Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

andatti senior tag Érdeklődnék, hogy mit tudtok ajánlani max. 200 $ -ig bezárólag, de inkább 180... 
 Nézegettem már és több jelölt is akadt, hosszútávra tervezek, voip, ebook, hobby fotózás, néha videó, játék nem!, gps használat, 1-2 filmnézés, elsősorban avi. wifi, netezés alap, némi zenehallgatás, ne torzítson, kihangosítót nem igazán tervezem használni, de néha lehet... az ebook miatt fontos, hogy napfényben is jól lehessen olvasni, bár kis pénzért nem várok csodát... E miatt szintén nagy kijelző, 5 colos simán elfér a nagy kezemben... a sensor-os felsorolást, ill. hiányát még nem értem igazán, van ilyen is, olyan is...
 Lenovo A820
 ZTE V967S
 Newmann K1
 THL W200
 De, ha tudtok jobbat... 
 Hardveresen talán az utóbbi a legjobban felszerelt még éppen 200 alatt, némelyikhez meg adnak 2 aksit, wifi-ben jó lenne N-es szabványt tudó, de az ritka... csináltam excel táblát is az asztali gépen a sok jelöltről, majd belinkelem később... Jó lenne személyes tapasztalat, mert (nekem) ezek nagyon noname-ek.
 Szóval tanácsot kérnék...
 amúgy ideálisan max. 20-25 rugóért volna jó, de azok akkor gyöngébbek lennének, 2 mag, 512 memória... stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóhifi
- Szemüveges topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Path of Exile (ARPG)
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest