- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
válasz
janakbacsi #37997 üzenetére
A-GPS bekapcsol, adatforgalom engedélyez, Mobileuncletools-sal kb minden használat előtt AGPS restart, meg cold műholdkeresés. Ezek kellenek mind, akkor elvileg izzik GPS, bár csodát ne várj, nem lesz valami pontos (én 15m alá menni nem nagyon láttam). A V987 2 - 3m pontossággal működik, bekapcsolt A-GPS és adatforgalom nélkül. Vissza hiába küldöd szerintem, ezek ilyenek.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
janakbacsi #37997 üzenetére
1.hszben levo "trukkot" megcsinaltad?
A-GPS-el sem? -
janakbacsi
őstag
márciusban vettem minideal-től 2 db jiayu g2s telefont, egyik sem akar műholdat találni. érdemes ezeket visszaküldeni? meg fogják javítani?
-
BullZeye
veterán
Ha Minidealtől kell valami infó, vagy akármi, akkor kerüljétek meg Joyce-t, és menjetek rögtön Katherine-hez.
Joyce csak azt hajtogatta "no rom, no rom, no email, no email"
Katherine pedig 2 nap alatt elküldte a romot ami kellett.
(vagy legalábbis remélem, ha letöltődik felrakom, aztán kiderül)
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok miért lehet az, hogy a real boxing játékot valamelyik telefonra le tudom tölteni a play áruházból, másra (zte v967s) pedig nem kompatibilist ír. A többi telefon is amiről beszélel, ugyan ilyen hardverrel rendelkeznek.
Esetleg valahogy ki lehet küszöbőlni ezt a problémát?
Régebben volt amibel pl a telefon nevét változatta, így lehetett leszedni a dolgokat.. -
imicip
csendes tag
Sziasztok,
tudnátok ajánlani 5.7-5.8-as méretben olyan telót, amelyik megbízható, nem kell buherálni, ips-es hd felbontású, jó kamerája van, esetleg az OTG-t is tudja, értesítő led van rajta?
Köszi mindenkinek. -
Zeki
nagyúr
Egy kis érdekesség a Focalprice-ról:
BYZ-H181 fülhallgató mikrofonnal náluk, a budgetgadgetsen és az aliexpressen. -
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #37986 üzenetére
A Focalprice régi bolt, semmi gond velük, csak nem szoktak olyan olcsók lenni telefonban.
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #37984 üzenetére
Az ezüst az itt is 201 USD, szóval most ez valóban akció.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
A Privátra kattintasz.
-
7Sony7
addikt
Hogy tudok üzenni egy tag nak, aki most éppen nincs jelen?
-
Zeki
nagyúr
-
-
andatti
senior tag
válasz
Mandarinn #37969 üzenetére
Olvasd el a téma összefoglalót illetve az excel táblázatot... A boltok listája is fel van sorolva, pl. az etotalk-on elég jól lehet szűrni, az általad is felsorolt feltételekre... A tapasztalati vélemények pedig az excel táblázatban.
-
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni kínai mobil nézelődéshez
Nagyon új vagyok ebben még.
Amit keresnék:
-Nem kell dual sim csak úgy láttam itt foglalkoztok erősen kínai telefonokkal
-jó minőség (ház, akksi,üveg ilyesmi
-4 - 4,3" jó kijelző (IPS?) Minél nagyobb felbontás
-Jó fényképezőgép! Nem a megapixel számít ha jó akkor jó5mp már elég lenne tiszta kép esetén.
-vékony káva
-erős wifi !!! Nagyon fontos
-erős kétmagos proci A9 1 - 1,2Ghz vagy ennél erősebb bármilyen mag
-MegbízhatóVan ilyen olcsón kínából?
Meg úgy egyáltalán mik a jó márkák amiket érdemes nézni?Nagyon köszönöm!!!!
-
7Sony7
addikt
A haier w718 ról van valakinek személyes tapasztalata? A Lenovo A660 ról elég jó infókat kaptam, kíváncsi lennék, ez milyen.
-
andatti
senior tag
válasz
instantwater #37958 üzenetére
Azért csak óvatosan...
400 dollár az azért erősen elgondolkodtatja az embert...
Pl. itt, vagy itt is megveheted... -
alexw801
senior tag
A jpg ügyben nem szeretnék beszélgetni, 12 éve fényképezek Canon EOS digi géppel, mindig jpg+RAW mentéssel. Komolytalan jpg-et feldolgozni. Viszont előre be lehet állítani a jpg feldolgozás paramétereit, a V987-en is. Mondjuk egy esküvői fotós csak jpg-ben lő, nem ér rá RAW-ot feldolgozni.
Nincs értelme jpg tömörítési arányt keresni itt, elég a megapixel választási lehetőség.
A Camera FV-5 app-ot mentési bizonytalansága miatt én nem használom, bár még nem szedtem le. A ZOPO ZP100 és ZTE V970 telefonjaimon gond nélkül működött.
Volt rosszabb is, ha jól emlékszem a Paper Camera úgy lefagyasztotta, hogy az akkut kellett kivenni. -
sasa311
veterán
155 x 75 x 25mm a mérete.
Összehasonlításképp a G3 mérete:
135 x 65 x 10.8 mm2 centivel nagyobb (meg jóval vastagabb...) De valahogy ki kell bírnia a kínai űrprogramot
Ha jól látom tegnap rendelt is egyet mr "Kovacs" hazánkfia
-
akos727
senior tag
Egy sima 6589-re készült rom vajon jó T processzoros telefonra is? Umi X2 turboval a konkrt darab. Nem szokták feltüntetni, hogy jó-e viszont láttam már ahol írták kommentben, hogy az adott rom működik T-s darabon is.
-
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #37948 üzenetére
Egy percig volt a kezemben egy ilyen, de nemhogy 300 dollárt, de még 100-at sem adnék érte.
-
Zeki
nagyúr
Na kérem, marha sokan szívnak itt a GPS-szel, de a Lenovo A660 baba ebben is
-
RBJ
addikt
Haier w718 annyira a lenovo a660 t tartom szemmel, hogy nem is hallottam még eme telefonról.
-
-
7Sony7
addikt
Helló! Ismertek a Haier w718 és a Lenovo A660 on kívül kétkártyás esőálló telókat?
-
sasa311
veterán
válasz
o_pegazus_o #37933 üzenetére
....Önnek az esetek zömében közvetlenül a gyártó / disztribútor -tól küldjük a vásárolt terméket.....
.....A mi webáruházunkban vásárolt termékek általában Kínából érkeznek az ön címére a megrendelést követő átlagos 2 hét alatt. Minden termékünk a Magyar Posta által is követhető módon van elküldve, így a teljes folyamat végigkísérhető, kontrollálható.....Arra azért marha kíváncsi lennék, hogy miként adsz mondjuk nekem ÁFÁ-s számlát, ha az én címemre rendelt termék fennakad a magyar VÁMhatóságnál és kérik tőlem pl. a fizetési bizonylatot az ÁFA és VÁM kiszabására.. Tehát azt mondod, hogy TE kiállítasz egy olyan termékről számlát ami hivatalosan be sincs vételezve a TE vállalkozásodba. Ezt ugye érzed, hogy nem kerek?
A garit meg gondolom ugyan úgy intézed, mint bárki más. Fogod és visszaküldöd kínába, ha nem valami triviális, mondjuk SW-es hibája van. Ezzel nem is lenne baj, csak nem értem minek a púder...
-
djnice
veterán
válasz
Mit csinálsz akkor, amikor megállítják a vámon a megrendelő csomagját? Kifizeted neki az ÁFÁ-t?
A mixeshop pl. a cégünknek mindig elszámolható számlát állít ki, pedig nem kis tételben szoktunk rendelni... -
berigazek
őstag
válasz
Gratula mindenhez!
Egy kalappal neked és leszünk még partnerek,már most érdekel egy dolog... :-) -
válasz
Ne haragudj, de te hogy gariztatod?
-
o_pegazus_o
tag
válasz
b0bcat #37917 üzenetére
Ezúton örülök, hogy a vállalkozásom felkeltette az érdeklődésetek. muszakibazar.hu
Pár téves írásra reagálok, a többivel nem foglalkozom.
A vállalkozóként számlát adok, garanciát intézek stb. Kínából persze, hogy olcsóbban tudtok vásárolni. Viszont onnan nem kaptok elszámolható számlát, a garit pedig intézzétek sok sikerrel. Főleg x hónap múlva amikor már nem véd semmi.
Urak / Hölgyek.. Kérdezni nem szégyen... -
7Sony7
addikt
Helló! A múltkor láttam a menüben(GB) -jel nélkül eltöltött idő- valahol, de azóta sem találom. Nem tudjátok hol lehet???
-
törölt tag
Valaki vásárolt már itt?
-
Crytek
nagyúr
Geekbuyingon vajon lehet majd Cubot One-t kapni? Sajnos nem látom fent
-
Raqueia
tag
Most jött meg a második Vowney V5-öm. Igen ennyire tetszik, hogy vettem még egyszer. Az elsőnek pici hiba lett a kijelzőjén, azt eladtam. (Természetesen a vevő tudta mit vesz.)
Erre ennek a másodiknak meg nem égnek a kapacitív gombjai. Kifogom ezeket... Műxenek, csak nem világítanak. Tiszta Jiayu G4 feeling!
Szerintetek esélyes, hogy itthon, valami szervízes meg tudja indítani benne a fényt?
Yoó kérdés mi?
-
w.miki
veterán
csak a teló mérete szerint nem lehet keresni
de ez elég picinek tűnik, ahhoz képest, hogy 4,5"
de mi az az OGS screen? (FAEA F1) -
ÁrPi2
senior tag
Ránéztem itt a fóka-árak oldalon a jayu g3s -re, mert a feketét 13 százalékkal leárazták 201-röl így 176 dollár:
Azt mondja a "termékfölirat"
fent hogy ami rajta van az 4.0 android , ezt még a kérdés-válasz mezőben is erősítgetik -- Na ez fura, tudtommal 4.2.1 .
Aztán ugyebár a g3s az quad core 1,2 GHz de ők 1024 MHz -t írnak.
Továbbá az illusztráló képen ahol a hátlap nélkül látható, ott egy kétmagos elődmodell a sima g3 látható.De azért persze naggyon jó ár a még kéthetesnek jelzett akcióban az a $176 egy négymagos
jiayu-g3s -ért, ha igaz a jóhiszemű sejtésem.Mondjátok meg hogy ez az 1-2 hónapos termék már kiesett a pixisből?
-
w.miki
veterán
Ismertek olyan keresőt a kínai telefonoknak/boltoknak, mint a gsmarena.com?
Amiben telefon/kijelző méret szerint is lehet keresni?
Én pl. nem nagyon szeretnék a Defy-mnél nagyobb telefont, és jól lenne, ha a méretének a zömét a kijelző (4") töltené ki... ahogy a Defy-nél -
dwiki
senior tag
válasz
alexw801 #37765 üzenetére
Milyen jellemzőire gondolsz? Mert mondjuk én pl tömörítési beállítást nem találtam (az alap kamera szoftverben)
...
Amúgy a cél az volt, hogy alap, mindenféle állítgatás nélkül, teljesen automatán, mit csinál, de azt hiszem ezt írom is. Mivelhogy a többség úgyis így használja, azt gondolom.
Azért szvsz az költői túlzás, hogy nem érdemes JPG-hez hozzányúlni Ps-ben. Tény, hogy romlik a minőség minden egyes mentésnél is (mondjuk nyilván első megnyitás után lementi az ember tif-nek, és akkor máris csak egy minőségromlási fázis van) és azt meg nem veszed észre se képernyőn, se nyomdatermékben. És nemcsak a levegőbe beszélek, mert nem egy JPG-be fotózott képet utómunkáztam, persze nem telefonnal készült JPG-t...
Persze természetes a RAW jobb, nem kérdés, ezt nem vitatom.
Illetve szvsz nem sok értelme van telefonnal készült képet utómunkázni, nem arról szól a történet.
Amúgy nálam a Camera FV-5 nem akad, és eddig a legtetszetősebb fényképezős progi amit próbáltam, köszi a tippet. Viszont előfordul, hogy mentésnél hibázik, sérült képet ment, és pl üres szürke lesz a kép alja... Nem tom ez a program hibája, vagy memóriakártya probléma - új a kártya - . Vagy ezt értetted akadás alatt? Vagy hogyan akad nálad?
Amúgy egyre elégedettebb vagyok a V987 kamerájával, határozottan jó képeket készít, pláne összehasonlítva a többi kínai kamerával. -
válasz
instantwater #37907 üzenetére
Évi 5 millió Ft bevételig engednek ilyet, gondolom azért jó, mert kis forgalmat bonyolító vállalkozás könnyebben megtud élni.
szerk.: ez az áfamentesség szerintem nem az importra vonatkozik, hanem az értékesítésre. -
-
válasz
instantwater #37901 üzenetére
A legszebb az egészben, hogy leginkább sehogy
A webáruházat működtető Szováti Árpád E.V.és Szovátiné Tóth Szidónia E.V. alanyi adómentes vállalkozást működtetnek, ezért áraink mentesek az általános forgalmi adót feltüntetésétől! (AAM) [link] -
Crytek
nagyúr
Focalpriseon csak 180nap gari van? Akkor kilöve
-
b0bcat
addikt
válasz
instantwater #37901 üzenetére
Az árréséből (közvetítői jutalék?) mondjuk?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest