Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
1giga ram mennyire elég szerintetek ezekben a 4magos telefonokban?
-
Tudna valaki egy iOcean x7 re Magyar romot? Úgy tûnik, az nélkül fog érkezni minidealrôl. A képen rajta van a Magyar, a leírásban nincs, és emailben azt írták, hogy a leíràsban lévô nyelvek vannak benne.
Nektek hogy érkezett? -
-
paolinho
őstag
válasz
paolinho #38678 üzenetére
Na ráleltem egy gyári rom-ra az XDA-n, de sajna a problémám még mindig fennáll.
Ezzel sem megy a wifi.
Nincs esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma oka? (Jiayu G2) Korábban a gyárival rendben működött a készülék, de próbálgattam néhány JB romot, amelyek alatt egyiknél sem volt wifi, majd visszatettem az eredetit, és az alól is kihalt. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
blueye #38689 üzenetére
Értem. Én tegnap szívtam meg, másik ROM-ot raktam a Haier W910-re, magyar nyelv elszállt a kedvenc Holo UI elszállt, vadászhatok most olyan ROM-ot, amiben van mindkettő.
Mondjuk előtte lementeném akkor a ROM-ot, a CWM-ből, utólagosan a gyári recoveryt vissza lehet flashelni.
-
blueye
veterán
Vowney V5-tel van egy kis gondom: a vissza érintőbillentyű nem megy, még ki kell derítenem hogy HW vagy SW gond... hallottatok már ilyenről, akár más készüléknél?
Gondolom rootolok, CWM és másik ROM, csak vigyáznom kell hogy pont ezt az állapotot vissza tudjam állítani ha HW gond van... -
anonym1s
őstag
CineDOG1!
Ennyi? Ez az egy ajanlott van csak?
Na es tudja is azt a kapacitast vagy csak ra van irva?
Nehany eve vettem a telefonomba 1500mah akksit (a gyari 900 volt) es a merete megegyezett a gyarival, es persze nem is tudott semmivel sem tobbet. Nekem azota gyanusak az ilyen szokatlanul nagy ertekek.Ilyen Dakele 2 Big Cola 2 van valakinek esetleg? A 2gb ram es 32gb rom eleg vonzo benne.
Mi az az LTPS kijelzo? Ilyenrol meg nem hallottam. Talan ez az ips-nel is jobb?
Ja, a kamera milyen ezekben a kinai telefonokban? Nekem most egy galaxy s2 van, ennek eleg jo a kameraja. Van ilyen jo a kinai telefonokban levo kamerak is?
-
paolinho
őstag
Sziasztok! Nem tudna valaki véletlenül kisegíteni egy 4.0.4-es gyári rom-mal Jiayu G2-höz (G2H, 6577 1Gb ram)? Nagyon hálás lennék érte! Sajna csak 4.1.2-ket találok, azzal meg nem megy a wifi.
-
Crytek
nagyúr
Ezeknél a teloknál és táblagépeknél ez a feltüntetett Up to 32Gb sd card mennyire valós?
Mármint 64es kártyával nem is érdemes megküldeni őket?
-
BullZeye
veterán
Ezekkel az új telefonokkal használja valaki a Powerampot? Nálam a headset gombja telefonálás közben működik, viszont powerampnál az istenért nem akar rá reagálni...
-
-
BullZeye
veterán
Fogalmam sincs, én ezt vettem meg pár éve:
Plantronics Explorer 230Amit ráírtak, hogy 8 óra beszélgetés, és 200 óra készenlét kb stimmelt is, és azóta is csak max 30%ot esett ez az érték 3-4 év alatt.
-
agent_k
őstag
Sziasztok!
Erről tudunk valamit?
-
Bruni20V
csendes tag
Sziasztok! Nagy gondom van, nem veszi fel a töltést a zte. Eddig jó volt, most hiába teszem rá, nem töltődik. Múltkor valakinek volt ilyen gondja és valami alkalmazás megoldotta, a baj csak az hogy már 1% on van az akksim,.
-
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #38656 üzenetére
Van két V987 a családban, az egyik, ha jól emlékszem 2013. februári gyártású, a másik 2013. áprilisi (ez a dobozon olvasható). Mindkettőn Bruno V1.0MOD ROM van. Semmiféle ilyen problémát nem vettünk észre. Mivel nem vagyok ilyen "fanatikus tag", mint Te, csak egy öregedő gépészmérnök, inkább megvárom, míg Bruno lép és készít egy újabb bug mentes ROM-ot, majd azt felteszem. Ha az beválik, akkor lehet, ismét utalok neki kis sörre valót, mert nagyon megérdemli. Te is megtetted ezt?
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Tudnatok ajanlani telefont ami megfelel az alabbi kivanalmaknak?5" ips kijelzo (vagy nagyobb de ips)
4 magos (olvastam, hogy az mtk6589 teljesitmeny/fogyasztas aranya nagyon jo, ezert az elonyben)
1gb ram minimum
8gb rom minimum
olyan akksi(k), amivel kibir 2 napot atlag hasznalat mellett (naponta 2 ora net, 1 ora beszed, 1 ora egyszeru jatek, 1 ora ebook olvasas)
Kossz! -
Beteszem ide is amit a ZTE V987 topikjába beraktam:
Ha valakinek van "return button problem"-je, vagyis, hogy random "megnyomja a rendszer a vissza gombot"m akkor gyártottam egy kis workaroundot:
ROOTOLT KÉSZÜLÉK SZÜKSÉGES
Add hozzá a '/system/build.prop fájlhoz ezt a sort:
qemu.hw.mainkeys=0[/CODE]Ez be fogja kapcsolni a virtuális gombokat.
A kapacitív VISSZA gomb kikapcsolásához a '/system/usr/keylayout/Generic.kl' fájlban keresd meg a következő sort:
key 158 BACK WAKE_DROPPED
cseréld ki erre (tegyél a ror elejére egy #-t)
# key 158 BACK WAKE_DROPPEDA MENU gomb kikapcsolása ugyanúgy zajlik mint az előbbi, csak ezt a sort kell keresni:
key 139 MENU WAKE_DROPPEDA HOME gomb kikapcsolásához pedig ezt:
key 172 HOMEEzzel kikapcsoltuk a 3 kapacitív gombot, tehát a rendszernek esélye sincs random vissza gombokat dobálni, viszont a gombvilágítás bekapcsol bizonyos esetekben, amikor amúgy is bekapcsolna.
Ezt még nem sikerült véglegesre megoldani. Van program ami kikapcsolva tartja, de rebootkor nem aktiválódik újra, és ismét világítanak a gombok.
tesztelt ROM: Android 4.2 [Bruno Martins V2.0 (07-06-2013)]
----------------------------------
Én legjobban annak örülnék, hogy akinek volt ilyen jellegű bug, annak hogy sikerült megoldani, illetve akinek nem volt, attól szeretnék kérni egy (akár CWM es) ROM mentést, hogy kipróbálhassam, mert a külföldi fórumokon sok helyen írják hogy a 3.20 as verzióra épülő romok így-meg-úgy, de egyik linkelt rom sem oldotta meg ezt.
-
myke01
senior tag
Tudom,hogy van rá külön topik : "Melyik okostelefont vegyem ? " címmel , de hátha itt a 'DUAL SIM-es Android ' topikban is kapok segítséget telefonvásárlás terén.
Ha mégsem ,előre elnézést kérek.....
-Ami a legfontosabb szempont lenne : DUAL SIM-es telefont keresek mindenképpen
-Kb. 35k (max. 40k) keret lenne rá .
-Új érdekel csak .
-Függetlenül újonnan gyártói garanciával szeretném megvenni webáruházból.
-Max. 1-2 évre venném ,azért nem is költenék sokat.
-ragaszkodom az Android rendszerhez
-a fentiekből adódik az érintőképernyős kivitel
-preferálom a Samsungot ,de ha más márkájú az sem baj -
madrac
senior tag
válasz
instantwater #38650 üzenetére
ugyanaz mintha másik romot raknál fel szerintem, tehát meg kell maradnia az imei-nek. a rendszer partíció és a kernel kell, más már bekavarhat. valamelyikben lehet a megoldás. de az elég gyanús, ha ugyanaz a rom van fent neked is mint másnak, és másnál ez megoldotta a problémát.. magyar tulajoktól is lehetne érdeklődni, az talán biztosabb.
-
ben11
őstag
válasz
Mozso26 #38649 üzenetére
Ilyen vélemények mellett azért én kétszer is meggondoltam volna, hogy használjam..
azé figyelmeztetés elkélne baszki! Nekem sikeresen kinyírta a telefonom.
Miekőtt felraktam másfél napot bírt az akksim. Most hogy kalibráltam (mindent a leírtak szerint) 4 órát bír ki ugyanolyan használat mellett...
-
Crytek
nagyúr
Cubot One tulaj van-e már? Teszttel találkozott-e már valaki?
-
ekrisztian
őstag
válasz
Mozso26 #38649 üzenetére
Mivel mindig tanul az ember,most már én is tudom ,ez felesleges.De!a G300 telefonom vagy 200*használtam és még mindig a gyári akku van benne.Próbáltad már az egész telefont újra húzni valami gyári szoftal?
Vagy ha szentűl meg vagy győzödve hogy ez a ludas,akkor azt a battery stat fájlod kéne kiírtani,mert ez a program csak azt buherálja.Amihez persze semmi köze az akku életkepességéhez.Nincs haver akivel cserélnétek akkut?Vagy akinek a batt.stat binjét betennéd a te telefonodba?vagy egy külső táp amivel fullra töltenéd az akkut?
nekem jobb 5letem nincs,bár nem kizárt ezek is szar 5letek. -
válasz
madrac #38648 üzenetére
De próváltam ezt a juelian félét, de nem segít...
Igen, megmaradt az imei, csak kérdés, hogy ha másnak a CWM mentését flashelem fel, akkor is megmarad e.
Bár a dobozon rajta van végszükség esetére.Van SP Flash tool de nincs mit flashelni vele, mert ezek CWM ből telepíthető romok...
-
Mozso26
senior tag
válasz
ekrisztian #38647 üzenetére
Battery calibration..Akkor kell futatatni ha friss uj cuccot telepitettél.
-
madrac
senior tag
válasz
instantwater #38644 üzenetére
Az jó.. persze azt ott sajnos nem írta, hogy pontosan melyik rom oldotta meg.
És ezt a romot még nem próbáltad?
Eddig is cserélgetted a romokat és megmaradt az imei nem? Mobileuncle tools-ban is lelehet mentetni fájlba az imei-ket, és ha gáz van, akkor visszarakatni, de más programban is lehet kézzel szerkeszteni gondolom. Az eredeti számokat pedig gondolom úgyis tudod. Szerintem más mentését is fellehet rakni amiben csak a rendszer blokk van benne és egyezik a méretük. Mást nem kell cserélni.
-
ekrisztian
őstag
válasz
instantwater #38644 üzenetére
Gondolom erre is van spflashtools szoft nem?Azon is túl vagy?
-
válasz
madrac #38643 üzenetére
Igen ezt megtaláltam én is.
Feltettem CWM ből legalább 5 féle romot, de nem segített egyik sem.
BM1, BM2 kilőve.
Gyári 20130719... Android 4.2 Kilőve
v987_0320_juelian kilővePedig szoftveres bug, illetve valszeg firmware/kernel, mert megoldották sokan, csak nekem nem jött össze valahogy eddig még.
Tudnád linkelni, hogy szerinted melyikre gondol?Mert van egy másik bejegyzés az oldalon: ITT ahol írja ezt a 3.20 verziós dolgot, ami a v987_0320_juelian rom az alatta levő linkek alapján.
Köszi
Vagy ha kérek valakitől egy CWM mentést akinél minden oké?
Az gondolom veszélybe sodorja az IMEImet, bár meg lehet próbálni végső megoldásként, nem? -
madrac
senior tag
válasz
instantwater #38642 üzenetére
google:
The famous "return button" problem
The ZTE V987 is also known for an not so good thing: The "return button problem", or in other words, too sensitive to touch, so that would make the "back" button activate without directly touching it. Quite annoying.My phone had that problem on earlier software, but the good news is that after I have upgraded to a 3.20 based ROM, the problem is gone! So it seems that it was a software problem after all.
I need to say, that my phone is from the 2013.03 production or "second lot".
-
V987 tulajok:
Elő jött valakinek az úgynevezett "return button issue"?
Ha valakinek igen, legyen oly kedves dobni egy PMet, hogy melyik rom oldotta meg.
Köszi -
iMaverick
addikt
válasz
petrot #38444 üzenetére
Groovebaby: erre a launcher témára... Ajánlom a Te és mindenki más figyelmébe a Solo Launcher-t. Nálam ez a beta óta megy, napról-napra jobb! A legutolsó frissítés óta magyarul is tud... (Olyan apróságok is benne vannak gyárilag, mint a számlálós sms, missed call-os, gmail-es ikonok. Ezeket pl. az Apex már csak a fizetős modellben tudja.)
-
7Sony7
addikt
válasz
Mozso26 #38615 üzenetére
Az előző az volt, hogy hogy kellett volna, ez pedig az, hogy hogy lehet helyrehozni.(Ha igaz)
Ez egyszerű:
1.. törölje batterystats.bin ha az akkumulátor közel 0%
2.. kapcsolja ki a telefont
3.. töltse a telefon teljesen Overnight - ez azt jelenti, teljes töltés
4.. A telefon be reggel, és íme! A batterystats.bin regenerálja, indul 100%megírhatnád, jutottál- e valamire?
-
adise
őstag
Sziasztok!
erről kinek mi a véleménye?
megbizható ez az oldal egyáltalán?
köszi -
7Sony7
addikt
válasz
Mozso26 #38615 üzenetére
mennyire volt feltöltve az akku, mikor ezt csináltad? Teljes töltöttség kell, hogy legyen.
Nem tudom, hogy így van-e, de ezt találtam.:
(fontos, hogy mindegyik módszer előtt töltsük fel 100%-ra az akkumulátort, különben hibásan lesz bekalibrálva a maximális töltöttség):
1. Ha a telefonon nem gyári, hanem valamilyen főzött ROM van, akkor 99% ,hogy van telepítve xRecovery, vagy ClockworkMod recovery (vagy bármi egyéb recovery). Ebben az esetben indítsuk újra a telefont recovery módban, és lépjünk bele az Advanced menübe. Itt válasszuk a "wipe battery stats" pontot, és erősítsük meg, hogy valóban ezt akarjuk. Amint újraindul a telefon, az akkumulátor újra lesz kalibrálva
-
paolinho
őstag
Volna arra valakinek valami ötlete, hogy a párom Jiayu G2-jén (G2H) megszünt a wifi és a BT kapcsolat. ICS 4.0.4-gyel érkezett, amit magyarosítottam is, aztán rápróbálkoztam egy (inkább vagy öt) Needrom-os ROM-mal, amelyikek egyikén sem ment a wifi. Ezután visszaraktam az ICS-t, és most már azzal sem hajlandó kapcsolódni a teló. Tudtok erre megoldást?
-
Mozso26
senior tag
válasz
ekrisztian #38624 üzenetére
Most néztem nincs az advenced menübe.Probáltam hálozati töltöröl is , és másik kábellel is.
Egy picit elirtam azt a calibration-t.
-
Mozso26
senior tag
válasz
ekrisztian #38622 üzenetére
van , azt hol találom?
-
Mozso26
senior tag
Csö skacok lehet rossz helyre irok , ugy hogy akkor elnézést is kivánok! Van énnekem egy Newman N2-em és frisitettem rajta mindent amit csak lehet és utána irták hogy futtatni kell a Battery Celebrationt. Namost azota csak ugy tudom tölteni a telom hogy pár százalékot megy a töltés aztán megszakad, elkezd merülni , majd én leveszem a töltöröl és visszadugom, akkor megint megy bele egy kicsi. Mi a tökömet csináljak???
-
akos727
senior tag
válasz
dobigabi #38589 üzenetére
Itt vannak hozzá a romok. Én annyit csináltam, hogy feltettem a kigyomlált "európai" verziót, bug mentes, akkura is hoz 2 napot, így szerintem nem érdemes tovább nézni. Kipróbáltam a többit is, de szokott bennük kinai dolog lenni, nem mintha nehéz lenne eltávolítani őket, illetve mindegyikben volt valami ami stílusra nem tetszett. Esetleg ezen a kínai oldalon is nézelődhetsz, van köztük pár jó.
Viszont magyar nyelv nem mindegyikben van, de sokban meg sem néztem, én angolul szoktam hasznáni.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
RVR400 #38594 üzenetére
Oké , a hanzi-karakteres Antutu-screenshot korrekt a jiayumobileshop.com-on abban hogy
"1209MHz (x4)" világossá igyekszik tenni valamiről egyes információkat, de
de az a bizonyos focalprice.com mit árul vajon Azon a vonzóan olcsó áron? G3-at vagy G3S-et?És még ez a jiayumobileshop.com is (Ez egyébként vajon hivatalos disztributor?)
a g3s paramétereként olyat ír hogy123 x 62 x 10.8mm (L x W x T)
Ez pedig pl. nem korrekt náluk sem
(Valamennyire tudnak pontos specifikációkat
)
Ejiayu.com ("A gyár szájtja") G3S 135x65x10.8(mm)
-
rebuilt
tag
sziasztok!
Kupon codeok ha kell valakinek priviben
Jiayu G4 fekete 239,99 $ -10$
Lenovo S820 279 $ -10$
THL W200 185 $
THL W200 SmartPhone MTK6589T 1.5GHZ Android 4,2 5,0 hüvelykes IPS kijelző 14,99 $ kedvezményLenovo A820 150 $
Lenovo A820 okostelefon négymagos MTK6589 Android 4.1 4,5 hüvelykes IPS kijelző 8.99 $ kedvezményMinideal
-
andatti
senior tag
cikk.
lelassult a növekedés az amerikai és a nyugat-európai okostelefon-piacon, ahol most a nagyméretű, legkorszerűbb modellek a számítanak slágernek. A jövőben a fejlődés hajtómotorjai a feltörekvő piacok lesznek, ám ezekben a régiókban a fogyasztók "költségtudatosabbak".A készülék ára nagymértékben függ a képernyő nagyságától, ezért a kisebb olcsóbb telefonokat gyártó kínai Huawei, ZTE és Lenovo óriási sikereket ért el a feltörekvő országokban. Kínában például az iPhone nem is került fel a leginkább keresett készülékek top 5-ös listájára.
-
paolinho
őstag
válasz
Groovebaby #38603 üzenetére
Köszi szépen!
Benex-nek szintén köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest