- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Hass.io - Home Assistant telepítés, beállítás
- hoodoo86: Home Assistant telepítése és konfigurációs alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
lercom #37726 üzenetére
Szerintem nem tudja a GLONASS-t. A V987-ről is irták, mondták, stb. Mégsem volt még egy kézzelfogható bizonyíték arra hogy tudja. Ez a 6628 szerintem nem GLONASS-képes. Az én Garmin navim sem lát GLONASS holdakat, mégis pontosan navigál, elég neki az az 5-6 GPS műhold. Nagyobb a hangsúly a minőségi antennán. Hiába lát a telefonod 12526 GPS + 25456 GLONASS holdat, ha az antennája szar, és nem tudja tartani őket...
-
gipsztigris
addikt
válasz
lercom #37726 üzenetére
Ha ezt írják jó esély van rá! De az a tuti, ha valaki majd megnézi és nekünk elárulja.
(#37728) chab7
Városban, magas házak közt szűk helyeken bizony jó hasznát lehet venni. Amikor a ZTE egyetlen holdat sem látott akkor a Sony négy Glonass és három normál holddal vígan navigált nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest