- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
Érdeklődnék, hogy mit tudtok ajánlani max. 200 $ -ig bezárólag, de inkább 180...
Nézegettem már és több jelölt is akadt, hosszútávra tervezek, voip, ebook, hobby fotózás, néha videó, játék nem!, gps használat, 1-2 filmnézés, elsősorban avi. wifi, netezés alap, némi zenehallgatás, ne torzítson, kihangosítót nem igazán tervezem használni, de néha lehet... az ebook miatt fontos, hogy napfényben is jól lehessen olvasni, bár kis pénzért nem várok csodát... E miatt szintén nagy kijelző, 5 colos simán elfér a nagy kezemben... a sensor-os felsorolást, ill. hiányát még nem értem igazán, van ilyen is, olyan is...
Lenovo A820
ZTE V967S
Newmann K1
THL W200
De, ha tudtok jobbat...
Hardveresen talán az utóbbi a legjobban felszerelt még éppen 200 alatt, némelyikhez meg adnak 2 aksit, wifi-ben jó lenne N-es szabványt tudó, de az ritka... csináltam excel táblát is az asztali gépen a sok jelöltről, majd belinkelem később... Jó lenne személyes tapasztalat, mert (nekem) ezek nagyon noname-ek.
Szóval tanácsot kérnék...
amúgy ideálisan max. 20-25 rugóért volna jó, de azok akkor gyöngébbek lennének, 2 mag, 512 memória... stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest