- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
4" kompakt (kis) méretűből melyik most a Bestbuy, 20-50k között?
-
kcsa
veterán
válasz
sasa311 #36396 üzenetére
De nem is ez a lényeg hogy a vodásoknak mi a jó, EU-ba garantáltan nem fogják hozni a 850/2100-as modelleket, mert más országokban is 900/2100 frekvencián megy a 3G.
850 ha jól rémlik USA (Ázsia?)szerk.: tehát igenis úgy gondolom hogy a magyaroknak külön típusokat fognak gyártani, és ezt terítik az egész EU-ban (vagy fordítva
)
hetvenkettedik szerkesztésre egész értelmes mondatokat tudok összehozni
-
Zeki
nagyúr
Ha a wcdma eltérne, nem tudnák itthon használni a kínából rendelt 3G-s telókat 3G-n.
Pedig tudják.
Nehogy azt hidd, hogy majd a magyaroknak külön fognak telókat gyártani. -
sasa311
veterán
válasz
Johny911 #36380 üzenetére
Nincs minden 4.2-es droidban magyar.
Ellenben a lenovoban 99%, hogy van egy olyan 80-85%-os magyar nyelv. Abszolut használható, fontos dolgok szint egésze magyar.
Kínai belpiacos lenovon előfordulhat, hogy nincs play és egyéb google alkalmazások. Én ezért vettem minidealről, ők minden lenovot playel küldenek (sőt, ált. rootolva), playből meg minden más már telepíthető.
-
alexw801
senior tag
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #36384 üzenetére
Nyilván.
Vám, Áfa, support.
Ez pénzbe kerül.
De rendelsz kínából, aztán itthon rendes, gyári lenovós magyar nyelvet raksz rá. -
blueye
veterán
-
outsiders
aktív tag
Sziasztok, A820-as Lenovo jó választás lehet gondolom kezdésnek, annyi kérdésem lenne, hogy honnan ajánljátok a rendelését? Tmallboxnál 145 dodó, ide van esetleg valamilyen kupon, vagy ilyesmi? Vagy más webáruház jobban ajánlott lenne? Köszi a segítséget srácok, nagyon aktív ez a topik
-
Johny911
csendes tag
válasz
DJGABI #36379 üzenetére
Természetesen nem is hallgatok akárkire.
Olvasgattam a hozzászólásokat, és csak pár embertől látok hozzáértő hozzászólást.
Nem titkolom, Én nem értek hozzá annyira.
Nem is kezdenék bele abba ogy belepiszkáljak.
Az hogy nem teljesen Magyar, az amúgy abszolút nem zavar.
Ha van rajta Play áruház, GMail szinkron, és lehet ROOT-olni, akkor nem baj ha marad benne Angol nyelv.
Az nem érdekel.
Tehát akkor amúgy a 4.2-vel szerinted nem is kell már babrálni?
Már ha a 830 mellett döntök.
Mert ugyan olyan esélyes még a 820 is. -
chab7
addikt
Én is nézegetem többek közt ezt a lenovo a830-at is. Viszont érdekes módon a lenovo oldalán nem találom mág a kínai régiót választva sem. Melyik régióban adták ki ezt a típust? Mert a p780-at megtaláltam hogy főként elsőnek indiában, az s750-et is megtaláltam kínában, de az a830-at egyik régióban sem találom.
Pedig ugyebár valós, mert youtube videókon már vannak review-ok (míg s750-ről még semmi).(#36377) CineDOG1: Bakker, akkor lehet nem is valami jó típust kellene nézzek hanem csak valami elfogadhatót addig, és akkor szűk egy év múlva meg váltani.
Ez esetben lehet valami "márkátlanabb" készüléket kellene nézzek, pl Cubot. Azok vajon mennyire gagyik? -
Johny911
csendes tag
Nem.
Hanem arra voltak kíváncsi, hogy ugyan azt a ROM-ot rá lehet-e rakni a 830-ra, mint a 820-ra?
Merthohy nekem nincs még egyik sem, csak a nagyobb kijelző miatt, elgondolkodtam a 830-on, de a 820-nak jobb itt a támogatása.
Szó sincs arrl hogy "mániám lenne téglát csinálni", csak nem ismerem a készülékeket ezért kérdezek tőletek.
Az meg hogy mi történt régebben (hogy ráhúzták a 830-as ROM-ot) ezt azért nem tudom, mert tegnap óta követem a fórumot. -
huan
őstag
válasz
gipsztigris #36368 üzenetére
Nincs baj vele,pont ezért javasoltam neki.
-
-
Zeki
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem is rossz cuccok vannak most Pandánál, a Happy Hour-ban.
-
huan
őstag
válasz
7Sony7 #36362 üzenetére
Facebook app-al vannak gondok?
Próbáljátok ki ezzel facebook-ozni: Dolphin Browser -
-
7Sony7
addikt
O.K. hogy erősebb, de ez ténylegesen meg is látszik a facebookon? A nejem itthol van gyesen, és egyetlen szórakozása, hogy a barátnőjével beszélget fb-n, csak mindig mérges, hogy nem jön be, nem úgy jön be, stb.
ezért gondoltam , hogy meg kéne lepni egy másikkal, ha azon tényleg olyan jól megy.
ha az y200 ra van valami megoldás, hogy jó legyen az FB, úgy is jó.
Tanácsot, észrevételt szívesen várok! -
Lampard19
tag
válasz
Teejay83 #36356 üzenetére
Húú nekem nagyon expressz sebességgel jött
2013.07.03 09:06, Budapest - posta, Item information : Postán kézbesítés regisztrálva / Delivery at post office registered
2013.07.02 19:40, Budapest - posta, Item information : Letétbe helyezve / Deposited
2013.07.01 07:22, Item information : Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.06.28 06:51, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.06.28 06:39, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.06.26 23:13, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.06.25 23:13, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.06.24 09:42, Item information : Küldemény felvéve / Item accepted -
nepszter1
addikt
a hero7500+ ba mennyire valós a 2800 aksi ?
-
albinolynx
senior tag
Létezik sim kártya vágó, ami hagyományos kontúrt is képes vágni, nem csak micro- és nano sim-et?
Egyre többen keresnek meg, én is belefutottam: némelyik sim tartóba kicsit akadósan tolható be a kártya. Amit meg adott a szolgáltató, az gyárilag micro sim méretre van "perforálva". Könnyen elválik a kettő egymástól. Tudom lehet rendelni sim adaptereket, de zsákszámra lehetne legyártani hulladékból ilyen adaptereket, ha először kivágna az ember egy normál méretű sim kontúrt, majd abba egy micro/nano sim méretet. Jó minőségű cellux-szal pedig rögzíteni lehetne. Enyém is így van, csak "kézi vágással készült". Nem díjnyertes és lassú módszer.
-
7Sony7
addikt
Helló! Fura kérdésem lessz. Milyen hardver kell ahhoz, ha csak facebook, stb, egyéb közösségi oldalakat akarok használni, de azt a lehető leggyorsabban, ill. legnagyobb "felhasználói élménnyel". (Minimum hardverre gomdoltam, lehetőleg minél olcsóbban.
Köszi minden véleményt. -
smirdex
tag
válasz
hungobungo #36344 üzenetére
Root-olt, a mobileuncletools is telepítve. Rámásoltam a kérdéses recovery.img-et, elindítottam a mobileuncletools-ot, rányomok az update recovery menüpontra, de nem történik semmi... Finisch search , num: 0 ezt látom a kijelzőn. Nem látja a recovery.img fájlt?
-
daved14
tag
Ez elég burtál
mondjuk árban kicsit sok....
-
-
Teejay83
tag
Mondjuk én is aliexpresszről vettem most a Vowney V5-öt
kb 1 hete rendeltem,már úton van, ha megérkezik beszámolok róla
elég sok mindent vettem mostanában pólót, kabátot ami sokkal jobb árban volt mint bárhol máshol és minden megérkezettremélem a telóval is minden rendben lesz
-
Johny911
csendes tag
Sziasztok.
A véleményeteket szeretném kérni.
Nézetm két telót, de nemtudom melyik a jobb.Első: [link]
Második: (Ez tetszik nekem jobban): [link]
1. Mit szóltok hozzá? Érdemes-e megrendelni, és van-e olyan megbízható a második szerintetek mint a Lenovo?
A kinézetét leszámítva, ami ugyebár izlés kérdése hogy kinek mi tetszik, a kijelzője jobb (elvileg, de persze nem biztos hogy annyira látszik), illetve a kamera + segédfény.A Lenovoval ugyebár már elég sokan foglalkoznak egy másik topican, és létezik már rá ROM stb....
De a másik jobban tetszik, ezért van a vacilálás.2. Van-e valahol valami "oktatóanyag" egy két mester tollából (mint akik itt is vannak) ami alapján neki tudnék állni a második telefonon a fennmaradó dolgok Magyarításának (amik nem lesznem Magyar nyelvűek az átállítás után), illetve a bennelévő kínai programok kiszedése, stb..... minden ami kell?
Cserébe Én erről a készülékről írnék teszteket stb... mert szerintem ez is elég figyelemre méltó.
Illetve, extra kérdésem, hogy: Nem ismeri amúgy senki ezt a készüléket?
Még semmit nem találtam róla. (Egy kezdő fórumot, de az még nem indult be)Köszönöm szépen.
-
Létezik olyan megoldás, amiben a címjegyzék csoportokba van szervezve, és a csoportoknak tudom definiálni, hogy melyik SIM-en tárcsázzon?
Vagy ezt mind1ik tudja? -
DJGABI
addikt
Túl szép hogy igaz legyen? [link]
-
smirdex
tag
válasz
diegho #36327 üzenetére
Én is ilyen típust rendeltem feketében a nagy akku miatt, teljesen rendben van véleményem szerint. Igaz még nem fogtam be használatra, mert nem volt időm belakni. A tmallbox-tól jött (126 dodó szállítással és paypal költséggel együtt ), ajándék tokkal, rootolva, magyar nyelv nélkül. A magyarított rom itthon került rá tegnap.
Most kérdésem is lenne Lenovo p700i cwm-mel kapcsolatban . Flashtool-lal sikeresen feltettem 5.5.0.4 verziót a telefonra. Azonban egy másik rom felrakásához a "based recovery 6.0.1.5 " szükséges. Ezt már nem tudom feltenni a szokott módon, mert a flashtool-ban a download gomb megnyomása után a {Hint}RECOVERYis checked, but without path! hibaüzenet fogad.
Mi a megoldás, hogy lehet a CWM-et upgradelni? -
nepszter1
addikt
erre e telefonra lehet magyar nyelvet rakni igaz ?
-
Zeki
nagyúr
A normális kínai boltok eleve rootolva küldik az androidos telefonjaikat a világba szét, van rajta magyar nyelv is, meg play áruház is. Magyar sin kártyát betéve a telók többsége magyarul is indul.
Annyit érdemes tudni, hogy a magyar nyelv közel sem 100%-os, illetve sok telóban marad pár kínai progi is. -
Buccer
tag
A Zte V987-nél a kamera hogy van?
Eto-ék oldalán az egyik képen 13 van a másikon 8 és a leírásban is 8. Egyáltalán így néz ki a teló mint a képen? -
EczkE
veterán
válasz
silvergod #36324 üzenetére
Na akkor én próbálok segíteni.
A V5 jó árban van, a felszereltsége is jónak mondható. Akinek van itt az nem panaszkodik rá. Van róla bejegyzés is.
Antelife, Minidela, ezekkel a boltokkal általában nincs gond, de hiba sajnos mindenhol becsúszhat.
Rootot magad is könnyen megtudod csinálni. V5-nél elvileg alapból van magyar nyelv és Play is. legalábbis Minidealnél így van, én onnan rendeltem pl.
A áfát pedig csak akkor tesznek rá ha megfogják, de ez ritka. Kínából ajándékként feltüntetve küldik a csomagokat ls kis összeget írnak rá, így megúszható a vámolás.
-
diegho
nagyúr
P700i-vel kapcsolatban akinek van tapasztalata írna róla 1-2 dolgot? Sebesség, anyaghasználat, kamera érdekelne. Úgy látom ez a legjobb csajos telefon, nagy akku 4", a Star S9920 és ez közül kellene dönteni.
Etotalk-on néztem a P700i-t, jól értelmezem, hogy ha nem fizetek érte, akkor nincs magyar nyelv, sem google play?
-
hun_gery
aktív tag
válasz
silvergod #36324 üzenetére
Nem szeretnélek megbántani, de a 2006-os regisztrációd óta nem találtad meg a keresőt a jobb felső sarokban?
Egy ekkora kérdéscunami helyett mi lenne, ha csak egy fél órát még olvasgatnád a topicot?
A kérdéseid cca. 2/3-a meg van válaszolva itt (szerintem a fele kb. egy héten belül is)Vám, ÁFA ügyben van egy másik topic is.
-
silvergod
őstag
sziasztok!
Érdeklődnék melyik a legjobb vétel egy 4magos 1gb ram dual simesből mostanság?
Látom a Vowney V5-öt sokan emlegetitek,van ennél jobb vétel esetleg ebben a kategóriában?
melyiknek van a legjobb támogatottsága custom romok terén?Honnan érdemes rendelni amelyik oldalak megbízhatóak?
érdemes rá rootot kérni vagy elvégezhető itthon is?
a magyar nyelv ha rajta van akkor van magyar play áruház is?jól értem ha mondjuk rendelek egy 170 dolláros vowney V5-őt
akkor még rájön itthon a + 27% áfa
+ a vám?(amit nem tudok mennyi)mert akkor azért jól megdobja...
a választ köszönöm. -
Zeki
nagyúr
Hehe... ekkora csalásnak felülve tényleg rendeltek azok az emberek?
És az aliexpress ezt engedi?Na itt a Lenovo P700i koppintás
-
blueye
veterán
-
Rich49
tag
Minideal Vowney V5-höz nem jár képernyővédő fólia,igaz?
-
diegho
nagyúr
Ha ali ennyire lutri, akkor esetleg valaki tudja hol lehet még Star 9920-at kapni jó áron?
-
sasa311
veterán
Van itthon 4 db samu kártyám, 3 éve megy mindegyik.
Meg van itthon 2 db kínai, egyiket vettem a pandától a telefonnal együtt, másik ajándék volt egy másik telefonhoz.
Az ajándék már mikor beraktam a telefonba akkor szar volt, a pandás működött kb. 1,5 hónapot, utána elhasalt (fele file amit rámásol az ember hibás).
-
interstate76
addikt
válasz
Teejay83 #36309 üzenetére
Jah, nem rendeltem még onnan. De a múltkor egy másik topikban azt írta valaki, hogy jobbnak tartja a rendszerüket az eBay-énél - utóbbi állítást nem ellenőriztem.
(#36310) sasa311
eBayről van memóriakártyám, ami papíron class 10-es, de persze lassabb. Az eladó kért egy screenshoot-ot és visszautalta a pénzem egy részét, csak azért, hogy elkerüljön egy negatív értékelést. Szóval sztem lehet onnan rendelni (vagy csak mákom volt). Az tény, hogy lehet, hogy csak a 3. kártya érkezik meg hozzád és az sem pont olyan lesz, mint amilyennek hirdetik, de ha megbízható eladótól rendelsz, akkor nem ér anyagi kár. Plusz ott van még a GeekBuying is, ők is megbízhatóak. -
Teejay83
tag
válasz
interstate76 #36307 üzenetére
ott biztos nem azzal fizetett, ott más rendszer van
de van vevő védelem ugyan úgy
-
sasa311
veterán
válasz
albinolynx #36296 üzenetére
Igen, én is ezt vettem fateromnak, mert minden telefont lezúzott
És tényleg vízálló, ami horgászásnál nem jön neki rosszul - hiába, békés nyugdíjas évek
-
nepszter1
addikt
Rendeltem aliról 32gb micro sd kártyát gondolom ilyen noname , meg is van a bajom vele ugyanis örökké hibát észlel a képeket nem menti el amiket fényképezek esetleg van erre megoldás ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- EAFC 25
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged