán is. Személy szerint az Aralon HD-val (egész szép RPG), Mass Effect-el, Real Racing 2-vel játszottam sokat. Úgyhogy ha valakinek számít a kis méret is akkor pl egy 4"-os G2S-nél nincs jobb választás jelenleg sem, mert senki nem gyárt 6589-el 4"-ban telót.
-
v-man
őstag
pénteken kaptam meg első csájnafonom (egy Star Q9000-es), ami első androidos telefonom is egyben. van rajta pár kínai sallang, és az egyikre sajnos kíváncsiságból rányomtam, valószínűleg ettől a kezdőképen lévő felső google sáv átváltozott valami kínai nyelvű dologra (valami macskatappancs lett a jele). tudja valaki hogy tudnám ezt visszacserélni?
a másik kérdésem az lenne, hogy a feltöltőkártyás simkártyámról is használt valamiért 70kb-nyi adatot, ezt hogy lehet kitiltani úgy hogy biztosan sose használja?
köszönöm szépen a segítséget! -
Crytek
nagyúr
Stainless Steel JiaYu G5 will run 1.5Ghz MT6589T Chipset nem rossz mgvárjuk mit mutat az ára és ha nem jó akkor elgondolkodok rajta!
Az eddigi adatok alapján nem hiszem hogy olcsóbb lenne majd mint 300 $
-
Zeki
nagyúr
Nézd, amelyik nő az adatokra gerjed mint a férfi, annak vegyél 4 magost.
Amelyik meg a külsőre megy - én csak ilyeneket ismerek- annak totál jó a 2 magos is.Jövő nyáron meg a 4 magos lesz a vacak, azt ne vegyük nőknek se, mert itt 8 magos?
Az általam ismert nőknél totál érdektelenségbe fordulna ez a dolog.Nem 1 magos telókat ajánlottam, hanem 2 magost. Nem rosszak azok sem.
Én ajánlottam valamit ( a külsők alapján), te is ajánlasz valamit ( a belsők alapján), az illető nője meg dönt majd.
A fészbúk meg az angry birds mindegyiken hasít szerintem. -
Zeki
nagyúr
válasz
_Alabástrom_ #39745 üzenetére
Mert egy olyan gyártó hulla a szememben, ami beleszarik a minőségellenőrzésbe, csak azért, hogy hamarabb megjelenjen a piacon. Lásd kifelejtett led.
-
Ájvé
veterán
Én ennyiért nem vennék 6577-est már és szerintem mindenki így van ezzel akit kicsit érdekel a telefon hardveres része. Köszönő viszonyban sincs egy 6589-el. Ha mondjuk egy S4 Krait magos vagy Cortex A15-ös lenne az a 2 mag egy jobb GPU-val megtámogatva akkor nem mondanék semmit, de mikor azonos áron egy nagyságrendileg sokkal erősebb hardverrel szerelt és még márkában is azonos (értesd nem valami noname semmilyen telefon) telefont kapsz, akkor gondolom te sem gyengébbet veszed.
6589 Key Lime Pie kompatibilis is, ezt se szabad elfelejteni (persze kérdés hogy fog majd frissítést is kapni, de talán ez is szempont.
Abban egyetértünk hogy Samsunghoz képest mindegyik sokkal jobb, de ennyiért lehet nézni szerintem jobb hardvert is, még csak nem is olyan árat mondott ami küszöb lenne 4 magosoknál, 250$-ért van miből válogatni.
Egyébként meg megkérdezném először hogy mi akkor az elképzelés küllemben, mert csajoknak se egyforma az ízlése. Fehér telefonok meg általában bejönnek a nőknek, de ez már tényleg off, csak azért írtam, mert szerintem lehetőség szerint hardveresen is a legjobbra kell törekedni, ennyi. -
chab7
addikt
válasz
megint én #39740 üzenetére
Na csak mert pl indiában is kiadták, és az ottani lenovos gyártói oldal pl nem írja hogy gorilla lenne
Na és akkor egy kis lenovo újdonság: Spy photo: Lenovo K6 is a dual SIM, Snapdragon 800 flagship smartphone!
-
megint én
őstag
Igen, abban igazad van, hogy nem 100%ig biztosak, de azt írják, hogy ha a Kínai oldalon azt írja Gorilla, akkor az oroszon miért nem tesznek említést róla. De amikor rágoogliztam, hogy "lenovo p780 gorilla" rengeteg oldal azt írja, hogy bizony az! ... De tudjátok mit, nekiesek egy csavarhúzóval, és megmondom mi let... vagy nem.
Amúgy ami még dúrva, az az antutu battery test 1451 pont! -
-
chab7
addikt
válasz
megint én #39737 üzenetére
Azért az orosz fórumon nem azt írják, hogy gorilla lenne, hanem csak feltételezik.
Почему все утверждают что здесь Gorilla Glass? На официальном сайте ничего нету. На сайте Gorilla Glass тоже.
Это не совсем верно. На китайской версии сайта указано "Corning 2nd generation glass". Детальнее тут. То что информации нету на сайте Corning - ничего не значит, так как они сами указывают что список не полный. Почему нету информации на русском сайте неизвестно. Пока опровержений нет, считаем что на устройстве Gorilla Glass.Jó lenne majd azért ha valmi pontos infó kiderülne erről, csak hát még olyan új és alig van valakinek. Itt pl még senkinek sincs.
Na és akkor a jiayu hívőknek: Stainless Steel JiaYu G5 will run 1.5Ghz MT6589T Chipset
(#39739) instantwater: Működik még a kód? Csak mert még 285$ korában jött ki. Azóta ment le kód nélküli 275$-ra. Szerintem már nem működik hozzá, bár én nem vittem végig a vásárlást, de aki igen majd megmondja.
-
megint én
őstag
Basszus, nem lehet titeket követni, nagyon szalad a topic.
!!!_A lényeg_!!!
Nem tudom miért nem büszkélkednek vele, talán azért mert ebben az árkategóriában alap, de több helyen olvastam, hogy a Lenovo P780 Gorilla Glass2vel van felszerelve. Ezt főképp orosz fórumon olvastam. És a kínai honlapon is azt írta, detaláltam angolt is! Ez ezek szerint tényleg nagyon jó, és most hogy kúszik lefelé az ára, nemsokára benne lesz a bestbuy kategóriában. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
_Alabástrom_ #39731 üzenetére
Ha neked macera a kinabol valo rendeles, akkor NEM a valasz.
Egyebkent nem macera, csak "bele kell.jonni"
Jo biznisz nagyon
@CineDOG1: mashonnan nem tudja venni senki
kinaban gyartjak
Ha pl Nemeto-bol veszi, az sokkal dragabb...
-
Zeki
nagyúr
válasz
_Alabástrom_ #39731 üzenetére
Passz, én egyiket sem venném.
És hol helyben?
Mert lehet aki helyben van, az is kínából veszi. -
Bruni20V
csendes tag
válasz
987 azert nem eppen noi alom meret, nekem a legtobb ferfi ismerosom is tul nagynak talalta eddig.
-
válasz
Nem csak a C2-nek sok a FHD.. Hanem az összes MT6589/6589T SoC-cal szerelt telefonnak és itt igazából a GPU gyenge pont.. A PowerVR SGX544 (@357 MHz) 11,4 GFLOPS-ot tud, ez egyszerűen kevés a FHD felbontáshoz!
-
szpali
addikt
válasz
_Alabástrom_ #39726 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz
_Alabástrom_ #39727 üzenetére
Szerintem 2 hónap, és 200 dollár alatt lesz.
-
_Alabástrom_
csendes tag
-
Zeki
nagyúr
válasz
_Alabástrom_ #39721 üzenetére
-
andatti
senior tag
válasz
FlickAir #39607 üzenetére
biztos igazad van, (én sem akarok senkit meggyőzni, vagy vitatkozni...) és tuti én vagyok a naiv, de azt gondoltam, hogyha valami van egy készülékben, akkor elvárható egy normális működés... Én is írtam itt többször a gps-el kapcsolatban... A sógornak a samsung mini-jére került fel egy hackelt progi és az ó telóján jelezte a gps még a sávváltását is az autópályán. Én naiv pedig azt hittem, hogy mivel ma már minden made in china, akkor az ottani olcsóbb készülékek is tudnak hasonlót, olcsóbb áron, mert kevesebb profittal dolgoznak és nem kell a név miatt tripla árat fizetni...
-
válasz
szpali #39714 üzenetére
Kérésedre tételesen C2 bugok:
Akku bug: újraindítod, 30% !!! ot esik az akku csak úgy poénból.
A kijelző random érintéseket érzékel össze vissza, úgynevezett ghost touch bug.
A kapacitív gombok fényereje halvány pislákolás.
Ja és még egy halott pixel is volt rajta, de ez bármelyiknél előfordulhat.
Állítólag a fenti hibákat a legújabb szoftverben javították, gyakorlatilag nem tudom.
Vegyél inkább ZTE V987 et.
A C2 nek SOK A FULLHD! Akadt rajta a fruit ninja. Oké, need for speed nem. Ki érti ezt?Szóval én a V987 et ajánlom helyette, mert nagyobb az akku, és a HD felbontás is bőven elég. Szép a fullhd, de egy hét alatt elveszik a varázsa, viszont a rövidebb akkuidő meg az akadozó néhány program úgy marad.
Nekem csalódás volt a C2...Plusz a V987 gpse gyors és pontos, és még a falon is átvisz.
Rendelés előtt csekkoltasd le a visszagombját, mert annak meg az a bugja. Most ment vissza kínába egy... Linkeltem korábban videot a bugról.
-
_Alabástrom_
csendes tag
válasz
szpali #39702 üzenetére
Hmm, köszi a tapasztalatot, ezzel a Samsung S DUOS kiesett
Pedig nagyon szép fotókat csinál.Az UMI X2 és a Jiayu G4 rendesen 200 EUR fölött van.
Az, hogy Samsung S3 és S4 klón, nekem nem sokat mond. Persze látom sok telefonra írva, de csak specifikáció alapján nem akarok rendelni... -
djnice
veterán
Érdekes ez a No.1 S6... elvileg a legjobb S4 klón ami 1:1 megegyezik méretben az eredetivel. Eddig úgy láttam, hogy 1 SIM kártyás csak és sima 6589 procis, erre ezen az oldalon dual SIM-es (1 sima és 1 micro), és a proci is 6589T, plusz egész jó áron van: [link]
-
válasz
instantwater #39709 üzenetére
Nekem pont a héten jött meg egy Zopo C2 Platinum.. Nem magamnak rendeltem, de azért piszkáltam rendesen mielőtt tulajnak odaadtam volna és kutya baja se volt! Mondjuk touchscreen-nek a driverét frissítettem a ghost touch miatt..
-
kisteri
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék érdeklődni erről a telóról HDC one valakinek van tapasztalata,véleménye rőla.
Köszi -
szpali
addikt
válasz
kifejtenéd, hogy a C2-vel mi volt a gond?
(pont ma nézegettem) -
Terentius
őstag
Star S5 T-s procival
Ez jó vétel lehet? -
bigrock
addikt
válasz
Érdekes, nekem nem ez a véleményem a Zopo ZP980-ról... Sem anyagminőségben, sem szoftveres téren nem tapasztaltam semmi kivetnivalót. Egyedül a mérete miatt váltam meg tőle.
-
Zeki
nagyúr
Nézd, azért egy kétmagos sem parasztnak vidékre.
És ha jön a 8 magos, akkor a 4 magos lesz a tré, amit ne ajánljunk?
Én nem magokat nézem, hanem a külsőt.
A rózsaszín a legcsajosabb.
A fehér meg unisex, bár talán inkább nőknek való.Ahhoz a Samsunghoz képest mindegyik ajánlott teló nagyon baba.
Annál szebb rózsaszín telefon a Huawei P6, de az még nem kapható rózsaszínben, csak képeken van.
És persze baromi drága. -
lenovo a660-ra van apeelme rom
-
-
DJGABI
addikt
-
Ájvé
veterán
Azért 200€-ért (durván 250$), már valami jobb fajta 4 magost is lehet ajánlani, nem 2 magost, szerintem persze. Bármennyire is csajos.
(#39703) Gyuc
Még nem fordult velem elő fagyás, egyébként van Thl W100 topik is. -
vegyszer
addikt
válasz
_Alabástrom_ #39698 üzenetére
ZTE V889M
ZTE V970
Lenovo A800
Lenovo A390
(ugyan jóval olcsóbbak, de lehet ezek jönnek be pl az A800 fehérben igen tetszetős darab)
Ezeket is nézd meg az előttem szólók ajánlatai mellett.(a samu kétkártyásairól jót nyilatkozni nem igen hallani senkit, és áruk duplája, triplája a kínából rendelhető azonos tudásúaknak, vagy még rosszabb az arány.)
-
Zeki
nagyúr
válasz
-
GIJoe
addikt
válasz
-
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem THL W100 tulajok felé...már másodszor fagy le úgy a telefon ,hogy hozzá sem nyúlok és se kép se hang csak az aksi ki vissza segít rajta...másoknál is előfordult már?Nem szeretném ha valam baja lenne...
-
szpali
addikt
válasz
Munkatársam felesége vett ilyen Samsungot és folyamatosan csak szidja. Előtte is androidos telefonja volt, de a céges telefonszám miatt dual simes készülékre váltott.
Pár órát próbálgattam, az alkalmazások közötti váltás lassú, esetenként az üzenetek/tárcsázó/kontaktok megnyitása is másodperceket vesz igénybe.
Ez alapján a rövid idő alatt szerzett tapasztalat alapján én óva intelek, hogy ilyenre vesztegesd a pénzed.Az általad írt 150-200€ (~200-260$) árkategóriában nagyságrendekkel jobb vasakat találni.
Pl. UMI X2, Jiayu G4 és temérdek Samsung S3/S4 másolat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest