- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
Ez mennyire fake news?
https://bit.ly/365OGt4
Facebookon fut a hirdetés...
140$, 6/128, 8magos, több, mint 6000-es akkuval igen jó ajánlatnak tűnik, de mivel noname, átverés is lehet.Az enyém novemberben múlt 1 éves, de az akku odavan egy játék miatt, (Redmi 5+) + a 2 éves 4x-en nem volt üvegfólia, és berepedt a kijelző... Így két telefon utódját is keresem...
-
andatti
senior tag
Decemberben vettem egy Redmi note 5A telefont, mert a huawei-m sikerült megúsztatni... Ti segítettetek a választásban...
De bő fél év után ezzel is gondjaim vannak.
Sajnos sokszor leejtettem, védelem pedig semmi nem volt rajta, így kezd egyre rosszabbul kinézni, ami abszolút az én hibám, mert miért nem vigyáztam rá jobban. De ez a kisebbik gond. Az jobban zavar, hogy "hiába" tettem bele sd kártyát, a progik csak a belsőn futnak, a felvett videók is csak onnan, mert különben lefagy. (ez lehet az sd hibája is). Már napi szinten írja, hogy kevés a hely, hiába van benne plusz kártya. Fotót már nem tudok vele normálisat csinálni, mert csak egy paca látszik, ami tök életlen, nem tudom mi romlott el. A gps-e is köhög... A kivetítés funkció viszont tök jó, ami viszont a 4X-ben nincs benne. Rendszeresen tv-zek vele munkahelyen, mindigo+mytv,
(előbbi otthon kivetítéssel, az okostvre) újan nem melegedett, de ma már igen.Körülnéztem 2 shopban, ahol most a Sharp Z2 van leakciózva, (bár mire fizut kapok vége) igaz nem fekete, és kifutó modell, de hardveresen tetszik a paramétere, (volt már ilyen márkájú butatelóm, illetve nagyon kedvező az ára, 100-120$.
Kérdés, hogy a fentiek figyelembevételével Ti ajánljátok-e, vagy melyik lenne számomra az ideális? /összegben 40-50e a plafon nálam.- az 5A 28e volt decemberben./
Most már csak úgy akarok venni, hogy tokkal+alsó felső védelelemmel, fóliával együtt...Ha jelölt árkategóriában nincs, kénytelen leszek várni és spórolni több hónapig, de félek, hiába, mert nem fog a drágább sem kibírni több évet az intenzív használat/bénázás/lopás/elvesztés, stb. miatt.
-
andatti
senior tag
Háát, akkor a lebeszélések után és mivel sürgős.. Ő a nyertes...
Kérdés, hogy ez megbízható bolt? (máshol mindenütt drágább ez a modell...)
Mondjuk, ha most megrendelem, itt van legkésőbb péntekre? Vagy dobjak rá egy tízest, és extreme digital, vagy euronics-ba besétálok érte?Most látom, hogy némileg "ekézitek" a boltot... Ettől még a kérdés áll...
-
andatti
senior tag
Kettőt is találtam, ami árban jó...
Eszerint van 4 A 130-ért, és Note 5 A 120-ért Persze a 4X is 120 volt kuponnal... csak a vége jóval több lett..A Cubot pár éve jónak számított, mostanra mi történt? A másik márkát meg itt dicsérte valaki, hogy milyen jó, amit vett... Én meg laikus vagyok...
-
andatti
senior tag
Köszi!
Ahogy néztem, itthon is annyi, mintha Hongkongból rendelném...
Esetleg ez? Mintha itt írta volna valaki, hogy nem rossz...
Vagy ez?
Igaz, ezt sem ismerem... de csábító... igaz más színben jobb lenne...
vagy ez? de árban már ugyan ott vagyok és az aksi is kisebb... -
andatti
senior tag
Háát a xiaomi 4x nagyon jó választás volt, csak a végösszeget sajnálom... Nagyon örült neki...
Közben az én 1 éves, 2/16-os huawei-m beleesett a vízbe, és másfélnapos rizsben szárítás ellenére használhatatlan lett...
Kérdés, hogy 20-30 rugó közti árban mit javasoltok? Ezt néztem itthon, de nem ismerem, külföldi szállítás is szóba jöhet, de ezúttal 6 rugós dhl + díj nélkül...
Nem akarok túl sokat költeni,/vám+áfa-val együtt.../ és normális teló kéne...
Ötlet? -
andatti
senior tag
válasz
DJGABI #135043 üzenetére
.... ééés igazad lett...
Ha minden igaz, holnap kapom meg..
Vám nincs, csak áfa, + a DHL szolgáltatás díj, ami 6 rugó...
Így kb. 52-be fog fájni... A hazai webshopokban meg 42-től indul, (zömmel 45-50-ért + szállítás.
Megint tanultam valamit...
...és remélem minden ok lesz... -
andatti
senior tag
válasz
DJGABI #135041 üzenetére
Köszi, innen még nem rendeltem sose, remélem megbízható...
Nna, túl is vagyok rajta... megadtam mindent amit kértek, regisztráció, stb. (tudom, nem (csak) így kellett volna), de biztosítással kértem, és 7 napos szállítással. Hála a kuponnak, amit ajánlottál, így az extrákkal együtt került a kedvezményes árba... Nekem megérte a 14 $, hogy nyugodtan alszom... és ide is ér 22-ére, amikor a szülinapja van... Szóval nagyon KÖSZÖNÖM!
Ha a magam nevére rendelem, azt csak én vehetem majd át, igaz?
Jah nyomkövetéshez, emailban küldik a számot majd, igaz? -
andatti
senior tag
A bőség zavarával küzdök...
Anyukámnak bedöglött a csempés telefonja, ha pc-re dugjuk akkor se reagál és hang sincs... Mivel már majdnem 2 éves megérett a cserére, csak nem tudom mit kellene vennem neki...
Itt nézelődtem először, de a sok negatív komment elriasztott...
Szóval, 73 éves, intenzíven játszana, ha nem fagyna, laggolna a telefon, + tévézés és online rádióhallgatás is előfordul(na), ha a telefon bírná. Hívás funkciók esetén alap a normális működés és megfelelő hangerő. Fb nincs, de viberezés igen. Fontos a fényerő, hogy jól lássa, (mms és viberes képeket rendszeresen kap, amivel az a baj, hogy nem mindig látja jól, ha kicsi a kijelző, nagy meg nem való kezébe, szóval óvatosan, mértékkel...) Néha előfordul, hogy elesik, hátlap már tört emiatt... Fontos a dual sim, de memóriakártya kevésbé, illetve nem.
A linkből látszik, 2/16, 3/16, v. 32 között nézelődtem, de nem tudok dönteni...
Keret max. 40, de külföldi webshop is szóba jöhet. (igaz, az már nem ér ide karácsonyra, de most van egy ideiglenes megoldás.)
Minden megoldás érdekel... -
andatti
senior tag
válasz
Bazi.Joe #128577 üzenetére
és (#128574) punky10
Nem magamtól találtam ki,a tesco szórólap volt ilyen "okos"...
Ma du. ha kimegyek a tesco-ba első dolgom lesz megnézni a specifikációt, viszont, ha úgy van, ahogy a gyártó oldalán van, akkor ez a típus ki is esik és marad a 4000 mAh-s Y6Pro, vagy a P9 Lite a maga 3000 mAh-s aksijával... bár még mindig sokallom az utóbbiért a 28 ezer Ft-os felárat...
-
andatti
senior tag
válasz
KamuMazsola #128563 üzenetére
Ez nem reklám... (tesco-s hitelkártya, bárhol használható, + 100 Ft-onként 1 Ft jár, +ezzel lehet 10, vagy 20 hónapra 0ft-os részletre venni kütyüket, ha van rá keret. van más, hasonló konstrukció is).
Van ráció abban amit írtál, de az a legdrágább, és az a dilemmám, hogy a P8 lite 4 maggal, 3 Gb memóriával lehet, hogy stabilabb, ill. talán erősebb lehet, mint a P9 több maggal, de gyöngébb memóriával, (3 helyett ugye 2)
Az igaz, hogy modernebb/jobb a drágább, ettől függetlenül a dilemma megmaradt. -
andatti
senior tag
válasz
PainKiller13 #128560 üzenetére
Köszi, így már értem. Bár érvként nem érzem perdöntőnek. A mostani 550-emre is jött már új verzió, de nem engedtem frissíteni, mert biztos több helyet fogna mint a régi és most 2-500 Mb szabad hely miatt inkább nem engedtem, hogy a régivel normálisan tudjon működni.
-
andatti
senior tag
válasz
fateless #128558 üzenetére
Internetes szlengben nem vagyok otthon, vagy túl fáradt vagyok, de nem tudom eldönteni, hogy ez most irónia, vagy dicséret a részedről...
Ha csak az aksi számítana a legolcsóbbat venném meg, azt feltételezve, hogy többet bír, mint a másik kettő... De ugyan így, a másik kettőre is tudnék érvet...
Azért kérek itt tanácsot, hogy ne érzelmi, hanem racionális döntést tudjak hozni... (ha nem ejtem el, a régi is bírná még, "hiába" lett két éves) Szóval több évig akarom használni az újat is...
-
andatti
senior tag
Újratervezés...
(Kb. 56 hsz-t olvastam vissza...)
A Tesco-ban vannak most (tegnaptól) Huawei-ek karácsonyig akcióban 20, vagy 10havi részletre, kártyára...
Mivel most is Huawei-m van, és ezt el lehetne hozni részletre, hajlok arra, hogy abból a kÍnálatból válasszak... MInt a Redmi-t, kb. 40-ért, de nincs részletfiz. De inkább megkérdezem az itteni gurukat, hogy melyik a legjobb vétel?Laikusként
Y6 Pro 50 ezer Ft. Ebben a legcombosabb az aksi, 4000, de "csak" 4 magos, 2 Gb rammal.
P8 Lite 55 ezer Ft. Ebben van a legerősebb ram, 3. De "csak" 4 magos, leggyöngébb aksi 2200.
P9 Lite 78 Ezer Ft. Ebben van a legerősebb proci, 8 mag, 0,2-vel nagyobb kijelző, 2 Gb ram, 3000 aksi, legújabb Android, 6.0...Szóval mindegyik másban jó, vagy erős(ebb) mint a többi... Nem tudok dönteni, és ugye egyiket sem használtam. (Azt tudom, hogy az Y550-em aksija eléggé gyenge, mert ha nyúzom gyorsan merül, amit a CM is észervesz). Van 16 Gb-os SD kártyám (class10), így a belső memót csak azzal használom, ami nem rakható át, de pl. stream szoktam tv-t nézni, ami eszi/eheti az erőforrásokat. Ritkán fotózok, játékban semmi mozgóképest nem használok. Láttam valaki írta, hogy a 2 Gb ram is kevés... (Azt én is érzem, hogy az 1, az semmi)
Szóval Ti melyiket ajánljátok?
-
andatti
senior tag
válasz
Flexy90 #128372 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Azt tudtam, hogy amiket ajánlasz jó telefonok, csak az árukat nem, és erről a trükkös rendelési módról sem.
A flottámban 65-ért van Huawei P8 lite, csak az drága és ugye újraindulna a 2 év hűség... (amit most használok Huawei 550, nagyon szeretem).
Gondolkozom az általad javasoltakon, és mégegyszer köszi!Update:
Fontos a 4 G, jelenleg Telenoros vagyok, de ugye rablánccal a flottába, dec. 16-án jár le, vagy mikor... -
andatti
senior tag
Nekifutok újra, (sokadszorra)...
Ez? DOOGEE X5 MAX Pro DS 39'000 FT
vagy
Ez? CUBOT MANITO kb. 37'000 Eu-s raktárból
vagy
Ez? CUBOT DINOSAUR kb. 37'000 Ft Eu-s raktárból, /erősebb aksi/Ebből ki lehet találni, hogy max. 39-ig keresek egy normális telefont, amire már nem akarok többet költeni, (vám és áfa sem). Ha valaki tud ajánlani mást, jobbat, (max. 39-ig) szivesen veszem! /Rendelni már csak
hétfőnkésőbb... tudok úgy is, a black friday kilőve... -
andatti
senior tag
-
andatti
senior tag
Nem olvastam vissza több ezer hsz-t, csak a múltkor 200-at, meg most párat...
Nemrég olvastam egy másik fórumon/blogban, hogy az ázsiai telók EU-s raktára nem ajánlott, mert eltűnnek a telók...
Nézegettem geekbuying, tinydeal, minideal és ismeretlen oldalak EU-s ajánlatait, de vagy nem volt választék, vagy tök ismeretlen telefonok... Egy helyen találtam Lenovo és doodge (cégnél ez a céges telómárka) márkát is 25 ezer Ft alatt, 2 Gb memóriával és X Gb háttértárral,.. (ezek kb. fele áron lennének a hazai árakhoz képest... 22 vs. 36, stb.) De nem tudom honnan, és milyen márkát lenne érdemes rendelni... Mert hosszú távra tervezek. A hűségem decemberben jár le a Huawei telómra,. de már kb. fél éve összetörve használom...
Az is bizonytalansági tényező, hogy ha több a memória és a háttértár, az (is) alapból többet "eszik meg" nem? Az aksikat is nézegettem, hogy nem valami acélosak, vagy nem kivehetőek... vagy vegyek dupla áron valami mást? (40 rugó környékén).
Az EU-s raktárat meg azért "erőltetem, mert ugye ott nincs vám, meg áfa sem... Ha meg Ázsiából jönne a cucc, biztos rá kellene még fizetni, akkor meg lehet, hogy drágábbra jön ki, nem?Ettől függetlenül minden javaslatra nyitott vagyok, hogy mit, s hogyan...?
-
andatti
senior tag
Bedöglött a telefonom és egy másik topicban ajánlották, hogy EU-s raktárból kellene rendelni, és 1 hét alatt itt van. Régi fórumos vagyok, emlékszem, hogy itt is volt már többször téma, de nem tudok rákeresni... Ezért érdeklődöm, hogy melyik webáruháznak van EU-s raktára és hogy tudnék így rákeresni a választékra? Sajna csak 100-140 $-ig tudok elmenni, ami azért erősen behatárolja a lehetőségeket... Mondjuk láttam, 90-ért is van már 2/16 Gb-os nem is egy, de mind noname, gondolom lutri, hogy jól fog-e működni...
-
andatti
senior tag
Csak párat olvastam vissza...
A XIAOMI Redmi 2 Pro tényleg nagyon ütős ezen az áron... de az inkább nekem kéne, mint a mutternak, bár az én telóm alig fél éves, korlátos, így nem cserélek.
a tecsós ajánlatokhoz kéne nekem segítség. Most 3 napig kiszórják a gyönge telókat, és a muternak kéne egy jobb, beletenné a 2 sim-et, így máris csak egy telót kéne vinnie, de nem tudok dönteni. A 10 rugós rém rossz hardveresen, így nem is jöhet szóba...
Szóval
Lenovo A369i /15/, VAGY BEEX LUNA /17/ VAGY MS LUMIA 435 /20/, esetleg ConCorde SmartPhone 4000 (az edigitalból) /20/?? ?
Tudom az MS már off itt, bár hardveresen az a legjobb az összes között... Ti melyiket ajánlanátok, mert akkor a 7végén (cs-p-szo) valamelyikre le kéne csapni... De nyitott vagyok más márkára típusra is, hasonló árban, ha az jobb, mint ezek... -
andatti
senior tag
Mivel kínai (ázsiai) telókról folyik a legtöbbször a diskurzus, talán nem vagyok off...
Szóval decemberben vettem egy huawei 550-et, ami egész jól működött idáig, de mostanában rakoncátlankodik. Nevezetesen használom rajta az endomondo-t, a playből. Eddig nem is volt vele gond, de amióta 1 hónap alatt volt 40 mérésem, azóta kerül fordul mondja, hogy gps lost, kis idő múlva gps signal stord. (biztos rosszul írtam...) Szóval elveszti a jelet. Ha kézben fogom akkor is, és ha elrakom "táskába" akkor is... Már kezdtem azt hinni, hogy ennyit bírt és megadta magát, de ma újítottam, az endomondo-ra ráindítottam az igo-t, (szülinapp). És lőn, bírta végig, oda vissza... (kerékpároztam) Bár elsőre is éltem a gyanúval, hogy nem-e rá akarnak venni az endomondo prémium használtára és azért nem akarja, mivel korábban semmi baj nem volt vele, csak a sűrű használat, (napi 5-10) óta van ez vele...
Szóval az a kérdésem, hogy ez mitől lehet? Mert ezen kívül egész jól elvan. Egy játékot kellett újratelepítenem, mert szerinte nem voltam online, holott folyamatosan a netet használva több progi is futott.
Bár, ha teszt, tényleg ki kéne próbálni, hogy a prémium esetén is ezt fogja-e csinálni... VAgy tudtok ajánlani másikat, ami legalább olyan jó, mint az endomondo? De akkor át lehessen rakni sd-re, mert az picit bosszant, hogy némely progikat át lehet rakni, némelyeket meg nem és nem látom/tudom, hogy ez mitől függ. -
andatti
senior tag
Ajándékba gondolkozom egy normális kb. 4 colos telefonon... mivel mutter 3,5-es samsungja már közel tropa, kicsi a memóriája, (512), lassú, a képernyője meg már alig bírható rá valamire... Ti mit ajánlanátok, nézelődtem a dx-en, a minideal-on, de semmi nem ragadt meg...
a 4,5 col már nagy, kéne legalább 1 Gb memória, 4, vagy 8 Gb háttértárral, 3 G, és strapabíró legyen, cpu inkább 4, mint 2... -
andatti
senior tag
A Cubot S200 nak van valamilyen hibája? Most láttam, hogy a geekbuying-on -48% és 109,2 $ az ára... Mi történt? Sima akció, vagy valami más? 5 colosban 3200-as aksival, stb. ennyiért eléggé jó vételnek tűnik... Vagy nem?
-
andatti
senior tag
Bocsi, hogy offolok. Felfedeztem, hogy az airdroid appban van hotspot. Akkor így (ezzel az appal) bármely androidos telo hotspotta tehető? Samu pocket neonál bejött, mivel abban alapból nem találtam. Akkor már 4,5 telo is szóba jöhet... :-)
-
andatti
senior tag
Biztos én vagyok a h..., de nem tudom, melyik a "hangyás" bolt...
A nálam most "favorit" THL T6S innen rendelve is csak 90 $, de azt írta, hogy spanyol raktárból... Akkor az áfát meg lehet(ne) úszni? Vagy a vámot?Nem tudom melyiket...
Bár, ha jól néztem 19-én lejár az akciójuk... és jó lenne tudni, mikorra érne ide, mert most elfogyott a zsé... De pl. két hét szállítás már jó lehet, ha 19-én rendelnék...
Tehát ez megbízható bolt?Update:
jah, hogy az antelife a "hangyás" bolt...( Akkor ne is próbálkozzak? Kár...
-
andatti
senior tag
válasz
TedThomas #90984 üzenetére
Köszi, ez jó hír. Lehet privátban megkereslek, hátha meg lehetne lesni személyesen is...
90 $ az ára sok webshopban... ami ugye bőven számolva /250 Ft/$ / 22'500 Ft
Műszakibazár oldalán 34 290 Ft-ért láttam 27% áfával együtt... + a nyomkövetésért plusz ezresek...Neked mennyibe került? Vagy kb. mennyibe kerülne nekem, ha megrendelném? /Én úgy számoltam, hogy 25-be beleférnék... Vagy nem?
-
andatti
senior tag
Ha feladom a 2 Gb memória igényemet...
THL T6S ? 90 $ Az ára... Ez lehet best buy, vagy valami bibi van vele? Van ahol a 8 Gb mellé adnak 8 Gb kártyát.
Ami hibáját látok, kicsi az aksi, /1900/ illetve a felbontás... 854 x 480 pixels Kérdés, hogy 5 colon ez mennyire lehet zavaró...
Igaz lenovo-k között is van néha nagyon olcsó...
itthon hol lehet lenovo-kat kapni, egyáltalán érdemes-e itthon nézelődni? -
andatti
senior tag
Hali. Visszatértem.
Időközben lejjebb? adtam az igényeimet, mert van már egy céges 7 colos tablet, amit nyüstölhetek... netezni jó, igaz csak wifivel, a könyv olvasás még nem megoldott, mivel az amazon kindle app nem látja a könyvet, amit olvasnék, szaktopikba már írtam róla...Szóval, amihez ragaszkodnék
2 Gb ram /az 512 mb-al is nagyon szaggatnak a dolgok, és mivel 3-4 évre terveznék minimum azért ragaszkodnék ehhez.../
4 Gb, vagy nagyobb háttértár
ha lehet otg
hotspot /hogy a tableten tudjak netezni, stb. /
150 $ alatt.
4 magos proci (szerintem ez alap kell, h legyen).
noname márka kizárva... (ami azt jelenti,/takarja hogy itt sincs senkinek, vagy max. 1 embernek, aki pár hete használja)A "múltkor" is 150 dollár volt a max. így "hiába" találtam most pl.: 6, colost 170$-ért THL T200C... Az marad az álom kategóriája... Abban reménykedem, hogy áfa, vám és mindenféle nyalánksággal együtt talán-talán meg lehetne úszni össz. 140-150-ből. De decembernél előbb úgyse tudnék rendelni, de a tájékozódást már elkezdtem...
Szóval mit ajánlotok? vagy csak álmodozom, és adjam fel?Cubot S308 ??
Huawei U9508 ??
116,66$ - bár elfogyott... és NONAME
/Nem ismerem egyiket sem, így azt sem, hogy tudnák-e az én feltételeimet.../ -
andatti
senior tag
Már én is tudom, de nekünk mind bedöglik seperc alatt, most egy ipari porszívót vettünk legalább, 2 év garival... jah és ipari, robot, nedves, nedves-száraz, +2 kategóriára nem vonatkozik az eu-s törvény... eh, csak a szívem fáj egy jó telóért... de jó ez így... majd talán jövőre...
-
andatti
senior tag
Háát, "hiába" néztem ki egy jó telót a nyáron... meg**tak ezzel az "erős porszívót betiltja az EU szept. 1-től" történettel, így a múlt héten átvehettem egy bivalyerős gépet, de most megint nem tudok jó kis dualsim-es okostelót venni, mert odalett a rávaló... Tudom, nem ide tartozik, de majd "folyamatosan" jövök újra érdeklődni, hogy 5,5 col, vagy felette épp mi van jó árban...
Visszaolvastam párat, ezek szerint a coolpad ennyire bejött, hogy sokatoknak van és elégedett vele? (bár, ha jól emlékszem engem inkább a lebeszéltek volna páran... -
andatti
senior tag
Köszi, amúgy meg rájöttem, hogy vannak elírásaim... javítottam a táblázatban.
A gorillás üveget itt írta valaki az UMI-ra... így ott nem (csak) én tévedtem...
összeg: most van 150 dodóm, igaz 20 nap múlva ismét növekszik egy picit, de akkor meg a szállítás válik nehézkessé a kínai ünnepek miatt, mert nem fogok többet fizetni a gyorsaságért.
Még így is sanszos, hogy hova rendeljem, mert a korábbi ebay-es rendeléskből 10 rugónyi elveszett a postán, ezt meg nem szívesen "ajándékoznám" nekik...
Még mindig versenyben van majdnem mindegyik...CoolPad 7320
Lenovo A850+
ZTE Q705U
CUBOT S222De továbbra is olvaslak titeket és majd tisztul még...
-
andatti
senior tag
Akkor fordítsuk meg,
8 magos a procija, talán nem fog annyira akadni, mint amit most használok 1 procival...
az 1 Gb memória mellé (most a fél giga pl. kevés a Biblia alkalmazáshoz, amit futtatnék rajta, mert egyfolytában pofázik, hogy low memory...)
16 Gb-al szerelik alapból, ami azért nem hátrány, ha pl. sok zenét tennék rá, stb. + programoknak is kell a hely...
nem féltégla a kinézete sem és a súlya sem, ami nekem, megint fontos szempont, mert lehet, hogy napi 8-10 órát lesz a kezemben...
13 mp a kamerája, így talán több esély van arra, hogy normális képet fog csinálni...
5,5 colos a kijelzője, ami nekem lényeges, mivel 2 méter magas ember révén mindig is nagy telóra vágytam...
. Remélem a GPS is használható lesz rajta... legalább nagyjából az endomondohoz.
.
.
.
.
.
és az antutu teszten az összehasonlított készülékek közül egész jó tesztet hoztak össze...bocsi, hogy elsőre ezt írtam oda... holott...
Amúgy lehet, hogy mégis ZTE lesz belőle az ár miatt és mert azt jobban el lehet adni, ha pár hónap után mégsem lennék vele elégedett... -
andatti
senior tag
Köszi a kiegészítést, Akkor most úgy áll a dolog, hogy
1. Coolpad 7320, mert a legjobb antutu tesztes, 16 Gb-al szerelik alapból, amit nagyon jónak tartok, viszonylag kicsi a magassága, azaz a kávája nem nagy, 8 magos, nem féltégla, 13 mp a kamerája és már más is vett itt előttem.
2 Cubot s222 közepes márka (szerintem, de javítsatok ki) kisebb aksi, tűrhető antutu teszt, méretben szintén nem nagy kávás, (talán) és a súlya sem túl nagy, de ez már csak 4 magos
3. UMI C1 1 mellette/1 ellene, de gorillás a kijelző, 4 magos, de ez is 16 Gb-al szerelt...
4. ZTE Q705U Ismert márka, Legnagyobb kijelző, legolcsóbb készülék, viszonylag nagy(obb) súly, ekkora mérethez "nagyon" kicsi aksi,
BA. LenovoA850+ ismert név, 8 magos, de kisebb procival, legkisebb súly, rosszabb kijelző felbontás és csak 4 Gb-al adják ennyiért
Esetleg további segítség a döntés(em)hez?
jah, és a BA (mint a mozifilmeknél) besorolás alatt.
83370
Doogee DG550-et pedig nem vennék, mert a coolpad 7320 is hasonló, mégis 10 dkg-val könnyebb, olcsóbb, azonos kijelzőméret mellett kisebb méret, igaz 100 mAh val több lenne, de a plusz 10 dkg, ha sokat van kézben szerintem igenis számít, + pár hsz-el korábban a többiek leírták, hogy miért nem ajánlják ezt a márkát és típust. -
andatti
senior tag
Köszi a válaszokat, megnéztem a holnapokat, de nem tudok dönteni... (továbbra sem)
Csináltam egy táblázatot, praktikussági szempontok szerint. De mindegyiknek más az előnye... Mivel fényképezgetnék is, azt már nem vettem bele, de az alapján még lehetne finomítani, illetve ebook olvasóként való használat praktikussága szerint, de az (szerintem) csak program/alkalmazás kérdése. Ha van más készüléktipp azt is szívesen fogadomk, bár ezek többsége nekem szintén nem sokat mond és noname-et nem akartam/akarok venni...!
Így inkább a már meglévő tapasztalataitokat szeretném "hallani". Az aksit mindegyiknél elég soványnak tartom, tekintve, hogy ezek nagy kijelzősök, de árban nem tudok most feljebb menni... A vám/áfa még bele sincs kalkulálva... -
andatti
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat, az Umi jól néz ki, főleg, hogy gorillás...
amúgy nem "élethalál" kérdése a dolog, és lehet mondjuk 5 colos is, (de akkor azt tuti el fogom majd adni, már, ha bírom...) de így, hogy még sose volt kínai telóm, sokat hezitálok, hogy milyet válasszak majd... Külső és design nekem nem szempont, csak ne féltégla legyen és ne legyen gagyi műanyag érzésem, ha ránézek/fogom... De jó lenne minél nagyobb aksival és az 1 Gb memória alap, meg max. a FHD-nál egyel lehet rosszabb a kijelzője, és minimum 1 sim nagy legyen...meg fogom nézni a többi (minden) ajánlott márkát, típust is!!
köszi a válaszokat! -
andatti
senior tag
Erről mi a véleményetek: Cubot S222
Úgy néz ki meg van (lenne) a rávaló, /bár még 4 féle pénzköltés is esélyes/ De érdekelne, hogy árban, tudásban, megbízhatóságban, tudtok-e jobbat? Igaz, hogy minél nagyobb kijelzőst keresek a sok olvasás miatt, de ha mégis eladnám pár hónap után, (bár 4-5 évre tervezek, ha az érintőképernyő bírná) akkor meg a "féltéglát" nehezebb eladni...
Vodás kártyát tennék bele, - már, ha ez lényeges szempont - és, mivel ez lesz az első, noname-t nem vennék, akkor inkább még gyűjtögetek...
Mondjuk az álom kategória FHD közeli 5,5-6 colos, 2 Gb memóriás /16, v. 32 Gb-al/ 8 magos, lehetőleg nagy aksis készülék lenne, de ilyen árban az esélytelen és sznob sem vagyok, de két magost már nem vennék... -
andatti
senior tag
válasz
gipsztigris #80507 üzenetére
Azt "fogtam" elsőre is...
-
andatti
senior tag
válasz
gipsztigris #80468 üzenetére
Köszi, bár abban reménykedtem, hogy lesznek/lennének azonosságok köztük, azaz a kínai népszerűség és a hazai (kínai) népszerűség között. Mert akkor az stabilabb, jobb, erősebb, jobban (ki)használható, stb. Én most sem ragaszkodom a 8 maghoz, csak normális legyen akadálymentesen fusson, ne akadjon és bírja az aksi a nyomkodást...
-
andatti
senior tag
Erről tud valaki közelebbit?
Hol lehet ilyen statisztikai adatokkal alátámasztott rangsorhoz hozzáférni. Azaz, melyek a legnépszerűbb márkák-típusok Kínában, milyen eladási mutatókkal?
/Én még mindig gyűjtögetek már van 26 rugóm, de talán év végére van esély egy jó 5,5-6 colos "kicsikére" 40-50 között?! -
andatti
senior tag
50-80 $ környékén szerintetek mennyire érdemes, vagy nem érdemes, független 3,5 colos alap-egyszerű telefonokat venni? (mondjuk lenovo, vagy cubot- Nem a teljesen noname-ekre gondoltam...)
-
andatti
senior tag
Hali!
Ez mitől ilyen baráti áras? A noname miatt, vagy az ára miatt, vagy más oka van?
Mivel én tepsifon párti vagyok, nagyon barátinak tűnik... 6 colos, 8 magos, 2Gb memória, 16 Gb háttértár... és 200 $!
Legfeljebb az IPS HD screen lehet nem megfelelő... Szóval ismét érdeklődnék a guruktól... -
andatti
senior tag
Közel 2600 hsz. mióta erre jártam... pfff...
Erről mi a véleményetek? (azt tudom, hogy nem menő, de nekem úgy tűnik, anyám most használt pocket neo-jánál jobb kondíciókkal rendelkezik, vagy majdnem azonos vele, dual simmel...) Persze azt már én is megtapasztaltam, hogy a memória igen karcsú, mert többször low-ot ír a neo, pedig csak egy app fut rajta...
Így inkább tényleg 1 Gb kéne, de azt nem lehet 30 rugó alatt megkapni... Igaz? -
andatti
senior tag
Egy ismerősöm vett egy huawei kínai okos telefont a telenornál, most, alá is írt 2 évre... de az unoka összetörte a kijelzőjét.
Azt mondták a boltban neki, hogy hiába garanciális, nem javítják ki, mert az ugyan annyi lenne, mint a készülék ára...
volt maszek gsm boltban is, és ott is azt mondták neki, hogy nem tudják!
megjavítani... Menjen fel Pestre és ott próbálkozzon... DE ott se fogják neki megjavítani, hiába garis... (asszem 2-3 hónapos készülék)
Ez NORMÁLIS???bár használható, azért érthető módon ki van akadva. A percdíj meg 36-39 Ft és még azon se tud változtatni a tarifahűség miatt. 250 mb van a csomagban. Legalább a skype-viber megy rajta...
csak azért, mert kínai okostelós topic...
-
andatti
senior tag
válasz
CoolBoy323 #50785 üzenetére
Köszi!!!!
Akkor van remény a számomra is...
A geekbuying-on most jelent meg egy teszt, miszerint az ANTUTU-n az új proci közel 30 ezer pontot gyűjtött... ami kínai telefontól igen előkelőnek számít... Vagy nem?A linked alapján pedig talán "tömegével" jönnek a 8 magos okostelefonok, az MTK6592-vel...
"Which 8-core MT6592 phone are you waiting for?
Zopo
THL
TCL
JiaYu
UMi
Xiaocai
Mlais
Lenovo
ZTE
Huawei"Én a magam részéről már annak is örülnék, ha az erősebb 4 magos THL W300 ára lemenne 250$ alá... Vagy a nevesebb 6 colos, vagy afeletti készülékek erősebb verziói... De, ha kijönnek a 8 magosok, akkor lesz rá reális esély tavaszra...
-
andatti
senior tag
válasz
instantwater #49896 üzenetére
Na jó, nem akartam a régi "örök" vitát feleleveníteni...
Pár hete egy kaller lánynál láttam note II-t, ami 5,5, a csaj "fele akkora" volt mint én, és egy kézzel kezelte a telóját... és agyon dicsérte, hogy mennyire jó, mert kompakt és normálisan lehet vele netezni, és rendesen látja... Mert a 4, 4,5-esek annyira kicsik, hogy böngészésre szinte alkalmatlanok és mennyire rontják a szemet...
Nekem a 17'-os laptopos táskában (amit munkára használok) bőven elfér akármekkora mobil... Nem biztos, hogy betenném a nadrágomba, a farzsebben sem hordok már semmit, évek óta, mert vagy kiesik, vagy kényelmetlen, ráadásul a farzsebeim 1-1,5 év után mindig kilukadtak...
Szóval én maradok tepsifon párti... -
andatti
senior tag
Figyelem, figyelem... újabb tepsifon a láthatáron... 6,44 inch, 2 Gb/32Gb, 1,5 Ghz, FHD, 4180 mAh akkuval... Sajna a WCDMA csak 2100...
Igaz csak presell, UMI CROSS 350$. Elvileg 1 hét, mert okt. 15-öt írtak rá...
De azért a csaj is elbír vele... -
andatti
senior tag
A haier W718 mennyire jó telefon? Azt láttam, hogy csak 512-es a memója, de víz, por és ütésálló és most épp 99,99$... Valaki tudna közelebbit mondani róla? (igaz csak 4 colos, ami nekem majdhogynem kicsi)
-
andatti
senior tag
válasz
bubu256 #46465 üzenetére
Háát, nagyon szépen köszönöm, ezt én is megtaláltam, de nem boldogultam vele...
ugyanis csak addig jó, hogy "-> Set Available Funding Sources -> itt pedig a használandó bankkártya mellett: Conversion Options" De nekem már nincs sehol Conversation options, ez a kép fogad. Szóval semmilyen conversion itt nincs, ha pedig leokézom, (a save gombra kattintok) akkor ez. A 400 Ft-os hitelesítés is megvolt már, nem tudom miért nem sikerült...
Így pont a lényeg nem sikerült:
Conversion Options -> Bill me in the currency listed on the seller's invoice. -> Submit.De azért köszi!
-
andatti
senior tag
nagyon off vagyok bocsi...
vásárolnék az ebay-en paypal-al, össze van kapcsolva kártyával, de sehogy se tudom beállítani, hogy a bank váltsa át fizetésnél a pénzt és ne a paypal... Se a paypal account-ban, sem ebaynél a fizetésnél nem találom, hogy ezt hogyan lehetne... Milyen angol szöveget keressek? melyik fázisban, hol? (szaktopicban is írtam, de sürgős lenne, azért gondoltam, hátha ti tudtok segíteni...) annyira bénázok, hogy már fáj... -
andatti
senior tag
Most hallottam, elkészült az Android 4.4 Android kitkat néven...
(a linken legalul) -
andatti
senior tag
válasz
instantwater #46439 üzenetére
Apropó 2 hét... Ezt is figyelembe kell venni...
de ide is bemásolom:Kínai barátainknál, és nem kicsit lasúlhat a csomagküldés
Ősz Ünnep szeptember 19 - 21.
Nemzeti Ünnep 2013. október 1 - 7.
Főleg a október elejei a húzós mert az kihatásal van szeptembere is, szep 24-25-én rendelt dolgok lehet majd csak okt 10-e után hadják el KínátEzt is nemrég olvastam a témában...
Tavaly szeptember végén rendelt csomagom december elején jött meg, úgy elkavarodott
mivel itt több 10 ezer forintos telefonokról van szó, nagyon ajánlott figyelembe venni...
+ jön a karácsony, akkor meg azért, így majdhogynem a januári rendelés a nyugis, esetleg október közepétől nov. elejéig... Vagy, ha nem ülnek rá, akkor most, 1, max. 1,5 hétig... (persze nem kell velem egyet érteni...) -
andatti
senior tag
válasz
kgymac #46421 üzenetére
és 43430 46431
Igaz én csak úgy kerestem rá, hogy 900/2100 Mhz de meglepően sok telefon tudja igenis mind a 2 frekit, azaz nem jelenthet gondot a 3 G... Igaz, ez a kereső se ér túl sokat, mert vannak vegyes találatok, de pl. Lenovo A65 persze ez gyönge játékhoz, meg állandó nyüstöléshez, de olcsó... -
andatti
senior tag
passz, én még sose használtam ilyen egeret... kb. 2500 Ft az ára, meg kell nézni, hogy itthon kapnál-e ennyiért, nem nagy kockázat, gugli úgy fordította, hogy 10 méternél nagyobb a hatótávja és kíméli az aksit, "a miniatűr érzékelők még a legkisebb mozgást is érzékelik". Amúgy meg tényleg passz.
-
andatti
senior tag
Geekbuying megint akciózik... Pl.: Star U89 Note 6 colos telefon most épp 165 $, igaz nem turbó a procija... 1/4-es éscsak 8,7 cm a szélessége, bár kicsit vastag 1,2 cm... De pl. a Lenovo K900 5,5 colos most épp 460 $...
-
andatti
senior tag
Geekbuying megint akciózik...
Ezúttal egy noname vízálló telót, 77,59$, 256 Mb RAM, sima proci, 3500 mAh akkuval...Kérdés: Fb, telefon, voip használat esetén jó lehet ez nőnek?
A színe /orange/ és a mérete 3,5 miatt gondoltam, hátha...
-
andatti
senior tag
Női vevők előnyben...
Új akció a Geekbuying-nál... Cubot GT99, 4,5 colos, de most kiegészítőkkel adják 160 $-ért... /1pc Screen Protector+1pc Red Back Shell-el együtt kerül ennyibe... /
-
andatti
senior tag
Igaz, hogy itt off, de tudna valaki segíteni NEM okostelefonnal kapcsolpatban, backup mentési ügyben? /sms-mms-t (esetleg stb.) kéne pc-re menteni egy "féltéglás" samsungról, de a gyári pc-s szoftvere csak az XP-ig támogatja az op rendszert, nekem meg 7-van fent, így felejtős, a többi meg nem kompatibilis vele... (képeket le tudtam menteni, de semmi mást...) A net meg tele van androidos mentési módokkal, ami megint csak nem jó nekem... (sgh-d900i-ről van szó...) itt is néztem volna samsung régi telóról mentés topic-ot, de nem találtam, pedig vagy 150 samsung-os topic címet átnéztem...
-
andatti
senior tag
MTK ROOT-hoz van újabb az 1.0.9 -nél? Ezt most találtam egy fórumban, ahol a w300-ról és annk rootolásáról volt szó. Érdekesség, hogy volt aki már megvette, mégis az ismertebb, megbízhatóbb shopokban még nincs ez a készülék...
-
andatti
senior tag
geekbuying-on, akció van az összes thl-re, -10$ mindegyik készülékre...
$10 Coupon Code: ZATIVJHQ for ALL ThL smartphones!
Deal ends soon. -
andatti
senior tag
Az utolsó 300 hsz-t ugyan nem láttam, mert gépet telepítettem, de a korábban emlegetett W300 valami brutál jó telefonnak tűik a videó alapján. Eddig ez a legjobb, én, a laikus nem vettem észre akadást rajta és a képe is jóval szebb, mint az eddigiek...
De, hogy ne verjem át az először itt járókat se... 6,5 colos telefon, 2/32 Gb-os konstiban... 370$ ami nekem (és még sokaknak) túl izmos... -
andatti
senior tag
válasz
blueye #45142 üzenetére
Bár nem írtad a nevemet, de mintha nekem írtál volna...
6,5 colosban még csak 4-5 készülékkel találkoztam... és a THL-nek jobb neve van, mint a többinek, kíváncsi leszek milyen lesz, na meg, mikor megy le az ára, legalább 250-re, vagy ha lesz gyöngébb verizóban, akkor 170-190 környékére... De persze erről is először teszteket kell olvasni az első fecskéktől, hogy mégis milyen...
-
andatti
senior tag
Nőnek, max. 25 ezerig, szept-októberi vásárlás esetén, kis méretű okostelefont mit tudtok ajánlani, fontos a dual sim, meg elvileg legyen piros, (bár én épp olyanokat nem igazán látok-találok...) jah és magyar menü, megbízható működés... (pár webshop címét már elküldtem neki, de nem az a fajta, aki leülne nézelődni, így inkább megkérdezem...
-
andatti
senior tag
Láttátok már a 2013. nyár legnagyobb slágereit? A TOP 10 2 Gb-os telefonokat?
Voto X2
OrientPhone S4 Advanced
Zopo ZP990
Oppo Find 5
FAEA F2S
THL Monkey King
GooPhone S4 Mega
Xiaomi Mi2S
JiaYu G4 Advanced
Neo N003+ ajánlották még:
Nubia Z5
Meizu MX2
Pomp King2,
THL W8SIgaz, én még a feléről se hallottam...
és a hsz-ekben egy (szintén) gigamániás Bart:
"My favourite? Black or dark grey color, between 6.0 and 6.9″, Gorilla Glass, metallic frame, dual sim standby, more than 1.5GHz, 1080p, 2GB RAM, at least 32GB Rom, NFC, MHL, FLV, HDMI, above average wireless connectivity + 3G, proper warranty for customers outside China. And all that for less than USD 400 (including fast delivery by UPS or DHL to my address in Vietnam)." -
andatti
senior tag
What? Ezt nem értem... Fel se tételeztem, hogy nem dual sim-es...
... és tényleg, az M2 és M2S modell csak simpla sim-el van.Viszont van nekik dual sim-es, majdnem hasonló hardverrel...
Xiaomi Hongmi (Red Mi / Red Rice) DUAL sim
csak ez már nagyobb, 4,7 colos...
Jól van, na, hibáztam...
-
andatti
senior tag
Az utóbbi oldalakon többször volt szó arról, hogy kis méretben nincs erős hardverű telefon...
Megnéztem az ajánlott xiaomi modelleket... Háát, akkor az micsoda, ha nem az?
1,7 Ghz, 2 Gb rom, ips kijelző, stb. stb. Igaz nem olcsó, 300-500 $ környékén, a mérete maximum 4,3 col, és eléggé top-on levő márkának tűnik... Aki meg problémázni kezd a 0,3 col "túlméreten" az nézze meg, hogy az hány mm-t jelent szélességben. Nem tudom elhinni, hogy akkora problémát jelentene... -
andatti
senior tag
Egy egész jó hardveres nóname tepsifon... 5 colos...
Pomp King W99
Érdekes, hogy a Fb-n azt írta, hogy Review coming soon! de nem láttam az oldalon, hogy most van raktáron, vagy tényleg csak előjegyezhető, 250$.jah és geekbuyingon is a legnépszerűbb telefon a Tronsmart TS7 Glacier 4,7
-
andatti
senior tag
válasz
CoolBoy323 #44405 üzenetére
Akkor neked igazából a sony ericcson régi mini telefonja felelne meg, csak okos verzióban... Emlékszem egyszer volt a kezemben. Kisebb, mint egy kávéscsésze, mert kinyitva volt majdnem akkora, nemhogy összecsukva...
De azzal biztos nem menne a játék, meg netezés órákig. de nekem legalábbis biztos... Igaz, azt kifejezetten nőknek árulták. Amúgy elárulod, neked miért csak a kis telók felelnek meg?
-
andatti
senior tag
Persze, értem én, az ingyen jön, meg ismert márka... még, ha picit drágább is...
Amúgy itt azt írják, hogy tudja a 2100-at, így csak vodánál nem működne mindenütt... hátránya, hogy csak 512/4-es a memóriája... és egy noname oldalon van ingyen szállítás, de biztos másutt is lehet kapni... -
andatti
senior tag
Hogy ne csak mindig a nagy telefonokról írjak...
ebay-en találtam vízálló 4,5 colos dual sim-es telót, 2 maggal. viszonylag jó árban, 190 $ usa-ból szállítva, + postaköltség...
BLU Tank W110a Hallott már róla valaki? Igaz, lehet, hogy itthon csak a 2 G működne, mivel 850/1900-ra írták a 3 G-t benne...Ezért nem linkeltem...
-
andatti
senior tag
válasz
kosturica #44327 üzenetére
userek közül Cappa72, vagy Keeperv85, esetleg ekrisztian-t ajánlom a boldoguláshoz...
Én ennyit találtam:
"ROOT-olás
● USB debugging legyen bekapcsolva (beállítások, fejlesztői eszközök)
● Töltsd le, és telepítsd a drivereket
● Tömörítsd ki az MTK6589 Auto Root mappát
● Kösd össze a telefont a PC-vel
● Futtasd a run.bat fájlt a kitömörített mappából
● Nyomj meg egy gombot, és várj
● Ha kész, újraindul a telefon
● Ellenőrizd, hogy sikerült-e, pl. Root Checker programmal (Ha sikeres, akkor gratulálni fog a program.)"Ezek szerint nem rootolva kérted a 6,5-es telódat? Root nélkül nem is akartad tesztelni?
és Cappa72 meg is érkezett...
-
andatti
senior tag
válasz
gipsztigris #44263 üzenetére
Nekem nem csípi a szemem.
Ed3r_X_ is egyet értett velem, hogy off
időről időre meg szoktak jelenni moderátorok itt is és más topicokban is, hogy térjenek vissza a topic témájához, ne vigyék félre, (nem a személyeskedésekre gondolok...)
Itt is kijavítanak a többiek, ha valaki olyat hoz ide, vagy olyat kérdez itt, ami nem ide való, mert nem dual sim-es telókról van szó benne...
Szóval most ezt meg én nem értem. Nem először fordult velem elő, hogy off-ba tettem a mondandómat és mással sem. Sőt, valószínűleg nem is utoljára... -
andatti
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #44259 üzenetére
én árról nem írtam... amúgy tényleg jó teló... a kívánságlistával el tudtam volna fogadni 180-200 $ környékén is... legalább 2500-as aksival, + amiket felsoroltam, és akkor elmondhatnánk, hogy igen, 5 col alatt is van minőségi, jó hardveres telefon... befejeztem, mert szétoffoljuk a dual sim-es topicot egy sima sim-es teló miatt...
-
andatti
senior tag
Ez ide off, mert csak 1 sim-es... lehet, nem vetted észre. Amúgy egész jó kis teló lenne, főleg, ha 2 Gb memória lenne benne, meg nem ilyen gyönge aksi... no meg dual sim... hisz gorilla glass-os, vízálló és magas órajelű, bár csak 2 magos... és még a vodás 900 Mhz-et is tudja... de akkor is off az 1 sim miatt.
-
andatti
senior tag
+ a (#44223) CineDOG1
Na, na, azért éreztem ám az iróniádat...
Én majd 2 méter magas ember vagyok, így meg tudom magyarázni a nagy telók iránti rajongásom, de más is van így, pedig lehet, hogy 150 cm sincs...
Azt is leírtam többször, hogy ha már ilyen nagy kijelzős normális telefont lehet kapni, minek rongáljam a szemem egy kicsi kijelzővel órákig bámulva azt... (ebook, net, esetleg játék... meg legyen rajta voipa tűrhető gps+fotó, esetleg videó pedig bónusz
Visszatérve arra, amit linkeltél az előbb, azért nem tud mindent, kicsi a felbontása, (WSVGA) kisebb az órajele, 1,2 vs. 1,5, csak 1 Gb ram, nem tudja a vodás 900 Mhz-et, pedig van olyan tepsifon 6,5-es ami tudja... csak 5/2-es a kamerája, van ennél jobb is a nagyok között, 3200-as az aksi a nagyobb kijelzőhöz, bár nem full hd, így talán jó... emellett közel 11 cm széles, szemben a 6,5-esek 9 cm-es szélességével, ráadásul 19 cm hosszú, amit nem kell taglalni...
Szóval közel sem tud mindent, inkább közepes, bár nagy kijelzővel... -
andatti
senior tag
Pre order Gorilla Glass II-vel egy 6,5-es tepsi telefon... Persze noname az oldal is, meg a telefon is, de majd lesz az másutt is... legalább bővül a paletta...
-
andatti
senior tag
Találtam egy nagy tepsifont, cubot A6589 190 $, de a méretét hol 5,7, hol 5,8-nak írják az oldalon is... Az aksija pedig polymeres 3600mAh, ez jobb, vagy rosszabb a többinél?
-
andatti
senior tag
válasz
bazsy_ #44090 üzenetére
"Csak" 23 $ buktál... ennél nagyobb gondod ne legyen. Ha x nap/hét/hónap múlva néznéd a favorizált 5-8 webshopban, lehet, még nagyobb különbséget is fogsz találni... Ezzel kár foglalkozni/agyalni rajta...
(#44095) kosturica
Köszi, már nagyon várom a beszámolót, és gondolom nem csak én...
-
andatti
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- E-roller topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Steam Deck
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest